مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ممنون اين اسپيكرهاي 5.1 به ديوار هم وصل ميشوند يك مدا 7.1 كريتيو ديدم مدل T7900 به نظرتون خوبه از اون دوتا كيفيتش خوب ميشه يا نه؟
اگر يك بازي 5.1 ساپورت كنه از 2.1 خوبه؟ ممنون

وصل میشه...
نه به اون 2 تا نمیرسه.به 2300 که عمرا نمیرسه!
منظروت رو راجع به سوالت نفهمیدم.

سلام به همگي
من حدود 400 تومن ميخوام روي كيسم هزينه كنم و اونو ارتقا بدم .قطعات كيسي رو هم كه الان دارم به اين ترتيبه:
CPU:Dual core 3.4 PD
MB:945P-S3
Ram:2 gig ocz 667 bus
hard:160
power:450 w green
VGA:7300 GT
به نظرتون با اين مقدار پول بهترين كاري رو كه ميتونم با اين قطعات انجام بدم چيه؟ يعني طوري ميخوام بشه كه crysis و بازيهاي روز رو حد اقل رو High بازي كنم.
خودم نظرم اينه كه يه VGA 9800 gtx با يه پاور 600 بگيرم تا بعدا MB رو عوض كنم .نظر شماها چيه؟
ممنون
كسي جواب ما رو نميده؟:(

كسي جواب ما رو نميده؟:(
مادربردت خوبه نمیخواد عوض کنی.
کارت گرافیکتو بکن 8800 GT که بتونی crysis رو رو high اجرا کنی. تو کرایسیس cpu خیلی مهمه و همینطور تو اکثر بازی ها. سی پی یو تو میتونی بفروشی بزاری رو پولت بعد میتونی یه e4600
بگیری یا مدل های بالاترش رو بگیری...
-----------------------------
من بهت کارت گرافیکو Zotac 8800 GT پیشنهاد میدم با قیمت 270 تومن.

وصل میشه...
نه به اون 2 تا نمیرسه.به 2300 که عمرا نمیرسه!
منظروت رو راجع به سوالت نفهمیدم.
اين 2.1 چي داره كه نميتونه يك 7.1 هم به اون برسه اگه خودت به جاي من بودي و مشكلي هم از بابت جا نداشتي چي برميداشتي 2.1 يا 5.1 يا 7.1 يا ... ؟منظورم از اسوال آخري اين بود كه اگر يك بازي 5.1 رو ساپورت كنه اون وقت كدوميكي كيفيت بهتري ميتونه داشته باشه؟ نظرت راجع به سري كريتيو Gigawork چيه؟
ببخشيد قصد جسارت نداشتم ميشه بفرماييد اطلاعاتتون رو از كدوم سايت ميگيد ادرسشم لطف كنيد.آيا مقايسه اي بين اون مدل كريتيو يا لاجيتك انجام شده رو هم ميديد.ممنون

آخرین ویرایش:
كسي جواب ما رو نميده؟
به نظر من سیستم رو ارتقا نده چون فعلا کارتو راه میندازه با توجه به مقدار رم و cpu ت و چون واسه بازی میخوای ارتقا بدی یه کارت خوب مثل همین 9800gtx یا 8800gt بگیر با یه پاور. (به نظر من)

مادربردت خوبه نمیخواد عوض کنی.
کارت گرافیکتو بکن 8800 GT که بتونی crysis رو رو high اجرا کنی. تو کرایسیس cpu خیلی مهمه و همینطور تو اکثر بازی ها. سی پی یو تو میتونی بفروشی بزاری رو پولت بعد میتونی یه e4600
بگیری یا مدل های بالاترش رو بگیری...
-----------------------------
من بهت کارت گرافیکو Zotac 8800 GT پیشنهاد میدم با قیمت 270 تومن.

