LORD5
کاربر سایت
خب وقتي كه سيستم عامل مشكلي پيدا نكرده ديگه نيازي به نصب مجدد نخواهد داشت.من یه cpu amd x2 5200 داشتم حالا اون رو به amd x4 phenom 810 ارتقا دادم نیازی یه نصب دوباره ویندوز و یا چیز دیگه ای دارم ؟
خب وقتي كه سيستم عامل مشكلي پيدا نكرده ديگه نيازي به نصب مجدد نخواهد داشت.من یه cpu amd x2 5200 داشتم حالا اون رو به amd x4 phenom 810 ارتقا دادم نیازی یه نصب دوباره ویندوز و یا چیز دیگه ای دارم ؟
1-بااا گفتم خوب و بد ندارن اینا برندای معتبر و با کیفیت هستن شما میتونی g.skill رو در نظر بگیری.1.اگه بين اينايي كه ميگيد هميشه مثلا بگيد اول ocz دوم corsair و...خيلي خوب ميشه
2.حالا تو پاييني ها كدوم بهترن:
CORSAIR - Triple Channel 3GB - 1866-(3x1GB) - Dominator + Fan
OCZ - Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB
3.در ضمن جدا از 1866 بودن corsair كه قطعا بالاتره اگه فرضا 4 تا رم يك گيگ با يه bus مشخص كه ميشه 4 گيگ كلا و در مقابل 2 تا رم 2 گيگ كه اونم ميشه 4 گيگ كلا, داشته باشيم با همون شرايط كدوم بهتره؟
4.در مورد مادربرد چون من كارت گرافيك Nvidia ميخوام بردارم بايد ASUS - P6T رو انتخاب كنم درسته
5.اين evga gtx275 با اون قيمتي كه گفتيد كدومه: 896M يا 1792M اينم لينك جايي كه كشفيدمش :biggrin1:
6.اگه بخوام 20 تا 30 تومن رو گرافيك پول بزارم Board بهتري پيدا ميشه...Asuse يا Gygabyte چندن؟
7.در مورد هارد يعني همه هارداي بازار از لحاظ كيفيت و سرو صدا و... تو يك سطح هستن كه شما ميگيد بهتر و بدتر نداره؟ :confused:
8.در مورد power هم منظورم اين بود كه مثلا اول ocz دوم green و...خلاصه بگيد تا قشنگ حاليم بشه :biggrin1:
9.در مورد كيس: نظرتون درباره Cooler Master CM 690 چيه؟
به جيبم كه نگاه ميكنم تو مشكي ها اين قشنگترينه اما Air flowing توش خوبه؟اينايي كه ميخواييم نصب كنيم توش جا ميشه؟
نه عزیزم،به این کارا احتیاجی نیست،اما اگر بایوس مادربردت رو هم ارتقا بدی بد نیست.من یه cpu amd x2 5200 داشتم حالا اون رو به amd x4 phenom 810 ارتقا دادم نیازی یه نصب دوباره ویندوز و یا چیز دیگه ای دارم ؟
1
2.حالا تو پاييني ها كدوم بهترن:
CORSAIR - Triple Channel 3GB - 1866-(3x1GB) - Dominator + Fan
OCZ - Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB
3.در ضمن جدا از 1866 بودن corsair كه قطعا بالاتره اگه فرضا 4 تا رم يك گيگ با يه bus مشخص كه ميشه 4 گيگ كلا و در مقابل 2 تا رم 2 گيگ كه اونم ميشه 4 گيگ كلا, داشته باشيم با همون شرايط كدوم بهتره؟
4.در مورد مادربرد چون من كارت گرافيك Nvidia ميخوام بردارم بايد ASUS - P6T رو انتخاب كنم درسته
5.اين evga gtx275 با اون قيمتي كه گفتيد كدومه: 896M يا 1792M اينم لينك جايي كه كشفيدمش :biggrin1:
6.اگه بخوام 20 تا 30 تومن رو گرافيك پول بزارم Board بهتري پيدا ميشه...Asuse يا Gygabyte چندن؟
7.در مورد هارد يعني همه هارداي بازار از لحاظ كيفيت و سرو صدا و... تو يك سطح هستن كه شما ميگيد بهتر و بدتر نداره؟ :confused:
8.در مورد power هم منظورم اين بود كه مثلا اول ocz دوم green و...خلاصه بگيد تا قشنگ حاليم بشه :biggrin1:
9.در مورد كيس: نظرتون درباره Cooler Master CM 690 چيه؟
به جيبم كه نگاه ميكنم تو مشكي ها اين قشنگترينه اما Air flowing توش خوبه؟اينايي كه ميخواييم نصب كنيم توش جا ميشه؟
با سلام خدمت دوستان به نظر شما من كدام يك را انتخاب كنم
1.ارتقا PC و خريد xbox 360
2.ارتقا PC و خريد ps3
در ضمن من به بازيهاي ACTION ADVENTURE مثل GOW 2 و NINJA GAIDEN و بازيها ي شمشيري ماجرايي خيلي علاقه دارم به نظر شما كدوم كنسول تو اين سبك بازيها بازيهاي بيشتري داره؟
سیستم فعلی شما چیه ؟با سلام خدمت دوستان به نظر شما من كدام يك را انتخاب كنم
1.ارتقا PC و خريد xbox 360
2.ارتقا PC و خريد ps3
در ضمن من به بازيهاي ACTION ADVENTURE مثل GOW 2 و NINJA GAIDEN و بازيها ي شمشيري ماجرايي خيلي علاقه دارم به نظر شما كدوم كنسول تو اين سبك بازيها بازيهاي بيشتري داره؟
تجهیزات ارتباطی همه جای دنیا از پروتکلهای مشخصی پیروی می کنن و ایران هم از این قضیه مستثنی نیستسلام برادران
میخوام مدم ADSL بگیرم
تو برند ASUS 1 مدل معرفی کنید ...
2 پورته
(میگن ASUS با ADSL ایران سازگاریش بیشتره )
ممنون
ispیی که ازش میخوای سرویس بگیری چیه ؟قیمت ها رو هم بگید ممنون تر میشم :biggrin1:
البته هم به ریال و هم به تومان :biggrin1:
پ ن:مزاح کردم :biggrin1:
ممنون :rose:
یه لیون کامپیوتر هست ، یه برین تِک.سلام
شما نمایندگی هایی که کارتای zotac رو تو تهران میفروشه سراغ دارین؟؟