Young Tiger
کاربر سایت
GTX 970 GAMING 4G
رو مادربورد h61mc جواب میده...اگر نه..کدوم کارت گرافیک های قوی رو این مادربرد جواب میدن؟
رو مادربورد h61mc جواب میده...اگر نه..کدوم کارت گرافیک های قوی رو این مادربرد جواب میدن؟
GTX 970 GAMING 4G
میخوام سیستمم رو ارتقا بدم و قصد خرید مادربرد و cpu و رم و پاور دارم
سیستم فعلی :
مادربرد گیگا p61
رم 4gb ddr3
cpu g 630
گرافیک gt220 2gb
والا حقیقتا سیستم رو برا گیم میخوام و اینکه بیشتر قصد دارم مادربردی بگیرم که بعدا قابلیت ارتقا داشته باشه یعنی مادربردی باشه که حالا حالا ها از لحاظ ارتقا ساپورتم کنه
نظر خودم مادربرد
مادربرد ایسوس مدل ROG STRIX B360-F GAMING ( کلا دوستان نظرتون در مورد این مادربرد چیه؟) تا 2 تومن اگه مادربرد بهتری هستش ممنون میشم معرفی بفرمایید
و یه سوال مادربرد گیگا یا اسوس کدوم بهتره؟
یه سی پی یو و پاور و رم هم اگه ممکنه خودتون دوستان و استاتید بهم پیشنهاد بدین
برای گیرافیک فعلا نمیخوام هزینه کنم گرافیک فعلیم gt220 2gb هستش ( میدونم گرافیکم اصلا خوب نیست ولی فعلا مادربرد و سی پی یو برام مهمه حتی اگه شده یک رم ddr4 باشه کفایت میکنه که فعلا سیستم راه بیوفته ( چون میخوام این قطعات یعنی مادربرد و cpu و پاور بگیرم رم و کارت گرافیک بعدا میخوام هزینه کنم
بودجه هم تا 5 تومن یتونم هزینه کنم بیشتر نمیتونم
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
دو میلیون و ۲۵۰ هزار تومان | Intel Core i5 9400F | CPU |
دو میلیون و ۱۲۰ هزار تومان | ASUS TUF H370-PRO GAMING | MotherBoard |
۸۹۰ هزار تومان | GREEN GP550A-UK | Power |
سلام آقا فرشیددلیلی نداره که اولویت رو مادربرد قرار بدید. از نظر ارتقا فرقی با مادربردهای گرونتر نخواهد داشت. انتخاب کارت گرافیک و بعد CPU اولیت سیستم بازی هست.
اما برای 3 قطعه با 5 تومن اینا توصیه میشه:
قیمت مدل نام قطعه دو میلیون و ۲۵۰ هزار تومان Intel Core i5 9400F CPU دو میلیون و ۱۲۰ هزار تومان ASUS TUF H370-PRO GAMING MotherBoard ۸۹۰ هزار تومان GREEN GP550A-UK Power
سلام آقا فرشید
این مادربرد ASUS TUF H370-PRO GAMING توانایی ساپورت i7-9700k یا حتی i9-9900k رو داره؟
ممنونبله همونطور که گفتم تمام مادربردهای نسل هشت و نه، از تمام پردازنده های نسل نهم پشتیبانی میکنند.
دلیلی نداره که اولویت رو مادربرد قرار بدید. از نظر ارتقا فرقی با مادربردهای گرونتر نخواهد داشت. انتخاب کارت گرافیک و بعد CPU اولیت سیستم بازی هست.
