خیلی ممنون از شماخب توی این رده هم مدل گیمینگ میشه خرید هم مدل معمولی، اونی که شما نیاز دارید باید پردازنده ی Core i7 سری HQ داشته باشه و شاسی با کیفیت و پنل IPS
مدلای مختلفی میشه با این مشخصات پیدا کرد، باید با جزییات بررسی کرد. الان مدل خاصی مدنظرم نیست. شما خودت یه تحقیق کن چند مدل رو کاندید کن روشون بحث کنیم.
یه سوال چرا اکثر لپ تاپهای گرون و سطح بالا پورت VGA ندارن؟ من پورت VGA خیلی برام مهمه..مثلا برای یه کانفیگ لپ تاپ امکان داره هم با VGA ازش وجود داشته باشه هم بدون VGA؟
خب من سرچ کردم و چند مدل تو بازه های قیمتی مختلف پیدا کردم اما لپ تاپهای خیلی خوب اکثرا VGA نداشتن و مجبور شدم حذفشون کنم از انتخابم
لپ تاپ 15 اينچي لنوو مدل Ideapad 510 - C
لپ تاپ 15 اينچي ايسوس مدل K556UQ - G
لپ تاپ 15 اينچي ايسوس مدل K550VX - C
لپ تاپ 15 اينچي ايسوس مدل N552VW - H (این مدل VGA نداره وگرنه فکر میکنم خیلی خوب باشه)
لپ تاپ 15 اينچي ام اس آي مدل GP62 7RD Leopard - A (اینم باز VGA نداره! راهی نیس بشه این مشکل رو حل کرد؟ برای اتصال به پروژکتور به این پورت احتیاج دارم)
هیچ کدوم از اینا همه ی اون ویژگیهایی که نیاز دارم رو به صورت یکجا نداره اما مثلا مدل لنوو میتونه خوب باشه...به نظر شما برند لنوو مشکل خاصی نداره یعنی قابل اطمینان هستش؟
منکه حسابی گیج شدم اقا فرشید شما بی زحمت راهنمایی کنید.سپاس