سلام دوستان
قصد خرید یه مودم داشتم با بودجه ۲۰۰ ۲۵۰
چه مودمی پیشنهاد میدین؟شبکه 802.11ac هم پشتیبانی کنه
و اینکه این شبکه برای انتقال سریع داده بین کامپیوتر و گوشی و یا هارد موثر هست درسته؟
با این بودجه نهایتش بشه یه مودم روتر با استاندارد N 300 مگابیت خرید کرد، مثل TP LINK 8970/8980
استاندارد AC رو فقط با بودجه 400 به بالا دنبالش باشید
اینکه این استاندارد برای انتقال داده ها خوبه یا نه بستگی به سرعت تراشه ی وایرلس داره و اینکه تمام موبایلهای شما از این استاندارد پشتیبانی کنن و گیرنده ی وایرلسی که روی PC دارید هم با همین استاندارد 802.11ac باشه، وگرنه سرعتشون به سرعت های کندتر سری N نزول می کنه.
سلام خسته نباشید
آقا فرشید لپ تاپ واسه کار با نرم افزار 3dmax پیشنهادتون چیه؟ کلا با لپ تاپ میشه از این نرم افزار خروجی گرفت؟ اگه کلا کسی بخواد با 3dmax کار کنه و نخواد رندرینگ انجام بده چجوریه لپ تاپ سبک تر و ارزونتر میتونه استفاده کنه؟ چه مدلی و چه قیمت؟..ممنون و مچکر
برای رندرینگ که لپ تاپ اصلا و ابدا مناسب نیست، برای ویرایش های جزئی و خروجی گرفتن هم فقط مدلهای قدرتمندی با پردازنده های Core i7 7700HQ یا 7820HK توصیه میشه، وگرنه پردازنده های سری U و لپ تاپهای زیر 4 تومن برای این کار مناسب نیستن.
مثلا Lenovo Ideapad Y700 - D با پردازنده ی 6700HQ یه انتخاب خوبه که حدود 4200 هست. گرافیکش هم در حدی هست که طراحی ها رو برای View port گرفتن بتونه Real time پردازش کنه.