اما برای 3 قطعه با 5 تومن اینا توصیه میشه:
قیمت مدل نام قطعه دو میلیون و ۲۵۰ هزار تومان Intel Core i5 9400F CPU دو میلیون و ۱۲۰ هزار تومان ASUS TUF H370-PRO GAMING MotherBoard ۸۹۰ هزار تومان GREEN GP550A-UK Power
اقا فرشید جسارته بهترین مادر برد گیمینگ از لحاظ جنس و نسل بعد دو هک ساپورو کنه کراس گرافیک هن باشه معرفی می کنید و قیمتش وبعد جسارتا اقا فرشی ایا می شه ازssdبه عنوان حافظه مجازی رم استفاده کرده؟
ممنون
از نظر مدار فاز بندی و vrm مشکلی برای i9 نداره یعنی؟
چون هیت سینک برای soc نداره این مدل
ممنون از پاسختون
یه سوال نظرتون در مورد این مادربرد چیه؟
مادربرد ایسوس مدل STRIX Z270H GAMING نظرم به این مادربرده
و
مادربرد گیگابایت مدل B360 HD3 rev. 1.0 نسبت به قیمتش به نظرم بد نیست
و
مادربرد ایسوس مدل STRIX Z270F GAMING اینم نظرمو جلب کرده
مادربرد ایسوس مدل STRIX Z270E GAMING
اگه امکانش هست یکی از این مادربرد ها رو که هر کدوم از نظرتون بهترن بهم پیشنهاد بدین
حقیقتا در مورد سری tuf عملکردش توی مچ کردن قطعات و میزان رضایت مشتری زیاد خوب نبوده
و سوال بعدی:
کلا نظرتون رو میخوام در مورد amd رایزن بدونم
خیلی ممنون از اقا فرشید وسوال بعد بین سی پیو amd و intelکدوم قوی ترع به نظر شما با توجه به کاربرد خوب رایزن در این چند سال اخیرمن مرتب باید تاکید کنم که انتخاب یک مادربرد در یک پیسی نه اولویت هست و نه به تنهایی امکانپذیره، باید بر اساس کارکرد سیستم و بودجهی کلی باشه و نه به صورت مستقل.
بدون دونستن قطعات دیگه و بودجه ی کلی هیچ مدلی پیشنهاد نخواهد شد.
از SSD در برخی تکنیک ها میشه به عنوان حافظه مجازی استفاده کرد، اما انجام این کار بر عهدهی سیستم عامل هست و چیزی نیست که شما انتخابش کنید یا تصمیم بگیرید. حافظهی اصلی سیستم باید بر اساس ضوابط انتخاب بشه.
پردازندههای جدید به مدار فازی مادربرد متکی نیستند، اما مشخصه که پردازندهی قدرتمندی مانند 9900 رو نمیشه روی مادربرد ارزون قیمت نصب کرد و انتظار هم داشت که با آخرین فرکانس تحتِ لود کار کنه و حرارتش هم بیش از حد بالا نره! مشخصه که راندمان 9900 روی برد B360 توسطِ بایوس محدود میشه تا در شرایط کنترل شده کار کنه.
اگر چنین چیزی مدنظرتون باشه باید مادربرد رده متوسط H370 یا افت قیمت کردهی Z370 بخرید تا با قویترین پردازندهی ممکن هم بیشترین راندمان ممکن رو بگیرید.
دوست عزیز انتخاب مادربرد رو به عهدهی کارشناس بزارید و از جستجو کردن در انواع و اقسام مادربردهای مختلف پرهیز کنید، چون به سردرگمی منتهی خواهد شد.
مدلهایی که شما انتخاب کردید مربوط به یک نسل قدیمی هست و پردازنده های جدید رو پشتیبانی نمی کنه. همون مدلی رو که توصیه شده در نظر بگیرید.
نظرم کلا در مورد AMD عالیه و ازش متشکریم! اما در مورد پردازندش اگر اولویت خرید سیستم گیمینگ باشه هنوزم هم انتخاب اول نیست.
دوست عزیز انتخاب مادربرد رو به عهدهی کارشناس بزارید و از جستجو کردن در انواع و اقسام مادربردهای مختلف پرهیز کنید، چون به سردرگمی منتهی خواهد شد.
مدلهایی که شما انتخاب کردید مربوط به یک نسل قدیمی هست و پردازنده های جدید رو پشتیبانی نمی کنه. همون مدلی رو که توصیه شده در نظر بگیرید.
نظرم کلا در مورد AMD عالیه و ازش متشکریم! اما در مورد پردازندش اگر اولویت خرید سیستم گیمینگ باشه هنوزم هم انتخاب اول نیست.