مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

من رو سیستم قدیمیم دارمش :D
یه دو تا کارت گرافیک ati 4850 هم کراس فایر کرده بودم کرایسیس میزدم! یادش بخیر
ازش فقط یک قاب مونده :D یادش بخیر تکنولوژی GDDR5 اونموقع تازه از ATI اومده بود و انویدیا اوایل DDR3 بود اگه اشتباه نکنم، کارت های غولی هم می زد ATI، تکنولوژی اونموقع 55nm بود و خیلی کارت داغ می شد، از اینورم هر کارتش دو تا کابل pci شش یا 8 پین می خواست، کلا کارت های ATI کارت های بشدت داغی بودن، برای این مدل اشتباه نکنم 400 چوق پول دادم، اونموقع توی این رنج قیمت بهترین کارت ها رو می تونستی بخری خدا بیامرزه :Dمجله بازی رایانه می خریدیم، بخش هفتگی سخت افزارو مطالعه می کردیم یه حال دیگه ای مردم داشتن! الان حوصله اینکه یک متن بلندو کامل بخونم ندارم.
cedee636-7cae-437e-9841-0e751d2051b7.jpg
یه سوالی برام پیش اومد. اینو منم دارم سال 2008 خریدم. یادمه در زمانش خیلی شاخ بود. قیمت دلاریش در همون زمان چند بوده؟
یا مثلا قیمت دلاری کارت 9800gtx
اینا رو هر جا سرچ کردم قیمت های قدیمش رو پیدا نکردم
حدود قیمت در مورد CPU، من Q9550 داشتم که فکر کنم 8مگ کش بود، حدود قیمتی رو می گم چون دقیق خاطرم نیست، 300 یا 350 خریدمش، رنج سیصد رو مطمئنم

آخرین ویرایش:
ازش فقط یک قاب مونده :D یادش بخیر تکنولوژی GDDR5 اونموقع تازه از ATI اومده بود و انویدیا اوایل DDR3 بود، کارت های غولی هم می زد ATI، تکنولوژی اونموقع 55nm بود و خیلی کارت داغ می شد، از اینورم هر کارتش دو تا کابل pci شش یا 8 پین می خواست، کلا کارت های ATI کارت های بشدت داغی بودن، برای این مدل اشتباه نکنم 400 چوق پول دادم، اونموقع توی این رنج قیمت بهترین کارت ها رو می تونستی بخری خدا بیامرزه :Dمجله بازی رایانه می خریدیم، بخش هفتگی سخت افزارو مطالعه می کردیم یه حال دیگه ای مردم داشتن! الان حوصله اینکه یک متن بلندو کامل بخونم ندارم.
خاطره بازی شد :دی

یادمه خیلی حس خفن بودن داشتم که دو تا کارت گرافیک تو سیستمم داشتم :))

سی پی یو رو می رفتم تو بایوس اور کلاک میکردم، یه جایی میرسید که سیستم جیغ و دادش در میومد و خاموش میشد :دی دفعه بعدی ۱۰۰ مگاهرتز کمش میکردم استیبل میشد. یادمه با همون فن خودش تا ۳ گیگاهرتز راحت اورکلاک میشد. اون موقع دیگه خیلی خیلی احساس خفن بودن می کردم :دی

خاطره بازی شد :D

یادمه خیلی حس خفن بودن داشتم که دو تا کارت گرافیک تو سیستمم داشتم :))

سی پی یو رو می رفتم تو بایوس اور کلاک میکردم، یه جایی میرسید که سیستم جیغ و دادش در میومد و خاموش میشد :D دفعه بعدی ۱۰۰ مگاهرتز کمش میکردم استیبل میشد. یادمه با همون فن خودش تا ۳ گیگاهرتز راحت اورکلاک میشد. اون موقع دیگه خیلی خیلی احساس خفن بودن می کردم :D
آره خب کراس و SLI تازه جا افتاده بود، اونموقع بحث اورکلاک خیلی داغ بودو همه دوس داشتن یه کرمی حتی بیخود به کارتشون بریزن، برفکی شدن تصویر کابوس اورکلاک بود، مثل الان هر کارتی برای خودش نرم افزار جداگانه برای اورکلاک نداشت که اگه مشکلی پیش اومد فیکس کنه و اطلاع بده، میرفت روی بنچمارک فریز می کرد سیستم عامل! اگه هم داشت کامل نبودو از برنامه های متفرقه که امکانات بیشتری داشتن استفاده می کردیم، دلارم 600 یا 700 بود :|

