مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ممنون برای مشاوره
کلا بازی های روزو بتونه بازی کنه تو این نسل جدید مثلا فردا روزی gta vi اومد نیازی به ارتقا نداشته باشه
تفاوت راندمان 12700k و 12900k تو بازی اصلا اونقدر نیست که بخوای براش این تفاوت قیمتی که وجود داره رو توجیح کنی. اگر کار رندر و اینا انجام میدی بله بهتره که 12900 برداری. ولی اگر بیشتر برای گیم میخوای همین 12700 خیلی هم عالی هست و ادامه بودجه رو بذار و کارت گرافیک بالاتر بردار.

برای فروش راحت از برندهای با کیفیت انتخاب کنید.
در مورد کیبورد از اون برند توصیه ای ندارم.
میتونید چند مورد از کیبورد ها رو معرفی کنید که حداقل ها رو از نظر کارایی داشته باشه

این کیبورد هایی که ارتفاعشون 35 میلی متره و جایگاه مچ دست هم ندارن اذیت کنندست ؟
چون مثلا دیدم کیبورد گرین 601 جز تاپ های بعضی سایتا بود ولی نظراتو که میخوندم میگفتن ارتفاعش زیاده عکس هایی هم که ازش دیدم همینو میرسوند... گفتم شاید راهکاری داشته باشه یا نکته ی دیگه ای
7fd373f3c7a616134c9664c1f7e5182aa9469758_1613682615.jpg
==================
بهتر نیست پاور 800 وات انتخاب کرد که برای 4070 دیگه لازم به تعویض پاور نباشه یا نیازی به این کار نیست ؟
اگر ملاکت خراب نشدنه، دنبال تسکو نرو. من یه موس تسکو خریدم، بعد دو ماه کلیدهاش دیگه کار نمی‌کرد.
اره نظرات رو که خوندم دیدم خیلیا باهاش مشکل پیدا کردن که عملا هدر رفت پوله

آخرین ویرایش:
H310 قاعدتا کیفیت صدای بالایی نداره، اما توصیه میشه قبل از خرید کارت صدای مجزا، کارت آنبرد رو نصب و با اسپیکر صداش رو بررسی کنید.
کارت صدای Creative Audigy هم صدای با کیفیتی داره و در رده ی بالا دسته بندی میشه.
لزومی نداره حتما کارت صدای اینترنال بخرید، مدلهای اکسترنال و USB هم قابل استفاده هستن برای کاری که مدنظر دارید.
آقا فرشید من یکم دیگه فکرامو کردم دیدم دیگه باید بگیرم کارتو؛ صدای فراگیر سره گیم خیلی جذاب تره. فقط سره کارت صدای آنبورد که گفتین تست کن تا الان با همون صدا رو میگرفتم. کیفیتی مشکل خاصی نیست، ولی امکان گرفتن صدای ۵.۱ از آنبورد مادربرد من فکر نمیکنم باشه درسته؟
یه سوال دیگه هم ازتون داشتم، اینکه جای اسلات های نصب رو که رو مادر برد نگاه میکردم انگار خییلی نزدیک به کارت گرافیک بود جایی که کارت صدا ظاهرا نصب میشه. امکان داره سره نصب یا بعده نصب مشکل ساز بشه؟
کارت صداهای اکسترنال هم هستن ولی واقعیتش دلم نمیخواد چند تا چیز از بیرون به کیس وصل باشه. ممنون

ممنون برای مشاوره
کلا بازی های روزو بتونه بازی کنه تو این نسل جدید مثلا فردا روزی gta vi اومد نیازی به ارتقا نداشته باشه

در اینصورت همین 12700K برای کارتهای گرافیک خیلی قویتر هم کفایت میکنه. انتخاب پردازنده و کلا قطعات باید بر اساس واقعیت علمی و راندمان باشه، نه حدسیات و تصورات.

میتونید چند مورد از کیبورد ها رو معرفی کنید که حداقل ها رو از نظر کارایی داشته باشه

این کیبورد هایی که ارتفاعشون 35 میلی متره و جایگاه مچ دست هم ندارن اذیت کنندست ؟
چون مثلا دیدم کیبورد گرین 601 جز تاپ های بعضی سایتا بود ولی نظراتو که میخوندم میگفتن ارتفاعش زیاده عکس هایی هم که ازش دیدم همینو میرسوند... گفتم شاید راهکاری داشته باشه یا نکته ی دیگه ای
View attachment 266403
==================
بهتر نیست پاور 800 وات انتخاب کرد که برای 4070 دیگه لازم به تعویض پاور نباشه یا نیازی به این کار نیست ؟

اره نظرات رو که خوندم دیدم خیلیا باهاش مشکل پیدا کردن که عملا هدر رفت پوله

اگه بخواید پاور رو قویتر بردارید مشکلی نیست.
کیبوردهای لاجیتک، ایسوس و رددراگون (برخی مدلها) قابل انتخاب هستن.
نمیدونم چه بودجه ای دارید که پیشنهاد بدم، اما Redragon K551 RGB دیگه کمترین مدل قابل تایید برای کیبورد گیمینگ هست.

