مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان.
مینی کیس g3 با مشخصات i3 7100 و رم ۸ ddr4 و هارد 256 m.2 برای نصب ویندوز۱۱ اوکیه؟
چون بعضیا میگن تو آپدیت ها و... اذیت میکنه.
اگرکسی اطلاع داره لطفا بگه.
هدفم از خرید این سیستم استفاده روزمره و روون هستش.
من روی i5 650 و ddr3 ۸ گیگ ویندوز یازده رو دارم استفاده میکنم (آخرین آپدیت)، هنگ میکنه بعضی موقع ها ولی خب...

دوستان i5 13400f هم مشکلات نسل 13 و 14 داره یا safe هست ضمنا نیاز هست آپدیت بایوس میکروکد نصب بکنم یا نه مادربورد asus b760 m -a-csm

خود اینتل توصیه کرده که تمام دارندگان پردازنده های نسل 13 و 14 حتما میکروکدهای جدید رو با آپدیت بایوس نصب کنند. از Core i3 تا Core i9.

سلام دوستان.
مینی کیس g3 با مشخصات i3 7100 و رم ۸ ddr4 و هارد 256 m.2 برای نصب ویندوز۱۱ اوکیه؟
چون بعضیا میگن تو آپدیت ها و... اذیت میکنه.
اگرکسی اطلاع داره لطفا بگه.
هدفم از خرید این سیستم استفاده روزمره و روون هستش.

قطعات شما بصورت رسمی از نصب ویندوز 11 پشتیبانی نمیکنه و فقط با ابزارهای جنبی مثل RUFUS و ترفندهای موقتی میتونید مراحل بررسی سخت افزاری نصب ویندوز 11 رو دور بزنید و ویندوز رو با موفقیت نصب کنید.
در مجموع این قطعات نمیتونه برای استفاده روزمره و کارای عادی مثل وب گردی هم روان محسوب بشه و نسبتا کند هست.

خود اینتل توصیه کرده که تمام دارندگان پردازنده های نسل 13 و 14 حتما میکروکدهای جدید رو با آپدیت بایوس نصب کنند. از Core i3 تا Core i9.
منظورتون از نصب میکروکد همون آپدیت بایوس مادربورد هستش یا تنظیمات دیگه برای نصب میکروکد نیازه متوجه نشدم
الان من فقط بایوس مادروبردمو آپدیت کردم همین کافیه؟

• Like
Reactions: Dante _Sparda
منظورتون از نصب میکروکد همون آپدیت بایوس مادربورد هستش یا تنظیمات دیگه برای نصب میکروکد نیازه متوجه نشدم
الان من فقط بایوس مادروبردمو آپدیت کردم همین کافیه؟

تنها راه آپدیت میکروکد همون آپدیت بایوس هست.
بله بایوس رو فقط آپدیت کنید، تنظیمات پیش فرضش کفایت میکنه.

قطعات شما بصورت رسمی از نصب ویندوز 11 پشتیبانی نمیکنه و فقط با ابزارهای جنبی مثل RUFUS و ترفندهای موقتی میتونید مراحل بررسی سخت افزاری نصب ویندوز 11 رو دور بزنید و ویندوز رو با موفقیت نصب کنید.
در مجموع این قطعات نمیتونه برای استفاده روزمره و کارای عادی مثل وب گردی هم روان محسوب بشه و نسبتا کند هست.
ببخشید بایوس ۲۰۱۸ کفایت میکنه؟ یا خیلی قدیمی و اوت دیت محسوب میشه؟
ضمنا من با ویندوز ۱۱ رو i3 n7 اصلا مشکل نداشتم و با آپدیت ویندوز کاملا روان شد

ببخشید بایوس ۲۰۱۸ کفایت میکنه؟ یا خیلی قدیمی و اوت دیت محسوب میشه؟
ضمنا من با ویندوز ۱۱ رو i3 n7 اصلا مشکل نداشتم و با آپدیت ویندوز کاملا روان شد

برای چه کاری باید کفایت کنه؟
اگر منظورتون میکروکدهای اصلاحی هست که تنها ظرف 18 ماه گذشته منتشر شدن و بایوس هم باید متعلق به همین بازی زمانی باشه.

