دوست عزیز مگه شما قبلا این سوال رو نپرسیده بودی ؟نوشته شده توسط g.o.w:سلام من ميخوام يه پيسي بگيرم باكارت 7900gtx512mb
وram1024 يا همون2gigها يه كدوم
بقيه سيستمو بايد چي بگيرم؟؟؟؟؟؟؟:confused::confused::confused::confused:
تا الان فکر کنم تمام فروم های ایرانی فهمیده باشن ایشون قصد اپگرید پی سی رو دارن ...وست عزیز مگه شما قبلا این سوال رو نپرسیده بودی ؟
مگه من و یکی دیگه از دوستان جواب شما رو نداده بودیم ؟
مگه چند بار یه سوال رو میپرسن ؟
ما رو اسکول کردی یا ...
آقا اگه میخوای مانیتور بگیری من پیشنهاد میکنم بیخیال ال سی دی شی. چون گرونه و فقط ظاهر داره ... من LG F700P رو بهت پیشنهاد میکنم که واقعا عالیه ! من خودم الان از همین مدل دارم استفاده میکنم. البته ال سی دی نیست.من یه Lcd 17 اینچ میخوام بگیرم
چه مارکی وچه مدلی بگیرم
یا بگین چه چیزایی باید داشته باشه
مرسی
بای
ميدونم ولي ميخوام بدونم كه چيز بهتري هم وجود داره يا نه يا اصلا كنسول بهتره:cheesygriنوشته شده توسط Kain:دوست عزیز مگه شما قبلا این سوال رو نپرسیده بودی ؟
مگه من و یکی دیگه از دوستان جواب شما رو نداده بودیم ؟
مگه چند بار یه سوال رو میپرسن ؟
ما رو اسکول کردی یا ... ؟
نوشته شده توسط g.o.w:ميدونم ولي ميخوام بدونم كه چيز بهتري هم وجود داره يا نه يا اصلا كنسول بهتره:cheesygri
ببخشيددددددددددددددد:mrgreen:
عجب سيستم رويائي ميشه اين :cheesygriنوشته شده توسط Kain:
دوست عزیز یه کار بهتر . شما شماره حساب بده من پول بریزم به حسابت شما برو جفتشو بخر . خوبه !!
شما تا حالا که من دارم پست میزنم 128 تا پست زدین که فکر کنم حدود 50 تاش این بوده که من ایکس باکس 360 بگیرم یا کامپیوترم رو ارتقا بدم ؟!!
بله چیز بهتر هم وجود داره :
CPU :AMD Athlon FX 57 با قیمت 950 هزار تومن .
Ram : 4 Gigabyte DDR 400 OCZ حدود 500 هزار تومن هم برای این در نظر بگیر
VGA: 2 * Geforce 7900 GTX 512 MB SLI حدود 1 میلیون و 300 هزار تومن هم برای این در نظر بگیر
و ....
اگه بهتر میخوای اینو بگیر .
قیمت کلی با بقیه قطعات توپ هم حدود5 -6 میلیون تومن میشه .
این خوبه !!!
دوستان انگار سیستمه بیخودی هست که نگاش نمیکنید.نوشته شده توسط 789:
بچه ها یکی از رفیقام یه سیستم میخواد برای شرکت بعد به من گفت یه سیستم بنویسم. من یکی بستم{نوشتم گفت که چون میخواییم نقشه کشی کنیم با هاش مادربرده ایسوز جواب نمیده{میسوزه}{ اینو از کجا شنیده خدا میدونه} من هم یه گیگا انداختم تا دلش نشکنه. خوب این هم لیسته سیستمی که من نوشتم. سرو کارشم با اتو کد هست. البته من نیم نگاهی به ویندوزه ویستا داشتم که اومد و خواستن با اون کار کنن مشکل نداشته باشن.
CPU:Intel-p4 -full LGA 3.0 2MB Cache Hyper th
Main:Giga Byte 81815P Dual graphic
RAM: Geil DDRII-dual chanel 1GB PC 533
VGA: Asus PCI -ExtremeN6600 256mb ddr-tv out- DVI-ddr3
H.D.D:Maxtor sata 160GB- 8mb buffer
FLOPPY: teac
CD WRITER: Plextor 52x32x52
DVDROM: Plextor
Modem:zoltrix 56k -3chip
Monitor: LG LCD 17 1740P+DVI
CASE: Green 480 W
KEy board: Farrasso 8700
Mouse:Farrasso optical 1330
Speaker: genius
Printer: HP-Laser jet 1320 {1200 Dpi
کله پولش هم 1340000 در اومده تا 1350000.
نظره شما چی هست.
نوشتم گفت که چون میخواییم نقشه کشی کنیم با هاش مادربرده ایسوز جواب نمیده{میسوزه}
خصوصیات رو خستم بنویسم .مرسی از پیشنهادتون ولی من یه Lcd میخوام بگیرم
فقط نمی دونم چه خوصوصیاتی باید داشته باشه
بای