مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
تو این جریانات سیستمو با خودم بردم جای امن
تا ۶-۷ روز روشن نشد
تو مسیر هم تا جایی که شد اروم رفتم
الان اومدم سیستم روشن میشه ولی تصویر نمیده
کارت ها فن هاش میچرخه
پورت hdmi/ dp زدم نشد
پورت hdmi/ dp مادربرد برای گرافیک انبرد هم زدم تصویر نداد
ولی طاهری سیستم اوکیه
حتی ظاهری rgb ها هم اوکیه مثل رم ها که نشون میده اتصال قطع نیست
مشکل دقیقا چیه
کدوم جریانات ؟ :)) سیستمو جای امن برا چی بردی؟

• Like
Reactions: VICE
سلام دوستان.
مینی کیس g3 با مشخصات i3 7100 و رم ۸ ddr4 و هارد 256 m.2 برای نصب ویندوز۱۱ اوکیه؟
چون بعضیا میگن تو آپدیت ها و... اذیت میکنه.
اگرکسی اطلاع داره لطفا بگه.
هدفم از خرید این سیستم استفاده روزمره و روون هستش.
اگه هدفت وب گردی و این چیزا هست لینوکس نصب کن ویندوز ۱۱ بدون مشکلم روش بالا بیاد اذیتت میکنه من i7 4770k و gtx770 دارم رو سیستم قدیمیم که فقط برا فیلم و وب گردی الان استفادش میکنم رمشم اگه درست یادم باشه ۸گیگ ddr4 بود + اس اس دی ویندوز ۱۱ اجرا میشد از زمانی که اومد ولی مصرفش زیاد بود کند نبود ولی سنگین بود لینوکس تو بهینه بودن یچیز دیگس تجربه خیلی خیلی بهتری میده رو سیستما قدیمی

• Like
Reactions: tboy2022
میخوام یه هارد اینترنال 4 ترابایتی بگیرم فقط مخصوص پوشه بازیها SSD خیلی گرونه اما یه چیز باشه برای بازی هم سرعت مناسبی داشته باشه یعنی حداقل ها رو داشته باشه قیمت خیلی زیادی هم نداشته باشه آیا گزینه ای هست؟

دوستان سلام. ممنون می‌شم در خصوص خرید لپ‌تاپ راهنمایی کنید.
تا ۶۰ ۶۵ میلیون اینکه لپ‌تاپ‌ نو سری loq لنو، یا ویکتوس hp پردازنده اینتل core i7 نسل ۱۳، گرافیک مجزا هم عموما ۲۰۵۰ ۳۰۵۰‌؛ بگیرم و یا با همین رنج هزینه لپ‌تاپ استوک سری zbook hp اینتل نسل ۱۰ ۱۱ ۱۲ با عموما گرافیک rtx A2000 3000 , T2000.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
کاربردی بنده عموما نرم‌افزار‌های مهندسی، طراحی خصوصا civil 3dعه که بیشتر به cpu متکی هست.
پیشاپیش ممنون.

بعد از جنگ امروز اولین بار هست که انجمن برای من باز میشه. اگر سوالات قدیمی رو پاسخ ندادم ببخشید، دسترسی نداشتم.

درود :D

این سیستم رو چند بذارم برای فروش؟

CPU: Ryzen 7 3700x

GPU: Nvidia GTX 1070

Motherboard: Asus X570-P

RAM: G.Skill Trident Z Royal 16x2 3600MHz

Power: Cooler Master V750

حدود 39 تومن اگر فقط همین قطعات هست.

میخوام یه هارد اینترنال 4 ترابایتی بگیرم فقط مخصوص پوشه بازیها SSD خیلی گرونه اما یه چیز باشه برای بازی هم سرعت مناسبی داشته باشه یعنی حداقل ها رو داشته باشه قیمت خیلی زیادی هم نداشته باشه آیا گزینه ای هست؟

اگر منظورتون پوشه اجرای بازیها هست که اتفاقا از مهمترین انواعی هستند که حتما باید روی SSD داخلی و ترجیحا هم M.2 NVMe نصب میشن. هارد اکسترنال فقط برای آرشیو بازیها و بازیهای قدیمی خوب هست.
بجز SSD هیچ نوع استوریج اینترنال و اکسترنال دیگه ای که مبتنی بر هارددیسک قدیمی باشه برای بازی توصیه نمیشه.

