مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان

کسی نمیدونه از این کابل های rgb برای پاور از کجا میشه گیر آورد؟

LIANLI-Strimer-24-8-Neon-Line-24-Pin-Power-RGB-PSU-Cable-VGA-8P-8P-Extension.jpg_960x960.jpg

سلام دوستان

LIANLI-Strimer-24-8-Neon-Line-24-Pin-Power-RGB-PSU-Cable-VGA-8P-8P-Extension.jpg_960x960.jpg

من در بازار ندیدم، اما برخی فروشنده‌‌ها که لوازم گیمینگ یا نورپردازی هم کار می‌کنن شاید مثل این مدل رو داشته باشن.

• Like
Reactions: ortegoli
سلام دوستان

یه عمر سازنده کیس ها گفتن cable management داره کیس هاشون و در اسمبل کیس این موضوع مهم بود و پیدا نبودن کابلها اهمیت داشت الان نورپردازی هم داره ?

من در بازار ندیدم، اما برخی فروشنده‌‌ها که لوازم گیمینگ یا نورپردازی هم کار می‌کنن شاید مثل این مدل رو داشته باشن.
آقا فرشید ممنون من یک کیش شارکن tg4 rgb گرفتم به همراه یک دونه نوار استریپ rgb deep cool 200 pro که هر دو برق 5V 3 پین استفاده میکنن
من اصلا حواسم نشد مادربردم rgb header نداره کنترلری هستش که برای برق 5v باشه ؟من دیدم کولر مستر توی ایران هست ولی 4 پین 12V میخوره !
مادربرم maximus viii hero هستش

آقا فرشید ممنون من یک کیش شارکن tg4 rgb گرفتم به همراه یک دونه نوار استریپ rgb deep cool 200 pro که هر دو برق 5V 3 پین استفاده میکنن
من اصلا حواسم نشد مادربردم rgb header نداره کنترلری هستش که برای برق 5v باشه ؟من دیدم کولر مستر توی ایران هست ولی 4 پین 12V میخوره !
مادربرم maximus viii hero هستش

نه راستش، کنترلر RGB به ندرت بشه در بازار داخلی پیدا کرد؛ اگرم باشه فقط همون یکی دوتا برندی که لوازمشون زیاد هست مثل کولر مستر.

سلام دوستان

این کابل ها اصلا توصیه نمی شه چون اکثرا جنس مس داخلیشون خوب نیست یا اصلا قابل مقایسه با کیفیت خود پاورتون نیست مخصوصا اگر پاور حرفه ای دارید این کار دقیقا مشابه این می مونه که کابل افزایش usb 3 یا hdmi می زنید که نتیجش خیلی مواقع قعطی هست حتی در بهترین شرایط هم افزایش طول کابل باعث کاهش کیفیت برق می شه.
به خاطر زیبایی کارایی رو خراب نکنید.

سلام دوستان
لطفا راهنمایی کنید من سر در گرم شدم
کیس گرین Z6 دارم با 5 عدد فن ARGB و خودش کنترل و.. داره برای تعویض رنگ
مادبرد هم asus tuf b360 pro gaming wi fi که فقط یک هدر RBG داره
این طوری که معلوم شد نمیشه فن های ARBG رو به هدر RBG مادبرد وصل کنم درسته؟
اگر اره لطفا یک راه حل بدید.

سلام دوستان
لطفا راهنمایی کنید من سر در گرم شدم
کیس گرین Z6 دارم با 5 عدد فن ARGB و خودش کنترل و.. داره برای تعویض رنگ
مادبرد هم asus tuf b360 pro gaming wi fi که فقط یک هدر RBG داره
این طوری که معلوم شد نمیشه فن های ARBG رو به هدر RBG مادبرد وصل کنم درسته؟
اگر اره لطفا یک راه حل بدید.

مشخصات کیس نوشته هدر 3 پین میخوره و هدرهای مادربرد شما 4 پین هستن. بنابراین نمیخوره، مگر آداپتور تبدیلی داشته باشه، مطمئن نیستم.

سلام. یه کولر ایرِ مناسب برای i7 8700K می‌خواستم. هدفم اورکلاک معمولی در حد 4.8Ghz هست نه بیشتر. مادربوردم Gigabyte Z370 HD3 هست و چون نمی‌‍دونم کیفیت vrm در چه حدی هست نمی‌خوام اورکلاک سنگین کنم. برای گردش هوا و خنک شدن vrm هم تصمیم گرفتم کولر ایر انتخاب کنم.
ارتفاع کولر بیشتر از 158 میلیمتر نباشه. کولری که الان استفاده میکنم Hyper 212x هست با ارتفاع 158 میلیمتر، که دقیقا چسبیده به بدنه کیس.
نکته بعدی این که برای رم‌ها مشکلی ایجاد نکنه، کیت‌های رمی که استفاده میکنم HyperX Predator هستند که نسبتاً کوتاه هستند.

