مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

1.اگه بين اينايي كه ميگيد هميشه مثلا بگيد اول ocz دوم corsair و...خيلي خوب ميشه :-"
2.حالا تو پاييني ها كدوم بهترن:
CORSAIR - Triple Channel 3GB - 1866-(3x1GB) - Dominator + Fan
OCZ - Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB
3.در ضمن جدا از 1866 بودن corsair كه قطعا بالاتره اگه فرضا 4 تا رم يك گيگ با يه bus مشخص كه ميشه 4 گيگ كلا و در مقابل 2 تا رم 2 گيگ كه اونم ميشه 4 گيگ كلا, داشته باشيم با همون شرايط كدوم بهتره؟
4.در مورد مادربرد چون من كارت گرافيك Nvidia ميخوام بردارم بايد ASUS - P6T رو انتخاب كنم درسته :p
5.اين evga gtx275 با اون قيمتي كه گفتيد كدومه: 896M يا 1792M اينم لينك جايي كه كشفيدمش :biggrin1:
6.اگه بخوام 20 تا 30 تومن رو گرافيك پول بزارم Board بهتري پيدا ميشه...Asuse يا Gygabyte چندن؟
7.در مورد هارد يعني همه هارداي بازار از لحاظ كيفيت و سرو صدا و... تو يك سطح هستن كه شما ميگيد بهتر و بدتر نداره؟ :confused:
8.در مورد power هم منظورم اين بود كه مثلا اول ocz دوم green و...خلاصه بگيد تا قشنگ حاليم بشه :biggrin1:
9.در مورد كيس: نظرتون درباره Cooler Master CM 690 چيه؟
به جيبم كه نگاه ميكنم تو مشكي ها اين قشنگترينه اما Air flowing توش خوبه؟اينايي كه ميخواييم نصب كنيم توش جا ميشه؟ :-"
1-بااا گفتم خوب و بد ندارن اینا برندای معتبر و با کیفیت هستن شما میتونی g.skill رو در نظر بگیری.:-"
2-خوب مشخصه اونی که حجم بیشتری داره بهتره.:-"
3-هیچ فرقی ندارن ، فقط اونی که 4 تا 1gb هستش دو تا اسلات بیشتر میگیره همین ، کلا تو ddr3 این جور چیدمان اشتباهه چون بصورت سه کاناله باید در بیان نه دو کاناله (حالا با هر حجم و باسی که میخواد باشه).;)
4-نه لزومی نداره که حتما p6t برداری فقط زمانی معنی دار میشه که بخوای این کارتو با یه کارت دیگه sli کنی همین.;)
5-منظور 896mbش هست.:-"
6-قبلا و بارها گفته شده در حالت ref هیچ فرقی بین برندا نیست. (از نظر کارایی):-"
7-نه منظورم این نیست که همشون خوبن ولی اکثر برندای بازار معتبر و کیفیت خوبی دارن (تو hdd تنوع زیاد نیست و براحتی میشه انتخاب کرد):-"
8-بستگی به بودجه و سیستم داره ، در حالت کلی تا 90 95 green مدلای خوبی داره.;)

من یه cpu amd x2 5200 داشتم حالا اون رو به amd x4 phenom 810 ارتقا دادم نیازی یه نصب دوباره ویندوز و یا چیز دیگه ای دارم ؟
نه عزیزم،به این کارا احتیاجی نیست،اما اگر بایوس مادربردت رو هم ارتقا بدی بد نیست.

1
2.حالا تو پاييني ها كدوم بهترن:
CORSAIR - Triple Channel 3GB - 1866-(3x1GB) - Dominator + Fan
OCZ - Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB
3.در ضمن جدا از 1866 بودن corsair كه قطعا بالاتره اگه فرضا 4 تا رم يك گيگ با يه bus مشخص كه ميشه 4 گيگ كلا و در مقابل 2 تا رم 2 گيگ كه اونم ميشه 4 گيگ كلا, داشته باشيم با همون شرايط كدوم بهتره؟
4.در مورد مادربرد چون من كارت گرافيك Nvidia ميخوام بردارم بايد ASUS - P6T رو انتخاب كنم درسته :p
5.اين evga gtx275 با اون قيمتي كه گفتيد كدومه: 896M يا 1792M اينم لينك جايي كه كشفيدمش :biggrin1:
6.اگه بخوام 20 تا 30 تومن رو گرافيك پول بزارم Board بهتري پيدا ميشه...Asuse يا Gygabyte چندن؟
7.در مورد هارد يعني همه هارداي بازار از لحاظ كيفيت و سرو صدا و... تو يك سطح هستن كه شما ميگيد بهتر و بدتر نداره؟ :confused:
8.در مورد power هم منظورم اين بود كه مثلا اول ocz دوم green و...خلاصه بگيد تا قشنگ حاليم بشه :biggrin1:
9.در مورد كيس: نظرتون درباره Cooler Master CM 690 چيه؟
به جيبم كه نگاه ميكنم تو مشكي ها اين قشنگترينه اما Air flowing توش خوبه؟اينايي كه ميخواييم نصب كنيم توش جا ميشه؟ :-"

