مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

بله ندیده بودم شرمنده
امروز ور رفتم با Undervolt کردن و غیر فعال کردن CPU boost کلی دمای سیستم کاهش پیدا کرد خدارشکر. ترمال پیستو میذارم بعدا.
الان Curve ام اینطوری شد و نتیجه خوبی ام داد نکته ای هست بنظرتون یا کامل درست انجام دادم؟ (گرافیک 1650 لپتاپ)

اینکه کاهش ولتاژ شما بدون ایراد بوده باشه و تاثیری در راندمان ایجاد نکرده باشه رو نمیشه از روی Curve فرکانس مطمئن شد. هر تراشه ای ممکنه رفتار متفاوتی داشته باشه و فقط با آزمایش روی سیستم خود شما میشه نتیجه مثبت یا منفی رو کسب کرد. چیزی نیست که بقیه بخوان از دور متوجه بشن.
در کل این کار توصیه نمیشه، مگر این که به این ترفندها مسلط باشید و به نتایجش واقف باشید.

غیر فعال کردن بوست پردازنده هم طبیعیه که حرارت رو کاهش بده، اما قطعا راندمان رو هم کم میکنه.

70-80 ت
سیستم خوب چی هست برای گیم / ادیت / استریم و......
برای کسی میخوام

سیزده میلیون و ۴۰۰ هزار تومان
(ده میلیون و ۲۰۰ هزار تومان)
Intel Core i7 12700K
(AMD Ryzen 7 5800X)
CPU
پنج میلیون و ۴۰۰ هزار تومانCooler Master MASTERLIQUID ML240 IllusionCOOLING
هفت میلیون و ۴۰۰ هزار تومان
(چهار میلیون و ۷۰۰ هزار تومان)
MSI PRO Z690-A WIFI DDR4
(ASUS TUF GAMING B550 Plus)
MotherBoard
دو میلیون و ۲۵۰ هزار تومانGSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHz -16GBRAM
سی میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
(بیست و نه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان)
ASUS TUF RTX 3080 12G GAMING 12GB GDDR6X
( ASUS TUF RX 6800XT O16G GAMING 16GB GDDR6)
VGA
یک میلیون و ۵۵۰ هزار تومان WD Blue 3.5" 2TBHDD
سه میلیون و ۶۰۰ هزار تومانSAMSUNG 980 PRO 500GBSSD
--ODD
پنج میلیون و ۶۰۰ هزار تومانASUS ROG STRIX 850G 80Plus GoldPower
سه میلیون و ۹۰۰ هزار تومانCooler Master MASTERBOX TD500Case
هفتاد و سه میلیون و ۶۰۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)

سلام. یه کارت صدای خوب واسه سیستم میخوام که صدای ۵.۱ داشته باشم. الان صدا رو از کارت گرافیک میگیرم ولی اون ۵.۱ نمیده. اگه میداد نیازی به کارت صدا نداشتم.

سلام. یه کارت صدای خوب واسه سیستم میخوام که صدای ۵.۱ داشته باشم. الان صدا رو از کارت گرافیک میگیرم ولی اون ۵.۱ نمیده. اگه میداد نیازی به کارت صدا نداشتم.

مادربردتون حتما کارت صدای آنبرد داره، اما بسته به مدلش ممکنه کیفیتش معمولی یا خوب باشه.
کارت‌های صدای Creative در بازار داخلی موجود هست و بسته به بودجه میتونید یه مدل 5.1 رو انتخاب کنید.

