مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

یه پله بالاتر از 260/216 میشه چه کارتی؟gtx 275؟
کلی بخوایم در نظر بگیریم میشه hd4870 ولی تو nvidia میشه همون gtx275.;)
سی پی یو e7300 پا به پای گرافیک های قوی میاد یا نه؟

7400 چندرصد از 7300 قوی تره؟؟؟؟

کدوم به صرفه تره؟؟؟؟

من فکر کنم با یه اور ساده میشه 7300 رو به 7400 تبدیل کرد!!!
چرا نمیاد خوبم میاد ! :cheesygri
در حد 6 یا 7 درصد.
الان از نظر فی خیلی به هم نزدیک شدن یعنی اختلافشون 7 یا 8 تومنه.
خوب بستگی به خودت داره اگه 7 یا 8 تومن برات مهمه e7300 انتخاب خوبیه.;)
پس من چیز اضافه ای برای اتصال این کارت به ال سی دیم نباید تهیه کنم؟
دیروز توی سایت asus دیدم که asus-P6T6 WS Revolution یکی از مادربوردهایی هست که به علاوه i7 از Xenon هم پشتیبانی می کنه می خواستم ببینم p6t deluxe/OC Palm هم از Xenon پشتیبانی می کنه؟
با تشکر
نه نیازی به چیزی نیست.;)
p6t-deluxe/oc palm هم از xeon پشتیبانی نمیکنه;)
می خواستم ببینم p6t deluxe/OC Palm هم از Xenon پشتیبانی می کنه؟
سی پی یو های Xenon فقط به درد سیستم های سرور میخوره که قابلیت استفاده از دو CPU تو اون ها هست.
اون xeonـه نهxenon
دوستان آیا استفاده از اسلاید دوم PCI-E در برد P6T deluxe (به خاطر استفاده از pci ها) تاثیری بر کارایی کارت گرافیک داره ؟ یا هر دو یکی هستند ؟
تفاوت سری XM3 و Dominator GT از رم های crosair در چیه ؟ کاراییشون خیلی متفاوته ؟ قیمت واسه DDR3/1333 6GB چقدره ؟
خوب ببین p6t-deluxe سه تا pcie 2.0 x16 داره که در دو حالت x16x16x1 و x16x8x8 عمل میکنه و هیچ ربطی هم به pci نداره ، در حالت تک کارت هیچ افت کارایی وجود نداره ولی در حالت دو کارته باید به رنگ اسلات ها توجه کنی و رو اسلات x16 بندازی همین.;)

اقا من تصمیم گرفته بودم CPU ام رو عوض کنم و از amd x2 5200 به amd 9550 ارتقا بدم ولی از شانس بد ما 9550 تو بازار نیست :( مادربردم هم giga byet 770 ga ma 770 s3 هست بجز 9550 و 9650 و 9750 که تو یازار نیست دیگه چه مدل های رو میتونم استفاده کنم ؟ (4 هسته باشه )

اقا من تصمیم گرفته بودم CPU ام رو عوض کنم و از amd x2 5200 به amd 9550 ارتقا بدم ولی از شانس بد ما 9550 تو بازار نیست :( مادربردم هم giga byet 770 ga ma 770 s3 هست بجز 9550 و 9650 و 9750 که تو یازار نیست دیگه چه مدل های رو میتونم استفاده کنم ؟ (4 هسته باشه )
AMD PH II X3 710 130T
AMD PH II X4 810 165T
AMD PH II X4 920 190T

خواهش
اینم قیمت تک تکشون :

CPU : intel i7 920 (305-310)
RAM : teamgroup elite 3*1gb ddr3 1333 (85-88)
MAIN : biostar tpower x58 or asus p6t-se (biostar=305-310_asus=285-288)
VGA : evga gtx275 (335-340)
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb (57-60)
POWER : acbel 600w (84-86)
CASE : green tuniq or trio (tuniq=70-72_trio=75
خوب Cpu كه عاليه :love:
اين رم Teamgruop چيه من تا حالا نشنيده بودم :eek: يعني از corsair و ocz بهتره؟
فرق ASUS - P6T و ASUS - P6T SE چيه؟(SLI Nvidia رو پشتيباني ميكنند؟)
اين كارت گرافيك كه معرفي كرديد چيپش Nvidia است؟ بردش چيه؟
هارد چرا از Western چيزي نميگيد يعني Samsung و Maxtor از اون بهترن؟
نظرتون درباره Power ocz يا green چيه؟
كيس هم كه معمولا سليقه اي اما از لحاظ خنك كنندگي چي رو پيشنهاد ميكنيد كه خنك كنندگي خوبي هم داشته باشه و مشكي هم باشه و اگه نوري هم توش بود آبي باشه؟ :biggrin1:

سلام آقا رامین

من رفتم پیش فروشنده اون بهم گفت p5qcدر مقایسه با p5q-se سرعت پردازشش بیشتره!!:eek: من که میگم اختلافشون فقط تو ddr3 ساپورت کردن p5qc هستش!!!

