مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

به جز کارت 630 که در بازی هیچ کاربردی نداره، بقیه ی قطعات خیلی خوبن، بیشتر از حد معمول و در سطح بالا. به شرط این که گرافیک گیمینگ هم بخرید.
چیزی که مناسب این سیستم باشه GTX 1660/1660Ti/1070Ti یا بالاتر هست.
سلام این سیستم دست دومش چقدر قیمت داره؟(سیستمی که بالا گذاشتم)

سلام.
من میخواستم یک هارد ssd برای لپ تاپ asus n56jr بخرم. با بودجه تقریبی 500 .
چه پیشنهادی دارین؟
میشه هم هارد خود لپ تاپ و هم ssd رو با هم داشته باشم؟

برای دستگاهتون باید SATA SSD بخرید که برای استفاده ی همزمان با هارددیسک فعلی، SSD رو باید با یه مبدل Kady جای رایتر دستگاه نصب کنید.
مدل WD Green 240GB رو می تونید بخرید که 550 تومن هست. البته بهترین مدل مثل همیشه SAMSUNG 860 EVO هست در این رده.

سلام این سیستم دست دومش چقدر قیمت داره؟(سیستمی که بالا گذاشتم)

حدود 6 تا 6600 میشه برآورد کرد.

• Like
Reactions: saeed_sg
سلام.
آقا فرشید بین برند Geil و GSkill واقعا چقدر تفاوت هست؟ این تفاوت تاثیرش محسوس هست یا اینکه فقط در benchmarkها قابل مشاهده هست؟

اولویت انتخاب که فقط تفاوت در راندمان نیست. به سازگاری کامل با مادربردهای مختلف و فعال شدنِ بی نقص XMP در فرکانس تعیین شده برای اون مدل رم هم هست. از این نظر مدلهای Geil معمولا در رده‌های آخر هستند و برعکسش، مدلهای GSkill رو تمام سازنده های مادربرد با مدلهای خودشون تست می کنن و بایوسشون رو بر اساس اونها بهینه می کنن.

• Like
Reactions: Lord Aria
سلام.
آقا یه کارت asus Strix 970 دارم که میخوام بفروشم به علاوه یک میلیون بودجه بیشتر ، سر جمع با این مقدار ، چه کارتی میشه خرید که از 970 بهتر باشه ؟

سلام
دلیل خاصی داره که کارت Sapphire RX 580 OC Nitro+ 4GB اینقدر قیمتش پایینه؟ قیمتش از بیشتر 570 ها هم پایینتره!
برای بازی در رزولوشن 1080 مناسبه؟

برند سافایر کلا کیفیت محصولاتش در حد معمولی و بدون امکانات جانبی هست و برای همین هم همیشه ارزونترین برند بوده در دنیا. مدلهای سری 570 و 580 هم که بهترین گزینه ها برای ماینینگ بودن و بنابراین این مورد هم میتونه روی کاهش قیمتش موثر باشه.
RX 580 برای رزولوشن 1080p گزینه ی خیلی خوبیه.

سلام.
آقا یه کارت asus Strix 970 دارم که میخوام بفروشم به علاوه یک میلیون بودجه بیشتر ، سر جمع با این مقدار ، چه کارتی میشه خرید که از 970 بهتر باشه ؟

مدلی که ارزش ارتقا برای شما رو داشته باشه، فقط GTX 1060 یا بالاتر هست.

ارزون ترین مادربرد با کارت گرافیک چنده جهت فیلم دیدن فقط

پردازنده این وسط حساب نیست؟!
مادربرد باید با پردازنده سازگاری داشته باشه دیگه، برای همین نمیشه مستقل انتخابش کرد.

Intel Pentium G4560
ASUS PRIME B250M-C
Nvidia GT1030

دو قطعه ی اول به تنهایی برای فیلم کفایت می کنن، اگر بهترین کیفیت دیکد و تصویر رو خواستید، قطعه ی سوم که کارت گرافیک ارزونقیمتِ غیر گیمینگ هست کفایت می کنه.

