مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

نوشته شده توسط sinaxs:
میشه نظرتون رو در مورد این سیستم بدید .
CPU : 3000 , 1 MB cash , 533
MainBoard : Elite 945
GRP : GForce 6500 , 256MB , PCI express 16X
(اگه این جا هم سوال پرسیدن جرم نباشه !):mad:
سیستم بدی نیست ولی خیلی هم قوی نیست در حد نرمال خوبه. ببینم این سیستمو داری یا می خوای بخری؟
در ضمن مقدار رم رو هم ننوشتی که یخلی مهمه!

چون پول کم دارم این ها بهم پیشنهاد شده
رم هم 512 یا 1 گیگ
خوب پس انگار پیشنهاد زیاد خوبی بهت نشده!

اول بگو چقدر می خوای پول بدی؟
دوم اینکه می خوای یه کامپیوتر کامل بگیری یا فقط می خوای این قطعاتت رو آپگرید کنی؟
سوم اینکه کامپیوتر را بیشتر برای بازی می خوای؟

نوشته شده توسط sinaxs:
می خواهم یک کامپیونر جدید بخرم چون نمیشه آپگریدش کرد چون قدیمه
حدود 500 تومن پول دارم
برای بازی بیشتر می خوام ...

راستی فقط case بدون مونیتور و ...

سلام
چند تا سوال پیچیده! :
این قیمت Sparkle-PCI-Express - GeForce 7600 GS SP-PX76SDH (NVIDIA - 512MB DDR2 / 128Bit , DVI,HDTV,SLI) که نوشته 140.000 تومن حقیقت داره؟ :confused:

این کارت و مادربرد رو دست دو ازم حدود چقدر میخرن :

Abit NF8 (که نوش الان 80 تومنه)
XFX 6200, 256mb

چون برای خرید اون کارت 7600 باید مادربردمو عوض کنم و یه PCI-EX بگیرم... این سوالارو واسه همین پرسیدم.

در مورده سواله اول که اره با این قیمت هست ولی فردا باید جنازه سوختشو ببینی بعد من میگم یه 7600 msi بگیر کهبچه ها هم دارن و اوور کلاکشم کردن و راضین حدوده 250 هست.

دنباله فروشه کارت ومادر برت هم نرو که همش ضرره من خودم میخواست بفروشم با مانیتور 150 ور میداشت در حالی که حساب کردم دیدم من اگه اینا رو نگه دارم 350 تومن کم تر پول میدم.

در مورده سواله اول که اره با این قیمت هست ولی فردا باید جنازه سوختشو ببینی بعد من میگم یه 7600 msi بگیر کهبچه ها هم دارن و اوور کلاکشم کردن و راضین حدوده 250 هست.

دنباله فروشه کارت ومادر برت هم نرو که همش ضرره من خودم میخواست بفروشم با مانیتور 150 ور میداشت در حالی که حساب کردم دیدم من اگه اینا رو نگه دارم 350 تومن کم تر پول میدم.
من 150000 تومن بیشتر ندارم. میخوام یه کارت 150000 تومنی PCI-EXPRESS بخرم.
مادربردم چون فاقد اسلات PCI-EX هست باید عوضش کنم.
بنابراین مجبورم هم VGA رو بفروشم هم Mainboard.
یعنی اگه با پول فروش این دو تا بتونم یه مادربرد با اسلات PCI-EXPRESS بگیرم و یه کارت گرافیک 150000 تومنی قضیه حله !!!. :cheesygri

یعنی خوب این ها هستن:

Asus:ATI Extreme AX600XT 128mb ddr +dvi =125&128 toman
ASUS: EXtreme N6600 256mb ddr tv out DARE +DVI= 110 toman

ولی من میگم که یه 30 تومن بزار رو پولت یکی از اینا رو بگیر:

Leadtek:PX6600 GT { 256MB DDR3 +dvi & tv out

ASUS:Extreme N6600 Gt {256MB DDR3 +DVI TV Out

که هردو برد ها خوبن ولی ASUS طبقه اخرین امار بیشترین فروش رو داره. هردو گرافیکه اخری 180 تومن هستن.

سلام
طبق آخرین مشورت با یکی از بزرگان امر Hardware جناب استاد gamer220 در Yahoo's Instant Messenger به این نتیجه رسیدیم که اگه بخوام کارت گرافیک PCI-EX بگیرم چون CPUم Socet 739 هست باید مادربردی انتخاب کنم که هم ساکت 739 و هم PCI EX رو ساپرت کنه!
یکی دیگه هم اینکه باید در این حالت پاور رو هم عوض کنم!
و کلا این کار خیلی احمقانست!

بهترین کار اینه که CPU , MotherBoard , VGA رو بفروشم. که دوروبرو 150,000 میخرن. خودم هم 150,000 روش بذارم که میشه 300,000 تومن. اون وقت میتونم اینا رو بگیرم :
AMD 3000+ Socket 939 = 100,000
K8N Neo4-F = 80,000
و با 120,000 و یا بیشتر که باقی موند یه کارت گرافیک PCI-EXPRESS بگیرم. :cheesygri
چطوره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or