مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ممنون فرشید خان . یعنی مدلهایی هستن که PCI-E باشن ؟ قیمتشون چقدر متفاوته ؟
این مدم دایلاپ که میگی اکسترنالش هست ، دردسر نداره ؟ کارایشیون فرقی نداره ؟
راستی پرسیدم دیدم TV کارتا هم USB دارن ! اینا درست کار میکنند ؟ قیمتی داری ؟:love:
بله،منظور همون بود،مدلای PCI-E واسه کارت صدا هم توی بازار موجودن اما یکم گرونترن
مودم Dial up External هم موجود هست،واسه Notebook ها زیاد میگیرن،کاربریش هم راحته
کارتTV مدل USB هم هست،اما قرار نشد که همه ی کارتاتو USB بکنی که!

پس شما منظورتون اینه که باید برای اکثر بازی های جدید صبر کنیم تا driver ی که از طرف ati برا اون بازی خاص (تو حالت CF) بهینه شده عرضه بشه؟
پس در حالت کلی شما خرید 260 رو توصیه می کنید؟
نگفتم صبر کنیم،گفتم که دو تا کارت در حالت CF هر چند که سرعت بیشتری میده اما این داستان رو هم داره،حالا یه وقت درایور جدید واسه بازیا زود میاد یه وقتم دیرتر میاد
نمیشه 260 رو به 2 تا کارت 4770 ترجیح داد اما 275 رو شاید بشه.

یه سوال

سلام دوستان من میخوام یه پرینتر رنگی فقط برای چاپ عکس بخرم یه راهنمایی بدین لیزری یا جوهرافشان ضمنا مدل و قیمت هم اگه دارین بذارین یه سوال دیگه اینکه هر سری جوهر چند برگ آ4 میشه با تشکر

نگفتم صبر کنیم،گفتم که دو تا کارت در حالت CF هر چند که سرعت بیشتری میده اما این داستان رو هم داره،حالا یه وقت درایور جدید واسه بازیا زود میاد یه وقتم دیرتر میاد
نمیشه 260 رو به 2 تا کارت 4770 ترجیح داد اما 275 رو شاید بشه.
پس اگه مشکل درایور رو در نظر نگیریم از 260 قوی تره؟
اخه قیمت دو تا 4770 حدودا 260 تا 280 تومنه ولی قیمت 275 حداقل 350 تومنه.

قیمت دقیق این ها رو تو تهران کسی میدونه؟(قیمت 2 روز پیش تا العان رو میخواستم)

MB:ASUS P5Q-SE
CPU :INTEL CORE 2 E7400
VGA: ZOTAC GTX260
VGA: 9800GT EVGA or ZOTAC
POWER:GREEN GP 580B

این قیمتا مال شنبه س :

MB:ASUS P5Q-SE (116-118)
CPU :INTEL CORE 2 E7400 (box=124-126_try=111-114)
VGA: ZOTAC GTX260 (245)
VGA: 9800GT EVGA or ZOTAC (zotac=162-165_evga=n/a)
POWER:GREEN GP 580B (88-89

حدودا همینه که گذاشتم.;)

این قیمتا مال شنبه س :

MB:ASUS P5Q-SE (116-118)
VGA: ZOTAC GTX260 (245)
POWER:GREEN GP 580B (88-89

حدودا همینه که گذاشتم.;)

سلام
خسته نباشید
چون من بابام چند روز دیگه میره تهران دنبال یه مرکز خوب می گردم که این قطعات رو بگیرم.
هم ارزون هم سریع با گارانتی.
سراغ دارین؟

این box و tryچه فرقی میکنن؟
:-"
9800gt از برند evga نیستش؟:-"

برند club چه فرقی با بقیه برند ها داره؟چون خیلی گرونه!!!!

