مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
یک مانتیور معرفی کنید برای بازی کردن با کامپیوتر و PS5 همچنین فیلم دیدن
حتما 4K باشه و 120 هرتز
کیفیت رنگ مهم هست و HDR هم بسیار مهم هست حداقل HDR10 داشته باشه
سایز بزرگ میخوام 32 و بزرگتر

بودجه هم حدود 40 میلیون تومن
خودم 2 مدل دیدم ولی مدل بهتر هم بود معرفی کنید
1-ایسوس مدل ROG STRIX XG43UQ سایز 43 اینچ
2-LG C1 48 inch
3-LG C2 ولی ندیدم موجود باشه

ممنون میشم راهنمایی کنید

اول از همه که TV فقط برای بازی با کنسول مناسبه در هر ابعادی که باشه، برای پی سی گیمینگ مناسب نیست.
اما مدلهای منتخب خود شما در کنار LG C2 و SAMSUNG QN90B از بهترین تجربه های تصویری برای مدیا هستند.

در مورد مانیتورها فعلا مدلهای جدید 4K و 144 هرتز و QD-OLED مثل Alienware AW3423DW در بازار داخلی موجود نیست و هر مدلی هست از مدلهای 2019 و 2020 هست. ROG Strix XG43UQ از معدود مدلهای واجد شرایط انتخابه و کیفیت بالایی هم داره.

اول از همه که TV فقط برای بازی با کنسول مناسبه در هر ابعادی که باشه، برای پی سی گیمینگ مناسب نیست.
اما مدلهای منتخب خود شما در کنار LG C2 و SAMSUNG QN90B از بهترین تجربه های تصویری برای مدیا هستند.

در مورد مانیتورها فعلا مدلهای جدید 4K و 144 هرتز و QD-OLED مثل Alienware AW3423DW در بازار داخلی موجود نیست و هر مدلی هست از مدلهای 2019 و 2020 هست. ROG Strix XG43UQ از معدود مدلهای واجد شرایط انتخابه و کیفیت بالایی هم داره.
در بازار تهران LG C2 موجود هست ؟
ROG Strix XG43UQ چی ؟

بین این دو تا انتخاب خود شما که موجود هم باشه کدوم هست ؟

در بازار تهران LG C2 موجود هست ؟
ROG Strix XG43UQ چی ؟

بین این دو تا انتخاب خود شما که موجود هم باشه کدوم هست ؟

در مورد TV که اطلاع دقیقی ندارم، چون در بازار کامپیوتر نیست و فعالان بازار لوازم الکترونیک بهتر میدونن.
ROG Strix XG43UQ موجوده ولی تک و توک، اگر با گارانتی اصلی بشه تهیه کرد گزینه اول برای PC هست. هر چند که QD-OLED سامسونگ و سونی و WOLED ال جی بهترین گزینه های TV و دیدن فیلم و اتصال به کنسول هستند.

• Like
Reactions: pedram_sad
سلام
یک مانتیور معرفی کنید برای بازی کردن با کامپیوتر و PS5 همچنین فیلم دیدن
حتما 4K باشه و 120 هرتز
کیفیت رنگ مهم هست و HDR هم بسیار مهم هست حداقل HDR10 داشته باشه
سایز بزرگ میخوام 32 و بزرگتر

بودجه هم حدود 40 میلیون تومن
خودم 2 مدل دیدم ولی مدل بهتر هم بود معرفی کنید
1-ایسوس مدل ROG STRIX XG43UQ سایز 43 اینچ
2-LG C1 48 inch
3-LG C2 ولی ندیدم موجود باشه

ممنون میشم راهنمایی کنید
مانیتور ASUS TUF Gaming VG28UQL1A با قیمت 25 تومن و اندازه 28 اینچ داخل بازار موجود هست.HDR داره ولی انتظار کیفیت بالایی برای HDR نداشته باشید ازش

اگر میتونید صبر کنید مانیتورای سامسونگ سری Neo G7 و Neo G8 بزودی وارد میشن که کیفیت HDR خیلی بالاتری از مانیتورای موجود دارن بخاطر سیستم لوکال دیمینگ یکپارچه و روشنایی بالا و پنل va

• Like
Reactions: amir_amd
مانیتور ASUS TUF Gaming VG28UQL1A با قیمت 25 تومن و اندازه 28 اینچ داخل بازار موجود هست.HDR داره ولی انتظار کیفیت بالایی برای HDR نداشته باشید ازش

