مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سال دیگه ما 2 تا مشکل داریم که خرید سیستم در حال حاضر را با کمی تردید موجب میشه

1-dx10
2- از سال بعدی( اوایل یا اواسط یا اواخر) بازی ها بر اساس Cpu های 2 هسته ای نوشته میشه (البته نه اینه 1 هسته ای عملا بی کار بمونه)
نظر من اینه که خیلی زیاد خرج سیستم نکنید

اون وقته که میشه گفت به طور مثال یه CPU ی 2 هسته ای با CLOCK 2.4 میتونه از
CPU یک هسته ای با CLOCK 3.8 بهتر جواب بده
اینم اعتراف کنم که کسی که پول به اندازه ی کافی داره خرید PC براش بهترین گزینه هستش تا کنسول

امیدوارم این پست من پاک نشه

آخرین ویرایش:
خوب احسان جان شما درست میگی ولی یکسال هست و ادم تو این یه سال که نمیتونه بیکار باشه تازه کارت های جدیدdx10 بیان گرون هستن واگر دوستمون 100 تومن بده پایه کارت و تقسیم بر 12 کنیم میشه ماهی 8300 تومن باید بزاره کنار که پوله زیادی نیست.

خوب هرچی پایه سی پی یو بدی پشیمون نمیشی . با این پولی که داری بهترین انتخاب هست ولی رمت چی هست.
رمم کافیه دو تا Kingstone 512mb pc400 !
این کارو میخوام بکنم که بعدا راحت تر بتونم سیستم رو اپگرید کنم. مثلا یه کارت گرافیک دیگه از همین نوع که گرفتم بگیرم و بذارم بقل اینیکی !!! :cheesygri
یه سوال مسخره هم دارم! مادربرد هایی که SLI ساپرت میکنن باید دو تا اسلات PCI-EX داشته باشن؟! :confused: :blushing:

نوشته شده توسط SHvIRUS:
رمم کافیه دو تا Kingstone 512mb pc400 !
این کارو میخوام بکنم که بعدا راحت تر بتونم سیستم رو اپگرید کنم. مثلا یه کارت گرافیک دیگه از همین نوع که گرفتم بگیرم و بذارم بقل اینیکی !!! :cheesygri
یه سوال مسخره هم دارم! مادربرد هایی که SLI ساپرت میکنن باید دو تا اسلات PCI-EX داشته باشن؟! :confused: :blushing:
آره باید دوتا اسلات PCI-e داشته باشند.
و کارتی که SLI می کنی باید از یک چیپست باشه(هردو)

اگه لطف کنی که ممنون میشم ریز قطعاتشو بگی .
در جواب به امید جان باید بگم که:
CPU:AMD Athlon FX-57 or Athlon X2 4800
Mainboard:Asus A8N32SLi
VGA:Radeon X1900XTX or Geforce 7900GTX(من Ati رو ترجیه میدم)
Ram:2GB Dual-Channel DDR-400 or 533 (مارکهای OCZ,Geil,Corsair)
H.D.D:SATA 2 250GB or Higher(چون مارکهای هارد تو ایران محدوده و فرق زیادی ندارن مدلشون فرقی نداره ماله چه شرکتی باشه)
Case:تو ایران کیس حرفه ای فقط مارکه AOpen با گارانتی معتبر موجوده که همشون هم بالای 100 هزار تومن قیمت دارن.
Power:AcBel 550W Gold or OCZ 600W
اینا اوناییه که میخواستی.اگه هم بخوای یه همچین PC ای بخری باید 2 میلیون یا بیشتر خرج کنی.