Last edited by a moderator:
دقیقا شک نکن :biggrin1:
خوب از الان برو تو کارش :biggrin1: ، یکی از برندای خوب و با کیفیت به حساب میاد در حال حاضر هم قیمتاش نسبت به بقیه مناسبتره.;)
خوب p6t هم cfx ساپورته هم sli ساپورت ولی p6t-se فقط cfx ساپورته.;)
اون vga هم gpuش nvidiaس ، بردش هم evgaـه.;)
نه بحث بهتر یا بدتر بودن نیست مشکل اینه که western گیر نمیاد همین.;)
در مورد ocz نظری ندارم ولی green چرا ! :biggrin1:
کیس که تا دلت بخواد مدل هست ولی با بودجه ی شما tuniq یا trio میتونه انتخاب خوبی باشه ، اگه بتونی 10 15 دیگه بذاری روش من tuniq3 رو پیشنهاد میکنم.

سلام دوست عزيز
در مورد رم بر فرض پول داشتن شما بين برند ها چيارو انتخاب ميكنيد تا 3 تا رو لطف كنيد نام ببريد چون ميخوام برند هارو بهتر بشناسم... شايدم يكم بيشتر پول خرج كردم البته خيلي بالا تر از 150 يا 160 نشه ;)
در مورد mainboard تنها فرق بينشون اينه كه ASUS - P6T cfx رو هم support ميكنه؟ اگه مزيت ديگه اي نداره من ASUS - P6T SE رو انتخاب كنم :smile:
در مورد كارت گرافيك كه Gpu عاليه اما برد تو اون رنج قيمت بهتر نبود مثلا Asuse يا Gigabyte :-"
در مورد هارد هم ميشه از بهترين تا بدترين رو بنويسد تا اگه گيرم اومد بتونم انتخاب بهتري داشته باشم :-"
ميشه مثل بالايي براي power هم دسته بندي كنيد :blushing:
اين tonique 3 عاليه ولي فقط همين رنگه سياه نداره..آخه مانيتورم مشكيه Samsung T1900 :love:

سلام
خسته نباشید
چون من بابام چند روز دیگه میره تهران دنبال یه مرکز خوب می گردم که این قطعات رو بگیرم.
سراغ دارین؟
این box و tryچه فرقی میکنن؟
9800gt از برند evga نیستش؟:-"
برند club چه فرقی با بقیه برند ها داره؟چون خیلی گرونه!!!!
دوست عزیز قانون سایت اینه که پشت هم پست ندی،پستای قبلی رو ویرایش کن.
برای خرید که قبلا خودم بهت گفتم و قیمت دادم،
CPU ی BOX فن اورجینال خود Intel رو داره اما مدل Tray نداره و باید جدا بخری
کارت 9800GT هم فعلا از برند Zotac هست.
برند Club هم اتفاقا ارزونترین برندهاس و فرق خاصی هم با بقیه ی کارتها نداره،فریب گرونی رو نخور.

دوست عزیز قانون سایت اینه که پشت هم پست ندی،پستای قبلی رو ویرایش کن.
برای خرید که قبلا خودم بهت گفتم و قیمت دادم،
CPU ی BOX فن اورجینال خود Intel رو داره اما مدل Tray نداره و باید جدا بخری
کارت 9800GT هم فعلا از برند Zotac هست.
برند Club هم اتفاقا ارزونترین برندهاس و فرق خاصی هم با بقیه ی کارتها نداره،فریب گرونی رو نخور.

فکر کنم من از آقا رامین سوال کردم ، نه شما!
فکر کردم شاید تو قیمت ها اشتباه کردین، چون هر کدوم یه 10 تومنی اختلاف داشت!!!
ممنون از راهنمایی!