آره خب کراس و SLI تازه جا افتاده بود، اونموقع بحث اورکلاک خیلی داغ بودو همه دوس داشتن یه کرمی حتی بیخود به کارتشون بریزن، برفکی شدن تصویر کابوس اورکلاک بود، مثل الان هر کارتی برای خودش نرم افزار جداگانه برای اورکلاک نداشت که اگه مشکلی پیش اومد فیکس کنه و اطلاع بده، میرفت روی بنچمارک فریز می کرد سیستم عامل! اگه هم داشت کامل نبودو از برنامه های متفرقه که امکانات بیشتری داشتن استفاده می کردیم، دلارم 600 یا 700 بود :|
نسل 7 نسل رویایی سیستم بستن من بود و بهترین نسل گیمریم
از جیفورس 8600gts شروع کردم و باهاش Bioshock و lost plant بازی کردم و تازه نسل عوض شده بود و من تو کف گرافیک این دو تا بودم :D
بعدش 9600gso بستم
بعدش HD4850 که اینجا تازه تونستم crysis رو مثل ادم run و بازی کنم
بعدش جیفورس 260gtx
بعدش جیفورس 460gtx که تازه دایرکس 11 ساپورت میکرد و میگفتن انقلابی خواهد شد با تسلیشن!!
بعدشم سر کرایسیز3 اومدم یه 460gtx دیگه sli کردم که جز لگ شدید چیزی عایدم نشد!!
اخرشم ته نسل 7 و اوایل نسل 8 یه 760gtx گرفتم.

الان که فکرش رو میکنم نسل 7 از نظر عناوین درجه یک و تنوع بازی واقعا بی رقیب بود.
از لحاظ اقتصادیم قدرت خرید مردم خیلی بیشتر از الان بود.

حرف از فن شد.
واسه CPU Core i3 10100 هم یه فن معرفی کنید.ممنون

Deepcool GAMMA Archer برای این پردازنده کافیه.

برای این مادربورد چه پاوری پیشنهاد میدین ؟ ترجیحا از گرین !

ROG STRIX Z590-A GAMING WIFI | ROG Strix | Gaming Motherboards|ROG - Republic of Gamers|ROG Global

رم و سی پی یو هم ، رم سی ال پایین و سی پی یو فن خوب بگین.

ممنونم پیشاپیش.

برای مادربرد که پاور پیشنهاد نمیدن!
فهرست قطعات مورد نیاز و بودجه رو بگید.

آخرین ویرایش:
@Farshidstar2012
سلام. تو یه سری از بازیا پردازنده من 9100f با زیاد کردن اپشن ها cpu لازم داره گلوگاه میشه حتی توی 60 فریم.
صرف داره روی همین نسل 9 اپگرید کنم به 9700k ؟
زیاد نمیخوام هزینه کنم. اینو بخوام بفروشم و 9700 رو با یه کولر خوب بخرم چقدر فرقش میشه؟

Deepcool GAMMA Archer برای این پردازنده کافیه.

برای مادربرد که پاور پیشنهاد نمیدن!
فهرست قطعات مورد نیاز و بودجه رو بگید.

باسه این پرسیدم که روی مادربورد 12+8 پین پاور بود :D و اینکه سی پی یو 11700کا و رم دو تا 16 و یک هارد و یک اس اس دی ، روی سیستم هم SQL نصب میشه.

آخرین ویرایش:
سلام من می‌خوام مادربرد و سی پی یو و رم را ارتقا بدم می‌خوام بدونم اختلاف نسل ۱۲ اینتل، مثلا i5 12600k با CPU های amd هم قیمت هم قیمت چقدر هست، آیا ارزش خرید دارن؟

باسه این پرسیدم که روی مادربورد 12+8 پین پاور بود :D و اینکه سی پی یو 11700کا و رم دو تا 16 و یک هارد و یک اس اس دی ، روی سیستم هم SQL نصب میشه.

مادربرد پی سی برای CPU نهایت دو تا 8 پینی می‌خوره، 12 پینی نداریم.
در کل برای این سیستم بدون گرافیک یه پاور 550 وات هم کفایت میکنه.

