amirmahmood
کاربر سایت
کوروش جان من جاتون بودم همون 5070 Ti و R7 9700X رو تهیه می کردم (پیشنهاد فرشید). سی پی یو های AMD تو این پنج سال اخیر به مراتب بهتر از اینتل بودن از نظر کارایی، مصرف و دما.من توضیحاتتون رو قبول دارم ولی مواردی هست که نمیتونم با اونها کنار بیام.
در مورد amd متاسفانه خاطرات خوبی از این برند ندارم ضمن اینکه من وقتی میگم اولویت با گیمینگه منظورم بهترین پرفورمنس نیست. منظورم کاربرد برای گیمه و البته کارهای کوچیک جانبی مثل وبگردی و اینها. من حتی گرافیک رو روی های و الترا هم نمیذارم مگر اینکه خودش دیتکت کنه و برام مهم نیست. درواقع برام دما و مصرف و نویز مهمه. برای همین قبلا 14600k در نظر داشتم ولی بخاطر دما عوضش کردم به Ultra 5 245K. الانم بنچمارکهایی که از Ultra 5 245K دیدم در مقایسه با 14600 که در نظر داشتم از نظر دمایی خیلی خوبه ولی خب هنوز قطعی نیست و فردا یا پسفردا قطعی میکنم.
در مورد 5070ti یا 5070 من همون 5070 برام کافیه با توجه به نسبت قیمت به توان و مصرف و دما و این مسائل و ترجیح میدم اختلاف هزینه اضافه رو روی قطعات دیگه بذارم.
ولی فعلا مشکل اصلی همون کیس و پاور و کولره
من الان سی پی یو خودم Core i9 13900KS کمی degrade شده. در حدی که بازی هایی که فشار زیادی روی p-core میارن بعضی اوقات crash می کنن و یا برنامه هایی مثل 7zip بعضا decompress نمی تونه کامل انجام بده.