سلام.بهترین خمیر سیلیکون موجود در بازار کدوم مارک هستش؟
thermal grizzly kryonaut رو از یه جا پیدا کردم 250 میده.مناسبه یا گرون میده؟thermal grizzly kryonaut بهترین در خمیرهای سیلیکونی که استفادش راحتتره
Coollaboratory Liquid Ultra هم در خمیرهای فلزی که استفادش سخته، ولی توان حرارتی خیلی بیشتری داره، با مس هم قابل استفاده نیست.
هر دو در بازار داخلی سخت پیدا بشن.
این z9 خودش از خمیرهای Cooler Master هم یکی دو درجه ضعيف تر هست، رده عالی نیست.thermal grizzly kryonaut رو از یه جا پیدا کردم 250 میده.مناسبه یا گرون میده؟
یه سوال دیگه اونم اینکه این grizzly تفاوتش با دیپ کول z9 محسوسه یا نه؟
قدرت این سیستم در مقایسه با PS4 Pro در چه حدیه ؟ برابر، بیشتر، کمتر ؟
Intel Core i3 8100 CPU
GIGABYTE H310M S2P MotherBoard
GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000-16GB RAM
GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB GDDR5 VGA
میتونه بازی مثل Overwatch رو با آخرین تنظیمات بیاره ؟
thermal grizzly kryonaut رو از یه جا پیدا کردم 250 میده.مناسبه یا گرون میده؟
یه سوال دیگه اونم اینکه این grizzly تفاوتش با دیپ کول z9 محسوسه یا نه؟
این مدل مانیتور BenQ Full HD EX3200R VA Gaming Curved توی بازار هستش ؟ اگه هستش قیمتش ؟
با بودجه 3 میلیون مانیتور خوبی پیدا میشه ؟
سلام
بین دومانیتور MSI OPTIX MAG24C و BenQ XL2411 کدوم انتخاب مناسب تریه؟
دوست عزیز شما مدل مین رو بگین چی هستسلام میشه یه فن و خنک کننده cpu معرفی کنید. یه کیس گرفتم که احتمال میدم cpu اورکلاک شده البته تو پست های بالاتر گفتم . حالا میخام برای جلوگیری از داغ شدن و سوختنش یه فن بگیرم.بعضی از دوستام خیلی ترسوندنم برای اورکلاکی cpu ممنون میشم راهنمایی کنید
شما موقعی که کیس رو روشن می کنید دکمه delete بزنید تا وارد بایوس بشین اونجا گزینه defult بزنید که و cpu اورکلاک دیگه نیست و جای نگرانی هم نیستسلام asus z87-plus
سلام میشه یه فن و خنک کننده cpu معرفی کنید. یه کیس گرفتم که احتمال میدم cpu اورکلاک شده البته تو پست های بالاتر گفتم . حالا میخام برای جلوگیری از داغ شدن و سوختنش یه فن بگیرم.بعضی از دوستام خیلی ترسوندنم برای اورکلاکی cpu ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام asus z87-plus