دوستان با حدود 200 تومن چه سیستمی پیشنهاد میدید؟
بر مبنای انویدیا و اینتل
بدون مانیتور و هارد و ssd و ماوس و کیبورد

اگر سیستم با اولویت بازی منظورتون هست که اینتل فعلا گزینه‌ی قابل قبولی در محصولاتش نداره. اگر اولویت پردازشی مدنظر هست که خب قاعدتا همون اینتل پلتفرم Core Ultra 200 هر مدلی که به بودجه بخوره تنها انتخاب هست:

قیمتمدلنام قطعه
بیست و پنج میلیون و ۲۰۰ هزار تومان AMD Ryzen 7 9700X CPU
هفت میلیون و ۳۵۰ هزار تومان DEEPCOOL LE720 360 ARGB COOLING
بیست و سه میلیون و ۶۰۰ هزار تومانASUS PRIME X870E-P WI-FI AM5Motherboard
نه میلیون و ۱۰۰ هزار تومان Corsair VENGEANCE RGB DDR5 5600MHz-32GB RAM
(صد و هفت میلیون و ۳۰۰ هزار تومان )(ASUS TUF RTX 5070 Ti OC 16GB GDDR6X)VGA
هفده میلیون و ۹۰۰ هزار تومانASUS TUF Gaming 1000W GoldPower
شش میلیون و ۳۰۰ هزار تومانGREEN Z5 SURENACase

دوستان سلام. ممنون می‌شم در خصوص خرید لپ‌تاپ راهنمایی کنید.
تا ۶۰ ۶۵ میلیون اینکه لپ‌تاپ‌ نو سری loq لنو، یا ویکتوس hp پردازنده اینتل core i7 نسل ۱۳، گرافیک مجزا هم عموما ۲۰۵۰ ۳۰۵۰‌؛ بگیرم و یا با همین رنج هزینه لپ‌تاپ استوک سری zbook hp اینتل نسل ۱۰ ۱۱ ۱۲ با عموما گرافیک rtx A2000 3000 , T2000.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
کاربردی بنده عموما نرم‌افزار‌های مهندسی، طراحی خصوصا civil 3dعه که بیشتر به cpu متکی هست.
پیشاپیش ممنون.

سری استوک پردازنده هاشون قدیمیتر و به نسبت ضعیفتر هست. یه مدل از Lenovo LOQ با پردازنده 13650HX برای شما مناسبتر هست.

گر سیستم با اولویت بازی منظورتون هست که اینتل فعلا گزینه‌ی قابل قبولی در محصولاتش نداره. اگر اولویت پردازشی مدنظر هست که خب قاعدتا همون اینتل پلتفرم Core Ultra 200 هر مدلی که به بودجه بخوره تنها انتخاب هست:
ممنون
بله اولویت گیمینگه ولی متاسفانه وسواس قدیمی نمیذاره برم سراغ amd و ترجیح میدم روی همین اینتل بمونم
فعلا این 3 قطعه رو در نظر دارم
Core Ultra 5-245K
TUF GAMING Z890-PLUS WIFI
TUF Gaming GeForce RTX5070 12GB OC
اینها رو در نظر دارم ولی بقیه قطعات رو هنوز اوکی نکردم از جمله کیس و پاور و کولر رو هیچ ایده ای ندارم. رم هم VENGEANCE 64GB (2x32GB) 5600MHz DDR5 CL40 فعلا در نظر دارم ولی نمیدونم میخوره به این قطعات یا نه

ممنون
بله اولویت گیمینگه ولی متاسفانه وسواس قدیمی نمیذاره برم سراغ amd و ترجیح میدم روی همین اینتل بمونم
میتونی این پستمو کلا ایگنور کنی اما بنظرم نذار وسواسای قدیمی جلو تصمیم درست رو بگیره.
باور کن یک روز که دستت بیاد و قدرتشو ببینی فراموش میکنی همه این چیزا رو، بالاخره اکثر کسایی که الان اینجا AMD دارن سال ها اینتل داشتن و خیلیاشونم متعصب بودن روش.