مادربردتون حتما کارت صدای آنبرد داره، اما بسته به مدلش ممکنه کیفیتش معمولی یا خوب باشه.
کارت‌های صدای Creative در بازار داخلی موجود هست و بسته به بودجه میتونید یه مدل 5.1 رو انتخاب کنید.
مادر بردم h310+ r2 هست. توی کارت های اینترنال audigy rx فقط پیدا کردم. کارت خوبیه اگه بعدا بخوام اسپیکر مانیتورینگ یا av reciever بهش وصل کنم؟

مادر بردم h310+ r2 هست. توی کارت های اینترنال audigy rx فقط پیدا کردم. کارت خوبیه اگه بعدا بخوام اسپیکر مانیتورینگ یا av reciever بهش وصل کنم؟

H310 قاعدتا کیفیت صدای بالایی نداره، اما توصیه میشه قبل از خرید کارت صدای مجزا، کارت آنبرد رو نصب و با اسپیکر صداش رو بررسی کنید.
کارت صدای Creative Audigy هم صدای با کیفیتی داره و در رده ی بالا دسته بندی میشه.
لزومی نداره حتما کارت صدای اینترنال بخرید، مدلهای اکسترنال و USB هم قابل استفاده هستن برای کاری که مدنظر دارید.

• Like
Reactions: Mohsen GT
سلام
میخواستم بدونم این کانفیگ مشکل خاصی داره یا نه ؟ از نظر مچ بودن یا اینکه گزینه بهتری باشه و ...
cpu : i5 12600k
fan : glc 120
motherboard : asus z690-p d4
ram : gskill ripjawv 2*8 ddr4 3200
gpu : 3060ti
hdd : wd blue 4tb
ssd : adata xpg s40 2tb
power : gp700
case : green g6

موس و کیبورد چی خوبه ؟ (اکثرا با دسته بازی میکنم ولی خب برای شوترا این بهتره)
یه نگاهی انداختم فک کنم برای هر کدوم حدود بودجه زیر 400 بد نباشه
برای موس تسکو 764-753-755 بنظرم خوب اومد حالا برای کیبورد میتونم افزایش قیمت بدم

آخرین ویرایش:
سلام
میخواستم بدونم این کانفیگ مشکل خاصی داره یا نه ؟ از نظر مچ بودن یا اینکه گزینه بهتری باشه و ...

ssd رو samsung 980pro بردار، حتی اگه شده 1TB

• Like
Reactions: SHAYAN1999
سلام

برای موس تسکو 764-753-755 بنظرم خوب اومد حالا برای کیبورد میتونم افزایش قیمت بدم

قطعات انتخابی مشکلی ندارن، هر چند مدل گرافیک رو ننوشتید و قیمتش هم مشخص نیست.

برای موس و کیبرد بودجه و سلیقه و انتظارات مطرح هست و همینجوری نمیشه توصیه ای کرد. زیر 400 تومن و برندی متفرقه مثل تسکو هم فقط اسباب بازی بی کیفیت میشه تهیه کرد و جانبی حساب نمیشه.

برای موس و کیبرد بودجه و سلیقه و انتظارات مطرح هست و همینجوری نمیشه توصیه ای کرد. زیر 400 تومن و برندی متفرقه مثل تسکو هم فقط اسباب بازی بی کیفیت میشه تهیه کرد و جانبی حساب نمیشه.
اقا فرشید تو این رنج قیمت پاور، cv650 یا cx650 کورسیر منطقی تر نیست خریدش نسبت به gp700 گرین؟ گرین هرچقدر با کیفیت باشه بازم بنظرم به برندی مثل Corsair نمیرسه
مدل cv فک میکنم حتی ارزونتر باشه!

خیلی ممنون
والا مدل و قیمتش هنوز مشخص نیست ولی میخوام برای فروش راحت باشه که اگه شد برای سری 4000 راحت بشه ارتقا داد
انتظار زیادی از موس و کیبورد ندارم در حد اینکه خراب نشه فک کنم کافی باشه با توجه به بودجه و اینکه حداقلی از گیمینگ رو داره
برای کیبورد هم تسکو 8124 رو پیدا کردم

اینکه کاهش ولتاژ شما بدون ایراد بوده باشه و تاثیری در راندمان ایجاد نکرده باشه رو نمیشه از روی Curve فرکانس مطمئن شد. هر تراشه ای ممکنه رفتار متفاوتی داشته باشه و فقط با آزمایش روی سیستم خود شما میشه نتیجه مثبت یا منفی رو کسب کرد. چیزی نیست که بقیه بخوان از دور متوجه بشن.
در کل این کار توصیه نمیشه، مگر این که به این ترفندها مسلط باشید و به نتایجش واقف باشید.

