بله ندیده بودم شرمنده
امروز ور رفتم با Undervolt کردن و غیر فعال کردن CPU boost کلی دمای سیستم کاهش پیدا کرد خدارشکر. ترمال پیستو میذارم بعدا.
الان Curve ام اینطوری شد و نتیجه خوبی ام داد نکته ای هست بنظرتون یا کامل درست انجام دادم؟ (گرافیک 1650 لپتاپ)
70-80 ت
سیستم خوب چی هست برای گیم / ادیت / استریم و......
برای کسی میخوام
سیزده میلیون و ۴۰۰ هزار تومان (ده میلیون و ۲۰۰ هزار تومان) | Intel Core i7 12700K (AMD Ryzen 7 5800X) | CPU |
پنج میلیون و ۴۰۰ هزار تومان | Cooler Master MASTERLIQUID ML240 Illusion | COOLING |
هفت میلیون و ۴۰۰ هزار تومان (چهار میلیون و ۷۰۰ هزار تومان) | MSI PRO Z690-A WIFI DDR4 (ASUS TUF GAMING B550 Plus) | MotherBoard |
دو میلیون و ۲۵۰ هزار تومان | GSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHz -16GB | RAM |
سی میلیون و ۵۰۰ هزار تومان (بیست و نه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان) | ASUS TUF RTX 3080 12G GAMING 12GB GDDR6X ( ASUS TUF RX 6800XT O16G GAMING 16GB GDDR6) | VGA |
یک میلیون و ۵۵۰ هزار تومان | WD Blue 3.5" 2TB | HDD |
سه میلیون و ۶۰۰ هزار تومان | SAMSUNG 980 PRO 500GB | SSD |
- | - | ODD |
پنج میلیون و ۶۰۰ هزار تومان | ASUS ROG STRIX 850G 80Plus Gold | Power |
سه میلیون و ۹۰۰ هزار تومان | Cooler Master MASTERBOX TD500 | Case |
هفتاد و سه میلیون و ۶۰۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) |
سلام. یه کارت صدای خوب واسه سیستم میخوام که صدای ۵.۱ داشته باشم. الان صدا رو از کارت گرافیک میگیرم ولی اون ۵.۱ نمیده. اگه میداد نیازی به کارت صدا نداشتم.
مادر بردم h310+ r2 هست. توی کارت های اینترنال audigy rx فقط پیدا کردم. کارت خوبیه اگه بعدا بخوام اسپیکر مانیتورینگ یا av reciever بهش وصل کنم؟مادربردتون حتما کارت صدای آنبرد داره، اما بسته به مدلش ممکنه کیفیتش معمولی یا خوب باشه.
کارتهای صدای Creative در بازار داخلی موجود هست و بسته به بودجه میتونید یه مدل 5.1 رو انتخاب کنید.
مادر بردم h310+ r2 هست. توی کارت های اینترنال audigy rx فقط پیدا کردم. کارت خوبیه اگه بعدا بخوام اسپیکر مانیتورینگ یا av reciever بهش وصل کنم؟
ssd رو samsung 980pro بردار، حتی اگه شده 1TBسلام
میخواستم بدونم این کانفیگ مشکل خاصی داره یا نه ؟ از نظر مچ بودن یا اینکه گزینه بهتری باشه و ...
cpu : i5 12600k
fan : glc 120
motherboard : asus z690-p d4
ram : gskill ripjawv 2*8 ddr4 3200
gpu : 3060ti
hdd : wd blue 4tb
ssd : adata xpg s40 2tb
power : gp700
case : green g6
موس و کیبورد چی خوبه ؟ (اکثرا با دسته بازی میکنم ولی خب برای شوترا این بهتره)
یه نگاهی انداختم فک کنم برای هر کدوم حدود بودجه زیر 400 بد نباشه
سلام
میخواستم بدونم این کانفیگ مشکل خاصی داره یا نه ؟ از نظر مچ بودن یا اینکه گزینه بهتری باشه و ...
cpu : i5 12600k
fan : glc 120
motherboard : asus z690-p d4
ram : gskill ripjawv 2*8 ddr4 3200
gpu : 3060ti
hdd : wd blue 4tb
ssd : adata xpg s40 2tb
power : gp700
case : green g6
موس و کیبورد چی خوبه ؟ (اکثرا با دسته بازی میکنم ولی خب برای شوترا این بهتره)
یه نگاهی انداختم فک کنم برای هر کدوم حدود بودجه زیر 400 بد نباشه
برای موس تسکو 764-753-755 بنظرم خوب اومد حالا برای کیبورد میتونم افزایش قیمت بدم
اقا فرشید تو این رنج قیمت پاور، cv650 یا cx650 کورسیر منطقی تر نیست خریدش نسبت به gp700 گرین؟ گرین هرچقدر با کیفیت باشه بازم بنظرم به برندی مثل Corsair نمیرسهقطعات انتخابی مشکلی ندارن، هر چند مدل گرافیک رو ننوشتید و قیمتش هم مشخص نیست.