هزینه هم مهم نیست، فقط قطعش توی بازار گیر بیاد.

• Like
Reactions: pes1374
سلام. یه کولر ایرِ مناسب برای i7 8700K می‌خواستم. هدفم اورکلاک معمولی در حد 4.8Ghz هست نه بیشتر. مادربوردم Gigabyte Z370 HD3 هست و چون نمی‌‍دونم کیفیت vrm در چه حدی هست نمی‌خوام اورکلاک سنگین کنم. برای گردش هوا و خنک شدن vrm هم تصمیم گرفتم کولر ایر انتخاب کنم.
ارتفاع کولر بیشتر از 158 میلیمتر نباشه. کولری که الان استفاده میکنم Hyper 212x هست با ارتفاع 158 میلیمتر، که دقیقا چسبیده به بدنه کیس.
نکته بعدی این که برای رم‌ها مشکلی ایجاد نکنه، کیت‌های رمی که استفاده میکنم HyperX Predator هستند که نسبتاً کوتاه هستند.

هزینه هم مهم نیست، فقط قطعش توی بازار گیر بیاد.

همون CoolerMaster Hyper 212 انتخاب خوبی هست و البته Thermalright True Spirit 120 هم به همون اندازه مناسبه.
برای رم‌ها هم مشکلی نخواهد داشت.

سلام.کسی میدونی مادربرد سوکت 2011 مدل های ddr 3 هنوز پیدا میشن یا نه؟؟؟من نیاز دارم ولی چیزی ندیدم.

در بازار قطعات دست دوم میشه پیدا کرد، هر چند که از مدل‌های دیگه کمتر پیدا میشه.

همون CoolerMaster Hyper 212 انتخاب خوبی هست و البته Thermalright True Spirit 120 هم به همون اندازه مناسبه.
برای رم‌ها هم مشکلی نخواهد داشت.

ممنون فرشید جان. آخه شنیده بودم برای اورکلاک i7 8700k ضعیفه، گفتم ارتقاع بدم. انتظار چه دمایی رو باید داشته باشم با Hyper 212x؟
مورد بعدی این که مادربوردم برای اورکلاک در اون حد کفایت می‌کنه؟ مشکل حرارت بالای VRM نداره؟ از نظر پاور دلیوری قابل اتکا هست؟
و این که پاور Green 750 OCPT Platnium برای اورکلاک کافیه؟ (کارت گرافیک MSI GamingX 1080ti هست که اورکلاک کارخونه ای هست و بیشتر اور نکردم).

این کابل ها اصلا توصیه نمی شه چون اکثرا جنس مس داخلیشون خوب نیست یا اصلا قابل مقایسه با کیفیت خود پاورتون نیست مخصوصا اگر پاور حرفه ای دارید این کار دقیقا مشابه این می مونه که کابل افزایش usb 3 یا hdmi می زنید که نتیجش خیلی مواقع قعطی هست حتی در بهترین شرایط هم افزایش طول کابل باعث کاهش کیفیت برق می شه.
به خاطر زیبایی کارایی رو خراب نکنید.
یکی دوتا از بچه ها توی فروم لیون استفاده کردن مشکلی نداشتن ضمن اینکه سایت linus tech tips هم استفاده کرده و مشکلی ندیده
مطمئن باشید سازنده برای برق خود کابل ها هم شده مس خوبی استفاده کرده ضمن اینکه قیمت این کابل ها بالاست

یکی دوتا از بچه ها توی فروم لیون استفاده کردن مشکلی نداشتن ضمن اینکه سایت linus tech tips هم استفاده کرده و مشکلی ندیده
مطمئن باشید سازنده برای برق خود کابل ها هم شده مس خوبی استفاده کرده ضمن اینکه قیمت این کابل ها بالاست
اولا که اصلا قرار نیست مشکل پیش بیاد ممکنه که پیش بیاد قطعا روی قابلیت اورکلاک هم تاثیر می ذاره.
دوم اینکه سازنده این کابل ها اکثرا معروف نیستن که بگیم ابرو دارن اگر باشن و برند باشن چرا می شه گفت.
سوم گیج کابل ها با طول ان ها در رابطه هست بر فرض من چندین کابل گرافیک داره پاورم اونی که طولش بیشتره گیچ بالاتری داره پس خیلی کار غیر مهندسی هست که بدون اینکه از کیفیت کابل و گیجش با خبر باشیم اقدام به افزایشش بکنیم چه بسا بیام گیج بالا با گیج پایین ترش افزایش طول بدیم که دیگه شاهکاره
چهارم با این بازار اشفته و بی صاحب حتی 1 درصد ریسک هم جایز نیست اونم با این گارانتی ها فاجعه که یکی از یکی بدترن یعنی امکان نداره کار مشتری به تعذیرات و شکایت نکشه مخصوصا اگه جنس قیمت داری باشه.

• Like
Reactions: msbazicenter

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or