ممنون كه جواب دادي
فقط يه سوال در مورد VGA اينكه اين كارت برام ميمونه تا يك يا دو سال ديگه؟ يعني ميخوام تا اون موقع كم نياره برا همين 9800 رو انتخاب كردم.
ميترسم يه چيزي بگيرم كه تو بازيهايي كه بعدا مياد كم بياره.
بازم ممنون

اين 2.1 چي داره كه نميتونه يك 7.1 هم به اون برسه اگه خودت به جاي من بودي و مشكلي هم از بابت جا نداشتي چي برميداشتي 2.1 يا 5.1 يا 7.1 يا ... ؟منظورم از اسوال آخري اين بود كه اگر يك بازي 5.1 رو ساپورت كنه اون وقت كدوميكي كيفيت بهتري ميتونه داشته باشه؟ نظرت راجع به سري كريتيو Gigawork چيه؟
ببخشيد قصد جسارت نداشتم ميشه بفرماييد اطلاعاتتون رو از كدوم سايت ميگيد ادرسشم لطف كنيد.آيا مقايسه اي بين اون مدل كريتيو يا لاجيتك انجام شده رو هم ميديد.ممنون

خوب مایکرولبم 7.1 داره:دی به نظرت چرا اشغال حساب میشه؟
من اگه اونجوری بودم و مشکل بودجه هم نداشتم Z-5500 5.1 میخریدم...
اگر یه بازی 5.1 ر. ساپورت کنه ربطی به کیفیت نداره...فقط صداهات به صورت 3 بعدی میاد.
گیگاورکس کدومش؟ مدل های خوب هم داره...خوبن بد نیستن در کل.
اطلاعاتم رو از سایت خاصی نمیارم...قدیم ریویو این محصولات رو خوندم و چند تا از این اسپیکر هارم تست کردم یا برای کسی خریدیدم دیدم چه جوری بوده...اول از نت تحقیق کردم بعد به صورت عملی و تجربی تست.
ببین دوست من حرفم واضح بود فکر نمیکنم احتیاجی باشه حرفهای قبلم رو تکرار کنم:
Z-2300 که 2.1 از X-540 که 5.1 کیفیت بیشتر و صدای بیشتری داره...ولی 5.1 نیست همین! ...از اونور X-540 دارای کیفیت خوب و صدای خوبیه(نه در حد اون بالایی ولی خوب کلا خوبه) و 5.1 هم هست...انتخاب رو دیگه خودت باید انجام بدی...

به نظر من سیستم رو ارتقا نده چون فعلا کارتو راه میندازه با توجه به مقدار رم و cpu ت و چون واسه بازی میخوای ارتقا بدی یه کارت خوب مثل همین 9800gtx یا 8800gt بگیر با یه پاور. (به نظر من)

منم همين كاري كه شما ميگي مد نظرم بود اما بعضي از دوستان عقيده دارن كه با اين سيستمي كه داري 8800 بگير تا از با سيستمت جور بشه.
ولي من نظرم اين بود كه 9800 ميگيرم تا بعدا ايشال MB و CPU رو عوض ميكنم.
ميترسم 8800 بگيرم و چند وقت ديگه از رده خارج بشه. ضمن اينكه فك كنم حدود 100 تومن تفاوت قيمتشونه.
تنكس از جوابت

آخه بحث از رده خارج شدن نیست که بحث سر بازیهایی یه که میاد و اون کارتی که انتخاب میکنی بتونه اونا رو خوب و روون با جزئیات بالا نشون بده که فعلا 8800gt با توجه به قدرت و قیمتش انتخاب خوب و عاقلانه ای هستش.
واسه اینکه تفاوتشون (9800gtx و 8800gt) رو ببینی یه سر به این لینکا بزن :

http://www.guru3d.com/article/geforce-9800-gtx-512mb-review-pov/9
http://www.guru3d.com/article/geforce-9800-gtx-512mb-review-pov/11
http://www.guru3d.com/article/geforce-9800-gtx-512mb-review-pov/12

درسته اما اين بنچماركا اصلا تو شرايط مساوي نبودن
مثلا اين و ببين كه 9800 GTX با 8800 GTX مقايسه شدن در شرايط مساوي:

HTML:
http://www.bootdaily.com/images/stories/hardware/graphics/9800gtx/asus_vs_xfx/cod4.jpg

يا

HTML:
http://www.bootdaily.com/images/stories/hardware/graphics/9800gtx/asus_vs_xfx/crysis.jpg

يا اين كه بين XFX 9800 GTX black و كارتهاي ديگس:
HTML:
http://www.overclock3d.net/gfx/articles/2008/05/11194558880l.jpg