رم هم 2gig pnypc 1066 رو معرفی کرد!حالا patriot بهتره یا pny pc ؟

سلام آقا رامین

من رفتم پیش فروشنده اون بهم گفت p5qcدر مقایسه با p5q-se سرعت پردازشش بیشتره!!:eek: من که میگم اختلافشون فقط تو ddr3 ساپورت کردن p5qc هستش!!!

رم هم 2gig pnypc 1066 رو معرفی کرد!حالا patriot بهتره یا pny pc ؟
سلام
من 2 یا 3 پست قبل هم گفتم اون بابا هیچی بارش نبوده اول یکی باید براش n-bridge رو تعریف کنه بعد بیاد نظر بده.:biggrin1:
فرق اصلی و اساسیشون تو combo بودن p5q-c هستش. (البته یه فرقایی هم تو نوع خنک کننده با هم دارن)
خوب Cpu كه عاليه :love:
اين رم Teamgruop چيه من تا حالا نشنيده بودم :eek: يعني از corsair و ocz بهتره؟
فرق ASUS - P6T و ASUS - P6T SE چيه؟(SLI Nvidia رو پشتيباني ميكنند؟)
اين كارت گرافيك كه معرفي كرديد چيپش Nvidia است؟ بردش چيه؟
هارد چرا از Western چيزي نميگيد يعني Samsung و Maxtor از اون بهترن؟
نظرتون درباره Power ocz يا green چيه؟
كيس هم كه معمولا سليقه اي اما از لحاظ خنك كنندگي چي رو پيشنهاد ميكنيد كه خنك كنندگي خوبي هم داشته باشه و مشكي هم باشه و اگه نوري هم توش بود آبي باشه؟ :biggrin1:
دقیقا شک نکن :biggrin1:
خوب از الان برو تو کارش :biggrin1: ، یکی از برندای خوب و با کیفیت به حساب میاد در حال حاضر هم قیمتاش نسبت به بقیه مناسبتره.;)
فرقشون رو میتونی تو مشخصاتشون ببینی :

2731_l.jpg

مشخصات
2875_l.jpg

مشخصات
خوب p6t هم cfx ساپورته هم sli ساپورت ولی p6t-se فقط cfx ساپورته.;)
اون vga هم gpuش nvidiaس ، بردش هم evgaـه.;)
نه بحث بهتر یا بدتر بودن نیست مشکل اینه که western گیر نمیاد همین.;)
در مورد ocz نظری ندارم ولی green چرا ! :biggrin1:
کیس که تا دلت بخواد مدل هست ولی با بودجه ی شما tuniq یا trio میتونه انتخاب خوبی باشه ، اگه بتونی 10 15 دیگه بذاری روش من tuniq3 رو پیشنهاد میکنم.

آخرین ویرایش:
ببخشید مگه 216 قوی تر از 4870 نیست؟منظورتون 4890 نبود؟
راستی الان قیمت 4890 چنده؟
کارت GTX 260/216 همرده ی 4870 هست-بعضی جاها هم سریعتر هست-4890 و GTX 275 هم همرده هستن که GTX 275 بیشتر جاها سریعتر هست.
کارت 4890 بسته به برند از 360 تومن تا 440 تومن هست.

دوستان 100 بار پرسیدم و جواب ندادید ! بابا بگید چارم چیه ؟
دوستان من طبق مشاوره هامون با هم قرار بود برد asus P6T deluxe بگیرم ، از اونجایی که من از 4 تا کارت اضافی PCI مثل مودم و کارت صوتی و کارت TV و DVB استفاده میکنم ، این برد به دردم نمیخوره چون 3 تا اسلاید PCI-E داره و 2تا PCI . چارم چیه ؟

دوستان جون هرکی دوست دارین ، راهنمایی کنین . :confused:
1000 بار پرسیدم به خدا ! یه کمکی بکنید حالا !

کمک

سلام به همه
من به تمام نمایندگیهای ZOTAC توی تهران و شهرستانها زنگ زدم. هیچکدوم GTX 260 رو ندارند.میگن ساختش متوقف شده.اگه دوستان لطف کنند و یه کارت دیگه در حد همین کارت و تا قیمت 260 یا 270 پیشنهاد بدند ممنون میشم.
در ضمن نظرتون راجع به CLUB GTX 260 چیه؟
ممنون

من اینو پیشنهاد میدم (البته کیس) :

CPU : intel q9550 or q9450
RAM : corsair dominator 4gb 2*2gb 1066
MAIN : asus p5q-pro or p5q
VGA : zotac gtx260/216
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
ODD : samsung or pioneer (dvd-rw & dvd-rom)
POWER : green gp580b

حدودا 930 935 تومن در میاد.;)
با عرض سلام
در مورد این سیستم چند تا سوال داشتم
1.اگه من صبر کنم و به جای 260 دو تا 4770 بخرم کارایی سیستم چه طور میشه؟شما پیشنهاد می کنید؟در اون صورت چه تغییراتی باید بدم؟
2.الان 4850 x2 تو بازار موجود هست؟اون قیمتش چنده و کاراییش چه قدره؟
ممنون.