برای موس و کیبرد بودجه و سلیقه و انتظارات مطرح هست و همینجوری نمیشه توصیه ای کرد. زیر 400 تومن و برندی متفرقه مثل تسکو هم فقط اسباب بازی بی کیفیت میشه تهیه کرد و جانبی حساب نمیشه.
خیلی ممنونقطعات انتخابی مشکلی ندارن، هر چند مدل گرافیک رو ننوشتید و قیمتش هم مشخص نیست.
برای موس و کیبرد بودجه و سلیقه و انتظارات مطرح هست و همینجوری نمیشه توصیه ای کرد. زیر 400 تومن و برندی متفرقه مثل تسکو هم فقط اسباب بازی بی کیفیت میشه تهیه کرد و جانبی حساب نمیشه.
cpu رو نمیشه i9 ش کرد بعد از بخش های دیگه زد؟اینکه کاهش ولتاژ شما بدون ایراد بوده باشه و تاثیری در راندمان ایجاد نکرده باشه رو نمیشه از روی Curve فرکانس مطمئن شد. هر تراشه ای ممکنه رفتار متفاوتی داشته باشه و فقط با آزمایش روی سیستم خود شما میشه نتیجه مثبت یا منفی رو کسب کرد. چیزی نیست که بقیه بخوان از دور متوجه بشن.
در کل این کار توصیه نمیشه، مگر این که به این ترفندها مسلط باشید و به نتایجش واقف باشید.
غیر فعال کردن بوست پردازنده هم طبیعیه که حرارت رو کاهش بده، اما قطعا راندمان رو هم کم میکنه.
سیزده میلیون و ۴۰۰ هزار تومان
(ده میلیون و ۲۰۰ هزار تومان)Intel Core i7 12700K
(AMD Ryzen 7 5800X)CPU پنج میلیون و ۴۰۰ هزار تومان Cooler Master MASTERLIQUID ML240 Illusion COOLING هفت میلیون و ۴۰۰ هزار تومان
(چهار میلیون و ۷۰۰ هزار تومان)MSI PRO Z690-A WIFI DDR4
(ASUS TUF GAMING B550 Plus)MotherBoard دو میلیون و ۲۵۰ هزار تومان GSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHz -16GB RAM سی میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
(بیست و نه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان)ASUS TUF RTX 3080 12G GAMING 12GB GDDR6X
( ASUS TUF RX 6800XT O16G GAMING 16GB GDDR6)VGA یک میلیون و ۵۵۰ هزار تومان WD Blue 3.5" 2TB HDD سه میلیون و ۶۰۰ هزار تومان SAMSUNG 980 PRO 500GB SSD - - ODD پنج میلیون و ۶۰۰ هزار تومان ASUS ROG STRIX 850G 80Plus Gold Power سه میلیون و ۹۰۰ هزار تومان Cooler Master MASTERBOX TD500 Case هفتاد و سه میلیون و ۶۰۰ هزار تومان جمع کل (تومان)
اقا فرشید تو این رنج قیمت پاور، cv650 یا cx650 کورسیر منطقی تر نیست خریدش نسبت به gp700 گرین؟ گرین هرچقدر با کیفیت باشه بازم بنظرم به برندی مثل Corsair نمیرسه
مدل cv فک میکنم حتی ارزونتر باشه!
خیلی ممنون
والا مدل و قیمتش هنوز مشخص نیست ولی میخوام برای فروش راحت باشه که اگه شد برای سری 4000 راحت بشه ارتقا داد
انتظار زیادی از موس و کیبورد ندارم در حد اینکه خراب نشه فک کنم کافی باشه با توجه به بودجه و اینکه حداقلی از گیمینگ رو داره
برای کیبورد هم تسکو 8124 رو پیدا کردم
cpu رو نمیشه i9 ش کرد بعد از بخش های دیگه زد؟
ممنون برای مشاورهشدنش که میشه، اما با چه هدفی؟ افزایش راندمان در چه زمینه ای؟
از قطعات دیگه زدن احتمالا باعث کاهش راندمان خواهد شد، نه افزایش راندمان.
اگر ملاکت خراب نشدنه، دنبال تسکو نرو. من یه موس تسکو خریدم، بعد دو ماه کلیدهاش دیگه کار نمیکرد.خیلی ممنون
والا مدل و قیمتش هنوز مشخص نیست ولی میخوام برای فروش راحت باشه که اگه شد برای سری 4000 راحت بشه ارتقا داد
انتظار زیادی از موس و کیبورد ندارم در حد اینکه خراب نشه فک کنم کافی باشه با توجه به بودجه و اینکه حداقلی از گیمینگ رو داره
برای کیبورد هم تسکو 8124 رو پیدا کردم