آخرین ویرایش:
سلام
خسته نباشید
سراغ دارین؟
خوب مرکز قطعات تو تهران میشه بین انقلاب تا میدون ولیعصر اکثر نمایندگیهای مرکزی قطعات هم تو همین راسته هستن.;)
سلام دوست عزيز
در مورد رم بر فرض پول داشتن شما بين برند ها چيارو انتخاب ميكنيد تا 3 تا رو لطف كنيد نام ببريد چون ميخوام برند هارو بهتر بشناسم... شايدم يكم بيشتر پول خرج كردم البته خيلي بالا تر از 150 يا 160 نشه ;)
در مورد mainboard تنها فرق بينشون اينه كه ASUS - P6T cfx رو هم support ميكنه؟ اگه مزيت ديگه اي نداره من ASUS - P6T SE رو انتخاب كنم :smile:
در مورد كارت گرافيك كه Gpu عاليه اما برد تو اون رنج قيمت بهتر نبود مثلا Asuse يا Gigabyte :-"
در مورد هارد هم ميشه از بهترين تا بدترين رو بنويسد تا اگه گيرم اومد بتونم انتخاب بهتري داشته باشم :-"
ميشه مثل بالايي براي power هم دسته بندي كنيد :blushing:
اين tonique 3 عاليه ولي فقط همين رنگه سياه نداره..آخه مانيتورم مشكيه Samsung T1900 :love:
خوب من g.skill , ocz و corsair رو پیشنهاد میدم.;)
دقت نکردی گفتم p6t هم cfx ساپورته هم sli ساپورت ولی P6t-se فقط cfx ساپورته البته بخوای دقیقتر متوجه شی باید مشخصاتشون رو ببینی.;)
evga یکی از بهترین برندای موجود هستش ، در حال حاضر هم نسبت به بقیه قیمت پایینتری داره.;)
بهتر یا بدتر که نداریم ولی شما بین samsung و maxtor در نظر بگیر ، اول samsung.;)
یعنی چجوری ؟!
گفتم سلیقه ای دیگه خود دانی.:-"
فکر کنم من از آقا رامین سوال کردم ، نه شما!
فکر کردم شاید تو قیمت ها اشتباه کردین، چون هر کدوم یه 10 تومنی اختلاف داشت!!!
ممنون از راهنمایی!
مشکلی نیس ;)
من قیمتای شنبه اونم کف بازار ، رو بهت دادم حالا ممکنه این قیمتا تا 5 تومن هم بالا پایین بشه.;)
خواهش

خوب من g.skill , ocz و corsair رو پیشنهاد میدم.;)
دقت نکردی گفتم p6t هم cfx ساپورته هم sli ساپورت ولی P6t-se فقط cfx ساپورته البته بخوای دقیقتر متوجه شی باید مشخصاتشون رو ببینی.;)
evga یکی از بهترین برندای موجود هستش ، در حال حاضر هم نسبت به بقیه قیمت پایینتری داره.;)
بهتر یا بدتر که نداریم ولی شما بین samsung و maxtor در نظر بگیر ، اول samsung.;)
یعنی چجوری ؟!
گفتم سلیقه ای دیگه خود دانی.:-"
1.اگه بين اينايي كه ميگيد هميشه مثلا بگيد اول ocz دوم corsair و...خيلي خوب ميشه :-"
2.حالا تو پاييني ها كدوم بهترن:
CORSAIR - Triple Channel 3GB - 1866-(3x1GB) - Dominator + Fan
OCZ - Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB
3.در ضمن جدا از 1866 بودن corsair كه قطعا بالاتره اگه فرضا 4 تا رم يك گيگ با يه bus مشخص كه ميشه 4 گيگ كلا و در مقابل 2 تا رم 2 گيگ كه اونم ميشه 4 گيگ كلا, داشته باشيم با همون شرايط كدوم بهتره؟
4.در مورد مادربرد چون من كارت گرافيك Nvidia ميخوام بردارم بايد ASUS - P6T رو انتخاب كنم درسته :p
5.اين evga gtx275 با اون قيمتي كه گفتيد كدومه: 896M يا 1792M اينم لينك جايي كه كشفيدمش :biggrin1:
6.اگه بخوام 20 تا 30 تومن رو گرافيك پول بزارم Board بهتري پيدا ميشه...Asuse يا Gygabyte چندن؟
7.در مورد هارد يعني همه هارداي بازار از لحاظ كيفيت و سرو صدا و... تو يك سطح هستن كه شما ميگيد بهتر و بدتر نداره؟ :confused:
8.در مورد power هم منظورم اين بود كه مثلا اول ocz دوم green و...خلاصه بگيد تا قشنگ حاليم بشه :biggrin1:
9.در مورد كيس: نظرتون درباره Cooler Master CM 690 چيه؟
به جيبم كه نگاه ميكنم تو مشكي ها اين قشنگترينه اما Air flowing توش خوبه؟اينايي كه ميخواييم نصب كنيم توش جا ميشه؟ :-"

