مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

من توضیحاتتون رو قبول دارم ولی مواردی هست که نمیتونم با اونها کنار بیام.
در مورد amd متاسفانه خاطرات خوبی از این برند ندارم ضمن اینکه من وقتی میگم اولویت با گیمینگه منظورم بهترین پرفورمنس نیست. منظورم کاربرد برای گیمه و البته کارهای کوچیک جانبی مثل وبگردی و اینها. من حتی گرافیک رو روی های و الترا هم نمیذارم مگر اینکه خودش دیتکت کنه و برام مهم نیست. درواقع برام دما و مصرف و نویز مهمه. برای همین قبلا 14600k در نظر داشتم ولی بخاطر دما عوضش کردم به Ultra 5 245K. الانم بنچمارکهایی که از Ultra 5 245K دیدم در مقایسه با 14600 که در نظر داشتم از نظر دمایی خیلی خوبه ولی خب هنوز قطعی نیست و فردا یا پسفردا قطعی میکنم.

در مورد 5070ti یا 5070 من همون 5070 برام کافیه با توجه به نسبت قیمت به توان و مصرف و دما و این مسائل و ترجیح میدم اختلاف هزینه اضافه رو روی قطعات دیگه بذارم.

ولی فعلا مشکل اصلی همون کیس و پاور و کولره
کوروش جان من جاتون بودم همون 5070 Ti و R7 9700X رو تهیه می کردم (پیشنهاد فرشید). سی پی یو های AMD تو این پنج سال اخیر به مراتب بهتر از اینتل بودن از نظر کارایی، مصرف و دما.

من الان سی پی یو خودم Core i9 13900KS کمی degrade شده. در حدی که بازی هایی که فشار زیادی روی p-core میارن بعضی اوقات crash می کنن و یا برنامه هایی مثل 7zip بعضا decompress نمی تونه کامل انجام بده.

چه فشاری روم گذاشتین که AMD بگیرم :D
فعلا که هنوز قطعی نکردم و در دو روز اینده تصمیم نهایی رو میگیرم. همونطور که گفتم پرفورمنس اونقدر برام مهم نیست و افیشنسی و دما و مصرف و راندمان برام مهمه. اگر AMD خنکتر باشه میتونه نظرم رو عوض کنه. فقط باید موقع دیدن لوگوی AMD چشمام رو ببندم :D

در مورد کارت هم من 3060 12 گیکگ دارم که بنظرم یه جاهایی کم میاره یه کارت ۱۶ گیگی خیلی منطقی تره برای این نسل
1080 یا 4k ؟ من مانیتورم 1080 ـه و طبعا 1080 بازی میکنم و فعلا قصدی هم برای رفتن روی 4k ندارم. هنوزم رو ti که 16 گیگه اصرار دارید؟

چه فشاری روم گذاشتین که AMD بگیرم :D
فعلا که هنوز قطعی نکردم و در دو روز اینده تصمیم نهایی رو میگیرم. همونطور که گفتم پرفورمنس اونقدر برام مهم نیست و افیشنسی و دما و مصرف و راندمان برام مهمه. اگر AMD خنکتر باشه میتونه نظرم رو عوض کنه. فقط باید موقع دیدن لوگوی AMD چشمام رو ببندم :D

1080 یا 4k ؟ من مانیتورم 1080 ـه و طبعا 1080 بازی میکنم و فعلا قصدی هم برای رفتن روی 4k ندارم. هنوزم رو ti که 16 گیگه اصرار دارید؟
1080 اولترا/های ستینگ اینجور نبوده بگم خیلی ضعیفه ولی قشنگ لیمیت رو میزنه ، تو آینده شاید ۱۲ گیگ برای ۱۰۸۰ هم مناسب نباشه
۱۶ گیگ فیوچر پروف هست ( اونم نه آینده خیلی دور!) بازی ساز ها اصلا دنبال بهینه کردن بازی ها نیستن و مصرف منابع زیاده
بعلاوه فقط vram هم نیست کودا کور هم هست ، بعد یک درصد بری رو 2k اون وقت با رم ۱۲ کم میاری

