بهترین گرافیک با بودجه ۷ تومن رو میشه معرفی کنید؟
نظر خودم 1660 ti هستش
سلام خدمت دوستان و اقا فرشید گل
دمای نرمال برای i7 9700f چقدره ؟
و یه خمیر مناسب برای پردازنده ی بالا(کولر هم کولرمستر هایپر 212 )
اخه یکم نیس ۳ تومن گرونترهاگه یکم بیشتر هزینه کنی و 2060 بخری حداقل برای نسل بعدم جوابگو هست
اخه یکم نیس ۳ تومن گرونتره
پردازنده هم ۹۱۰۰f هستش برا ۲۰۶۰ کم نیس؟
نه 2060 نه 9100 هیچکدوم بدرد نسل بعد نمیخورن .اگه یکم بیشتر هزینه کنی و 2060 بخری حداقل برای نسل بعدم جوابگو هست
ببخشید صحت این حرف رو چطور میشه سنجید؟ منبعش کجاست؟ میخوام مطمئن بشم. شخصاً خوشحال میشم اگه این آمار حقیقت داشته باشه، اما وقتی cpu ماکسیسمم تحملش ۱۰۰ درجه هست، ۸۵ درجه نمیتونه دمای safe ای باشه.دمای safe می شه گفت زیر 85 درجه کاملا سیف هست
مدلهای ایسوس Strix و MSI Gaming X و گیگابایت Gaming بهترین مدلها هستند.فرشید جان سلام
بلاخره تصمیم گرفتم یه کارت گرافیک دست دوم بخرم. قیمتا که الان عجیب و غریب شده ولی تو ذهنم 1070ti هست.
به نظرت چه مدلی رو بخرم؟ گزینه ها زیاده اما خب بحث ماین و گارانتی و اینام هست.
بهترین گرافیک با بودجه ۷ تومن رو میشه معرفی کنید؟
نظر خودم 1660 ti هستش
اگر کاملا دیفالت و بدون اورکلاک پنهان مادربرد (MCE) باشه بین 60 تا 70 درجه هنگام لود در نوسان خواهد بود،سلام خدمت دوستان و اقا فرشید گل
دمای نرمال برای i7 9700f چقدره ؟
و یه خمیر مناسب برای پردازنده ی بالا(کولر هم کولرمستر هایپر 212 )
ببخشید صحت این حرف رو چطور میشه سنجید؟ منبعش کجاست؟ میخوام مطمئن بشم. شخصاً خوشحال میشم اگه این آمار حقیقت داشته باشه، اما وقتی cpu ماکسیسمم تحملش ۱۰۰ درجه هست، ۸۵ درجه نمیتونه دمای safe ای باشه.
خوب متاسفانه توی ایران همه کارشناس هستن و الکی جو درست می کنن مهندس واقعی خود شرکت سازندش هست پس زمانی که شرایط برای دمای 100 تعیین کرده یعنی 100 دمای خطرناکی هست اما می گم طبق تجربه هیچ دستگاه برقی برای عمر طولانی نباید در حداکثر ظرفیتش کار بکنه پس بین 10 تا 15 درصد براش بازه safe تعیین می کنن پس ما 15 درصد هم بگیریم 85 درجه به پایین برای استفاده 24 ساعته و تست های طولانی و سنگین مشکلی پیش نمیاره برای گیمینگ که دما لحظه ای و اکثرا چند ثانیه نهایتا دما زیاد می شه تا 90 هم مکس برسه مشکلی نیست.ببخشید صحت این حرف رو چطور میشه سنجید؟ منبعش کجاست؟ میخوام مطمئن بشم. شخصاً خوشحال میشم اگه این آمار حقیقت داشته باشه، اما وقتی cpu ماکسیسمم تحملش ۱۰۰ درجه هست، ۸۵ درجه نمیتونه دمای safe ای باشه.
دوستان برای i7-9700f کولر notus400 مناسبه؟ دارم این کولرو گفتم اگه مناسبه دیگه کولر نخرم
سلامسلام همچین سیستمی رو چند قیمت گذاری میکنید؟
Monitor: Asus Rog strix xg258q 1ms
Cpu: Intel Core i7 8700K
Vga :Asus 2080 Super OC edition
Motherboard: Gigabyte H370 HD3
Ram: Geil 16Gb 2400mghz
Cpu coling: Cooler Master Liquid 240
Hard: 1Tb blue
Mouse :Razer mamba wireless
Keyboard:Rapoo V580
Mousepad: Logitech G640 soft
Power: Green 650 Platinum
Case: Green Z4
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
بزارم رو سایلنت مود خوب میشه؟
Ssd پایونیر دارهسلام
میخوای دست دوم بخری !
عجیبه این همه هزینه شده ولی این سیستم SSD نداره !
دیگه پایینترین سیستم هم بخوای بخری SSD روش نباشه سرعت لود برنامه ها و بازی ها و ویندوز روش خنده داره !