مثل گوشی هم نیست که بگی فلان گوشی هرچقد قوی باشه من با برند و رابط کاربری گوشی الانم عادت کردم نمیخوام از این برند خارج شم، سی پی یو هرچی بذاری نهایت فقط قدرتشه که رو تجربت تاثیر داره، حتی درایورم نداره به اون صورت که بگی بجا لوگو اینتل دارم لوگو AMD میبینم خوشم نمیاد :-" :دی

آخرین ویرایش:
ممنون
فعلا این 3 قطعه رو در نظر دارم
Core Ultra 5-245K
TUF GAMING Z890-PLUS WIFI
TUF Gaming GeForce RTX5070 12GB OC
اینها رو در نظر دارم ولی بقیه قطعات رو هنوز اوکی نکردم از جمله کیس و پاور و کولر رو هیچ ایده ای ندارم. رم هم VENGEANCE 64GB (2x32GB) 5600MHz DDR5 CL40 فعلا در نظر دارم ولی نمیدونم میخوره به این قطعات یا نه

این ترکیب اصلا مناسب بازی نیست، از دو نسل قبلتر خود اینتل هم برای بازی کندتره! توضیحات دیگه رو هم که پست قبلی دوستمون ارائه کردن درسته.
حتی پردازنده رو 13700/14700 با مادربرد Z790 انتخاب کنید (با پذیرش ریسک خرابی و احتمال Degrade شدن) خیلی بهتره تا خرید پردازنده ی کندی مثل Ultra 5 245K.
گرافیک رو هم من RTX 5070Ti توصیه کردم، با این بودجه میشه گرفت که از 5070 معمولی خیلی بهتره.

میتونی این پستمو کلا ایگنور کنی اما بنظرم نذار وسواسای قدیمی جلو تصمیم درست رو بگیره.
باور کن یک روز که دستت بیاد و قدرتشو ببینی فراموش میکنی همه این چیزا رو، بالاخره اکثر کسایی که الان اینجا AMD دارن سال ها اینتل داشتن و خیلیاشونم متعصب بودن روش.

مثل گوشی هم نیست که بگی فلان گوشی هرچقد قوی باشه من با برند رابط کاربری گوشی الانم عادت کردم نمیخوام از این برند خارج شم، سی پی یو هرچی بذاری نهایت فقط قدرتشه که رو تجربت تاثیر داره، حتی درایورم نداره به اون صورت که بگی بجا لوگو اینتل دارم لوگو AMD میبینم خوشم نمیاد :-" :دی
این ترکیب اصلا مناسب بازی نیست، از دو نسل قبلتر خود اینتل هم برای بازی کندتره! توضیحات دیگه رو هم که پست قبلی دوستمون ارائه کردن درسته.
حتی پردازنده رو 13700/14700 با مادربرد Z790 انتخاب کنید (با پذیرش ریسک خرابی و احتمال Degrade شدن) خیلی بهتره تا خرید پردازنده ی کندی مثل Ultra 5 245K.
گرافیک رو هم من RTX 5070Ti توصیه کردم، با این بودجه میشه گرفت که از 5070 معمولی خیلی بهتره.
من توضیحاتتون رو قبول دارم ولی مواردی هست که نمیتونم با اونها کنار بیام.
در مورد amd متاسفانه خاطرات خوبی از این برند ندارم ضمن اینکه من وقتی میگم اولویت با گیمینگه منظورم بهترین پرفورمنس نیست. منظورم کاربرد برای گیمه و البته کارهای کوچیک جانبی مثل وبگردی و اینها. من حتی گرافیک رو روی های و الترا هم نمیذارم مگر اینکه خودش دیتکت کنه و برام مهم نیست. درواقع برام دما و مصرف و نویز مهمه. برای همین قبلا 14600k در نظر داشتم ولی بخاطر دما عوضش کردم به Ultra 5 245K. الانم بنچمارکهایی که از Ultra 5 245K دیدم در مقایسه با 14600 که در نظر داشتم از نظر دمایی خیلی خوبه ولی خب هنوز قطعی نیست و فردا یا پسفردا قطعی میکنم.

