مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

شما می تونی یه کارت مثل GTX 1060 یا GTX 1070 رو در نظر بگیری
باقی قطعات رو هم تا یک سال آینده باید برای ارتقاشون تصمیم گیری کنی.

با توجه به قیمت و کارایی کدوم بهتره ؟ و تفاوت قدرت بدون در نظر گرفتن قیمت ، چقدر فرق داره ؟
قیمت هاشون رو در بازار ایران میگی ؟
راستی یه سوال دیگه هم داشتم ، این دو تا کارت چقدر قویتر از کارت خودم هستن : AMD 280X 3GB DDR5
با توجه به کارت خودم کدوم کارت ارزش خرید بیشتری داره یعنی بازده بیشتری در بازی ها داره .

آخرین ویرایش:
سلام
منو راهنمایی میکنید ممنون میشم
یک سیستم میخوام ببندم بدون گرافیک مجزا چون گرافیک خود پردازنده کافیه و قصد ارتقا در اینده هم نیست
میخوام بدونم چه پاوری باید بگیرم با چه توانی و اینکه رم با چه فرکانسی باید بگیرم
مادربورد
B250M BAZOOKA | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global

پردازنده

Intel® Pentium® Processor G4560 (3M Cache, 3.50 GHz) Product Specifications
رم با فرکانس 2400 بگیرم ساپورت میکنه؟چون پردازنده که ساپورت میکنه اما در مشخصات مادربورد نوشته نسل 6 پردازنده های اینتل ساپورت نمیکنه باید چی بگیرم؟
g95y_img_20170828_191600.jpg

سلام
یک سیستم میخوام ببندم بدون گرافیک مجزا چون گرافیک خود پردازنده کافیه و قصد ارتقا در اینده هم نیست
میخوام بدونم چه پاوری باید بگیرم با چه توانی و اینکه رم با چه فرکانسی باید بگیرم
مادربورد
B250M BAZOOKA | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global

پردازنده

رم با فرکانس 2400 بگیرم ساپورت میکنه؟چون پردازنده که ساپورت میکنه اما در مشخصات مادربورد نوشته نسل 6 پردازنده های اینتل ساپورت نمیکنه باید چی بگیرم؟
g95y_img_20170828_191600.jpg
اگه مطمئنی که در اینده کارت گرافیک نصب نمیکنی که 200-250 وات هم برای این سیستم کافیه پیشنهاد من گرین 330 وات هست
پردازنده g4560 هم نسل 7 کیبی لیک هست و فرکانس 2400 رو ساپورت میکنه

• Like
Reactions: Emadakbaar
سلام، یکی از اقوام میخواد سیستم ببنده برای گیم، پولش هم حداکثر 2500 هست، مانیتور و کیس و DVD drive هم از قبل داره. در ضمن گفته براش فرقی نمیکنه که قطعات از اینتل باشه یا AMD. با این بودجه بهترین قطعات رو چی پیشنهاد میدید؟

خیلی ممنون از شما
یه سوال چرا اکثر لپ تاپهای گرون و سطح بالا پورت VGA ندارن؟ من پورت VGA خیلی برام مهمه..مثلا برای یه کانفیگ لپ تاپ امکان داره هم با VGA ازش وجود داشته باشه هم بدون VGA؟

خب من سرچ کردم و چند مدل تو بازه های قیمتی مختلف پیدا کردم اما لپ تاپهای خیلی خوب اکثرا VGA نداشتن و مجبور شدم حذفشون کنم از انتخابم
لپ تاپ 15 اينچي لنوو مدل Ideapad 510 - C
لپ تاپ 15 اينچي ايسوس مدل K556UQ - G
لپ تاپ 15 اينچي ايسوس مدل K550VX - C
لپ تاپ 15 اينچي ايسوس مدل N552VW - H (این مدل VGA نداره وگرنه فکر میکنم خیلی خوب باشه)
لپ تاپ 15 اينچي ام اس آي مدل GP62 7RD Leopard - A (اینم باز VGA نداره! راهی نیس بشه این مشکل رو حل کرد؟ برای اتصال به پروژکتور به این پورت احتیاج دارم)

