ممنون اگه ممكنه چند مارك پرينتر بين 30 تا 50 تومن بديد ممنون ميشم
سلام دوستان
قیمت core i5 750 الان چنده؟
کارت گرافیک ati 5850 saphire با 1 ماه کارکرد رو الان چند ازم برمیدارن؟
چون میخوام همین سی پی یو رو با پولش بگیرم.
خب کاملا واضحه که Core i7 860 انتخاب بهتریه،سلام
بين پردازندههاي i5 670 و i7860 كدوم براي بازي مناسبتره؟
دوستان می خواستم یه کیس بگیرم بودجه هم 100 هست. مارکش هم گرین یا کولر مستر باشه . درضمن مدلی هست که جلوش در دار نباشه منظورم فانتزی نباشه و معمولی باشه . اینفینیتی از گرین جلوش در داره یا معمولی ؟ من خودم از اربیت بدم نمیاد اما اگه میشه چنتا مدل از کولر مستر هم معرفی کنید خیلی خوب میشه . ممنون!
با سلام
دوستان من یه 6 تا قطعه میخوام بگیرم با بودجه 1500
لطفا راهنمایی کنید
case :50
power : 118 (685) or 138 (785watt بین این 2 تا نمیدونم
cpu : i7 2.8 930 or i7 2.66 920 باز کدوم بگیرم بهتره چقدر فرق میکنند
ram : triple 3*2gb مدل نمیدونم
vga : 5850 اگه مدل بهتری هست معرفی کنید
main یه چند تا مدل از برندای مختلف معرفی کنیید با قیمت
لطفا از 1.5 بیشتر نشه
با تشکر
بای
سلامسلام
با حدود 400 تومن (کم و زیاد) چه mainboard و cpu ای(اینتل) رو پیشنهاد میدین.
ممنون.
ممنون ولی من دقیقا مشخص کردم که 400 فقط برای اون دو قطعه و در واقع بودجه رم جداست. تا 450 هم میشه افزایشش داد.سلام
از اونجايي كه با اين بودجه انتخاب ديگهاي به جز نسل جديد پردازندهاي اينتل نيست و احتمالا با خريد پردازنده اين نسل به تعويض حافظه هم بايد اقدام بكنيد بنابراين من با حدود 400 تومن اين سه قطعه رو پيشنهاد ميدم:
Intel Core i3- 530
Gigabyte GA-H55M-S2H
RAM A-DATA DDR3 1333MHz-2×2GB
سر جمع حدود 402 تومن.
من فكر كردم كه تنها قصد تعويض اين دو قطعه رو دارين.ممنون ولی من دقیقا مشخص کردم که 400 فقط برای اون دو قطعه و در واقع بودجه رم جداست. تا 450 هم میشه افزایشش داد.
CPU:INTEL Core i5 750سلام
با حدود 400 تومن (کم و زیاد) چه mainboard و cpu ای(اینتل) رو پیشنهاد میدین.
ممنون.
مادربورد ايسوس از فازهاي بيشتري بهره ميبره اما در عوض با اوركلاك به فركانس 2200 مگاهرتز ميرسه اما مادربورد گيگابايت بدون اوركلاك به اين فركانس دست پيدا مي كنه. و به طور كلي اگر قصد اوركلاك دارين من مادربورد ايسوس رو پيشنهاد ميدم، اگر قصد استفاده از حافظه با فركانس بالا رو دارين من مادربورد گيگابايت رو پيشنهاد ميدم. اگر هم قصد هيچ يك از كارهاي ذكر شده رو ندارين من مادربورد ايسوس رو پيشنهاد ميدم.دوستانی که لطف کردن و پیشنهاد دادند ممکنه بگین در مقایسه بین دو mainboard پیشنهادی یعنی Gigabyte P55A UD3 و ASUS P7P55D کدوم ارجح تره چون من که مقایسه کردم چیز خاصی متوجه نشدم جز اینکه دومی ماوس و کیورد غیر usb رو ساپورت میکرد که با توجه به اینکه از ماوس و کیبورد usb متنفرم بنظرم بهتر بود.
کلا از نظر فنی تفاوت خاصی دارن؟ غیر از usb 3