يه سوال :اين قيمتهاي 9800 GTX و 8800 GT الان تو بازار چنده؟(قيمت دقيقشون رو ميخواستم)

خوب مایکرولبم 7.1 داره:دی به نظرت چرا اشغال حساب میشه؟
من اگه اونجوری بودم و مشکل بودجه هم نداشتم Z-5500 5.1 میخریدم...
اگر یه بازی 5.1 ر. ساپورت کنه ربطی به کیفیت نداره...فقط صداهات به صورت 3 بعدی میاد.
گیگاورکس کدومش؟ مدل های خوب هم داره...خوبن بد نیستن در کل.
اطلاعاتم رو از سایت خاصی نمیارم...قدیم ریویو این محصولات رو خوندم و چند تا از این اسپیکر هارم تست کردم یا برای کسی خریدیدم دیدم چه جوری بوده...اول از نت تحقیق کردم بعد به صورت عملی و تجربی تست.
ببین دوست من حرفم واضح بود فکر نمیکنم احتیاجی باشه حرفهای قبلم رو تکرار کنم:
Z-2300 که 2.1 از X-540 که 5.1 کیفیت بیشتر و صدای بیشتری داره...ولی 5.1 نیست همین! ...از اونور X-540 دارای کیفیت خوب و صدای خوبیه(نه در حد اون بالایی ولی خوب کلا خوبه) و 5.1 هم هست...انتخاب رو دیگه خودت باید انجام بدی...
ممنون همون Z2300 رو خريدم .در ضمن ريويو بازم بخون ضرر نداره اگه يك روز خواستم يك اسپيكر ديگه بخرم آماده هستي ديگه

درسته اما اين بنچماركا اصلا تو شرايط مساوي نبودن
متوجه نمیشم از چه نظر میگی در شرایط مساوی نبودن ؟
9800gtx الان از 390 تومن به بالا داره و 8800gt هم از 270 275 تومن داره تا 330 335 تومن.

ممنون كه جواب دادي
فقط يه سوال در مورد VGA اينكه اين كارت برام ميمونه تا يك يا دو سال ديگه؟ يعني ميخوام تا اون موقع كم نياره برا همين 9800 رو انتخاب كردم.
ميترسم يه چيزي بگيرم كه تو بازيهايي كه بعدا مياد كم بياره.
بازم ممنون

ببین الان تو شدیدا به یه کارت گرافیک و cpu نیاز داری چون که حتی اگه سیستمت رو quad sli هم بکنی اگه cpu ضعیف باشه فریم خوبی نمیگیری! پنتیوم به کل هم سری
d و هم دیگر سری هاش از رده خارج شده (یکی از دلایلش هم مصرف برق بالا) و تو نمیتونی از پس بازی هایی همچون کرایسیس به طور کامل بر بیای. بهتره یک کارت گرافیک + یک cpu بخزی کگه با این حساب کارتت 8800 gT خواهد بود. در ضمن کارت های سری 8 هیچ تفاوتی با کارت های سری 9 ندارند بغیر از یه مورده خاص که اون هم توی کارت 9800 GTX است و مربوط به sli هست.

ببین الان تو شدیدا به یه کارت گرافیک و cpu نیاز داری چون که حتی اگه سیستمت رو quad sli هم بکنی اگه cpu ضعیف باشه فریم خوبی نمیگیری! پنتیوم به کل هم سری
d و هم دیگر سری هاش از رده خارج شده (یکی از دلایلش هم مصرف برق بالا) و تو نمیتونی از پس بازی هایی همچون کرایسیس به طور کامل بر بیای. بهتره یک کارت گرافیک + یک cpu بخزی کگه با این حساب کارتت 8800 gT خواهد بود. در ضمن کارت های سری 8 هیچ تفاوتی با کارت های سری 9 ندارند بغیر از یه مورده خاص که اون هم توی کارت 9800 GTX است و مربوط به sli هست.

والا با اين MB كه من دارم به نظرت بهترين سيپيو كه ميتونم واسش بگيرم چيه؟
يكي از دوستانم ميگفت سيپيوت خوبه فقط MB رو عوض كن كه از رده خارج شده همراه VGa حالا منم موندم چيكار كنم .. رفتم 2 هسته اي بگيرم 1 سال پيش تا كم نياره...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or