رمم کافیه دو تا Kingstone 512mb pc400 !خوب هرچی پایه سی پی یو بدی پشیمون نمیشی . با این پولی که داری بهترین انتخاب هست ولی رمت چی هست.
آره باید دوتا اسلات PCI-e داشته باشند.نوشته شده توسط SHvIRUS:رمم کافیه دو تا Kingstone 512mb pc400 !
این کارو میخوام بکنم که بعدا راحت تر بتونم سیستم رو اپگرید کنم. مثلا یه کارت گرافیک دیگه از همین نوع که گرفتم بگیرم و بذارم بقل اینیکی !!! :cheesygri
یه سوال مسخره هم دارم! مادربرد هایی که SLI ساپرت میکنن باید دو تا اسلات PCI-EX داشته باشن؟! :confused: :blushing:
در جواب به امید جان باید بگم که:اگه لطف کنی که ممنون میشم ریز قطعاتشو بگی .
میزان رم سیستمت کمه...دو تا 512 بهتره...بخصوص که وقتی ویندوز ویستا بیاد با اون مقدار رم مشکل پیدا میکنی..تازه نگفتی DDR یا DDR 2قرار شده این سیستم رو سفارش بدم
CPU Intel , P4 , LGA , 2MB , 800 641
MainBoard Chipset 925 or 945
GRP GForce 6600 256mb PCI express 16X
جمعا با یک دی وی دی رایتر و هارد 160 ساتا 2 و دو تا رم 256 و ... شده حدود 780 هزار تومن
نظرتون در مورد این چیه ؟
نوشته شده توسط farzadlion:میزان رم سیستمت کمه...دو تا 512 بهتره...بخصوص که وقتی ویندوز ویستا بیاد با اون مقدار رم مشکل پیدا میکنی..تازه نگفتی DDR یا DDR 2
اگه کارت گرافیکت را هم Geforce 7600 بر داری انتخاب بسیار مناسب تریه گرچه میتونی در حال حاضر همین 6600 را بر داری و سال دیگه که مدل های جدید تر میاد عوضش کنی
ضمن اینکه نگفتی فرکانس CPU سیستمت چقدره ؟؟؟
خب رمت خوبه...فقط سعی کن حداقل دیگه کمتر از 2 تا 512 بر نداریرم Ddr Ii و 533
در مورد فرکانس نمی دونم ، از کجا باید بفهمم ؟
می خواستم بدنم اصلا کارت گرافیک 6500 جیفورس وجود داره یا نه ، چون اون جایی که کامپیوترو سفارش دادم نوشته ...
در مورد قیمت کلی هم میشه نظر بدی ....
در مورد 6500 اطلاعی ندارم ولی این مشخصات برای6600 استنوشته شده توسط sinaxs:خیلی ممنون
ولی کارت گرافیک 6500 بخرم بهتره یا 6600
16X , 256MB , PCI express کدوم یکیشه ؟
امین جون بهش بگو قید agp8x رو بزن که دیگه اصلا بدرد بازی نمیخوره این نظره منه بره PCI بگیرسلام.
دوست من میخواد یه کارت گرافیک بخره که agp8x باشه شما چی پیش نهاد میکنین؟؟