درکل تو ۱۰۸۰ فکر کنم یه ۱۵ درصدی فرق کنن

آخرین ویرایش:
سلام خدمت همه عزیزان
برای یه بنده خدایی دنبال سیستم هستیم
هزینه کیس بدون کارت تا 50 تومن
کارت گرافیک هم بین 3060 و 6700xt دست دوم میخواد تهیه کنه(اگر جای مطمئن سراغ دارید ممنون میشم توی پی ام بگید)
هدفشم بازی 1080 با تنظیمات عادی و رو به low هستش و همچنین وردپرس
ممنون

سلام خدمت همه عزیزان
برای یه بنده خدایی دنبال سیستم هستیم
هزینه کیس بدون کارت تا 50 تومن
کارت گرافیک هم بین 3060 و 6700xt دست دوم میخواد تهیه کنه(اگر جای مطمئن سراغ دارید ممنون میشم توی پی ام بگید)
هدفشم بازی 1080 با تنظیمات عادی و رو به low هستش و همچنین وردپرس
ممنون

قیمتمدلنام قطعه
ده میلیون و ۹۰۰ هزار تومان Intel Core i5 13400F CPU
سه میلیون و ۴۰۰ هزار تومان DeepCool AG500 ARGBCooler
یازده میلیون و ۱۰۰ هزار تومانASUS PRIME B760M-KMotherboard
نه میلیون و ۲۰۰ هزار تومانCorsair VENGEANCE 2*16GB DDR5 5600MHz -32GBRAM
شش میلیون و ۶۰۰ هزار تومان WD Blue SN580 1TB SSD-2
سه میلیون و ۹۵۰ هزار تومان WD Blue SN570 500GB SSD
سیزده میلیون و ۴۰۰ هزار تومان MSI MAG A750GL PCIE5Power
چهار میلیون تومان GREEN GRIFFIN G2 Case

قیمتمدلنام قطعه
ده میلیون و ۹۰۰ هزار تومان Intel Core i5 13400F CPU
سه میلیون و ۴۰۰ هزار تومان DeepCool AG500 ARGBCooler
شش میلیون و ۶۰۰ هزار تومان WD Blue SN580 1TB SSD-2
سه میلیون و ۹۵۰ هزار تومان WD Blue SN570 500GB SSD
سیزده میلیون و ۴۰۰ هزار تومان MSI MAG A750GL PCIE5Power
چهار میلیون تومان GREEN GRIFFIN G2 Case
عرض ادب
ممنون از شما آقا فرشید
آیا میشه این سیستم رو چکیده تر کرد از نظر قیمتی ؟
چون شخص موردنظر هرچی کمتر بتونه هزینه کنه بهتره ولی در آینده امکان ارتقا داره
کارت گرافیک موردنظر بنظرتون چه کارتی مناسب هست ؟
آیا خرید کارت گرافیک دسته دوم پیشنهاد میدید؟
و اینکه آیا میتونه بجای دوتا SSD یدونه SSD و HDD بگیره؟
یا مثلاً یدونه SSD 1tb بگیره هم بازی هم ویندوز

عرض ادب
ممنون از شما آقا فرشید
آیا میشه این سیستم رو چکیده تر کرد از نظر قیمتی ؟
چون شخص موردنظر هرچی کمتر بتونه هزینه کنه بهتره ولی در آینده امکان ارتقا داره
کارت گرافیک موردنظر بنظرتون چه کارتی مناسب هست ؟
آیا خرید کارت گرافیک دسته دوم پیشنهاد میدید؟
و اینکه آیا میتونه بجای دوتا SSD یدونه SSD و HDD بگیره؟
یا مثلاً یدونه SSD 1tb بگیره هم بازی هم ویندوز

هارد که اصلا دیگه توی سیستم گیمینگ نباید نصب بشه، اما میتونید یکی از SSD ها رو حذف کنید. بقیه قطعات کمتر از این توصیه نمیشه و نمیشه بدون خراب کردن تناسب و کیفیت مدل ارزونتر برداشت.
کارت گرافیک متناسب با این سیستم حداقل RTX 4060Ti هست. یا متناظرش از نسل بعدی. نسل 3000 هم میتون بردارن ولی استوک دیگه ریسک خریدش با مشتریه.

