کلی بخوایم در نظر بگیریم میشه hd4870 ولی تو nvidia میشه همون gtx275.یه پله بالاتر از 260/216 میشه چه کارتی؟gtx 275؟
چرا نمیاد خوبم میاد ! :cheesygriسی پی یو e7300 پا به پای گرافیک های قوی میاد یا نه؟
7400 چندرصد از 7300 قوی تره؟؟؟؟
کدوم به صرفه تره؟؟؟؟
من فکر کنم با یه اور ساده میشه 7300 رو به 7400 تبدیل کرد!!!
در حد 6 یا 7 درصد.
الان از نظر فی خیلی به هم نزدیک شدن یعنی اختلافشون 7 یا 8 تومنه.
خوب بستگی به خودت داره اگه 7 یا 8 تومن برات مهمه e7300 انتخاب خوبیه.
نه نیازی به چیزی نیست.پس من چیز اضافه ای برای اتصال این کارت به ال سی دیم نباید تهیه کنم؟
دیروز توی سایت asus دیدم که asus-P6T6 WS Revolution یکی از مادربوردهایی هست که به علاوه i7 از Xenon هم پشتیبانی می کنه می خواستم ببینم p6t deluxe/OC Palm هم از Xenon پشتیبانی می کنه؟
با تشکر
p6t-deluxe/oc palm هم از xeon پشتیبانی نمیکنه
می خواستم ببینم p6t deluxe/OC Palm هم از Xenon پشتیبانی می کنه؟
اون xeonـه نهxenonسی پی یو های Xenon فقط به درد سیستم های سرور میخوره که قابلیت استفاده از دو CPU تو اون ها هست.
خوب ببین p6t-deluxe سه تا pcie 2.0 x16 داره که در دو حالت x16x16x1 و x16x8x8 عمل میکنه و هیچ ربطی هم به pci نداره ، در حالت تک کارت هیچ افت کارایی وجود نداره ولی در حالت دو کارته باید به رنگ اسلات ها توجه کنی و رو اسلات x16 بندازی همین.دوستان آیا استفاده از اسلاید دوم PCI-E در برد P6T deluxe (به خاطر استفاده از pci ها) تاثیری بر کارایی کارت گرافیک داره ؟ یا هر دو یکی هستند ؟
تفاوت سری XM3 و Dominator GT از رم های crosair در چیه ؟ کاراییشون خیلی متفاوته ؟ قیمت واسه DDR3/1333 6GB چقدره ؟