مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

مدل نام قطعه
AMD Ryzen 7 1800X CPU
(GREEN GLACIER 240 EVO AiO Liquid Cooler(AM4 Socket Compatible COOLING
ASUS PRIME X370-PRO AM4 MotherBoard
G.Skill Trident Z 2*16GB 3000Mhz RAM
ASUS GTX 1060 DUAL OC 6GB GDDR5 VGA
Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 2TB HDD
SAMSUNG 850 EVO 250GB SSD
ASUS 24X SATA ODD
GREEN GP750B-OC+ Platinum Power
Cooler Master MasterCase Maker 5 Case
جمع کل‌ (تومان) ---8200
ممنون آقا فرشید
اگر زحمتی نیست حدود قیمت هر کدوم رو هم مینویسین.
بعد اینکه این کارت گرافیک زیاد نیست برای این سیستم. چون کار های گرافیکی قرار نیست انجام بده، فقط محاسبه هست. اگر یه کارت ارزونتر پیشنهاد کنین میشه پردازندرو باز ارتقاع داد؟
ممنون آقا فرشید
اگر زحمتی نیست حدود قیمت هر کدوم رو هم مینویسین.
بعد اینکه این کارت گرافیک زیاد نیست برای این سیستم. چون کار های گرافیکی قرار نیست انجام بده، فقط محاسبه هست. اگر یه کارت ارزونتر پیشنهاد کنین میشه پردازندرو باز ارتقاع داد؟
معمولا سیستمای اینچنینی اگر برای کارای تدوین و گرافیک هم استفاده بشن نیاز به ویدیو بافر سریع و گرافیک مناسب برای پیش نمایش طرح‌ها هستن، برای همین هم بجای کارت 800 تومنی یه کارت 1300 توصیه میشه که این قبیل کارها رو هم بتونه انجام بده
اگر مطلقا برنامه ی گرافیکی استفاده نمی کنید که یه کارت GTX 950/1050 هم کافیه.

معمولا سیستمای اینچنینی اگر برای کارای تدوین و گرافیک هم استفاده بشن نیاز به ویدیو بافر سریع و گرافیک مناسب برای پیش نمایش طرح‌ها هستن، برای همین هم بجای کارت 800 تومنی یه کارت 1300 توصیه میشه که این قبیل کارها رو هم بتونه انجام بده
اگر مطلقا برنامه ی گرافیکی استفاده نمی کنید که یه کارت GTX 950/1050 هم کافیه.
بله متوجه شدم. فقط امکان داره قیمت هر کدوم از قطعات رو هم بفرماید. متشکرم

اقا فرشید این قضیه مادر بورد های 1155 گیگا که میگن سی پیوهای 22nm رو همه رو سا پورت میکنه چیه صحت داره ؟

این قضیه برا خیلی وقت پیشه و چند نسل قبلتر، شما بگو چه پردازنده ای رو برای چه مادربردی می خوای و هدفت چیه.

سلام دوستان قیمت مادربردgiga ga-ma74gmt-s2چنده

این بردا خیلی وقته نیستن. دست دومش رو هم سخت بشه پیدا کرد.

این قضیه برا خیلی وقت پیشه و چند نسل قبلتر، شما بگو چه پردازنده ای رو برای چه مادربردی می خوای و هدفت چیه.

والا یکی از دوستان میخواد یه مادربرد 1155 بگیره با یه پردازنده نسل 4 سری انلاک که اورکلاک کنه مشکلی با کارت گرافیک ها نداشته باشه که من بهش گفتم بهتره 1151 بگیری که گفت نمیخوام هزینه کنم همینو یه پردازنده سری k بگیرم اورکلاک کنم با 1080 هم جواب میده برای همین خواستم بپرسم این قضیه تا چه حد صحت داره

مادربردم سوخته حالا بردم قطعات فروشی میگه این مدلو میزارم صدوخورده ای میخواستم بپرسم گرون نمیگه؟ مادربرد خودم eliteh61h2 m13 ddr3 چه مادربرد های مشابهی مدنظرتونه...البته ارزون دربیاد:D

