مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
بچها یه موردی رو برام توضیح بدین
راجع به هارد هستش
هارد معمولی و ssd sata رو میدونم چیه
ولی یه چیزی گیجم کرده این هاردهای جدیدتری هست که بعد از ssd sata اومده و پورت m2 هستش گویا
اینا چنتا مدل مختلف دارن مثلا بعضیاشون بلندتر هستن یا شکاف هاشون بیشتر از یکی هست رو بعضی مدلها یا جاشون (جای اون شکافه) فرق داره
یه هاردایی هم هست که روی pci-e میشینه و مثل کارت گرافیک هستش نوع نصب شدنش اونا چیه داستانش اینتل زده گویا
حالا میخوام بدونم فرق اینا چیه ؟سرعت کدوم بالاتره ؟
کدومشون جدیدتره و بیشتر تو بازار جا افتاده ؟
و کدوماشون روی لپ تاپ میشینه و از کجا بفهمیم لپ تاپمون از کدوم مدل پشتیبانی میکنه ؟
(راستش من به تازگی اهمیت هارد تو سرعت سیستم رو بصورت واقعی و عملی درک کردم و خیلی دارم روی هاردهای جدید تحقیق میکنم این هاردهای جدید هم واقعا غوغان برای خودشون ..یکی از دلایلی که میگفتم چرا ویندوز هنگ میکنه رو فهمیدم یا اینکه فهمیدم چرا سرعت مک های اپل اینقدر بالاس )

پاور 480 eu plus برای این سیستم کافیه؟
Ram 2*4 ddr3 1600
Cpu i3 3240
Vga rx580 8gb armor
Mb h61m-p20
Hard 2 tb
ی بار دیگه هم پرسیدم ولی میخوام مطمئن بشم.اگه با این پاور از سیستم استفاده کنم پاور یا بقیه قطعات نمیسوزه؟

ممنون .
بنظرتون ارزش داره صبر کنم تا 1660 بیاد ؟ و اینکه قیمت ۱۰۶۰ ورژن ۶ گیگ چقدره و هست توی بازار ؟

اجناسی که در بازار ایران هستن قدیمی شدن و محصولات جدید خیلی وقت پیش باید وارد بازار داخلی میشده که نشده. اگر قرار باشه 1660 بیاد معلوم نیست با چه قیمتی فروخته بشه، ارزش خرید هم به قیمتشه
کارت GTX 1060 بسته به مدل بین 3 تا 3500 هست.

سلام
بچها یه موردی رو برام توضیح بدین
راجع به هارد هستش
هارد معمولی و ssd sata رو میدونم چیه
ولی یه چیزی گیجم کرده این هاردهای جدیدتری هست که بعد از ssd sata اومده و پورت m2 هستش گویا
اینا چنتا مدل مختلف دارن مثلا بعضیاشون بلندتر هستن یا شکاف هاشون بیشتر از یکی هست رو بعضی مدلها یا جاشون (جای اون شکافه) فرق داره
یه هاردایی هم هست که روی pci-e میشینه و مثل کارت گرافیک هستش نوع نصب شدنش اونا چیه داستانش اینتل زده گویا
حالا میخوام بدونم فرق اینا چیه ؟سرعت کدوم بالاتره ؟
کدومشون جدیدتره و بیشتر تو بازار جا افتاده ؟
و کدوماشون روی لپ تاپ میشینه و از کجا بفهمیم لپ تاپمون از کدوم مدل پشتیبانی میکنه ؟
(راستش من به تازگی اهمیت هارد تو سرعت سیستم رو بصورت واقعی و عملی درک کردم و خیلی دارم روی هاردهای جدید تحقیق میکنم این هاردهای جدید هم واقعا غوغان برای خودشون ..یکی از دلایلی که میگفتم چرا ویندوز هنگ میکنه رو فهمیدم یا اینکه فهمیدم چرا سرعت مک های اپل اینقدر بالاس )

مواردی که توضیح دادید فقط استانداردهای متفاوت از SSD-های پر سرعت هست که می تونه بر اساس همون استاندارد قدیمی SATA باشه که بهش AHCI هم میگن و سرعتش به 550 مگابایت در ثانیه محدوده
و میتونه بر اساس استاندارد سریع PCIe به نام NVMe هم باشه که می‌تونه به سقف سرعت 3000 مگابایت بر ثانیه هم دسترسی پیدا کنه و از همه جدیدتر و سریعتره.

از نظر طول هم فقط مشخصاتشون گفته میشه تا روی بردی که این ابعاد رو پشتیبانی کنه قابل نصب باشن.
این که به اهمیت SSD در سرعت عمل سیستم پی بردید جای خوشحالی داره.

سلام دوستان
با ۲۰ تومن(بدون در نظر گرفتن مانیتور)
یه سیستمی ترجیحا برای استریم معرفی میکنید

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

قیمتمدلنام قطعه
سه میلیون و ۹۵۰ هزار تومانAMD Ryzen 7 2700CPU
۵۵۰ هزار تومانThermalRight Le GRAND Macho RTCOOLING
دو میلیون و ۹۰۰ هزار تومانASUS Prime X470-PRO AM4MotherBoard
دو میلیون و ۲۴۰ هزار تومانGSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GBRAM
پنج میلیون و ۵۵۰ هزار تومان GIGABYTE GeForce GTX 1070 Ti WINDFORCE 2X 8GB GDDR5VGA
۷۹۰ هزار تومانSeagate Barracuda Compute 7200 64MB 2TBHDD
۷۱۰ هزار تومانSAMSUNG 860 EVO 250GBSSD
۱۷۵ هزار تومانASUS 24X SATAODD
یک میلیون و ۲۰ هزار تومانGREEN GP650B-OCPTPower
یک میلیون تومانCooler Master CM 590 IIICase
هجده میلیون و 885 هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

