kamivh1
دوست عزیز پستای شما منتقل شد به تاپیک مشکلات سخت افزار لطفا همونجا پیگیری کنید ، اینجا فقط برای مشاوره س.
دوست عزیز پستای شما منتقل شد به تاپیک مشکلات سخت افزار لطفا همونجا پیگیری کنید ، اینجا فقط برای مشاوره س.
سلام دوستان
کسی نمیدونه از این کابل های rgb برای پاور از کجا میشه گیر آورد؟
سلام دوستان
آقا فرشید ممنون من یک کیش شارکن tg4 rgb گرفتم به همراه یک دونه نوار استریپ rgb deep cool 200 pro که هر دو برق 5V 3 پین استفاده میکننمن در بازار ندیدم، اما برخی فروشندهها که لوازم گیمینگ یا نورپردازی هم کار میکنن شاید مثل این مدل رو داشته باشن.
آقا فرشید ممنون من یک کیش شارکن tg4 rgb گرفتم به همراه یک دونه نوار استریپ rgb deep cool 200 pro که هر دو برق 5V 3 پین استفاده میکنن
من اصلا حواسم نشد مادربردم rgb header نداره کنترلری هستش که برای برق 5v باشه ؟من دیدم کولر مستر توی ایران هست ولی 4 پین 12V میخوره !
مادربرم maximus viii hero هستش
این کابل ها اصلا توصیه نمی شه چون اکثرا جنس مس داخلیشون خوب نیست یا اصلا قابل مقایسه با کیفیت خود پاورتون نیست مخصوصا اگر پاور حرفه ای دارید این کار دقیقا مشابه این می مونه که کابل افزایش usb 3 یا hdmi می زنید که نتیجش خیلی مواقع قعطی هست حتی در بهترین شرایط هم افزایش طول کابل باعث کاهش کیفیت برق می شه.سلام دوستان
سلام دوستان
لطفا راهنمایی کنید من سر در گرم شدم
کیس گرین Z6 دارم با 5 عدد فن ARGB و خودش کنترل و.. داره برای تعویض رنگ
مادبرد هم asus tuf b360 pro gaming wi fi که فقط یک هدر RBG داره
این طوری که معلوم شد نمیشه فن های ARBG رو به هدر RBG مادبرد وصل کنم درسته؟
اگر اره لطفا یک راه حل بدید.
سلام. یه کولر ایرِ مناسب برای i7 8700K میخواستم. هدفم اورکلاک معمولی در حد 4.8Ghz هست نه بیشتر. مادربوردم Gigabyte Z370 HD3 هست و چون نمیدونم کیفیت vrm در چه حدی هست نمیخوام اورکلاک سنگین کنم. برای گردش هوا و خنک شدن vrm هم تصمیم گرفتم کولر ایر انتخاب کنم.
ارتفاع کولر بیشتر از 158 میلیمتر نباشه. کولری که الان استفاده میکنم Hyper 212x هست با ارتفاع 158 میلیمتر، که دقیقا چسبیده به بدنه کیس.
نکته بعدی این که برای رمها مشکلی ایجاد نکنه، کیتهای رمی که استفاده میکنم HyperX Predator هستند که نسبتاً کوتاه هستند.
هزینه هم مهم نیست، فقط قطعش توی بازار گیر بیاد.
سلام.کسی میدونی مادربرد سوکت 2011 مدل های ddr 3 هنوز پیدا میشن یا نه؟؟؟من نیاز دارم ولی چیزی ندیدم.
همون CoolerMaster Hyper 212 انتخاب خوبی هست و البته Thermalright True Spirit 120 هم به همون اندازه مناسبه.
برای رمها هم مشکلی نخواهد داشت.
یکی دوتا از بچه ها توی فروم لیون استفاده کردن مشکلی نداشتن ضمن اینکه سایت linus tech tips هم استفاده کرده و مشکلی ندیدهاین کابل ها اصلا توصیه نمی شه چون اکثرا جنس مس داخلیشون خوب نیست یا اصلا قابل مقایسه با کیفیت خود پاورتون نیست مخصوصا اگر پاور حرفه ای دارید این کار دقیقا مشابه این می مونه که کابل افزایش usb 3 یا hdmi می زنید که نتیجش خیلی مواقع قعطی هست حتی در بهترین شرایط هم افزایش طول کابل باعث کاهش کیفیت برق می شه.
به خاطر زیبایی کارایی رو خراب نکنید.
اولا که اصلا قرار نیست مشکل پیش بیاد ممکنه که پیش بیاد قطعا روی قابلیت اورکلاک هم تاثیر می ذاره.یکی دوتا از بچه ها توی فروم لیون استفاده کردن مشکلی نداشتن ضمن اینکه سایت linus tech tips هم استفاده کرده و مشکلی ندیده
مطمئن باشید سازنده برای برق خود کابل ها هم شده مس خوبی استفاده کرده ضمن اینکه قیمت این کابل ها بالاست