مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام.من اولین باریه که تو این تاپیک پست میدم.سیستم من یه پنتیوم3 (700) با 128 رم هستش! دیگه تا آخریش برید که وضعم چطوره! میخواستم یه کیس . مادر بورد.رم.سی پی یو و کارت گرافیک و پاور و هارد با حداکثر 300 تومان بگیرم.سی پی یو AMD میخوام(4400 خوبه؟).اگه ممکنه منو راهنمایی کنید.میخوام برنامه های جدید و ویستا توش راحت کار کنه.بازی هم بدم نمیاد.البته اگه استراتژیک (جدید) هم ساپورت کنه برام کافیه.خیلی نمیخوام خفن هم باشه چون xbox هم دارم.یه مادر بورد با کارت صوتی onboard میخوام.رم هم حد اقل یکی دو گیگ!! از راهنمایی هاتون ممنونم
من intel ش رو بهت پیشنهاد میدم amd ش رو هم دوستان هستن بهت پیشنهاد میدن :

CPU : intel e2180 or e2160
RAM : 2gb patriot 800 or 2gb kingstone 667
MAIN : giga ga-965p-s3 or asus p5b-se
VGA : xfx or inno3d 8600gt
HDD : samsung or maxtor 250gb 8mb
POWER : green gp430a

اینا رو هم حدودا 355 360 تومن در میاد.

آخرین ویرایش:
سلام.من اولین باریه که تو این تاپیک پست میدم.سیستم من یه پنتیوم3 (700) با 128 رم هستش! دیگه تا آخریش برید که وضعم چطوره! میخواستم یه کیس . مادر بورد.رم.سی پی یو و کارت گرافیک و پاور و هارد با حداکثر 300 تومان بگیرم.سی پی یو AMD میخوام(4400 خوبه؟).اگه ممکنه منو راهنمایی کنید.میخوام برنامه های جدید و ویستا توش راحت کار کنه.بازی هم بدم نمیاد.البته اگه استراتژیک (جدید) هم ساپورت کنه برام کافیه.خیلی نمیخوام خفن هم باشه چون xbox هم دارم.یه مادر بورد با کارت صوتی onboard میخوام.رم هم حد اقل یکی دو گیگ!! از راهنمایی هاتون ممنونم

Cpu: Amd athlon 4200 x2
قیمت: 70 تومن

m.b: GIGABYTE GA-M52S-S3P
قیمت: 80 تومن

Graphic: Zotac 8600 GT ddr3
قیمت: 110 تومن

ram: 1 gb kingstone ddr2
قیمت: 22 تومن

hard: 160 gb samsung
قیمت 40 تومن

power: green 380 w
قیمت: 30 تومن

اینا دور و بر 350 در میاد.

5.1 میخوای یا 2.1؟
خب به نظرتون كدوم كيفيت بهتري مي تونه داشته باشه با پول 200 تومن اگه 5.1 بگيرم اون 4 تا بلندگو رو معمولا" كجاي اتاق قرار ميدن؟
اسپيكر 5.1 ي هست كه كيفيتش از 2.1 كمتر باشه؟
شما هردوتاشو پيشنهاد بده ببينم چي ميشه.
اگر 5.1 باشه مثل سينماي خانگي صدا از هر طرف بياد اون بلندگو صدا ميده؟يا نه.

میتونی اینو (به نظر من) در نظر بگیری :

CPU : intel q6600 or e8200
RAM : patriot 2gb 800
MAIN : giga ga-p35-ds3l or asus p5k-c
VGA : xfx or inno3d 8600gt
POWER : green gp480a

اینا رو هم 600 610 تومن در میاد البته اگه برای بازی بخوای میشه یکم بالا پایینش کرد.
ممنون از راهنماييت ،ولي به نظرت اگه 6550 اينتل بگيرم و به جاي 8600gtيه 8600GTsرو ور دارم براي
گيم بهتر نميشه؟؟زياد كه CPUفرقي نميكنه؟؟

ممنون از راهنماييت ،ولي به نظرت اگه 6550 اينتل بگيرم و به جاي 8600gtيه 8600GTsرو ور دارم براي
گيم بهتر نميشه؟؟زياد كه CPUفرقي نميكنه؟؟
بهتره این کار رو نکنی چون این دو تا CPU که دوست عزیز گفت قدرتمند تر از 6550 هستن.8600 GTS زیاد تفاوتی با GT نداره خودتم میتونی تبدیلش کنی...

اون کارت Zotac 8600 GT ddr3 که گفتی 110 تومنه کاراییش چطوره؟
با اون پاور راحت جواب میده؟
اخه سیستم من هم مشابه همونی هست که گفتی.
کاراییش خیلی خوبه و نسبت به XFX و BFG در حد یکسانی هستند منتها با توجه به قیمتش واقعا ارزش خرید رو داره+ 5 سال گارانتی...
بله با اون پاور میشه استفاده کرد. الته میتونه 430 بزاره که خیالش راحتر باشه...