قرار شده این سیستم رو سفارش بدم
CPU Intel , P4 , LGA , 2MB , 800 641
MainBoard Chipset 925 or 945
GRP GForce 6600 256mb PCI express 16X
جمعا با یک دی وی دی رایتر و هارد 160 ساتا 2 و دو تا رم 256 و ... شده حدود 780 هزار تومن
نظرتون در مورد این چیه ؟

قرار شده این سیستم رو سفارش بدم
CPU Intel , P4 , LGA , 2MB , 800 641
MainBoard Chipset 925 or 945
GRP GForce 6600 256mb PCI express 16X
جمعا با یک دی وی دی رایتر و هارد 160 ساتا 2 و دو تا رم 256 و ... شده حدود 780 هزار تومن
نظرتون در مورد این چیه ؟
میزان رم سیستمت کمه...دو تا 512 بهتره...بخصوص که وقتی ویندوز ویستا بیاد با اون مقدار رم مشکل پیدا میکنی..تازه نگفتی DDR یا DDR 2
اگه کارت گرافیکت را هم Geforce 7600 بر داری انتخاب بسیار مناسب تریه گرچه میتونی در حال حاضر همین 6600 را بر داری و سال دیگه که مدل های جدید تر میاد عوضش کنی ;)
ضمن اینکه نگفتی فرکانس CPU سیستمت چقدره ؟؟؟;)

نوشته شده توسط farzadlion:
میزان رم سیستمت کمه...دو تا 512 بهتره...بخصوص که وقتی ویندوز ویستا بیاد با اون مقدار رم مشکل پیدا میکنی..تازه نگفتی DDR یا DDR 2
اگه کارت گرافیکت را هم Geforce 7600 بر داری انتخاب بسیار مناسب تریه گرچه میتونی در حال حاضر همین 6600 را بر داری و سال دیگه که مدل های جدید تر میاد عوضش کنی ;)
ضمن اینکه نگفتی فرکانس CPU سیستمت چقدره ؟؟؟;)

رم DDR II و 533
در مورد فرکانس نمی دونم ، از کجا باید بفهمم ؟
می خواستم بدنم اصلا کارت گرافیک 6500 جیفورس وجود داره یا نه ، چون اون جایی که کامپیوترو سفارش دادم نوشته ...
در مورد قیمت کلی هم میشه نظر بدی ....

روی My Computer راست کلیک کن و Propertis رو بزن. یه چیزی باز میشه که پایینش نوشته مشخصات CPU رو. یه عدد هم نوشته که جلوش GHz هست. اون عدد فرکانس CPU شماست.

رم Ddr Ii و 533
می خواستم بدنم اصلا کارت گرافیک 6500 جیفورس وجود داره یا نه ، چون اون جایی که کامپیوترو سفارش دادم نوشته ...
در مورد قیمت کلی هم میشه نظر بدی ....
خب رمت خوبه...فقط سعی کن حداقل دیگه کمتر از 2 تا 512 بر نداری
البته اگر خواستی یکم بیشتر خرج کنی... Ddr2-667 هم انتخاب خوبیه

در مورد کارت گرافیک.... بله کارت گرافیک 6500 هم وجود داره...قیمت هاش هم بین 50 تا 70 دلاره
..اگه برای بازی میخوای سعی کن کارت گرافیک بهتری انتخاب کنی...یا میتونی همینا برداری و سال دیگه یک کارت گرافیک بهتر مبتنی بر Dx 10 برداری....انتخاب با خودته

فرکانس Cpu هم همون سرعت Cpu هست ...مثلا 2 گیگا هرتز..3 گیگاهرتز..

در مورد قیمت کلی سیستمت هم متاسفانه من از قیمت ها در بازار ایران اطلاعی ندارم ;)

نوشته شده توسط sinaxs:
خیلی ممنون
ولی کارت گرافیک 6500 بخرم بهتره یا 6600
16X , 256MB , PCI express کدوم یکیشه ؟
در مورد 6500 اطلاعی ندارم ولی این مشخصات برای6600 است
که کارت منم اینه کارت بدی نیست خوبه
> Video Card : Nvidia Corp GeForce 6600-MSI-TD256e-SLI-PCI
به نظر من 6600 بخر این مارکی که من دارم خیلی خوبه
قیمتش هم حدود 105 هزار تومان است
6600 خیلی بهتر از 6500 است

سلام.
دوست من میخواد یه کارت گرافیک بخره که agp8x باشه شما چی پیش نهاد میکنین؟؟
امین جون بهش بگو قید agp8x رو بزن که دیگه اصلا بدرد بازی نمیخوره این نظره منه بره PCI بگیر
البته اگه برای بازی میخاد;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or