سلام من می‌خوام مادربرد و سی پی یو و رم را ارتقا بدم می‌خوام بدونم اختلاف نسل ۱۲ اینتل، مثلا i5 12600k با CPU های amd هم قیمت هم قیمت چقدر هست، آیا ارزش خرید دارن؟

اختلاف راندمان زیاد هست، 12600K راندمانش بالاتر از Ryzen 7 5800X هست در خیلی از موارد، از جمله در بازیها. قطعا ارزش خرید داره نسل 12 اینتل. به شرط این که قیمت بالای مادربرد Z690 و احیانا رم DDR5 رو هم در نظر بگیرید.

این بازار جهانی کارت گرافیک کی قراره بهتر بشه؟ سالها پیش یه 1070 TI گرفتم بعد از این همه سال الان میخوام یه کارت گرافیک جدید بگیرم تا 25 - 30 میلیون هنوز کارت گرافیکی پیدا نکردم اندازه همون 1070 TI که این همه سال از عمرش میگذره قدرت داشته باشه

این کارت هایی که با حافظه 6 گیگی هست خیلی لب مرزی حساب میشن چون یه بازی مثل RDR2 من نگاه کردم نزدیک 5 گیگ از حافظه کارت گرافیک رو پر کرده بود واسه نسلی که الان داریم واردش میشیم حداقل 8 گیگ حافظه رو باید داشته باشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SiminSecret
با سلام خدمت آقا فرشید.
سوالم این هست که پردازنده 12600 و مادربردهای Z690 الان توی ایران موجود شدن؟ اگه آره اطلاعی از قیمتشون دارید؟ اگه موجود نشدن به نظرتون کی موجود میشن و قیمتشون چقدر میشه داخل ایران؟ من یه z690 ساده میخوام بگیرم و رم ها رو هم همون ddr4 میخوام بگیرم! قیمت مادربرد سادش چقدر میشه به نظرتون؟!
ممنون

این بازار جهانی کارت گرافیک کی قراره بهتر بشه؟ سالها پیش یه 1070 TI گرفتم بعد از این همه سال الان میخوام یه کارت گرافیک جدید بگیرم تا 25 - 30 میلیون هنوز کارت گرافیکی پیدا نکردم اندازه همون 1070 TI که این همه سال از عمرش میگذره قدرت داشته باشه

این کارت هایی که با حافظه 6 گیگی هست خیلی لب مرزی حساب میشن چون یه بازی مثل RDR2 من نگاه کردم نزدیک 5 گیگ از حافظه کارت گرافیک رو پر کرده بود واسه نسلی که الان داریم واردش میشیم حداقل 8 گیگ حافظه رو باید داشته باشه

پیش بینی برای اواخر 2022 یا ابتدای 2023 هست اگر بهتر بشه.
کارت RTX 3060 Ti یا بالاتر برای شما ارتقا محسوب میشه.

با سلام خدمت آقا فرشید.
سوالم این هست که پردازنده 12600 و مادربردهای Z690 الان توی ایران موجود شدن؟ اگه آره اطلاعی از قیمتشون دارید؟ اگه موجود نشدن به نظرتون کی موجود میشن و قیمتشون چقدر میشه داخل ایران؟ من یه z690 ساده میخوام بگیرم و رم ها رو هم همون ddr4 میخوام بگیرم! قیمت مادربرد سادش چقدر میشه به نظرتون؟!
ممنون

مادربردهای Z690 موجودن. پردازنده های نسل دوازدهم هم از این هفته یا هفته آینده موجود میشن.
در حال حاضر Z690 رده پایین از ایسوس یا MSI حدود 9 یا 10 تومن هست.
پردازنده 12700 و 12900 هم اگر موجود بشن باید به ترتیب حدود 18 و 24 تومن باشن.

سلام اقا فرشید
می خوام یه کیبورد مکانیکال بگیرم بودجه م هم 1500
یکمی تحقیق کردم در مورد سوییچ های مکانیکال اول میخواستم سوییچ آبی بگیرم مثل رپو که متوجه شدم سوییج ابی صداش زیاده و به نظرم سوییچ قرمز مناسب باشه یه راهنمایی کلی می کنید
ارزون ترین کیبورد سوییچ قرمز چه برندی و چه مدلی میشه خرید با سیم؟؟
من زیر 2 تومن فقط رد دراگون دیدم تو سایت های ایرانی اونم دو تا مدل k552 که تقریبا 1100 میشه(نفهمیدم آبی یا قرمز) یکی دیگه هم k582 که تقریبا 1800 نمیدونم این اختلاف برا چیه؟
لطفا یه راهنمایی کنید ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or