بهتره این کار رو نکنی چون این دو تا CPU که دوست عزیز گفت قدرتمند تر از 6550 هستن.8600 GTS زیاد تفاوتی با GT نداره خودتم میتونی تبدیلش کنی...
يعني تفاوت محسوسي دارن توي سيستم؟؟ميتوني Informationشون روبذاري ؟
توي گيم چه طور؟؟

يعني تفاوت محسوسي دارن توي سيستم؟؟ميتوني Informationشون روبذاري ؟
توي گيم چه طور؟؟
ببین e6550 دو هسته ایه با 4mb کش سطح دو و تکنولوژی ساخت 65nm ولی q6600 چهار هسته ای با 8mb کش سطح دو و تکنولوژی ساخت 65nm که با توجه به چهار هسته ای بودن q6600 میشه اونو انتخاب عاقلانه ای به حساب آورد با توجه به اینکه قیمتش هم اومده پایین. (البته به نظر من)
و در مورد کارت هم بگم اگه خواستی کارت بهتر از 8600gt بگیری gts رو بیخیال شو چون هم قیمت بالایی داره و هم با توجه به هم رده های خودش قدرت به مراتب کمتری داره مثل hd3850. (دیگه خود دانی)

سلام به همگي
من حدود 400 تومن ميخوام روي كيسم هزينه كنم و اونو ارتقا بدم .قطعات كيسي رو هم كه الان دارم به اين ترتيبه:
CPU:Dual core 3.4 PD
MB:945P-S3
Ram:2 gig ocz 667 bus
hard:160
power:450 w green
VGA:7300 GT
به نظرتون با اين مقدار پول بهترين كاري رو كه ميتونم با اين قطعات انجام بدم چيه؟ يعني طوري ميخوام بشه كه crysis و بازيهاي روز رو حد اقل رو High بازي كنم.
خودم نظرم اينه كه يه VGA 9800 gtx با يه پاور 600 بگيرم تا بعدا MB رو عوض كنم .نظر شماها چيه؟
ممنون

کاراییش خیلی خوبه و نسبت به XFX و BFG در حد یکسانی هستند منتها با توجه به قیمتش واقعا ارزش خرید رو داره+ 5 سال گارانتی...
بله با اون پاور میشه استفاده کرد. الته میتونه 430 بزاره که خیالش راحتر باشه...
ممنون.نمایندگی هم داره؟
میتونی بگی؟

خب به نظرتون كدوم كيفيت بهتري مي تونه داشته باشه با پول 200 تومن اگه 5.1 بگيرم اون 4 تا بلندگو رو معمولا" كجاي اتاق قرار ميدن؟
اسپيكر 5.1 ي هست كه كيفيتش از 2.1 كمتر باشه؟
شما هردوتاشو پيشنهاد بده ببينم چي ميشه.
اگر 5.1 باشه مثل سينماي خانگي صدا از هر طرف بياد اون بلندگو صدا ميده؟يا نه.

ببین2 تا انتخاب داری:
Logitech Z-2300 که 2.1 هست و 200 تومنه...از نظر قدرت و کیفیت هیچی کم نداره.
L10760479.jpg

یکی هم Logitech X-540 که 5.1 هست...از نظر قدرت از بالایی ضعیف تره و کیفیتش هم به خوبی اون نیست ولی خوب کیفیتش کاملا قابل قبول و عالیه...قیمتشم 100 تومنه.
033048.jpg

اینکه کددوم رو بگیری بستگی به خودت داره و اینکه ایا میتونی 5.1 بچینی؟
باید 2 تا اسپیکر بره پشت سرت.سیم این 540 یه مقداری کوتاهه...
تصمیم با خودت...کیفیت عالی,قدرت زیاد ولی 2.1 یا کیفیت معقول و خوب ,قدرت قابل قبول و قیمت مناسب و 5.1.

اسپیکر 5.1 زیاد هست که به پای 2.1 نرسه.
ببین بستگی به چند چیز داره:
یکی اینکه بتونی درست بچینی اسپیکر هارو...دوم اینکه اون فیلم یا بازی که انجام میدی 5.1 ساپورت باشه...سوم هم ساند کارتت ساپورت کنه.
بعد مثل Home theater میشه...البته نه در اون حد و با اون کیفیت:دی...مگر اینکه 5.1 خفن مثل Z-5500 خرید...400 تومنه.

ممنون اين اسپيكرهاي 5.1 به ديوار هم وصل ميشوند يك مدا 7.1 كريتيو ديدم مدل T7900 به نظرتون خوبه از اون دوتا كيفيتش خوب ميشه يا نه؟
اگر يك بازي 5.1 ساپورت كنه از 2.1 خوبه؟ ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or