مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
سلام
آقا من یه دوست مایه دار دارم
میخواهد سیستم جمع کنه به من گفته یه چیز بهش پیشنهاد کنم
اونم تا سقف 3 میلیون تومان بیشتر هم شد اشکال نداره
راستش من هرچی فکر کردم باخودم دیدم من تا به حال بیش از 1 میلیون برای کسی سیستم جمع نکردم گفتم بیام اینجا استادید یه چند تا سیستم پیشنهادی بدن
میخام همه چیز بهترین باشه
اگه میشه 2 تا سیستم هم پیشنهاد بدین
مثلا یه سیستم با کارت گرافیک Ati
یه سیستم هم با کارت گرافیک Nvidia
مثلا یه سیستم هم با Cpu Amd یکی هم با اینتل
مانیتورش هم یه چیزه توپ باشه خلاصه همه چیزش بهترین باشه
راستی کارت کپچر هم داشته باشه البته نه خیلی حرفه ای و دیویدی رایتر هم داشته باشه
ممنون میشم اگه یه راهنمایی کنید منو
شاید قسمت شد یه 10 ساله دیگه خودم هم همچین سیستمی بگیرم
فقط هرچه زودتر
راستی من خودم هم میخام یه کارت کپچر حرفه ای بگیرم قیمتش زیاد مهم نیست فقط یه چیزه توپ باشه تا 200 تومان هم شد مشکلی نیست
بای
در مورد یک سیستم گرون قیمت خیلی راحت نمی شه نظر داد چون انتخاب قطعات در رده های بالا هم کمی مشکل است. من در اینجا تقریبا بهترین قطعات را با توجه به بازار ایران می زارم که فکر می کنم بتونه تا حدودی مفید باشه: البته نظر بقیه هم مهم است.

CPU
AMD Athlon FX-57 یا AMD Athlon X2 4800​
FX-57 قوی تره ولی 4800 به علت دو هسته ای بودن دارای عمر مفید بیشتر و در کل کارایی به صرفه تری است. در مورد Intel هم چون مدل های قوی این شرکت که رقیب CPU های نام برده باشند به علت گرون بودن و نداشتن نمایندگی درست وارد ایران نشده است بنابراین Intel را توصیه نمی کنم.

Motherboard
ASUS A8N32-SLi Deluxe
این مادربرد در حال حاضر می شه گفت بهترین مادبرد برای SLi می باشد بنابراین احتیاج به معرفی هیچ برد دیگری نیست. البته در بازار بسیار هم کمیاب هست. یادش بخیر حدود 2 ماه دنبالش بودم آخر سر اون موقع که می خواستم گیر نیامد!:(

Graphic Card
Nvidia Geforce 7900GTX - 2x=SLi
یا
ATI Radeon X1900XTX
در مورد برد های کارت گرافیک خیلی با قاطعیت نمی شه گفت کدوم بهتره ولی این بردهای که نام می برم تقریبا در یک سطح و همگی خوب هستند: ASUS - EVGA - Sapphire - Gigabyte - Leadttek - MSI. کارت های شرکت XFX اکثرا Overclock می باشند بنابراین قدرت خوبی دارند ولی XFX برد خیلی عالیه ای نیست.
البته کارت X1900XTX فکر می کنم فقط با برد Gigabyte در ایران موجود باشه و همچنین مادربردی هم که قابلیت Crossfire داشته باشد باید دارای چیپ ست Radeon باشد که در دو مدل 200 و 3200 می باشد. مدل Radeon 200 قدرت زیادی ندارد و برای یک سیستم با این قدرتی که می خواید ببندید توصیه نمی شود. برای استفاده از قدرت واقعی X1900XTX Crossfire باید حتما مادربرد چیپ ست Radeon 3200 داشته باشه که متاسفانه این چیپ ست، مادربرداش در ایران موجود نیست بنابراین دور Crossfire را تقریبا باید خط کشید.
حرف آخر: اگه قراره 2 کارت ببندی 100% 7900GTX بگیر و شک نکن. اگه فقط یک کارت می خوای اون بیشتر بر می گرده به سلیقه دوستت که با ATI بیشتر حال می کنه یا Nvidia. هر یک از این دو کارت دارای محاسن و معایبی نسبت به یکدیگر می باشند ولی در کل 7900GTX تا حدودی قوی تر است.

