مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

می بخشید من یه مادربردm2v_mx se
دارم.می خوام یه کارت 8600gt بخرم ولی یه فروشنده بهم گفت با این برد نمی تونم کارایی واقعی این کارت رو ببینم.راست میگه؟
فرق این مادربرد با m2n_mx se در چی هست؟
ایا via ارزش نداره واسه گیم؟
نه هیچ ربطی نداره یعنی چی نمیتونی کارایی واقعی رو ببینی ؟ مینت pcie16x هستش و مشکلی نداره هر کارتی خواستی میتونی روش بندازی.
فرقشون رو هم میتونی اینجا ببینی :

http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=324&l4=0&model=1807&modelmenu=2m2v-mx se
http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=345&l4=0&model=1647&modelmenu=2m2n-mx se

می بخشید من یه مادربردm2v_mx se
دارم.می خوام یه کارت 8600gt بخرم ولی یه فروشنده بهم گفت با این برد نمی تونم کارایی واقعی این کارت رو ببینم.راست میگه؟
فرق این مادربرد با m2n_mx se در چی هست؟
ایا via ارزش نداره واسه گیم؟
از نظر من ایشون درست گفتن...ببین رفیق مساله نشناختن و اصلا جواب دادن نیست...مساله هماهنگ بودن و mach شدنه...نمیدونم اسمشو چی بذارم به خاطر همین مثال میزنم...من یه بار 12 سیستم واسه یه کارگاه کامپیوتر بستم که 8 تا از اونا مادربرد Biostar با چیپ VIA و 4 تا هم ASUS با چیپ SIS بود...طرف ما می خواست روی سیستمش HDD safe بذاره که اطلاعات پاک نشه...منم گرفتم ولی اون 8 تا Biostar هر کار کردم اون قطعه رو نشناختن ولی 4 تا asus براحتی شناختن.
حالا همین SIS هم چیز مالی نیست چون خود من یه بار رم و گرافیکمو دادم به رفیقم که نصب کنه رو مادربردش....نصب کرد شناخت ولی کارائیش نصف سیستم من نبود.
اگه میبینی مادربرد با چیپ Intel و Nvidia با یه مادربرد همتراز از VIA یا SIS حدود 10 تا 15 تومن تفاضل قیمت داره الکی نیست...سر همین مسائله جانم...اگه شرط فقط PCIE داشتن بود که دیگه هیچکس مادر برد 200-300 هزار تومنی نمی گرفت.
حالا خودت میدونی...

یعنی مینی که 80 تومنه و pcie داره با مینی که 300 تومن pcie داره فرق داره درسته ؟
بعد مگه همه دنبال داشتن pcie رو مینشون هستن که برن مین 300 تومنی بخرن ؟
sis و via یه 1 2 سالی میشه که دیگه چیپ نمیزنن یا اگر هم میزنن خیلی محدود هستش.

آخرین ویرایش:
حالا شما چی پیشنهاد می دید؟
من این مادربرد رو تازه خریدم و بصرف نیست عوضش کنم.
ارزش داره عوضش کنم؟
یه مادربرد خوب ارزون اگه میشه معرفی کنید؟sli هم نمی خوام.
ممنون بابت اینکه جواب دادید.
در ضمن مادربرد من asus هست و asus هم مادربردهای خوبی میزنه.

حالا ارزش داره مادربرد رو عوض کنم؟
پیشنهاد شما چیه؟
اگه میشه یه مادربرد خوب که ارزون هم باشه بهم معرفی کنید.sli هم نمی خوام.
در ضمن مادربرد من asus هست و asus مادربرد های خوبی می زنه.
ممنون بابت اینکه جواب می دید.

یعنی مینی که 80 تومنه و pcie داره با مینی که 300 تومن pcie داره فرق داره درسته ؟
بعد مگه همه دنبال داشتن pcie رو مینشون هستن که برن مین 300 تومنی بخرن ؟
sis و via یه 1 2 سالی میشه که دیگه چیپ نمیزنن یا اگر هم میزنن خیلی محدود هستش.
بله دوست عزیز کارایی یک گرافیک 8800GTX روی یک مادربرد 80 هزار تومنی با چیپ های VIA یا SIS با یک مادربرد 300 هزار تومنی با چیپ NVIDIA nForce 790i Ultra SLI فرق میکنه
در مورد محدود شدن VIA و SIS هم باید بگم که این مادربرد های Biostar چند وقتیه که بازارو پر کردن که خیلی از اون ها بر پایه چیپ های VIA و SIS هستند
http://www.biostar.com.tw/app/fa/mb/

حالا ارزش داره مادربرد رو عوض کنم؟
پیشنهاد شما چیه؟
اگه میشه یه مادربرد خوب که ارزون هم باشه بهم معرفی کنید.sli هم نمی خوام.
در ضمن مادربرد من asus هست و asus مادربرد های خوبی می زنه.
ممنون بابت اینکه جواب می دید.
شما میتونی یه کاری بکنی...فلا همین گرافیکو بخری.....بعد که پول دستت اومد مادربرد رو هم عوض کنی...من فقط حرفم این بود که اون بنده خدا فروشنده حرف مفت نزده...

