پس به نظر شما نیازی به تعویض نیست؟
به نظر من که ضروری نیست. این محصولات سفارش چین هست مثل خیلی محصولات دیگه از برندهای دیگه.
سلام آقا فرشید
مانیتور گیمینگ 2k یا 4k که حتما gsync داشته باشه و سفید رنگ باشه در بازار هست؟
مانیتوری که طراحی بدنه سفید رنگ داشته باشه فقط از مدلهای LG و Alienware به خاطر دارم اگر موجود باشن.
برخی مدلهای سامسونگ از سری Odyssey هم بدنه سفید رنگ دارند. GSync اگر نرم افزاری منظورتون هست بیشترشون دارند.
29WK600-W از ال جی سفیدرنگه.
سلام آقا فرشید
خسته نباشید
برای بازی بنظرتون مدل Samsung 970 Evo Plus کافی هست یا ارزش داره مدل Samsung 980 Pro رو گرفت.
سپاس
برای سیستم گیمینگ فقط یک معیار رو در نظر نمیگیرن، بستگی به قطعات دیگه و بودجه هم داره.
اگر پردازنده و مادربرد PCIe 4.0 دارید ممکنه خرید 980Pro گزینه بهتری باشه.
اگر با سیستم عامل مک کار نکردید پروسه ی آشنایی و یادگیری خودش رو داره. اگر این مرحله رو رد کردید، خرید Macbook Pro M1 یا بالاتر توصیه میشه.سلام و درود به فرشید عزیز
خوبی شما؟
با بودجه حدود 30 تومان چه لپ تاپی پیشنهاد میشه؟
کاربری معمولی مثل آفیس و نت گردی ولی با حجم زیاد ، واسه تو شرکت میخوام + فتوشاپ و شاید کمی ادیت ویدیو
تا حالا با مک کار نکردم و همه این سال ها ویندوزی بودم ، الان شک دارم که مک بگیرم یا ویندوز همچنان
اما اگر دستگاه ویندوزی بخواید که Lenovo IdeaPad Gaming 3 - IG Ryzen 7 4800H - 16GB - 1TB- 512SSD توصیه میشه به عنوان یه گزینه ی الگو.
سلام اقا فرشید.
سوالم بین پست های صفحات قبل جا موند.
بخوام از 9100 ارتقاء بدم به 9700 با یه کولر مناسب چقدر هزینه اش میشه؟
9100 خودمو کجا ، چطور و چند میتونم بفروشم؟ یه کولر i70c هم همراهش هست.
اصلا این کار از لحاظ کارایی درست هست؟
ببخشید اگر جاموند.
برای ارتقا به 9700 از 9100 حدود 4 تومن بودجه لازمه.
پردازنده خودتون رو به صورت آنلاین و از بازارچه سایت برای فروش قرار بدید یا توی سایت معتبر آگهی کنید.
از نظر کارایی و بهبود راندمان هم بستگی داره چه کاربردی مدنظرتون باشه و مثلا برای بازی این کار رو بخواید انجام بدید و اگر بله چه کارت گرافیکی.
سلام
مقرون به صرفه ترین (بخونید ارزونترین) مادربرد و کولری که میشه برای CPU 11700 گرفت چی مدلهایی هستش ؟
کارت هم مدل 3060 ti انتخاب شده
بعد برای این سیستم چه پاوری توصیه میشه؟
مادربرد که مدلهای B560 مثل ASUS PRIME B560-PLUS مناسبه
برای کولر هم یه CM Hyper 212 ARGB به عنوان حداقل یا یه واترکولر 240 مناسبه به عنوان خنک کننده متناسب براش کافیه.
پاور 600 یا 650 وات به بالا توصیه میشه.