هیچ کدوم از اینا همه ی اون ویژگیهایی که نیاز دارم رو به صورت یکجا نداره اما مثلا مدل لنوو میتونه خوب باشه...به نظر شما برند لنوو مشکل خاصی نداره یعنی قابل اطمینان هستش؟
منکه حسابی گیج شدم اقا فرشید شما بی زحمت راهنمایی کنید.سپاس

پورت VGA منقرض شده و بخاطر تبدیل سیگنال کیفیتش افت می کنه، داشتن این امکان رو از لیستتون خط بزنید و به جاش یه تبدیل HDMI به VGA رو لحاظ کنید. همه جا هم هست.

بین اینها N552vW انتخاب خوبیه از ایسوس
GP62 7RD Leopard MSI هم که کاملا گیمینگه ولی برای پردازش هم بالاست و کم و کسری نداره. فقط اینکه ظاهرا مونتاژ داخل هست.

اقا فرشید یه سوال در مورد کانکتور برق کارت گرافیک
گرافیک الان من Gigabyte GTX 980 ti Xtreme Edition هست که 280 وات هست و 2 تا کانتکتور 8 پین می خوره
ممکنه بخوام MSI GTX 1080 ti Lightning Z بگیرم ولی توی مشخصاتش نوشته 340 وات و 3 تا کانکتور 8 پین
پاور در حال حاضرم هم Green 850W OC هست
با توجه به اینکه قبلا گفته بودین احتیاج به اپگرید پاور نیست و همین پاور با گرافیک جدید هم جواب میده، قبل حرید گرافیک از کجا بفهمم که می تونم یه دونه کانکتور 8 پین اضافه واسه گرافی جدیدم رو وصل کنم یا نه؟ توی کیس باید چی رو نیگا کنم؟ مثلا پاور باید خروجی خالی داشته باشه یا چی؟
مرسی

شما پاورت دو تا کابل 8 و 6 پین حداقل داره، از 6 پینی ها هم میشه با تبدیل 8 پینی گرفت. در هر صورت هم پاور جواب میده و هم مصرف برقش بیشتر از کارت قبلی نیست. بنابراین نیازی به تعویض پاور نیست.

با توجه به قیمت و کارایی کدوم بهتره ؟ و تفاوت قدرت بدون در نظر گرفتن قیمت ، چقدر فرق داره ؟
قیمت هاشون رو در بازار ایران میگی ؟
راستی یه سوال دیگه هم داشتم ، این دو تا کارت چقدر قویتر از کارت خودم هستن : AMD 280X 3GB DDR5
با توجه به کارت خودم کدوم کارت ارزش خرید بیشتری داره یعنی بازده بیشتری در بازی ها داره .

راستش قیمتها در بازار خیلی نوسان داره و دیگه تنها ملاک قیمتشون راندمان در بازیها نیست. هر دو به نسبت قیمتشوت راندمان بالایی در بازیها دارن. هر چقدر بیشتر هزینه کنید راندمان بهتر و طولانی مدت تری در بازیها می گیرید.

راندمان 1060 در دایرکت ایکس 12 تا 50 درصد بالاتره، راندمان 1070 هم تا 75 درصد

سلام
مادربورد

پردازنده

پاور 380 واتی گرین هم کافیه
رم 2400 هم ساپورت می کنه ولی 2133 کار خواهد کرد. بایوس مادربرد هم حتما آپدیت باشه.

