fx 8600 gtsمن 7-8 ماه قبل از اینکه بیام اینجا تو forum سایت tomshardware فعالیت داشتم....البته من اونجا فقط دست و پا شکسته یه سری سوالاتی رو میپرسیدم و برای ترجمه جواب هام هم کلی وقت میذاشتم.....ولی عین همین حرفایی که زدمو از یکی از فعالان همون سایت که شما مثلا سخت افزار شناسا در برابرش کودکی بیش نیستید شنیدم با کلی توضیح که 2صفحه شده بود...بد نیست شماها یه نیگاهی به این سایت ها هم بندازید.....مشکلی نیست من از این به بعد ایجا نمیام پست بزارم تا جمع حرفه ایتون بهم نریزه.![]()
به خاطر اینکه خیلی عصبانیم و میبینم هر بیسوادی میاد از خودش چرت و پرت ول میکنه میگم که دوست گرامی اینقدر مزخرف نگو....بنده فوق لیسانس سخت افزار دارم و قبلا برای تست شما در رابطه با تعویض مینم صحبت کردم و شما یک جواب کاملا مزخرف دادید..
میدونم که بن میشم ولی برای روشن شدن مطلب باید بگم دیگه به سوالات اعضای سایت جواب نده چون فقط باعث پخش شدن اطلاعات غلط میشی
مین 300 تومنی زمین تا اسمون با مین 50 تومنی در کارایی سیستم تفاوت داره...............
حرف شما مثل این میمونه که با کارت 100 تومنی هم میتونی کرایسس بازی کنی فقط به صرف اینکه بازی رو ساپورت میکنه.....
ببخشيد اينجا سؤال ميكنم.يك سيستم صوتي براي كامپيوتر با 200 تومن پيشنهاد ميدين.
اگه پاورت کابل sata نداره باید یه تبدیل بگیری از اینا :
![]()

مشکلی نداره در حال حاضر کارتای pcie2 با pcie کاملا سازگار هستن و مشکلی ندارن و در مورد کارایی هم فرق زیادی ندارن.

ممنون میشم اگر این سوال رو هم جواب بدید.کارت xfx8600gts رو یجا بهم گفت 144
xfx 8600gt رو هم گفت 120
leadtek winfast8600gts رو هم گفت 120
زیاد هم تفاوت ندارن از لحاظ قیمت.
نظرت چیه؟
ممنون میشم اگر این سوال رو هم جواب بدید.
اگر میشه فروشگاهی یا جایی که بتونم این قطعات رو با قیمت مناسب تهیه کنم معرفی کنید.
خیلی جالبه آخه خود سازگار داره 8600gts رو 185 تومن میده بعد......کارت xfx8600gts رو یجا بهم گفت 144
xfx 8600gt رو هم گفت 120
leadtek winfast8600gts رو هم گفت 120
زیاد هم تفاوت ندارن از لحاظ قیمت.
نظرت چیه؟
اتفاقا"خودم هم شک دارم،اخه یجا دیگه 8600 gts با برندasus بهم گفت 200خیلی جالبه آخه خود سازگار داره 8600gts رو 185 تومن میده بعد......
پیشنهاد میکنم همون 8600gt رو بگیر با برد xfx الان باید 115 120 تومنی باشه.
در مورد فروشگاه هم میتونی بری به اینجاها پاساژ ایران ، رضا یا علاءالدین دیگه مرکزش همیناس.