2- شما برا چه سیستم DDR3 میخوای؟ ،اگر Corei7 هست که فقط باید Triple Channel بگیری (نه اینکه دو کاناله کار نکنه،اما این 3 کاناله ها ولتاژ و timing بهتری دارن)
بین اینا که خوب Dominator بیشترین اور رو داره اما خیلی گرونه و اگر اورکلاکر حرفه ای نیستی میتونی بجاش از برند G.skill یا حتی Kingeston بگیری
3-خب 2 تا ماجول 2 گیگ بهتره، پایداری بیشتری دارن مخصوصا واسه اورکلاک.
4-برند گرافیک ربطی به برند مادربرد نداره اما خب بردای ASUS از بهترینها هستن.
9-این مدل Case یکی از بهترین مدلهای CM هست و جوایز زیادی برده،بنظر من هم انتخاب خوبیه.

با سلام خدمت دوستان به نظر شما من كدام يك را انتخاب كنم
1.ارتقا PC و خريد xbox 360
2.ارتقا PC و خريد ps3
در ضمن من به بازيهاي ACTION ADVENTURE مثل GOW 2 و NINJA GAIDEN و بازيها ي شمشيري ماجرايي خيلي علاقه دارم به نظر شما كدوم كنسول تو اين سبك بازيها بازيهاي بيشتري داره؟:)

2.ارتقا PC و خريد ps3
در ضمن من به بازيهاي ACTION ADVENTURE مثل GOW 2 و NINJA GAIDEN و بازيها ي شمشيري ماجرايي خيلي علاقه دارم به نظر شما كدوم كنسول تو اين سبك بازيها بازيهاي بيشتري داره؟:)

الان اگر بخوای یک PC خوب داشته باشی 1 میلیونی میخوای.. در حالی که میتونی با 250 تومن یک XBOX بخری و با 400 تومن هم یک PS3 که مطمئناً برای بازی خرید این دو کنسول بهتره نسبت به PC..

هر دو کنسول این بازی های که میگی رو دارن ولی PS3 بازی های شمشیری بیشتر داره و XBOX هم بیشتر بازی های شوتر..

بنظرمن گزینه ی 2 انتخاب بهتریه! چون الان اکثر بازیاهای انحصاری x360 بعد از مدتی رو PC هم ظاهر میشن! اما این امکان در مورد بازیهای انحصاری PS3 صفره! شما بازیهای مالتی رو با PC میتونی بازی کنی و در کنارش هم بازیهای انحصاری PS3 رو داشته باشی!

2.ارتقا PC و خريد ps3
سیستم فعلی شما چیه ؟
بهترین کار خرید یه 360+ps3 هستش راحت و بدون دردسر.;)

سلام برادران :دی

میخوام مدم ADSL بگیرم

تو برند ASUS 1 مدل معرفی کنید ...

2 پورته

(میگن ASUS با ADSL ایران سازگاریش بیشتره :دی)

ممنون
تجهیزات ارتباطی همه جای دنیا از پروتکلهای مشخصی پیروی می کنن و ایران هم از این قضیه مستثنی نیست
اما همه ی ISP ها هم از سیستمهای یکسانی برای ارائه ی سرویس DSL استفاده نمیکنن و ممکنه در هر منطقه یا شهر تفاوتهایی وجود داشته باشه
شما باید اول ISP رو انتخاب کنی و بعد ازشون بهترین برندها واسه مودم رو بپرسی،مودم ASUS با بیشتر این سرویسها خوب کار میکنه و واسه همین معروف شده،وگرنه مدلای دیگه ای هم هستن که کیفیت خوبی دارن
بهترینهای ASUS هم که خب WL-AM604g و مدل 602 هستن که 602 بدون آنتن و دو پورت هست

قیمت ها رو هم بگید ممنون تر میشم :biggrin1:
البته هم به ریال و هم به تومان :biggrin1:

پ ن:مزاح کردم :biggrin1:

ممنون :rose:
ispیی که ازش میخوای سرویس بگیری چیه ؟
بعد بگو چقدر میخوای خرج کنی تا بشه نظر داد.;)
سلام

شما نمایندگی هایی که کارتای zotac رو تو تهران میفروشه سراغ دارین؟؟
یه لیون کامپیوتر هست ، یه برین تِک.;)

ispیی که ازش میخوای سرویس بگیری چیه ؟
بعد بگو چقدر میخوای خرج کنی تا بشه نظر داد.;)
سوال اول رو متوجه نشدم !

2سوال) پایین 50 ت :دی
هرچی باشه 2 پورته میخوام
360 و کامپیوتر ;)

ممنون :rose:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or