سلام دوستان کولر بادی برای اینتل 14400 چه گزینههایی مناسب هست؟از برند دیپ کول مخصوصا
@Farshidstar2012
درود فرشیدجان ، میخواستم بپرسم پردازنده 13600K (با مادربرد Z790) جهت یک سیستم میان رده کارهای رندرینگ و تولید محتوا (فکر کنم کارها حول محور پریمیر قراره باشه) خوب هست؟ بویژه در مقایسه با پردازنده های هم سطحش از AMD مثل 7600X یا 7700 یا 7700X ؟
@Farshidstar2012
درود فرشیدجان ، میخواستم بپرسم پردازنده 13600K (با مادربرد Z790) جهت یک سیستم میان رده کارهای رندرینگ و تولید محتوا (فکر کنم کارها حول محور پریمیر قراره باشه) خوب هست؟ بویژه در مقایسه با پردازنده های هم سطحش از AMD مثل 7600X یا 7700 یا 7700X ؟
برا ادیت ویدیو اینتل بهترین انتخابه مخصوصا بخاطر quick sync.پس حتی اگه کارت گرافیک داری kرو بگیر kfاونquick syncرو نداره@Farshidstar2012
سلام آقا فرشید سیستمو میخوام عوض کنم این قطعات رو چند بفروشم
14900kf. CPU
Ram 64 tforce delta ddr 5 6400 بدونه گارانتی
مادربرد Asus z790 h gaming wifi با یک سال گارانتی
پردازنده های اینتل سری K نسل ۱۳ و ۱۴ مشکل دارن نخرید
من cpu 13600k دارم وقتی میرم تو بازی فلایت سیمولاتور تو لود اول میپره بیرون
آخرین ورژن بایوس هم دارم
تو خود سایتش راه کار خاصی نداره
فقط زده سری 13/14 مشکل داره و .......
الان داشتم دلتا میزدم اونم یه بخشیش زده برای اجرابازی بهترین کار safe mod هستش
حالا برای سیف مود
این لینک رو داده
Delta Force | Definitive Modern Team-Based Shooter | FREE NOW on PC
واسم ببینم برای فلایت سیمولاتور میتونم از این روش خودم "Performance Core Ratio". کم کنم یا نیاز به دانش داره ؟
اون دیگرید دقیقا یعنی چی ؟نه کار ساده ای هست. با همین ابزار اینتل فرکانس Performance Core Ratio رو به 40 یا حتی 30 تقلیل بدید و ذخیره کنید. اگر مشکل برطرف شد یعنی پردازندتون degrade شده و دیگه بهش اطمینانی نیست.
اگر فرقی نکرد ممکنه مشکلتون بخاطر ایراد نرم افزاری و جای دیگه باشه.
@Farshidstar2012 ، @TDKR
سپاس بابت راهنماییبابت گرافیک هم جهت جفت کردن با این پردازنده اگه تا سقف قیمتی 40 ملیون هم پیشنهادی دارید ممنون میشم در میون بزارید (دست دو هم باشه اوکیه)
اون دیگرید دقیقا یعنی چی ؟
یعنی اخرهای عمرشه ؟
و چرا اگه برطرف شد یعنی اطمینانی بهش نیست ؟