مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان خوب هستید
دوستان نظرتون در مورد این ssd چیه
قیمت 4500

Patriot VP4100 2TB M.2 2280 PCIe Gen4​

شخصات خیلی خوبی داره با قیمت خیلی عالی میخواستم بپرسم کسی خریده ببینه بازدهیش چطوره
سرعت خواندن
حداکثر تا 5000 مگابایت بر ثانیه
سرعت نوشتن
حداکثر تا 4400 مگابایت بر ثانیه
سرعت خواندن تصادفی 4K
800K IOPs
سرعت نوشتن تصادفی 4K
800K IOPs
قیمتش چرا اینقدر کمه ؟! :|
من یکم گشتم قیمت اصلیش که 400 دلار بود ولی کمترین قیمتاش هم حداقل 200 دلار بود
پ.ن : خودم میخواستم xpg s40 بگیرم اگه این 100 درصد مشکلی نداره تا عوض کنم

================
میگم وضعیت مانیتور تو کشور چجوریه ؟
من داشتم یه سری مانیتور نگاه میکردم خیلیاش موجود نیستن که اگه درست یادم باشه قبلا موجود بودن
یا مثلا تو ترب دیدم مانیتور g27q چند ماه پیش یهو قیمتش رفته بوده بالا
جریان چیه

Patriot VP4100 2TB M.2 2280 PCIe Gen4

قیمتش چرا اینقدر کمه ؟! :|
من یکم گشتم قیمت اصلیش که 400 دلار بود ولی کمترین قیمتاش هم حداقل 200 دلار بود
پ.ن : خودم میخواستم xpg s40 بگیرم اگه این 100 درصد مشکلی نداره تا عوض کنم

================
میگم وضعیت مانیتور تو کشور چجوریه ؟
من داشتم یه سری مانیتور نگاه میکردم خیلیاش موجود نیستن که اگه درست یادم باشه قبلا موجود بودن
یا مثلا تو ترب دیدم مانیتور g27q چند ماه پیش یهو قیمتش رفته بوده بالا
جریان چیه

از اونجایی که این برند هم کنترلر و تراشه های NAND-Flash ماجولهای SSD خودش رو بی اطلاع تغییر میده، نمیشه روی کیفیت و دوام این مدلها نظر کارشناسی داد، اما اولین بار در سال 2020 این مدل عرضه شد و با مشخصات اون زمان راندمان خوبی داشت.

مانیتور چون واردات رسمی نداره، انتخاب ها کم شده و قیمتها بالا رفته.
تعدادی شرکت به اسم سازنده در داخل کشور در حال مونتاژ پنل های بی کیفیت چینی با برندهای شبیه به محصولات خارجی (جی پلاس، سام، ایسوس) هستن و به همین دلیل واردات محصولات با کیفیت و حرفه ای مختل شده.

یه سوال میخواستم بپرسم نمیدونستم کجا
گفتم اینجا افراد واردن اینجا بپرسم
من چیزی درمورد سیستم جمع کردن و این چیزا نمیدنم
ولی یه چیزی 2-3 نسله کنسول ذهنه منو در گیر کرده
خصوصا این نسل
الان سوالم اینه نمیشه قطعات xsx /ps5 باز کنیم بعد باهاش یه pc ببندیم که سیستم عامل ویندوز بخوره؟

خصوصا این نسل
الان سوالم اینه نمیشه قطعات xsx /ps5 باز کنیم بعد باهاش یه pc ببندیم که سیستم عامل ویندوز بخوره؟
سلام. نه نمیشه

• Like
Reactions: VICE
آقا فرشید برای ارتقای قطعات زیر

2600X > 5950X
RTX3070 > RTX3080 12GB
MSI B450 > B550 AORUS Elite V2

آیا پاور فعلی یعنی EVGA 850GQ جوابگو هستش ؟

و اگر نیست چه پاوری از برندهای خارجی مناسبه ؟

بقیه قطعات فعلی :
32GB DDR4 3000
x2 SSD NVME
x2 H.D.D

آخرین ویرایش:
خصوصا این نسل

نه متاسفانه، همونطور که گفتن استاندارد پی سی و سیستم عاملش با کنسول سازگار نیست در سطح فرم ور. طراحی قطعات پی سی شاید به ایکس باکس خیلی نزدیک باشه، اما ایده ی شما قابل اجرا نیست.