دوستان جون هرکی دوست دارین ، راهنمایی کنین . :confused:
1000 بار پرسیدم به خدا ! یه کمکی بکنید حالا !
عزیزم باید یکی از کارتاتو حذف کنی یا به مدل PCI-Express تبدیل کنی،مثلا کارت صدای Creative X-FI مدل PCI 1X هست که میتونی جایگزین کارت قبلی کنی
حتی میتونی بجای کارت مودم از مودم USB-External استفاده کنی.

سلام به همه
من به تمام نمایندگیهای ZOTAC توی تهران و شهرستانها زنگ زدم. هیچکدوم GTX 260 رو ندارند.میگن ساختش متوقف شده.اگه دوستان لطف کنند و یه کارت دیگه در حد همین کارت و تا قیمت 260 یا 270 پیشنهاد بدند ممنون میشم.
در ضمن نظرتون راجع به CLUB GTX 260 چیه؟
ممنون
متوقف نشده،اینجا دیگه موجود نیست،از برندای دیگه بخوای برداری گرونتر میشه،حالا انتخابای شما این هست:
1-کارت ATI 4870 1GB رو برداری که حدود 250 تومن هست
2-صبر کنی تا سری جدید GTX 260 از برندهای EVGA/Zotacبرسه

با عرض سلام
در مورد این سیستم چند تا سوال داشتم
1.اگه من صبر کنم و به جای 260 دو تا 4770 بخرم کارایی سیستم چه طور میشه؟شما پیشنهاد می کنید؟در اون صورت چه تغییراتی باید بدم؟
2.الان 4850 x2 تو بازار موجود هست؟اون قیمتش چنده و کاراییش چه قدره؟
ممنون.
1-راندمان دو تا کارت 4770 بستگی مستقیمی به درایورای ATI داره،تا اینجا که راندمان خوبی داشته و سرعتش در این حالت بیشتر جاها بالاتر از GTX 260 هست، اما معمولا برای بازیهای جدید راندمان هر دو تا کارت رو نمیتونی بگیری(مشکل ذاتی CF)
برای 2 تا کارت تغییر خاصی نمیخواد فقط دو تا اسلات PCI-Ex 16X که CF باشن کافیه
2-کارت 4850X2 در کل راندمان مورد انتظار رو نداره و به اندازه ی دو تا کارت 4770 هم بنسبت قیمتش ارزش خرید نداره،چون هم قیمت GTX 285 هست.

عزیزم باید یکی از کارتاتو حذف کنی یا به مدل PCI-Express تبدیل کنی،مثلا کارت صدای Creative X-FI مدل PCI 1X هست که میتونی جایگزین کارت قبلی کنی
حتی میتونی بجای کارت مودم از مودم USB-External استفاده کنی.

ممنون فرشید خان . یعنی مدلهایی هستن که PCI-E باشن ؟ قیمتشون چقدر متفاوته ؟
این مدم دایلاپ که میگی اکسترنالش هست ، دردسر نداره ؟ کارایشیون فرقی نداره ؟
راستی پرسیدم دیدم TV کارتا هم USB دارن ! اینا درست کار میکنند ؟ قیمتی داری ؟:love:

ببخشید مگه 216 قوی تر از 4870 نیست؟منظورتون 4890 نبود؟
راستی الان قیمت 4890 چنده؟
نه منظورم 4890 نیست.;)
نه نمیشه گفت قویتر حدودا در یه حد هستن بعضی جاها 216 سریعتر عمل میکنه و یجای دیگه 4870.
4890 هم از 330 335 شروع میشه تا 410 420 تومن.

1-راندمان دو تا کارت 4770 بستگی مستقیمی به درایورای ATI داره،تا اینجا که راندمان خوبی داشته و سرعتش در این حالت بیشتر جاها بالاتر از GTX 260 هست، اما معمولا برای بازیهای جدید راندمان هر دو تا کارت رو نمیتونی بگیری(مشکل ذاتی CF)
برای 2 تا کارت تغییر خاصی نمیخواد فقط دو تا اسلات PCI-Ex 16X که CF باشن کافیه

پس شما منظورتون اینه که باید برای اکثر بازی های جدید صبر کنیم تا driver ی که از طرف ati برا اون بازی خاص (تو حالت CF) بهینه شده عرضه بشه؟
پس در حالت کلی شما خرید 260 رو توصیه می کنید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or