مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان
قیمت core i5 750 الان چنده؟
کارت گرافیک ati 5850 saphire با 1 ماه کارکرد رو الان چند ازم برمیدارن؟
چون میخوام همین سی پی یو رو با پولش بگیرم.
ممنون اگه ممكنه چند مارك پرينتر بين 30 تا 50 تومن بديد ممنون ميشم

فک کنم توی این محدوده فقط بشه کارتریج پرینتر رو خرید،نه خود پرینتر رو!

سلام دوستان
قیمت core i5 750 الان چنده؟
کارت گرافیک ati 5850 saphire با 1 ماه کارکرد رو الان چند ازم برمیدارن؟
چون میخوام همین سی پی یو رو با پولش بگیرم.
قیمت این مدل CPU حدود 205 تومن هست

کارت گرافیک رو هم میتونی جداقل 300 تومن بزاری برا فروش

سلام
بين پردازنده‌هاي i5 670 و i7860 كدوم براي بازي مناسب‌تره؟
خب کاملا واضحه که Core i7 860 انتخاب بهتریه،

دیگه خرید پردازنده های دو هسته ای برای بازی توصیه نمیشه،بیشتر بازیها دارن برای 4 هسته ای ها بهینه میشن،
راه حل میانگین هم Core i5 750 هست که قیمت مناسبی هم داره.

دوستان می خواستم یه کیس بگیرم بودجه هم 100 هست. مارکش هم گرین یا کولر مستر باشه . درضمن مدلی هست که جلوش در دار نباشه منظورم فانتزی نباشه و معمولی باشه . اینفینیتی از گرین جلوش در داره یا معمولی ؟ من خودم از اربیت بدم نمیاد اما اگه میشه چنتا مدل از کولر مستر هم معرفی کنید خیلی خوب میشه . ممنون!

hi

با سلام
دوستان من یه 6 تا قطعه میخوام بگیرم با بودجه 1500
لطفا راهنمایی کنید
case :50
power : 118 (685) or 138 (785watt بین این 2 تا نمیدونم
cpu : i7 2.8 930 or i7 2.66 920 باز کدوم بگیرم بهتره چقدر فرق میکنند
ram : triple 3*2gb مدل نمیدونم
vga : 5850 اگه مدل بهتری هست معرفی کنید
main یه چند تا مدل از برندای مختلف معرفی کنیید با قیمت
لطفا از 1.5 بیشتر نشه
با تشکر
بای

دوستان می خواستم یه کیس بگیرم بودجه هم 100 هست. مارکش هم گرین یا کولر مستر باشه . درضمن مدلی هست که جلوش در دار نباشه منظورم فانتزی نباشه و معمولی باشه . اینفینیتی از گرین جلوش در داره یا معمولی ؟ من خودم از اربیت بدم نمیاد اما اگه میشه چنتا مدل از کولر مستر هم معرفی کنید خیلی خوب میشه . ممنون!

همون INFINITY از Green بهترین انتخاب برای شماست
در هم نداره،جلوش فقط فن و Bay هی Optical Drive هست،ظاهرش هم زیباست

اگر می خوای از یه برند خارجی و یه مدل حرفه ای انتخاب کنی هم من HAF 932 از Cooler Master رو پیشنهاد می دم که یه 60 70 تومنی گرونتر هست.

با سلام
دوستان من یه 6 تا قطعه میخوام بگیرم با بودجه 1500
لطفا راهنمایی کنید
case :50
power : 118 (685) or 138 (785watt بین این 2 تا نمیدونم
cpu : i7 2.8 930 or i7 2.66 920 باز کدوم بگیرم بهتره چقدر فرق میکنند
ram : triple 3*2gb مدل نمیدونم
vga : 5850 اگه مدل بهتری هست معرفی کنید
main یه چند تا مدل از برندای مختلف معرفی کنیید با قیمت
لطفا از 1.5 بیشتر نشه
با تشکر
بای

برای این سیستم همون مدل 685 وات زیاد هم هست،
CPU هم اون دو تا مدل فرق محسوسی ندارن،هر کدوم رو بگیری خوبه
RAM رو هم میتونی از برند G-Skill یا Corsair انتخاب کنی
VGA هم خوبه،بالاترش دیگه میشه 5870 که خیلی گرونتره
Main رو هم GIGA EX58-UD3R یا ASUS Rampage II GENE رو پیشنهاد می کنم.