در مورد 5070ti یا 5070 من همون 5070 برام کافیه با توجه به نسبت قیمت به توان و مصرف و دما و این مسائل و ترجیح میدم اختلاف هزینه اضافه رو روی قطعات دیگه بذارم.

ولی فعلا مشکل اصلی همون کیس و پاور و کولره

• Like
Reactions: majidred2011
در مورد amd متاسفانه خاطرات خوبی از این برند ندارم ضمن اینکه من وقتی میگم اولویت با گیمینگه منظورم بهترین پرفورمنس نیست. منظورم کاربرد برای گیمه و البته کارهای کوچیک جانبی مثل وبگردی و اینها. من حتی گرافیک رو روی های و الترا هم نمیذارم مگر اینکه خودش دیتکت کنه و برام مهم نیست. درواقع برام دما و مصرف و نویز مهمه. برای همین قبلا 14600k در نظر داشتم ولی بخاطر دما عوضش کردم به Ultra 5 245K. الانم بنچمارکهایی که از Ultra 5 245K دیدم در مقایسه با 14600 که در نظر داشتم از نظر دمایی خیلی خوبه ولی خب هنوز قطعی نیست و فردا یا پسفردا قطعی میکنم.

در مورد 5070ti یا 5070 من همون 5070 برام کافیه با توجه به نسبت قیمت به توان و مصرف و دما و این مسائل و ترجیح میدم اختلاف هزینه اضافه رو روی قطعات دیگه بذارم.

سلام اقا کوروش من خودم نسل ۱۲ اینتل رو دارم ولی حقیقت اینه نسل ۱۳ و ۱۴ اینتل فاجعه بود و سری جدید هم چندان تعریفی ندارن از اون سمت amd بیش از ۵ نسل هست که cpu هاش فوق العاده بوده من خودم پشیمونم که چرا amd نگرفتم ، اینی که دارم (۱۲۴۰۰f) بد نیست ولی میشد amd بهتری گرفت

بنظرم بد نیست یکم بیشتر راجب نسل های جدیدcpu amd تحقیق کنی

در مورد کارت هم من 3060 12 گیکگ دارم که بنظرم یه جاهایی کم میاره یه کارت ۱۶ گیگی خیلی منطقی تره برای این نسل

کوروش جان من جاتون بودم همون 5070 Ti و R7 9700X رو تهیه می کردم (پیشنهاد فرشید). سی پی یو های AMD تو این پنج سال اخیر به مراتب بهتر از اینتل بودن از نظر کارایی، مصرف و دما.

من الان سی پی یو خودم Core i9 13900KS کمی degrade شده. در حدی که بازی هایی که فشار زیادی روی p-core میارن بعضی اوقات crash می کنن و یا برنامه هایی مثل 7zip بعضا decompress نمی تونه کامل انجام بده.

چه فشاری روم گذاشتین که AMD بگیرم :D
فعلا که هنوز قطعی نکردم و در دو روز اینده تصمیم نهایی رو میگیرم. همونطور که گفتم پرفورمنس اونقدر برام مهم نیست و افیشنسی و دما و مصرف و راندمان برام مهمه. اگر AMD خنکتر باشه میتونه نظرم رو عوض کنه. فقط باید موقع دیدن لوگوی AMD چشمام رو ببندم :D

در مورد کارت هم من 3060 12 گیکگ دارم که بنظرم یه جاهایی کم میاره یه کارت ۱۶ گیگی خیلی منطقی تره برای این نسل
1080 یا 4k ؟ من مانیتورم 1080 ـه و طبعا 1080 بازی میکنم و فعلا قصدی هم برای رفتن روی 4k ندارم. هنوزم رو ti که 16 گیگه اصرار دارید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or