RAM
2GB Dual-Channel DDR-400 یا 4GB​
ترجیحا مارک های Kingston - Geil - OCZ-Gold

H.D.D
ُ300/400/500GB SATA2
مارک MAXTOR یا Western Digital زیاد فرق ندارن با هم. مارک های دیگر هم زیاد تو ایران موجود نیستن.

CD/DVD-Drive
DVD Writer Pioneer DVR-A11 یا 1x DVD Writer Plextor PX-740A
1x CD Writer ASUS/SONY/Plextor
مارک CD-RW زیاد مهم نیست چون همشون تقیبا در یک سطح هستند.

Sound Card
Creative X-Fi Platinum یا Creatice X-Fi Fatal1ty​
این دو فرق چندانی با هم ندارند. فرق این دو در این است که Fatal1ty دارای 64MB-XRAM می باشد و سیستم برای تفکیک و پخش صدا در محیط هایی مانند بازی دیگه از حافظه سیستم استفاده نمی کند و از حافظه درونی خود کارت صدا استفاده می کند. البته حدود 100 هزار تومان هم گرانتر است.

CASE & Power
کیس های Aopen که دارای کیفیت بسیار مرغوبی هستند. البته مارک های خوب دیگری هم پیدا می شه اگه بگردی. در کل Case یک چیز سلیقه ای است ولی برای یه همچین سیستمی باید حتما از کسی های با کیفیت خوب و استاندارد لازم استفاده کرد.
در مورد Power هم AcBel 550W Gold گزینه مناسبی است. البته Power های Aopen و OCZ هم بسیار خوب هستند. (برای یک همچین سیستمی انتخاب پاور مرغوب و مناسب از هر قطعه دیگری واجبتر و ضروری تر است.)

Keyboard & Mouse
ترجیحا فقط از مارک Logitech هر دو رو بگیرد. دیگه انتخاب مدل و قایفه و کاراییشون شخصیه و باید شخص خودش انتخاب کنه.
البته اگه موس حرفه ای برای بازی می خواد بهترین گزینه Razer Copperhead است.

در آخر این قطعاتی که من نوشتم الزاما 3 میلیون نیست و ممکنه بیشتر هم بشود.

سلام دوستان سخت افزاری
من می خواستم بدانم که مدت زمان کارایی و قیمت این قطعات چقدر است
CPU : AMD Athlon 64Bit X2 3800+
VGA Card : 256MB 6600 GS or 7300 TC Pci-Exp
یک مدل دوربین دیجیتالی خوب هم می خواستم بهم معرفی کنید که Canon 8 Mpixel باشد.
راجع به مادر بوردهایی که دابل رم دارند یه توضیح کوتاه می خواستم.

سلام اشکان جان عالی بود دستت درد نکنه:love: :love:
راستی در مورد دیویدی رایتر من خودم هم سونی داشتم هم Msi هردوشون خوب بوده بهتر از اینا هم هست تو بازار؟

راستی من خودم هم میخام یه کارت کپچر حرفه ای بگیرم قیمتش زیاد مهم نیست فقط یه چیزه توپ باشه تا 200 تومان هم شد
راستی کارت کپچر هم داشته باشه البته نه خیلی حرفه ای
اگه میشه یه capture خوب هم معرفی کنید حرفه ای و غیر حرفه ای:cheesygri :love:

------------------
راستی اگه یه قیمت هم میزاشتی عالی بود اگه زحمتی نیست یه حدود قیمت هم بگی خوبه چون میدونم که هر روز قیمتها تغییر میکنه

بازم ممنون:cheesygri

آخرین ویرایش:
سلام
راستی در مورد دیویدی رایتر من خودم هم سونی داشتم هم Msi هردوشون خوب بوده بهتر از اینا هم هست تو بازار؟
علیرضا من pioneer دارم .
خیلی هم ازش راضیم .
یک مدل دوربین دیجیتالی خوب هم می خواستم بهم معرفی کنید که Canon 8 Mpixel باشد.
حتما باید canon 8mp باشه ؟
optic zoom هم برات مهمه ؟
بگو برا چی میخوای و چقدر میخوای پول بدی .
تا یه چیزی بهت معرفی کنم .

سلام
مانیتورش هم یه چیزه توپ باشه خلاصه همه چیزش بهترین باشه
یکی از مدلهایه lcd sony رو براش انتخاب کن که واقعا تک هستن .
فرداشب یه مدل خوبش رو برات مینویسم .
( ببخشید که پست جدا دادم . ویرایش کار نمیکرد )

سلام
ببخشید یه سوال دارم .
میخوام یه HD monitor بخرم . چند تا قیمت میخواستم . اگه یکی از دوستان لطف کنه بهم راهنمایی کنه ازش ممنون میشم .