.اگه بين اينايي كه ميگيد هميشه مثلا بگيد اول ocz دوم corsair و...خيلي خوب ميشه
2.حالا تو پاييني ها كدوم بهترن:
CORSAIR - Triple Channel 3GB - 1866-(3x1GB) - Dominator + Fan
OCZ - Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB
3.در ضمن جدا از 1866 بودن corsair كه قطعا بالاتره اگه فرضا 4 تا رم يك گيگ با يه bus مشخص كه ميشه 4 گيگ كلا و در مقابل 2 تا رم 2 گيگ كه اونم ميشه 4 گيگ كلا, داشته باشيم با همون شرايط كدوم بهتره؟
4.در مورد مادربرد چون من كارت گرافيك Nvidia ميخوام بردارم بايد ASUS - P6T رو انتخاب كنم درسته
5.اين evga gtx275 با اون قيمتي كه گفتيد كدومه: 896M يا 1792M اينم لينك جايي كه كشفيدمش
6.اگه بخوام 20 تا 30 تومن رو گرافيك پول بزارم Board بهتري پيدا ميشه...Asuse يا Gygabyte چندن؟
7.در مورد هارد يعني همه هارداي بازار از لحاظ كيفيت و سرو صدا و... تو يك سطح هستن كه شما ميگيد بهتر و بدتر نداره؟
8.در مورد power هم منظورم اين بود كه مثلا اول ocz دوم green و...خلاصه بگيد تا قشنگ حاليم بشه
9.در مورد كيس: نظرتون درباره Cooler Master CM 690 چيه؟
به جيبم كه نگاه ميكنم تو مشكي ها اين قشنگترينه اما Air flowing توش خوبه؟اينايي كه ميخواييم نصب كنيم توش جا ميشه؟
ا1.گه خوب میخواهی هزینه کنی Crucial Ballistix Tracer
3.رم ها را حتما باید به صورت 3 تایی یا Triple Channel تهیه کنی و باس رم هم اگه اورکلاک کنی میتونی 1333 را تا 2000 با تاخیر 8-9 هم ببری.
4.هیچ فرقی نداره.
6.برد مهم نیست.بعد از اون اوگا یکی از بهترین عرضه کننده های کارت های انویدیا هست.
7.پیشنهاد من Western Digital
8.هر چی پول بدی آش میخوری ولی Corsair و OCZ هر دو عالی هستند (البته ارزش Green از همشون بیشتره.(کارایی خوب در مقابل قیمت عالی)
9.کیس سلیقه ای هست.
10.اکثر کیس ها استاندارد های مادربورد ها را کامل دارن . اون کیس هم همینطوره.
کارت gtx260 رو از کجا بفهمیم 216 ش هستش؟
بعد همه برند هاش تقریبا یک قیمته؟اگه نیست چقدر اختلافشونه؟
روی خود کارت و همچنین جعبش نوشته شده.وقتی هم نصب کردی میتونی با gpu-z ببینی.
نه قیمت های متفاوتی داره.حدود 20-50 تومان.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or