من نمیدونم چرا هر کسی میاد اینجا دنبال 5080 و 5090 و 4090 هستش
والا ما 3080 10 گیگ داریم بازی های روز رو داریم بازی میکنیم روی 2k همشون بالای 60 فریم آنلاین ها که قشنگ فریم بالای 120 هستش
تهش اینه دو تا گزینه الکی رو خاموش میکنی
من تنها بازی ای که کمی فقط ray tracing رو کم کردم سایلنت هیل 2 بود
باقی رو با همه گزینه ها فعال بازی میکنم بی مشکل . بخدا پول الکی دارید خرج میکنید
چون میدونم اونی که 5090 میخر قطعا سال بعد باز گرافیک عوض میکنه
خرید یک دونه 4070 سوپر یا 3090 معمولی هم کارو برای دو سه سال آینده در میاره

خود من تازگی از ryzen 5800x اومدم روی 9800x3d
با این همه هزینه ای که کردم بنظرم اونقدر ارزش هزینه نداشت
سلام مشخصات دقیق قطعاتتون رو می‌نویسید منم می‌خوام یه سیستم بر مبنی 3080ti ببندم

• Like
Reactions: ortegoli
سلام مشخصات دقیق قطعاتتون رو می‌نویسید منم می‌خوام یه سیستم بر مبنی 3080ti ببندم
سلام
پیشنهادم اینه بجای خرید کرافیک دست دوم از گرافیک های آکبند نسل جدید amd استفاده کنی
هم خنک تره هم مموری بیشتری داره
من سیستمم بالای ۲۵۰ آب خورده
توی مشاوره خرید قطعات آقا فرشاد میتونن راهنماییت کنن
بازم اطلاعات بیشتر خواستید میتونم توی خصوصی کمکتون کنم

سلام
پیشنهادم اینه بجای خرید کرافیک دست دوم از گرافیک های آکبند نسل جدید amd استفاده کنی
هم خنک تره هم مموری بیشتری داره
من سیستمم بالای ۲۵۰ آب خورده
توی مشاوره خرید قطعات آقا فرشاد میتونن راهنماییت کنن
بازم اطلاعات بیشتر خواستید میتونم توی خصوصی کمکتون کنم
آخه بازار اکبند خیلی قیمت ها بالا میشه من نهایت 90 میلیون دارم خواستم کارکرده جمع کنم بیشتر هم بازی داستان محور بازی میکنم بازم ممنون

دوستان سلام
من برای خرید مودم فیبر نوری مخابرات بین دو مدل زیر موندم. ممنون میشم راهنمایی کنید و اگه مدل دیگه ای هم پیشنهاد میدید که از این بهتره ممنون میشم بگید.
مودم فیبر نوری دوبانده هوآوی EG8145X6 (وای فای 6)
مودم فیبر نوری تی پی لینک مدل XX230v

مدلی رو انتخاب کنید که مخابرات توصیه میکنه، معمولا خودشون مودمهای استوک هواوی رو وارد میکنن و به مشتریهای فیبر نوری امانت میدن.
از لحاظ راندمان تفاوتی نیست، امکانات جنبی ممکنه فرق کنه.

دوستان سلام
من برای خرید مودم فیبر نوری مخابرات بین دو مدل زیر موندم. ممنون میشم راهنمایی کنید و اگه مدل دیگه ای هم پیشنهاد میدید که از این بهتره ممنون میشم بگید.
مودم فیبر نوری دوبانده هوآوی EG8145X6 (وای فای 6)
مودم فیبر نوری تی پی لینک مدل XX230v

همونطور که دوستمون اشاره کردند باید ببینید سرویس دهنده چه مودمی را کار میکنه. مخابرات معمولا هوآوی است در تهران.
مسئله بعد همین بحث غیررسمی بودن مودم های هوآوی هست. اکثرا بدون لوگو و نشان برند و در یک جعبه همینطوری و با یک آداپتور خالی بدون هرگونه بسته بندی ای هستند و ولی خب عنوان میشه مودم های هوآوی هستند و دلایل مختلفی هم برای این وضعیتشون ذکر میشه از تحریم تا فیک بودن.
ولی مودم x6 یکی از بهترین مودم های هوآوی هست بین مودم های دیگش.
نهایتا غیر از برند و دوام مشخصات فنی مثل دوآل باند بودن و تنوع پورت ها و قدرت آنتن ها و ای پی سی یا یو پی سی بودن و مواردی از این دست مهمه که اکثرا توی یک رنج قیمت برندها احتمالا مشابه باشند.

• Like
Reactions: DM.JAGUAR

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• HK0
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or