سلام وقت بخیر،
کول پد برای لپتاپ 14 اینچی چه مدلی پیشنهاد میکنید که واقعا خنک کنه و صرفا تجملاتی نباشه ؟
ترجیحا تنظیم زاویه و ارتفاع هم داشته باشه یعنی 2 در 1 باشه.

سلام وقت بخیر،
کول پد برای لپتاپ 14 اینچی چه مدلی پیشنهاد میکنید که واقعا خنک کنه و صرفا تجملاتی نباشه ؟
ترجیحا تنظیم زاویه و ارتفاع هم داشته باشه یعنی 2 در 1 باشه.

این که کول‌پد واقعا به کم کردن دما تاثیر داشته باشه به طراحی شاسی و نوع تهویه خود لپ تاپ هم بستگی داره، اما تاثیر زیادی نباید ازشون انتظار داشت.
مدلهای Deepcool در بازار داخلی موجوده و بهتر از متفرقه های چینی و بی کیفیت هست.

سلام ببخشید من میخواستم ببینم که اگه یه کامپیوتر گیمینگ بخوام که حداقل بازی های نسل ۹ رو تا ۵۰ . ۶۰ فریم بازی کنم نیاز به چه مقدار بودجه ای دارم ؟ و به نظر شما کارت گرافیک GeForce gtx 1650 با core i5 چیز خوبی در میاد ؟

سلام ببخشید من میخواستم ببینم که اگه یه کامپیوتر گیمینگ بخوام که حداقل بازی های نسل ۹ رو تا ۵۰ . ۶۰ فریم بازی کنم نیاز به چه مقدار بودجه ای دارم ؟ و به نظر شما کارت گرافیک GeForce gtx 1650 با core i5 چیز خوبی در میاد ؟
بیخیال شو
مگر که بخوای گرافیک very low بزاری
الان گرافیک زیر ۳۰۵۰ اشتباهه فقط هم rtx
i5 نسل ۱۱ به بالا اونم سری h
تازه اینم که الان گفتم رو ۱۰۸۰ تنظیماتم رو m باشه ۵۰ یا ۶۰ فریم بگیری تا اخر نسل ۹ اونم نه همه بازی ها چون معمولا اواخر هرنسل گرافیک بازیا سنگین میشه

بیخیال شو
مگر که بخوای گرافیک very low بزاری
الان گرافیک زیر ۳۰۵۰ اشتباهه فقط هم rtx
i5 نسل ۱۱ به بالا اونم سری h
تازه اینم که الان گفتم رو ۱۰۸۰ تنظیماتم رو m باشه ۵۰ یا ۶۰ فریم بگیری تا اخر نسل ۹ اونم نه همه بازی ها چون معمولا اواخر هرنسل گرافیک بازیا سنگین میشه
حالا شما میگید برای یه سیستم خوب که بازی های نسل ۹ رو ۵۰ تا ۶۰ فریم بازی کنم به چه مقدار بودجه نیاز دارم و اگه میشه مشخصاتش رو میدی ؟ممنون

حالا شما میگید برای یه سیستم خوب که بازی های نسل ۹ رو ۵۰ تا ۶۰ فریم بازی کنم به چه مقدار بودجه نیاز دارم و اگه میشه مشخصاتش رو میدی ؟ممنون

قیمتمدلنام قطعه
نه میلیون و ۷۰۰ هزار تومان
(شش میلیون و ۹۰۰ هزار تومان)
Intel Core i5 12600K
(AMD Ryzen 5 5600X)
CPU
دو میلیون و ۱۵۰ هزار تومانGREEN GLACIER GLC120-ARGBCOOLING
هفت میلیون تومان
(چهار میلیون و ۵۰ هزار تومان)
ASUS PRIME Z690-P D4
(ASUS PRIME B550-PLUS AM4)