با سلام مجدد ببخشيد اشتباه از من بود منظورم اينه كه حداقل اينقدر بزارم رو پولي كه از فروش اون قطعات قديمي گيرم مياد يعني 300 تومن تقربآ
كه البته بيشتر هم مي تونم بدم يعني 350 شايد هم بيشتر فقط سيستمي كه معرفي ميكنين ديگه احتياج به عوض كردن لااقل مادر بورد نداشته باشه پولش هم مهم نيست هرچي
بشه چون ديگه نمي خوام روشون ضرر كنم سي پي يو هم همينطور منظورم اينه كه چيز خوبي باشه ممنون

نوشته شده توسط Behzadr:
چه ربطی داره به سیستم بالا و دونستن قطعات تخصصی؟؟؟؟
مگه تو از دکتری چیزی می دونی که اونها از سخت افزار چیزی بدونن:confused:

من منظورم خسیس بودنشونه :D:cheesygri
در ضمن من یه چیزایی حالیمه میگی نه میخوای بپرس؟;)

سلام
علیرضا گفتم یکی از مدلهای sony lcd رو برات مینویسم . ( علی به درد تو هم میخوره )
پیشنهادم این هست :
19" Flat Panel LCD PC/TV Display
MFM-HT95
Integrated television tuner
HDTV monitor (tuner required for HD reception)
XBRITE™ LCD Technology and ErgoBright™ Technology
Silver
SRS WOW™ Audio Technology
Picture-in-Picture
البته مدل گرون قیمتی هست و 800 دلار قیمتشه . ( تو ایران موجوده . خود نمایندگی سونی تو لیست محصولاتش قرارش داده . ولی چون قیمتش رو نداده بود خودم از تو اینترنت قیمت رو به دلار پیدا کردم )
تا 150 تومن میتونم پول بدهم.
اون چیزی که نوشتی نمی دونم چیه ! آخه زیاد در دوربین دیجیتال حرفه ای نیستم.
با 150 هزار تومن مدل جالبی به نظرم نمیرسه .
اگر بتونی به 200 تومن برسونیش میتونی یکی از مدلهای آماتور sony cyber-shot رو بخری .
میشه یه speaker خوب به من معرفی کنین
تا سقف 80 تومن
آقا تو این حدود میتونی یه اسپسکر قوی با مارک edifier بخری . فکر کنم بتونی یه 1/5 بخری .
البته میتونی مدلهایی از creative و logitech هم بخری که دیگه به قدرت edifire نیستن مدلهایه این قیمتیش .
ولی من خودم کیفیت edifire رو تضمین میکنم . چون خودم دارم از همین مارک استفاده میکنم .

با سلام مجدد ببخشيد اشتباه از من بود منظورم اينه كه حداقل اينقدر بزارم رو پولي كه از فروش اون قطعات قديمي گيرم مياد يعني 300 تومن تقربآ
كه البته بيشتر هم مي تونم بدم يعني 350 شايد هم بيشتر فقط سيستمي كه معرفي ميكنين ديگه احتياج به عوض كردن لااقل مادر بورد نداشته باشه پولش هم مهم نيست هرچي
بشه چون ديگه نمي خوام روشون ضرر كنم سي پي يو هم همينطور منظورم اينه كه چيز خوبي باشه ممنون
كسي نيست منو كمك كنه
سي پي يو دور و بر 140 يا 150 تومن خوبه
مادر بورد 90 تومن و همين حدود
گرافيك هم 150 خوبه
فقط قطعات رو به من معرفي كنين بازهم ميگم بيشتر هم شد عيبي نداره فقط چيز خوبي معرفي كنين مخصوصآ تو مادربورد ممنون

یه سوال در مورد هارد sata 2 داشتم میخواستم ببینم این نوع هارد تو ایران هست
و دیگه اینکه راسته میگن این نوع هارد رو میشه در هنگام کار از سیستم جدا کرد !!!!؟؟؟؟

hi

نوشته شده توسط leoman:
یه سوال در مورد هارد sata 2 داشتم میخواستم ببینم این نوع هارد تو ایران هست
و دیگه اینکه راسته میگن این نوع هارد رو میشه در هنگام کار از سیستم جدا کرد !!!!؟؟؟؟

اگه کسی جواب داد فرقش با sata معمولی بگه چیه لطفا
چه قیمتن ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or