آقا من شنیده بودم که اگه کسی میخوادCPU شرکتAMD بخره باید کارت گرافیکش همAMD باشه تا با هم هماهنگ باشند؛ یارو چرت گفته یا واقعا باید این کارو انجام بدم؟ چون کارت گرافیک انویدیا مد نظرم هست

آقا من شنیده بودم که اگه کسی میخوادCPU شرکتAMD بخره باید کارت گرافیکش همAMD باشه تا با هم هماهنگ باشند؛ یارو چرت گفته یا واقعا باید این کارو انجام بدم؟ چون کارت گرافیک انویدیا مد نظرم هست

الکلی گفته من خودم الان سیستم 2700x با گرافیک 1080ti دارم مشکلی هم داریم نداره

• Like
Reactions: pc fan
سلام
دلیل خاصی داره که کارت Sapphire RX 580 OC Nitro+ 4GB اینقدر قیمتش پایینه؟ قیمتش از بیشتر 570 ها هم پایینتره!
برای بازی در رزولوشن 1080 مناسبه؟
هیچ ارزونی بی دلیل نیس! منم دو سال پیش یه ۱۰۷۰ نو گرفتم خیلی ارزون بود،وقتی دستم رسید دیدم یک سال از گارانتیش گذشته و جعبه اش هم مال یک کارت دیگه از همون برند بود!
شما اگه میتونی حتما حضوری برو ببین کارت از اینجور مشکلات نداشته باشه
واسه 1080p هم کارت خوبیه،مدل هشت گیگش تو بازی های جدید از 1060 فریم بیشتری میده

• Like
Reactions: White Injun
هیچ ارزونی بی دلیل نیس! منم دو سال پیش یه ۱۰۷۰ نو گرفتم خیلی ارزون بود،وقتی دستم رسید دیدم یک سال از گارانتیش گذشته و جعبه اش هم مال یک کارت دیگه از همون برند بود!
شما اگه میتونی حتما حضوری برو ببین کارت از اینجور مشکلات نداشته باشه
واسه 1080p هم کارت خوبیه،مدل هشت گیگش تو بازی های جدید از 1060 فریم بیشتری میده
این مدل توی تمام فروشگاه های اینترنتی ارزونه و فاصله حدود یک میلیونی و حتی بیشتر با بقیه مدل ها داره
اما آره اگه فقط تو یه فروشگاه یه چیزی ارزون باشه باید شک کرد بهش

سلام
دوستان یک سیستم که بازی dota 2 رو با Ultra setting روی 1080p با 60 fps بتونه اجرا کنه چی پیشنهاد می دین و چه قدر هزینه اش می شه؟

لطفا کیس و مانیتور رو هم لحاظ کنید. موس و کیبورد خاصی هم مد نظرتون هست ذکر کنید

سلام
دوستان یک سیستم که بازی dota 2 رو با Ultra setting روی 1080p با 60 fps بتونه اجرا کنه چی پیشنهاد می دین و چه قدر هزینه اش می شه؟

لطفا کیس و مانیتور رو هم لحاظ کنید. موس و کیبورد خاصی هم مد نظرتون هست ذکر کنید

قیمتمدلنام قطعه
یک میلیون و ۶۴۰ هزار تومانIntel Core i3 8100 BOXCPU
یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومانASUS PRIME H310M-CMotherBoard
یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومانGSkill AEGIS 2*8GB DDR4 2400-16GBRAM
دو میلیون و ۵۰ هزار تومانASUS DUAL GTX1050 2GB OC GDDR5VGA
۵۴۵ هزار تومانSeagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB - ST1000DM010HDD
۱۷۵ هزار تومانASUS 24X SATAODD
۴۷۰ هزار تومانGREEN GP530A-EUPower
۳۳۰ هزار تومانGREEN Z+ GrandCase
هشت میلیون و ۱۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

این سیستم بیش از نیاز بازی هست، اما ارزش خریدش بالاست، قابلیت ارتقای بالایی داره و به این زودیها هم برای کاربردهای دیگه ضعیف نمیشه.
برای مانیتور هم میتونید SAMSUNG S22F355 رو در نظر بگیرید که حدود 1650 هست. کیبورد و ماوس گیمینگ هم اگر بودجه رسید به اختیار خودتون.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: saeed_sg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or