MotherBoard
دو میلیون و ۲۵۰ هزار تومانGSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHz -16GBRAM
بیست و دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
(نوزده میلیون تومان)
MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X 8G GDDR6
ASUS TUF RTX 3060 O12G 12GB GDDR6
VGA
یک میلیون و ۲۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200Rpm 64MBHDD
یک میلیون و ۴۸۰ هزار تومانSAMSUNG 980 M.2 250GBSSD
--ODD
سه میلیون و ۷۰ هزار تومانGREEN GP700B-HP EVO GOLDPower
دو میلیون و ۷۲۰ هزار تومانGREEN GRIFFIN G6Case
پنجاه و یک میلیون و ۸۹۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

قیمتمدلنام قطعه
نه میلیون و ۷۰۰ هزار تومان
(شش میلیون و ۹۰۰ هزار تومان)
Intel Core i5 12600K
(AMD Ryzen 5 5600X)
CPU
دو میلیون و ۱۵۰ هزار تومانGREEN GLACIER GLC120-ARGBCOOLING
هفت میلیون تومان
(چهار میلیون و ۵۰ هزار تومان)
ASUS PRIME Z690-P D4
(ASUS PRIME B550-PLUS AM4)

MotherBoard
دو میلیون و ۲۵۰ هزار تومانGSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHz -16GBRAM
بیست و دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
(نوزده میلیون تومان)
MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X 8G GDDR6
ASUS TUF RTX 3060 O12G 12GB GDDR6
VGA
یک میلیون و ۴۸۰ هزار تومانSAMSUNG 980 M.2 250GBSSD
--ODD
سه میلیون و ۷۰ هزار تومانGREEN GP700B-HP EVO GOLDPower
دو میلیون و ۷۲۰ هزار تومانGREEN GRIFFIN G6Case
پنجاه و یک میلیون و ۸۹۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---
تا ۳۰ میلیون راه نداره منظورم اینه که قطعات رو کاهش بدیم

تا ۳۰ میلیون راه نداره منظورم اینه که قطعات رو کاهش بدیم
من تو هر سایتی یا فیلمی که میبینم بازی های سال ۲۰۲۰ یا ۲۰۱۹ رو با gtx 1650 و core i5 اجرا میکنه ۶۰ fps با گرافیک خوب. حالا بازی هایی مثل ماینکرافت، کالاف دیوتی وارزون،بیشتر بازی های اساسین کرید ، جی تی ای وی فورتزا هوریزن . اینا رو با gtx 1650 و Core i5 میشه تا ۴۰ ، ۵۰ فریم بازی کرد؟

• Like
Reactions: Mohsen GT
ببخشید دوباره مزاحم میشم این سیستم بازی های روز دنیا رو ۶۰ fps با گرافیک خوب اجرا می‌کرد میشه بهم بگید که پولش چقدر میشه ؟View attachment 266637

خب شما با 3 تا پست پیاپی که باید ادغام بشن و جستجوی خودت به این نتیجه رسیدی که چنین سیستمی خواست شما رو برآورده میکنه. بسیار خب اینم سیستم ارزون قیمت تر با تشخیص خودت:

قیمتمدلنام قطعه
شش میلیون و ۱۰۰ هزار تومانIntel Core i5 12400F BOXCPU
چهار میلیون و ۲۵۰ هزار تومانASUS PRIME B660M-K D4MotherBoard
دو میلیون و ۱۰۰ هزار تومانGSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3200 MHz -16GBRAM
ده میلیون و ۳۰۰ هزار تومان
(یازده میلیون و ۹۰۰ هزار تومان)
(چهارده میلیون تومان)
ASUS TUF 1660S O6G 6GB GDDR6
(ASUS PH RTX 3050 8GB GDDR6)
(ASUS TUF Radeon RX 6600 XT OC 8GB GDDR6)
VGA
یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومانWD Green 240GBSSD
۴۴۰ هزار تومانASUS 24X SATAODD
دو میلیون و ۱۳۰ هزار تومانGREEN GP500A-UK PlusPower
یک میلیون و ۳۵۰ هزار تومانGREEN Z1 ARIOCase
بیست و هشت میلیون و ۷۹۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

سلام دوستان خوب هستید
دوستان نظرتون در مورد این ssd چیه
قیمت 4500

Patriot VP4100 2TB M.2 2280 PCIe Gen4​

مشخصات خیلی خوبی داره با قیمت خیلی عالی میخواستم بپرسم کسی خریده ببینه بازدهیش چطوره

سرعت خواندن

حداکثر تا 5000 مگابایت بر ثانیه

سرعت نوشتن

حداکثر تا 4400 مگابایت بر ثانیه

سرعت خواندن تصادفی 4K

800K IOPs

سرعت نوشتن تصادفی 4K
800K IOPs

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or