آقا فرشید برای ارتقای قطعات زیر

2600X > 5950X
RTX3070 > RTX3080 12GB
MSI B450 > B550 AORUS Elite V2

آیا پاور فعلی یعنی EVGA 850GQ جوابگو هستش ؟

و اگر نیست چه پاوری از برندهای خارجی مناسبه ؟

بقیه قطعات فعلی :
32GB DDR4 3000
x2 SSD NVME
x2 H.D.D

پاور فعلی کاملا کفایت میکنه و نیازی به تعویض نیست.

پردازنده من i5-10400 هست و تا چند وقت پیش که کارت گرافیک ضعیفی داشتم و بازیها روی low بازی میکردم،پردازنده هم داغ نمیشد مثلا 65 درجه حدودا.ولی از وقتی کارت 3070 گرفتم و بازیها رو روی تنظیمات بالا میذارم دمای پردازنده هم خیلی بالا میره مثلا سایبرپانک تا نزدیک 80 میره.البته این خنک کننده ای که روش هست خیلی قدیمیه و سایز فنش 80 هست.حالا میخواستم یک خنک کننده مناسب رو بی زحمت بهم معرفی کنید که واقعا تاثیر داشته باشه رو دما.
و آیا خنک کننده های آبی تک فن مثل tuf lc 120 میشه استفاده کرد یا نه؟

پردازنده من i5-10400 هست و تا چند وقت پیش که کارت گرافیک ضعیفی داشتم و بازیها روی low بازی میکردم،پردازنده هم داغ نمیشد مثلا 65 درجه حدودا.ولی از وقتی کارت 3070 گرفتم و بازیها رو روی تنظیمات بالا میذارم دمای پردازنده هم خیلی بالا میره مثلا سایبرپانک تا نزدیک 80 میره.البته این خنک کننده ای که روش هست خیلی قدیمیه و سایز فنش 80 هست.حالا میخواستم یک خنک کننده مناسب رو بی زحمت بهم معرفی کنید که واقعا تاثیر داشته باشه رو دما.
برای سایز 120 بنظرم خرید aio کار درستی نیست. یه خنک کننده بادی مثل کولر مستر هایپر 212 تو رنج 1250 تومن و یا از برند های دیگه مثل دیپ کول تو رنج 1 تومن و اینا گزینه مناسبی هست.

برای سایز 120 بنظرم خرید aio کار درستی نیست. یه خنک کننده بادی مثل کولر مستر هایپر 212 تو رنج 1250 تومن و یا از برند های دیگه مثل دیپ کول تو رنج 1 تومن و اینا گزینه مناسبی هست.
ممنون.فقط این هاپیر 212 مثلا الان نگاه کردم کلی کولر مستر مدل 212 هست.اینا همش یکیه و مثلا تو رنگ و rgb تفاوت دارن یا نه مدل هاشون فرق داره؟

• Like
Reactions: Arash-S212
ممنون.فقط این هاپیر 212 مثلا الان نگاه کردم کلی کولر مستر مدل 212 هست.اینا همش یکیه و مثلا تو رنگ و rgb تفاوت دارن یا نه مدل هاشون فرق داره؟
تا جایی که میدونم هیت سینک همه شون تو مدل های 212 یکی هست. ولی مثلا پسوند توربو دو تا فن 12 سانتی داره. پسوند های بلک و argb و غیره هم داره که نوع فن و نورپردازی و غیره هست.
تو سایت های داخلی ببین بسته به قیمت مدلی که مد نظرت بود رو پیدا کن

سلام خدمت دوستان عزیز بخصوص آقا فرشید عزیز.

با بودجه 80-90 تومن نهایت 100 تومن چه سیستمی (کامل) مناسب رندرینگ معماری پیشنهاد میدید ؟

همونطور که دوستمون گفت برای پردازنده شما یه کولر تاور خوب مثل Hyper 212 کفایت میکنه یا Deepcool Gammax 400. اگر خواستید واترکولر بخرید فقط رادیاتور سایز 240 به بالا از ایرکولرهای قوی متمایز هست و راندمان بهتری داره.

سلام خدمت دوستان عزیز بخصوص آقا فرشید عزیز.

