خیلی ممنون از اقا فرشید وسوال بعد بین سی پیو amd و intel کدوم قوی ترع به نظر شما با توجه به کاربرد خوب رایزن در این چند سال اخیر
بستگی به کاربرد شما داره و اولویتتون. برای بازی هنوز اولویت با پردازندههای اینتل هست و برای تولید محتوا و پردازش سنگین پردازندههای رایزن و Threadripper.
مشکل عدم نمایش بعد از نصب درایور از مبدل بی کیفیتی هست که خریدید. سعی کنید از مدلهای بالای 150 یا 200 تومنی از برند فاران یا برندی که تضمین کیفیت داره انتخاب کنید. وگرنه اینها برند مشهوری ندارن. بجز ایسوس که برای لپتاپهای خودش مبدل میزنه.دوستان سلام
من یک کارت ۵۷۰۰xt خریدم ولی مانیتورم فقط hdmi اسپورت میکنه الان میخوام یه مبدل displayport to hdmi بگیرم.
حالا یکی خریدم از دیجی هم گرفتم قیمتش هم ۵۶ بود ولی متاسفانه وقتی درایور کارت میریزم و رزولیشن میره روی ۱۰۸۰ دیگه تصویر سیاه میشه! بردم نمایندگی میگه مشکلاز همین هست البته کارتو نگه داشتن بررسی کنند ولی گفت قطعا همینه!
خود پورت hdmi روی کارت روزای اول کار میکرد تصویر بوت نمیداد ولی تو ویندوز اوکی بود تا این مبدل رو زدم حالا دیگه اون از کار افتاده و فقط با دیسپلی پورت تصویر میده اونم تا درایور کارت میریزم میشه ۱۰۸۰ تصویر سیاه میده!!!
کسی مبدل خاصی مد نظر داره بگیرم؟ الان رسما کارته بی استفاده شده!! مانیتورم هم asus vx239 هست
پورت HDMI کارت هم باید در هر شرایطی با هر مانیتوری کار کنه و نباید در نمایش تصویر مادربرد و بایوس مشکلی داشته باشه. کارت باید بررسی و در صورت مشکل داشتن عوض بشه.
یعنی هیچ کدوم نسل 9 رو ساپورت نمیکنن؟
کلا مادربرد هایی که سی پی یو 14 نانومتری ساپورت کنه یعنی نسل 9 رو ساپورت میکنه درست متوجه شدم؟
نظرتون در مورد
مادربرد ایسوس مدل TUF Z370-PRO GAMING
که از سری مادربردیه که خودتون معرفی کردین
و این مادربرد
[جدای از بحث قیمت چون میدونم گرونتره Z370 GAMING PRO CARBON AC
خیر هیچ کدومِ هیچ کدوم از 270 ها ساپورت نمیکنن، پارتی بازی هم نداره!
هر Z370- یی باشه خوبه، فقط توصیه ی دوستان در مورد Z390 رو تایید و تاکید می کنم.