• Like
Reactions: babak
سلام
با حدود 400 تومن (کم و زیاد) چه mainboard و cpu ای(اینتل) رو پیشنهاد میدین.
ممنون.
سلام
از اونجايي كه با اين بودجه انتخاب ديگه‌اي به جز نسل جديد پردازند‌هاي اينتل نيست و احتمالا با خريد پردازنده اين نسل به تعويض حافظه هم بايد اقدام بكنيد بنابراين من با حدود 400 تومن اين سه قطعه رو پيشنهاد مي‌دم:
Intel Core i3- 530
Gigabyte GA-H55M-S2H
RAM A-DATA DDR3 1333MHz-2×2GB
سر جمع حدود 402 تومن.

سلام
از اونجايي كه با اين بودجه انتخاب ديگه‌اي به جز نسل جديد پردازند‌هاي اينتل نيست و احتمالا با خريد پردازنده اين نسل به تعويض حافظه هم بايد اقدام بكنيد بنابراين من با حدود 400 تومن اين سه قطعه رو پيشنهاد مي‌دم:
Intel Core i3- 530
Gigabyte GA-H55M-S2H
RAM A-DATA DDR3 1333MHz-2×2GB
سر جمع حدود 402 تومن.
ممنون ولی من دقیقا مشخص کردم که 400 فقط برای اون دو قطعه و در واقع بودجه رم جداست. تا 450 هم میشه افزایشش داد.

ممنون ولی من دقیقا مشخص کردم که 400 فقط برای اون دو قطعه و در واقع بودجه رم جداست. تا 450 هم میشه افزایشش داد.
من فكر كردم كه تنها قصد تعويض اين دو قطعه رو دارين.
بنابراين پيشنهاد من:
Intel Core i5 750
Gigabyte P55A UD3
حدود 410 تومن.

دوستانی که لطف کردن و پیشنهاد دادند ممکنه بگین در مقایسه بین دو mainboard پیشنهادی یعنی Gigabyte P55A UD3 و ASUS P7P55D کدوم ارجح تره چون من که مقایسه کردم چیز خاصی متوجه نشدم جز اینکه دومی ماوس و کیورد غیر usb رو ساپورت میکرد که با توجه به اینکه از ماوس و کیبورد usb متنفرم بنظرم بهتر بود.
کلا از نظر فنی تفاوت خاصی دارن؟ غیر از usb 3

دوستانی که لطف کردن و پیشنهاد دادند ممکنه بگین در مقایسه بین دو mainboard پیشنهادی یعنی Gigabyte P55A UD3 و ASUS P7P55D کدوم ارجح تره چون من که مقایسه کردم چیز خاصی متوجه نشدم جز اینکه دومی ماوس و کیورد غیر usb رو ساپورت میکرد که با توجه به اینکه از ماوس و کیبورد usb متنفرم بنظرم بهتر بود.
کلا از نظر فنی تفاوت خاصی دارن؟ غیر از usb 3
مادربورد ايسوس از فازهاي بيشتري بهره مي‌بره اما در عوض با اوركلاك به فركانس 2200 مگاهرتز مي‌رسه اما مادربورد گيگابايت بدون اوركلاك به اين فركانس دست پيدا مي كنه. و به طور كلي اگر قصد اوركلاك دارين من مادربورد ايسوس رو پيشنهاد مي‌دم، اگر قصد استفاده از حافظه با فركانس بالا رو دارين من مادربورد گيگابايت رو پيشنهاد مي‌دم. اگر هم قصد هيچ يك از كارهاي ذكر شده رو ندارين من مادربورد ايسوس رو پيشنهاد مي‌دم.

اما من يك پيشنهاد بهتري هم دارم و اون هم اينه كه اگر حدود 50 تومن روي بودجه بذارين و يك مادربورد ارزانتر انتخاب بكنيد مي‌شه اين دو قطعه رو خريداري بكنيد:
Intel Core i7 860
Gigabyte GA-H55M-S2H
حدود 450 الي 455 تومن.
اگر قصد اوركلاك نداشته باشين اين دو قطعه به نظرم بهترين انتخاب براي شماست.

ممنون قصد اورکلاک ندارم ولی کلا تجربه خوبی هم از مین بورد های ارزون ندارم و بنظرم زیر 200 مناسب نیست
. فکر میکنم ASUS P7P55D مناسب ترینه حالا فعلا رو cpu موندم که ایا i7 860 ارزش 100 تومن اضافه رو نسبت به i5 750 داره یا نه چون مشخصاتشون تقریبا نزدیک بهم بنظر میرسه.

ادیت: با توجه به این مقاله i5 750 از نظر بنچمارک ها باتوجه به قیمتش نسبت به i7 مثل یک شاهکاره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or