با بودجه 80-90 تومن نهایت 100 تومن چه سیستمی (کامل) مناسب رندرینگ معماری پیشنهاد میدید ؟

قیمتمدلنام قطعه
هجده میلیون تومان
(چهارده میلیون و ۱۰۰ هزار تومان)
(سیزده میلیون و ۴۰۰ هزار تومان)
Intel Core i9 12900K
(AMD Ryzen 9 5900X)
(Intel Core i7 12700K)
CPU
هشت میلیون و ۱۰۰ هزار تومانCooler Master MASTERLIQUID ML360 ILLUSIONCOOLING
دوازده میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
(ده میلیون و ۹۰۰ هزار تومان)
(شش میلیون و ۶۰۰ هزار تومان)
(هفت میلیون و ۴۰۰ هزار تومان)
ASUS STRIX Z690-F GAMING Wi-Fi
(ASUS STRIX Z690-A GAMING Wi-Fi D4)
(ASUS TUF X570-Plus Gaming AM4)
(MSI PRO Z690-A WIFI DDR4)
MotherBoard
ده میلیون و ۲۰۰ هزار تومان
(پنج میلیون و ۵۰۰ هزار تومان)
Corsair Dominator Platinum RGB 2*16GB DDR5 5600MHz
(GSkill Trident Z 2*16GB DDR4 3200Mhz)
RAM
چهل و پنج میلیون و ۸۰۰ هزار تومان
(شصت و هشت میلیون و ۳۵۰ هزار تومان)
(سی و چهار میلیون تومان)
ASUS TUF RTX 3080 Ti O12G GAMING 12GB GDDR6X
(ASUS TUF RTX 3090 Ti OC 24G GAMING GDDR6X)
(ASUS TUF RX 6900 XT OC 16GB GDDR6)
VGA
چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تومان WD Black 3.5" 7200 RPM 2TBHDD
سه میلیون و ۶۰۰ هزار تومان
(چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تومان)
SAMSUNG 980 PRO 500GB
(WD Black SN850 1TB)
SSD
--ODD
پنج میلیون و ۶۰۰ هزار تومان
(هفت میلیون و ۲۰۰ هزار تومان)
ASUS ROG STRIX 850G 80Plus Gold
(ASUS ROG STRIX 1000G 80Plus Gold)
Power
هشت میلیون تومانCooler Master MasterCase H500MCase
صد و شانزده میلیون تومانجمع کل‌ (تومان)---

برای کار شما اولویت پردازنده هست، اما گرافیک رو مطابق بودجه میتونید 3080 یا پایینتر بردارید.

همونطور که دوستمون گفت برای پردازنده شما یه کولر تاور خوب مثل Hyper 212 کفایت میکنه یا Deepcool Gammax 400. اگر خواستید واترکولر بخرید فقط رادیاتور سایز 240 به بالا از ایرکولرهای قوی متمایز هست و راندمان بهتری داره.
ممنون.فقط اینکه واترکولر گرین glacier 240 خوبه؟و اینکه من کیسم فقط 2 تا فن جلو و یکی عقب داره حالا اگه مثلا واترکولر بخرم و قسمت بالای کیس نصب کنم آیا روی خنک کنندگی کیس هم تاثیر دارن فن هاش یا نه؟

• Like
Reactions: Arash-S212
ممنون.فقط اینکه واترکولر گرین glacier 240 خوبه؟و اینکه من کیسم فقط 2 تا فن جلو و یکی عقب داره حالا اگه مثلا واترکولر بخرم و قسمت بالای کیس نصب کنم آیا روی خنک کنندگی کیس هم تاثیر دارن فن هاش یا نه؟

بله خوبه و مشکلی نداره،
فن های واتر هم به میزان محسوسی به بهبود جریان هوا کمک میکنن، اگر به سمت خارج تنظیم شده باشند هم که بهتر.

سلام خسته نباشید عزیزان
من یه سیستم خسته دارم

core i7 4790
16gig ram
asus b85plus
power650w

کارت گرافیکم خیلی قدیمیه میشه یهکارت جدید بزارم روش بازم کار کنه یا دیگه امیدی نیست
برای این سیستم -3050-3060-2060 جواب میده؟
اخرین کارت گرافیکی که میشه روش نصب کرد چیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or