سلام، یکی از اقوام میخواد سیستم ببنده برای گیم، پولش هم حداکثر 2500 هست، مانیتور و کیس و DVD drive هم از قبل داره. در ضمن گفته براش فرقی نمیکنه که قطعات از اینتل باشه یا AMD. با این بودجه بهترین قطعات رو چی پیشنهاد میدید؟

مدل نام قطعه
Intel Core i3 7100 CPU
ASUS PRIME B250-Plus MotherBoard
GSkill Ripjaws V 2*4GB DDR4 2400MHz RAM
MSI GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5 VGA
Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB HDD
GREEN 650A-UK Power
جمع کل‌ (تومان) --- 2400

مدل نام قطعه
Intel Core i3 7100 CPU
ASUS PRIME B250-Plus MotherBoard
GSkill Ripjaws V 2*4GB DDR4 2400MHz RAM
MSI GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5 VGA
Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB HDD
GREEN 650A-UK Power
جمع کل‌ (تومان) --- 2400
ممنون فرشید جان. اونوقت این سیستم تا چه حد بازی ها رو حریفه؟ البته با این بودجه نمیشه توقع زیادی داشت، ولی از اونجایی که این فامیل ما GTA باز هست :) صد درصد ازم میپرسه که GTA رو تا چه حد گرافیکی میشه روش اجرا کرد؟ (مانیتورش 1920x1080 هست)

آخرین ویرایش:
پورت VGA منقرض شده و بخاطر تبدیل سیگنال کیفیتش افت می کنه، داشتن این امکان رو از لیستتون خط بزنید و به جاش یه تبدیل HDMI به VGA رو لحاظ کنید. همه جا هم هست.

بین اینها N552vW انتخاب خوبیه از ایسوس
GP62 7RD Leopard MSI هم که کاملا گیمینگه ولی برای پردازش هم بالاست و کم و کسری نداره. فقط اینکه ظاهرا مونتاژ داخل هست.
آقا ممنون پس شما N552 VW رو پیشنهاد دادین درسته؟ بعد این مدل جدیده؟ یعنی جدیدا عرضه شده؟
اینکه مدل MSI مونتاژ داخله یعنی از لحاظ کیفیت خوب نیس؟

آقا ممنون پس شما N552 VW رو پیشنهاد دادین درسته؟ بعد این مدل جدیده؟ یعنی جدیدا عرضه شده؟
اینکه مدل MSI مونتاژ داخله یعنی از لحاظ کیفیت خوب نیس؟
دوست عزیز،جدا از مونتاژ بودن یا نبودن ،ام اس آی رتبه ۷ جهان و ایسوس ۲ جهان هست.
توی ایران ایسوس رتبه یک و لنوو ۲ هست.
توی جهان لنوو یک و ایسوس ۲ هست!
توی ایران جنس های ایسوس خیلی خوب هستن.مخصوصا سفارش تایوان و سنگاپور.

Sent from my K00E using Tapatalk

• Like
Reactions: johhny
راستش قیمتها در بازار خیلی نوسان داره و دیگه تنها ملاک قیمتشون راندمان در بازیها نیست. هر دو به نسبت قیمتشوت راندمان بالایی در بازیها دارن. هر چقدر بیشتر هزینه کنید راندمان بهتر و طولانی مدت تری در بازیها می گیرید.

راندمان 1060 در دایرکت ایکس 12 تا 50 درصد بالاتره، راندمان 1070 هم تا 75 درصد
ممنون .
الان 1060 واقعاً از کارت خودم خیلی قویتره و ارزش خرید داره یا کمی قویتره ؟
راستی میشه به اینم نگاه بندازی ؟
GeForce GTX 1060 vs GeForce GTX 1070
اینجا که فاصله این دو تا زیاده در بازی های مختلف .
راستی حدود قیمت هر کدوم در بازار چقدره ؟ و اینکه با فاصله قیمتی که دارن و قدرت ، کدوم ارزش خرید داره ؟