غیر فعال کردن بوست پردازنده هم طبیعیه که حرارت رو کاهش بده، اما قطعا راندمان رو هم کم میکنه.

سیزده میلیون و ۴۰۰ هزار تومان
(ده میلیون و ۲۰۰ هزار تومان)
Intel Core i7 12700K
(AMD Ryzen 7 5800X)
CPU
پنج میلیون و ۴۰۰ هزار تومانCooler Master MASTERLIQUID ML240 IllusionCOOLING
هفت میلیون و ۴۰۰ هزار تومان
(چهار میلیون و ۷۰۰ هزار تومان)
MSI PRO Z690-A WIFI DDR4
(ASUS TUF GAMING B550 Plus)
MotherBoard
دو میلیون و ۲۵۰ هزار تومانGSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHz -16GBRAM
سی میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
(بیست و نه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان)
ASUS TUF RTX 3080 12G GAMING 12GB GDDR6X
( ASUS TUF RX 6800XT O16G GAMING 16GB GDDR6)
VGA
یک میلیون و ۵۵۰ هزار تومانWD Blue 3.5" 2TBHDD
سه میلیون و ۶۰۰ هزار تومانSAMSUNG 980 PRO 500GBSSD
--ODD
پنج میلیون و ۶۰۰ هزار تومانASUS ROG STRIX 850G 80Plus GoldPower
سه میلیون و ۹۰۰ هزار تومانCooler Master MASTERBOX TD500Case
هفتاد و سه میلیون و ۶۰۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)
cpu رو نمیشه i9 ش کرد بعد از بخش های دیگه زد؟

اقا فرشید تو این رنج قیمت پاور، cv650 یا cx650 کورسیر منطقی تر نیست خریدش نسبت به gp700 گرین؟ گرین هرچقدر با کیفیت باشه بازم بنظرم به برندی مثل Corsair نمیرسه
مدل cv فک میکنم حتی ارزونتر باشه!

اگر صرفا به خاطر برند باشه خیر، محصولات گرین هم کیفیت خوب، بالا و عالی دارن، دلیلی موجه برای جایگزینی با کورسیر نیست، مگر در امکانات جانبی، قیمت، مدیریت کابل و غیره، نه راندمان خود پاور.
بسیاری مواقع تولید کننده ی پاورهای کولرمستر، کورسیر و گرین یکی هستند، طراحی هم یکسانه، فقط قطعات استفاده شده ممکنه فرق کنه.

خیلی ممنون
والا مدل و قیمتش هنوز مشخص نیست ولی میخوام برای فروش راحت باشه که اگه شد برای سری 4000 راحت بشه ارتقا داد
انتظار زیادی از موس و کیبورد ندارم در حد اینکه خراب نشه فک کنم کافی باشه با توجه به بودجه و اینکه حداقلی از گیمینگ رو داره

برای فروش راحت از برندهای با کیفیت انتخاب کنید.
در مورد کیبورد از اون برند توصیه ای ندارم.

cpu رو نمیشه i9 ش کرد بعد از بخش های دیگه زد؟

شدنش که میشه، اما با چه هدفی؟ افزایش راندمان در چه زمینه ای؟
از قطعات دیگه زدن احتمالا باعث کاهش راندمان خواهد شد، نه افزایش راندمان.

شدنش که میشه، اما با چه هدفی؟ افزایش راندمان در چه زمینه ای؟
از قطعات دیگه زدن احتمالا باعث کاهش راندمان خواهد شد، نه افزایش راندمان.
ممنون برای مشاوره
کلا بازی های روزو بتونه بازی کنه تو این نسل جدید مثلا فردا روزی gta vi اومد نیازی به ارتقا نداشته باشه

خیلی ممنون
اگر ملاکت خراب نشدنه، دنبال تسکو نرو. من یه موس تسکو خریدم، بعد دو ماه کلیدهاش دیگه کار نمی‌کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or