درود بر فرشید متخصص و کارشناس سیستم های گیمینگ و رندرینگ
:-من درجستجوی آغازی نو و شروعی کاملأ متفاوت هستم که پایانی نداشته باشه. در حالی که در دنیای واقعی بیشتر احساس وجود می کنم اما بادرد و رنج نمی تونم چیزی ببینم.من متعلق به نسل گیمر های فراموش شده هستم یا همان گیمرهای سرگردان. در زمانی که سیستم گیمینگ یک رویا نبود یک انتخاب بود که برای داشتنش نیاز به فداکاری نبود. زمانی که انویدیا یک شرکت نو پا بود و اینتل رویای سندی بریج را در سر داشت و آن گرین منحوس شرکتی ناشناخته بود. و ایسوس دست از پا دراز تازه وارد میدان شده بود.(ای ام دی کجا بود!؟) حال اکنون من کنزو هاساشی گیمر سابق از جهنمی که در آن به سر می برم به کمک شما فرشید عزيز راهنمای راه من، خارج خواهم شد. و به آغوش بهشت گیم باز خواهم گشت. این رویایی است که با راهنمایی شما دروازه های بهشت موعود درش برایم گشوده خواهد شد. و در آخر می شوم آنچه باید بشوم. من آخرین تلاشم را خواهم کرد که با افسوس از این دنیا نروم،نگویند تلاشی نکرد.من برای رسیدن به نگاهی خاص در صنعت گیم نیازمند دریچه ای هستم که از آن بتوانم جهان خود را ببینم. روح و تنها و نا اميد من امیدی جز شما ندارد.
=حالا من اینجا هستم این جا در آغاز همه ی آرزو ها. از شما یک درخواست عاجزانه دارم.به من! به من بی کس و هیچ از نگاه دنیا. سیستمی معرفی کنید که بتوانم آن را با پولی (کاغذ پاره ای با ارزش) به مبلغ 30 ملیون تومان تهیه کنم.و دوباره برای آخرین بار به صحنه برگردم.
با سپاس از لطف و محبت شما
گیمر قدیمی شکست خورده کنزو هاساشی