شما میتونی یه کاری بکنی...فلا همین گرافیکو بخری.....بعد که پول دستت اومد مادربرد رو هم عوض کنی...من فقط حرفم این بود که اون بنده خدا فروشنده حرف مفت نزده...

خیلی دوستانه دارم میگم تا اطلاعاتتون کافی نشده اصلا پستی ندین که گمراه کننده باشه...
اینجا بازار نیست که اینجوری دارین حرف میزنین.یه 8800 روی مین 100 تومنی بیفته یا مین 300 تومنی هیچ فرقی نداره به شرط اینکه جفتشون PCIe-16x باشه...بین 2 و 1.1 هم فرقی نیست.
در صورت گمراه کردن کاربران دسترسیتون از سایت قطع میشه.

خیلی دوستانه دارم میگم تا اطلاعاتتون کافی نشده اصلا پستی ندین که گمراه کننده باشه...
اینجا بازار نیست که اینجوری دارین حرف میزنین.یه 8800 روی مین 100 تومنی بیفته یا مین 300 تومنی هیچ فرقی نداره به شرط اینکه جفتشون PCIe-16x باشه...بین 2 و 1.1 هم فرقی نیست.
من 7-8 ماه قبل از اینکه بیام اینجا تو forum سایت tomshardware فعالیت داشتم....البته من اونجا فقط دست و پا شکسته یه سری سوالاتی رو میپرسیدم و برای ترجمه جواب هام هم کلی وقت میذاشتم.....ولی عین همین حرفایی که زدمو از یکی از فعالان همون سایت که شما مثلا سخت افزار شناسا در برابرش کودکی بیش نیستید شنیدم با کلی توضیح که 2صفحه شده بود...بد نیست شماها یه نیگاهی به این سایت ها هم بندازید.....مشکلی نیست من از این به بعد ایجا نمیام پست بزارم تا جمع حرفه ایتون بهم نریزه.:cool:

ممنون.خیالم راحت شد.در ضمن کارت8600gts با 8600gt چقدر فرق دارن؟
می ارزه gts بگیرم؟
در ضمن چه پاوری بگیرم؟اگه پاور متفرقه باشه مشکلی پیش میاد؟

خوب 8600gts همون 8600gt هستش ولی یجورایی میشه نسخه ی اور شدش به حساب آورد (فرکانس های کاری بالاتر) که توصیه میکنم gts رو نگیری در حال حاضر قیمت بالایی داره و اصلا به صرف نیست (به نظر من) اینم مشخصاتشون هستش :

8600gt
Core Clock : 540
Shader Clock : 1190
Memory Clock : 700
Memory Amount : 256mb
Memory Interface : 128bit
Memory Bandwidth : 22.4

8600gts
Core Clock : 675
Shader Clock : 1450
Memory Clock : 1000
Memory Amount : 256mb
Memory Interface : 128bit
Memory Bandwidth : 32

در مورد پاور هم بستگی به این داره که چه کارتی بگیری.

آخرین ویرایش:
چون با اون چیزی که توی ریویو دیده شده فرق داره...چند نفری رو میشناسم که این مین رو گرفتن بایوسش پر از باگ بوده! با اپدیتم درست نشده...مینه اور بشو نبوده...با بعضی رما مشکل داشته...
کلا گیگا انتخاب اول نباشه بهتره...

شما مطمئنی؟
چون من تا حالا چیزی در این مورد نشنیده بودم
و همه جا جز بهترین مین ها برای اور تو این بودجه پیشنهاد میشه

PCIe-16x باشه...بین 2 و 1.1 هم فرقی نیست.

من مادربوردم px945pl هستش.من نمیدونم PCI 1 هستش یا PCI 1.1 میشه راهنماییم کنین.
اگه کارتی که pci 2 باشه بندازم روش کارایی کارت چطوری هستش؟

به خاطر اینکه خیلی عصبانیم و میبینم هر بیسوادی میاد از خودش چرت و پرت ول میکنه میگم که دوست گرامی اینقدر مزخرف نگو....بنده فوق لیسانس سخت افزار دارم و قبلا برای تست شما در رابطه با تعویض مینم صحبت کردم و شما یک جواب کاملا مزخرف دادید..
میدونم که بن میشم ولی برای روشن شدن مطلب باید بگم دیگه به سوالات اعضای سایت جواب نده چون فقط باعث پخش شدن اطلاعات غلط میشی
مین 300 تومنی زمین تا اسمون با مین 50 تومنی در کارایی سیستم تفاوت داره...............
حرف شما مثل این میمونه که با کارت 100 تومنی هم میتونی کرایسس بازی کنی فقط به صرف اینکه بازی رو ساپورت میکنه.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or