پاور 480 eu plus برای این سیستم کافیه؟
Ram 2*4 ddr3 1600
Cpu i3 3240
Vga rx580 8gb armor
Mb h61m-p20
Hard 2 tb
ی بار دیگه هم پرسیدم ولی میخوام مطمئن بشم.اگه با این پاور از سیستم استفاده کنم پاور یا بقیه قطعات نمیسوزه؟

بهتره از پاور 500 یا 530 وات یا بالاتر استفاده کنید که مناسب سیستم هست، با 480 واتی هم ممکنه کار کنه ولی لبِ مرزی و با ریسکِ بیشتر در طولانی مدت.

سلام بچه ها
یه راهنمایی میخواستم
ارزش داره ۴ میلیون بیشتر هزینه کنم بجای ۱۰۷۰ ti یه دونه ۱۰۸۰ ti بردارم؟

اگر نمایشگر شما رزولوشن 2K یا 4K داره یا فرکانس 144 هرتز یا بالاتر حتی با رزولوشن 1080p داشته باشه بله، خرید این کارت ارزش اون هزینه ی بیشتر رو داره.

اگر نمایشگر شما رزولوشن 2K یا 4K داره یا فرکانس 144 هرتز یا بالاتر حتی با رزولوشن 1080p داشته باشه بله، خرید این کارت ارزش اون هزینه ی بیشتر رو داره.
مانیتورم فول اچ دی ۲۴۰ هرتزه آقا فرشید عزیز

• Like
Reactions: misagh72
برای دستگاهتون باید SATA SSD بخرید که برای استفاده ی همزمان با هارددیسک فعلی، SSD رو باید با یه مبدل Kady جای رایتر دستگاه نصب کنید.
ممنون.
فقط ممکنه یک مدل کدی خوب برای لپ تاپ n56jr معرفی کنین؟ قیمت ها خیلی متفاوته.

آخرین ویرایش:
با سلام میخواستم بدونم که سیستم من الان یک پاور ۴۸۰ تغذیه میشه وقتی تو بازی میرم مصرف برق رو داخل تسک منیجر very hagh و ۱۰۰ درصد رو نشون میده آیا برای سیستم پاور کم میاره گرافیک ۱۰۶۰ هست

سلام راهی هست که بفهمم cpu اورکلاک شده؟یه کیس گرفتم i7 4770k دوستام گفتن که cpu اورکلاک شده و امکان سوختنش زیاد؟ از کجا بفهمم اورکلاک شده و راه جلوگیری از خرابیش در صورت اورکلاک شدن چیه؟؟؟

آخرین ویرایش:
ممنون.
فقط ممکنه یک مدل کدی خوب برای لپ تاپ n56jr معرفی کنین؟ قیمت ها خیلی متفاوته.

دیگه مدل خاصی نداره، متفرقه هستن.

با سلام میخواستم بدونم که سیستم من الان یک پاور ۴۸۰ تغذیه میشه وقتی تو بازی میرم مصرف برق رو داخل تسک منیجر very hagh و ۱۰۰ درصد رو نشون میده آیا برای سیستم پاور کم میاره گرافیک ۱۰۶۰ هست

اون مصرف تخمینی هست و نه میزان مصرفی که از پاور گرفته شده باشه.
مصرف 100 درصدی هم به میزان مصرف الکتریکی کل سیستم ارتباط مستقیم نداره.

اگر نگران هستید پاور رو ارتقا بدید، ولی دلیلی نداره که پاور با کارت مشکل داشته باشه.

سلام راهی هست که بفهمم cpu اورکلاک شده؟یه کیس گرفتم i7 4770k دوستام گفتن که cpu اورکلاک شده و امکان سوختنش زیاد؟ از کجا بفهمم اورکلاک شده و راه جلوگیری از خرابیش در صورت اورکلاک شدن چیه؟؟؟

اورکلاک شدن مساوی با سوختن نیست!
سری K اصولا به اسم "مناسب برای اورکلاک شدن" فروخته میشن و پردازنده ای با اورکلاک عادی و نرم افزاری نمی‌سوزه.
برای اطمینان از تنظیمات باید وارد بایوس مادربرد وارد بشید و تنظیمات Default رو فعال کنید.

• Like
Reactions: saeed_sg
دیگه مدل خاصی نداره، متفرقه هستن.

اون مصرف تخمینی هست و نه میزان مصرفی که از پاور گرفته شده باشه.
مصرف 100 درصدی هم به میزان مصرف الکتریکی کل سیستم ارتباط مستقیم نداره.

اگر نگران هستید پاور رو ارتقا بدید، ولی دلیلی نداره که پاور با کارت مشکل داشته باشه.

اورکلاک شدن مساوی با سوختن نیست!
سری K اصولا به اسم "مناسب برای اورکلاک شدن" فروخته میشن و پردازنده ای با اورکلاک عادی و نرم افزاری نمی‌سوزه.
برای اطمینان از تنظیمات باید وارد بایوس مادربرد وارد بشید و تنظیمات Default رو فعال کنید.
ممنون اگه default فعال کنم مفهمم یا اورکلاک میشه؟نمخام اورکلاکش کنم؟و میشه یه خنک کننده cpu معرفی کنید ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or