دوستان کیس ROG Strix Hyperion GR701 EVA-02 رنگ قرمز جایی پیدا میشه؟ رنگ مشکی هم‌ حضوری و هم اینترنتی دیدم ولی قرمز رو ندیدم.

مدل EVA-02 فقط شاسی رنگ قرمز داره، مشکی و سفید مدل معمولی هست.
من سال گذشته هم مدل EVA-02 رو خرید کردم، الان اما جایی سذاغ ندارم.

سلام دوستان،
چند قطعه از سیستمم رو می‌خواستم عوض کنم. برای گیمینگ 1080p، با بودجه‌ی 80 تا 100 تومن، چه کارت گرافیک، پردازنده، مادربرد و رمی رو پیشنهاد می‌دید؟
با تشکر.

سلام دوستان،
چند قطعه از سیستمم رو می‌خواستم عوض کنم. برای گیمینگ 1080p، با بودجه‌ی 80 تا 100 تومن، چه کارت گرافیک، پردازنده، مادربرد و رمی رو پیشنهاد می‌دید؟
با تشکر.

گرافیک رو اگر تونستید مدل 16 گیگی همین مدل رو تهیه کنید:

قیمتمدلنام قطعه
ده میلیون و ۹۰۰ هزار تومانIntel Core i5 13400FCPU
سه میلیون و ۴۰۰ هزار تومانDeepCool AG500 ARGBCooler
چهل و سه میلیون و ۹۰۰ هزار تومانASUS DUAL RTX 4060 Ti EVO 8GB GDDR6VGA

گرافیک رو اگر تونستید مدل 16 گیگی همین مدل رو تهیه کنید:

قیمتمدلنام قطعه
ده میلیون و ۹۰۰ هزار تومانIntel Core i5 13400FCPU
سه میلیون و ۴۰۰ هزار تومانDeepCool AG500 ARGBCooler
چهل و سه میلیون و ۹۰۰ هزار تومانASUS DUAL RTX 4060 Ti EVO 8GB GDDR6VGA
خیلی ممنونم بابت وقتی که گذاشتید و راهنمایی دقیق‌تون.
یه سوال دیگه داشتم. برای کارت گرافیک، پیشنها‌دتون حتما ایسوسه یا اگه MSI هم پیدا بشه، مشکلی نداره؟

خیلی ممنونم بابت وقتی که گذاشتید و راهنمایی دقیق‌تون.
یه سوال دیگه داشتم. برای کارت گرافیک، پیشنها‌دتون حتما ایسوسه یا اگه MSI هم پیدا بشه، مشکلی نداره؟

مشکلی نداره ( فرشید گفت )

سلام دوستان
اخیرا سیستم به روز خریداری کردم ولی مشکلی که دارم اینه که وقتی کیس رو روشن میکنم چراغها و فن ها شروع به کار میکنند و حدود ۲۰ ثانیه طول میکشه تا به نمایش لوگوی مادربورد و بوت ویندوز برسه که واقعا زیاده
توی تنظیمات بایوس هم نگاه کردم گزینه fast boot فعال هست ولی از تنظیمات دیگه سر در نمیارم تغییر ندادم.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
اخیرا سیستم به روز خریداری کردم ولی مشکلی که دارم اینه که وقتی کیس رو روشن میکنم چراغها و فن ها شروع به کار میکنند و حدود ۲۰ ثانیه طول میکشه تا به نمایش لوگوی مادربورد و بوت ویندوز برسه که واقعا زیاده
توی تنظیمات بایوس هم نگاه کردم گزینه fast boot فعال هست ولی از تنظیمات دیگه سر در نمیارم تغییر ندادم.

پروسه‌ی بوت مادربرد یا اختصارا POST چندین مرحله داره که بر اساس مدل پردازنده، مادربرد و رم متفاوته. باید ببینید چه عاملی این مرحله رو طولانی کرده. معمولا شناسایی یا ست کردن تایمینگ رم مخصوصا در AM5 بیش از بقیه زمانبر هست.
مدل دقیق مادربرد، رم و پردازنده رو هم بفرمائید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or