سلام دوستان عزیز وقت شما بخیر
لطفا یه کیس تا حدود ۹ میلیون برای کار های محاسباتی معرفی بفرماید. گرافیک خاصی لازم نداره و یک نکته اینکه این سیستم ممکنه چند روز در حال محاسبه باشه. آیا تهویه و فن اضافه ای لازمم داره یا... با تشکر

قیمت بلک رو ندارم. نیازی هم به خریدش نیست چون گرونه. خیلی وقته هم پیشنهادش نمی دم.
Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 2TB گزینه ی اول خرید هست.
شرمنده دوباره مزاحم میشم
کمی صبر کردم تا 4 ترابایت همین مدل که گفتی رو بگیرم
ولی الان دیدم 4 ترابایتش 5900 RPM هست!
Seagate 4TB BarraCuda Compute (ST4000DM005)

به نسبت مدل 2 ترابایت که 7200 هست، خیلی اختلاف سرعت و افت کارایی داره؟
ارزش داره که بخاطر این مساله؛ به جای 4TB ، دو تا 2TB بگیرم؟
ممنون از لطفت

آخرین ویرایش:
شرمنده دوباره مزاحم میشم

ممنون از لطفت
سه تراش هم هست تو بازار

• Like
Reactions: 7se7en7
دوستان من هر چی نگاه میکنم کیس ها همه خیلی بزرگن کیس خیلی کوچیک میخوام و هر چه ارزون تر بهتر مدلی هست بهم معرفی کنید ممنون میشم

کیس گیمینگ هم باید بدنش بزرگ باشه تا جای ممکن تا تهویه ی مناسبی داشته باشه
هر چقدر فشرده تر باشه قطعات داخلش داغتر میشن و نویز بیشتری هم تولید می کنن

ممنون .
الان 1060 واقعاً از کارت خودم خیلی قویتره و ارزش خرید داره یا کمی قویتره ؟
راستی میشه به اینم نگاه بندازی ؟
GeForce GTX 1060 vs GeForce GTX 1070
اینجا که فاصله این دو تا زیاده در بازی های مختلف .
راستی حدود قیمت هر کدوم در بازار چقدره ؟ و اینکه با فاصله قیمتی که دارن و قدرت ، کدوم ارزش خرید داره ؟

دوست عزیز درصدهای تفاوت کارایی گفتم بهتون

قیمت این مدلها بالا رفته این چند وقت و گرون شده، هم سخت پیدا میشن و هم خیلی برندها موجودی ندارن

مثلا GTX 1070 از برند MSI و ایسوس تا 2400 بالا رفته

سلام دوستان عزیز وقت شما بخیر
لطفا یه کیس تا حدود ۹ میلیون برای کار های محاسباتی معرفی بفرماید. گرافیک خاصی لازم نداره و یک نکته اینکه این سیستم ممکنه چند روز در حال محاسبه باشه. آیا تهویه و فن اضافه ای لازمم داره یا... با تشکر

مدل نام قطعه
AMD Ryzen 7 1800X CPU
(GREEN GLACIER 240 EVO AiO Liquid Cooler(AM4 Socket Compatible COOLING
ASUS PRIME X370-PRO AM4 MotherBoard
G.Skill Trident Z 2*16GB 3000Mhz RAM
ASUS GTX 1060 DUAL OC 6GB GDDR5 VGA
Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 2TB HDD
SAMSUNG 850 EVO 250GB SSD
ASUS 24X SATA ODD
GREEN GP750B-OC+ Platinum Power
Cooler Master MasterCase Maker 5 Case
جمع کل‌ (تومان) ---8200

شرمنده دوباره مزاحم میشم

ممنون از لطفت

بستگی داره برای چه کار ندنظر داشته باشید، برای بازی و لود برنامه های سنگین باشه بله، تفاوت داره سرعتشون، برای آرشیو باشه خیر، مشکلی نداره
دوستمون هم گفتن که تا مدل 3 تراباینی رو میشه همون 7200 دور انتخاب کرد. دو تا 2 ترابایتی هم بگیری خوبه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or