والا یکی از دوستان میخواد یه مادربرد 1155 بگیره با یه پردازنده نسل 4 سری انلاک که اورکلاک کنه مشکلی با کارت گرافیک ها نداشته باشه که من بهش گفتم بهتره 1151 بگیری که گفت نمیخوام هزینه کنم همینو یه پردازنده سری k بگیرم اورکلاک کنم با 1080 هم جواب میده برای همین خواستم بپرسم این قضیه تا چه حد صحت داره

دوستتون اشتباه می کنه، پردازنده ی قدیمی از چند نسل قبلی اگه حتی Core i7 هم باشه ممکنه راندمانش از Core i5 نسل جدید هم در بازیها پایینتر باشه (که هست)
هر پردازنده ای هم که باشه با اورکلاک هم با کارت GTX 1080 گلوگاه خواهد شد در برخی بازیهای سنگین تر

سلام فرشید جان
آقا من یه کیس برای کارهای مبتدی گرافیکی و انیمیشن میخوام. بودجه هم تا 2500 دارم. ممنون میشم راهنمایی کنی.

مدل نام قطعه

AMD Ryzen 5 1500X
MSI B350 GAMING PLUS AM4
2X GSkill Ripjaws V 4GB DDR4 2400Mhz RAM
GTX 950 2GB VGA
Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB HDD
Samsung 24X SATA ODD
GREEN 650A-UK Power
GREEN X2 Jagaur V2 Case
جمع کل‌ (تومان) ---

مادربردم سوخته حالا بردم قطعات فروشی میگه این مدلو میزارم صدوخورده ای میخواستم بپرسم گرون نمیگه؟ مادربرد خودم eliteh61h2 m13 ddr3 چه مادربرد های مشابهی مدنظرتونه...البته ارزون دربیاد:D

مادربرد خودتون که اینتلی هست، مادربرد پیشنهادی هم سوکت AM3 و برای پردازنده های نسل قبلی AMD هست، اینا قراره چجوری با هم سازگاری داشته باشن؟!
اون فروشنده احتمالا اشتباه کرده.

مدل نام قطعه

AMD Ryzen 5 1500X
MSI B350 GAMING PLUS AM4
2X GSkill Ripjaws V 4GB DDR4 2400Mhz RAM
GTX 950 2GB VGA
Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB HDD
Samsung 24X SATA ODD
GREEN 650A-UK Power
GREEN X2 Jagaur V2 Case
جمع کل‌ (تومان) ---
فرشید جان سی پی یو اینتل میخواستم. مین بُرد هم گیگابایت.
بعد به نظرتون 4 گیگ رم کم نیست؟ البته جسارت نباشه شما استادی و سیستم قبلی که برام بستی فوق العاده بود. ولی این سیستم رو برای گیم هم میخواستم.
اگه زحمتی نیست جمع کل هم بگین. یکم بالاتر هم شد مشکلی نیست. برام مهم اینه که این سیستم از هر جهت عالی باشه.

سلام دوستان
قصد خرید یه مودم داشتم با بودجه ۲۰۰ ۲۵۰
چه مودمی پیشنهاد میدین؟شبکه 802.11ac هم پشتیبانی کنه
و اینکه این شبکه برای انتقال سریع داده بین کامپیوتر و گوشی و یا هارد موثر هست درسته؟

سلام دوستان
قصد خرید یه مودم داشتم با بودجه ۲۰۰ ۲۵۰
چه مودمی پیشنهاد میدین؟شبکه 802.11ac هم پشتیبانی کنه
و اینکه این شبکه برای انتقال سریع داده بین کامپیوتر و گوشی و یا هارد موثر هست درسته؟
بله خوبه برای انتقال.
توی این بودجه پیدا نکردم!

Sent from my K00E using Tapatalk

آخرین ویرایش:
سلام خسته نباشید
آقا فرشید لپ تاپ واسه کار با نرم افزار 3dmax پیشنهادتون چیه؟ کلا با لپ تاپ میشه از این نرم افزار خروجی گرفت؟ اگه کلا کسی بخواد با 3dmax کار کنه و نخواد رندرینگ انجام بده چجوریه لپ تاپ سبک تر و ارزونتر میتونه استفاده کنه؟ چه مدلی و چه قیمت؟..ممنون و مچکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or