اگر میتونید صبر کنید مانیتورای سامسونگ سری Neo G7 و Neo G8 بزودی وارد میشن که کیفیت HDR خیلی بالاتری از مانیتورای موجود دارن بخاطر سیستم لوکال دیمینگ یکپارچه و روشنایی بالا و پنل va
ممنون از راهنماییتون
سایز بزرگتر میخوام حداقل 32 اینچ
سری neo سامسونگ هم curve هستند و من مانیتور فلت میخوام

سلام دوستان و اساتید
برای بازی و فتوشاپ این سیستم چطوره؟
اگر میشه هزینه هارو آورد پایین تر ممنون میشم راهنمایی کنید
پیشاپیش سپاس IMG-20220724-WA0001.jpg

سلام دوستان و اساتید
برای بازی و فتوشاپ این سیستم چطوره؟
اگر میشه هزینه هارو آورد پایین تر ممنون میشم راهنمایی کنید
پیشاپیش سپاس View attachment 265727

بودجه کلی رو بفرمائید که بشه پیشنهاد داد. سیستم خوبیه اگر قیمتش مشخص باشه و همرده قیمتی در نسل 12 نداشته باشه.

بودجه کلی رو بفرمائید که بشه پیشنهاد داد. سیستم خوبیه اگر قیمتش مشخص باشه و همرده قیمتی در نسل 12 نداشته باشه.
الان گفتن اینو میشه با ۴۳_۴۴ میلیون بست
ولی می‌خوام بدونم میشه قطعه ای رو عوض کنم هزینه رو کم کرد ولی باز سیستم خوبی باشه...

می‌خوام اگ بشه تا ۳۵ نهایت خرج کنم ولی یچی باشه که جواب بده بهم و همچنین بعدا بتونم ارتقاش بدم
بازم ممنون از شما

آخرین ویرایش:
الان گفتن اینو میشه با ۴۳_۴۴ میلیون بست
ولی می‌خوام بدونم میشه قطعه ای رو عوض کنم هزینه رو کم کرد ولی باز سیستم خوبی باشه...

می‌خوام اگ بشه تا ۳۵ نهایت خرج کنم ولی یچی باشه که جواب بده بهم و همچنین بعدا بتونم ارتقاش بدم
بازم ممنون از شما

در این صورت این ترکیب به جای قطعات تصویر با راندمان بالاتر و قیمت نزدیک به اون توصیه میشه:

قیمتمدلنام قطعه
شش میلیون و ۱۰۰ هزار تومانIntel Core i5 12400FCPU
یک میلیون و ۲۵۰ هزار تومان(Cooler Master HYPER 212 ARGB)COOLING
هفت میلیون و ۵۰ هزار تومان
(هفت میلیون و ۲۰۰ هزار تومان)
ASUS PRIME Z690-P D4
(MSI PRO Z690-A)
MotherBoard
دو میلیون و ۲۵۰ هزار تومانGSkill Ripjaws V 2*8GB DDR4 3200MHz -16GBRAM
هجده میلیون و ۴۰۰ هزار تومان
-
MSI GeForce RTX 3060 GAMING X 12G GDDR6
(ASUS TUF GeForce RTX 2060 12GB GDDR6)
VGA
یک میلیون و ۲۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200Rpm 64MBHDD
یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومانWD Blue SN550 500GBSSD
۴۴۰ هزار تومانASUS 24X SATAODD
دو میلیون و ۷۰ هزار تومانGREEN GP600B-HP EVOPower
یک میلیون و ۳۵۰ هزار تومانGREEN Z1 ARIOCase
چهل و یک میلیون و ۷۳۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

در این صورت این ترکیب به جای قطعات تصویر با راندمان بالاتر و قیمت نزدیک به اون توصیه میشه:

قیمتمدلنام قطعه
شش میلیون و ۱۰۰ هزار تومانIntel Core i5 12400FCPU
یک میلیون و ۲۵۰ هزار تومان(Cooler Master HYPER 212 ARGB)COOLING
هفت میلیون و ۵۰ هزار تومان
(هفت میلیون و ۲۰۰ هزار تومان)
ASUS PRIME Z690-P D4
(MSI PRO Z690-A)
MotherBoard
دو میلیون و ۲۵۰ هزار تومانGSkill Ripjaws V 2*8GB DDR4 3200MHz -16GBRAM
هجده میلیون و ۴۰۰ هزار تومان
-
MSI GeForce RTX 3060 GAMING X 12G GDDR6
(ASUS TUF GeForce RTX 2060 12GB GDDR6)
VGA
یک میلیون و ۲۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200Rpm 64MBHDD
یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومانWD Blue SN550 500GBSSD
۴۴۰ هزار تومانASUS 24X SATAODD
دو میلیون و ۷۰ هزار تومانGREEN GP600B-HP EVOPower
یک میلیون و ۳۵۰ هزار تومانGREEN Z1 ARIOCase
چهل و یک میلیون و ۷۳۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---
آقا دم شما گرم خیلی عالی...میشه کارت گرافیک رو پایین تر آورد ؟ مثلا ۲۰۷۰ کنم ...
سی پی یو هم i7 کنم بهتر نیست ؟

آقا دم شما گرم خیلی عالی...میشه کارت گرافیک رو پایین تر آورد ؟ مثلا ۲۰۷۰ کنم ...

خیر، ترکیب مناسب و کارشناسی همینی هست که بهتون توصیه شده، یعنی گرافیک باید قویتر از CPU باشه!
اگر خواستید گرافیک رو RTX 3070/3080 بعدش پردازنده رو هم بهتره Core i7 در نظر بگیرید.

هر کدوم از برندهای معتبر رو که میخرید حتما باید تست سازگاری و پایداری در فرکانس مربوطه با دستگاهتون داشته باشه.
این سوال رو پرسیده بودم

""می‌خوام دو تا رم ۳۲۰۰ - ۱۶ گیگ واس لپ‌تاپ بگیرم. برند خوب چی هست؟""

خود شرکت و پشتیبانش گفتن تا ۳۲۰۰ ساپورت می‌کنه. اما برندی که پیدا کردم فقط Crucial هست.

تست سازگاری و پایداری رو با نرم افزار خاصی باید گرفت؟ میشه یه راهنمایی کنید. تشکر

این سوال رو پرسیده بودم

""می‌خوام دو تا رم ۳۲۰۰ - ۱۶ گیگ واس لپ‌تاپ بگیرم. برند خوب چی هست؟""

خود شرکت و پشتیبانش گفتن تا ۳۲۰۰ ساپورت می‌کنه. اما برندی که پیدا کردم فقط Crucial هست.

تست سازگاری و پایداری رو با نرم افزار خاصی باید گرفت؟ میشه یه راهنمایی کنید. تشکر

هر برندی که اول معتبر باشه، دوم با سیستم شما سازگاری داشته باشه.
تست پایداری رو خود تعمیرکار باید بدونه که تست کنه و تضمینی تحویل بده. ولی معمولا از برنامه های مختلفی میشه استفاده کرد، مخصوصا Memtest86 و OCCT.

آقا اینو بار سوم هست میپرسم
خمیر سلیکونی (Thermal paste) خوب چه برندی هست تو ایران؟ برای گرافیک لپتاپ میخوام
و اینکه بدم بیرون عوض کنن بهتره یا خودم بگیرم، هزینه های بیرون چقد باید باشه

منم یادمه قبلا پاسخ دادم.
اما برند کولرمستر، دیپ کول و بهتر از اینا Arctic MX-4/MX-5 هم در بازار داخلی موجوده و توصیه میشه.
خمیرهای Thermal Grizzly رو که بهترین و گرونترین ها هستن هم گهگاهی میشه پیدا کرد.

اگر باز و بسته کردن دستگاه رو بلد هستید میتونید خودتون انجام بدید. البته خمیر رو خودتون بخرید و بدید براتون عوض کنن، چون اکثرا خمیرها رو نمیشناسن.

منم یادمه قبلا پاسخ دادم.
بله ندیده بودم شرمنده
امروز ور رفتم با Undervolt کردن و غیر فعال کردن CPU boost کلی دمای سیستم کاهش پیدا کرد خدارشکر. ترمال پیستو میذارم بعدا.
الان Curve ام اینطوری شد و نتیجه خوبی ام داد نکته ای هست بنظرتون یا کامل درست انجام دادم؟ (گرافیک 1650 لپتاپ)

داداش منم با راهنمایی آقا فرشاد همین سیستم گرفتم (البته ssd اینا مدلش فرق داره)
فوتوشاپ که مثل آب خوردن باز میکنه
فعلا تمام بازی هایی که تست زدم عالی باز کرده

• Like
Reactions: reza8

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or