مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام .
سیستم موجود :
asus p6t
green 885b
gskill 3gb 3*1 tripple channel 1333 cl7
evga gts 250 512mb
western caviar black 500gb
case nzxt apollo

خوب قصد ارتقای سیستم رو دارم ولی اولویت اولم گیم نیست .
پردازنده روی دمای بالایی کار میکنه ، بین 70 تا 95 . نمیدونم چرا ! ولی خوب فن خودش خوب نیست و همینطور خمیر زیرش ...
یک فن خوب که توی کیسم جا بشه میخوام ، یک چیزی میخوام نسبت قیمت به کاراییش بالا باشه و دما رو بیاره حول 40 تا 50 و تو لود نهایت 70-75 بشه .
مورد بعدی رم هست . مقدارش کم هست . نمیدونم این رم هامو بفروشم یا نگه دارم ! احتمالا بخوام 3تا4 گیگ بصورت تریپل اضافه کنم.
رم خوب و قیمت مناسب چی پیشنهاد میدین ؟
و گزینه ی بعدی هارد .
خداییش همه بلایی سر این وسترن آوردم ، ولی الان که تقریبا پره ، لودش همش میره رو 100 ... ، میخوام یک هارد 1 ترا بگیرم ، نظرم روی باراکودا سیگیت هست .

در آخر اگر بخوام گرافیکو عوض کنم که بازی ها با رزولوشن 1600*900 و کیفیت high اجرا بشن (نه اولترا و وری های) ، چه کارتی پیشنهاد میشه که باز نسبت به قیمتش بهترین کارایی رو ارایه بده و مناسب باشه .

در مورد cpu هم نمیدونم ولی خودم نیازی به تعویض نمیبینم ... چون اونطوری بکل باید پلتفرم عوض بشه و هزینش زیر 1500 نمیشه .

ممنون

سلام فرشیدجان چندتا سوال دارم:
1-با توجه به پیشرفتهای ویندوز10 هنوزهم یه 980ti رو به دوتا 970 ترجیح میدید؟امکان داره درآپدیتهای آینده کاربرد دوتا970 با توجه به حافظه ی رم بیشتر بهتر باشه چون قیمتاشون دقیقن یکی میشه؟
2-توی بعضی از فروم اینترنتی بعضی از دوستانیکه از ویندوز10 استفاده میکردن گله داشتن از اینکه آپدیتهای خودکار ویندوز10 دربعضی اوقات تا 75 درصد حافظه ی ssd ها رو پر میکرد و مجبور به عوض کردن ویندوز ونصب ویندوزهای پایینتر مثه 8.1و7 شدن.بنابراین به نظر شما بهترین ویندوز برا بازی کدوم نسخس؟
3-نظرتون راجع به هاردهای هیتاچی و توشیبا چیه؟باتوجه به خرابیهای خیلی زیاد وسترن دیجیتال در سال 2015 میشه اونا رو جایگزین وسترن وسیگیت کرد؟
4-خنک کننده های جدید گرین رو چطور میبینید ارزش خرید دارن؟ازشون آزمایش کردین؟
5-توی بازی 6700k چقدر از 6700 فریم بیشتری داره؟

آخرین ویرایش:
سلام ، فرشید جان بین مادربردهای سوکت 1155 کدوما Integrated GPU یا همون گرافیک داخلی CPU رو ساپورت میکنن ؟
خودم ASUS P8P67 دارم و میدونم که ساپورت نمیشه اصلاً . ممنون میشم جواب بدی

با این قطعات تغییر هیچ یک ضروری نیست، اما اگر می خواین راندمان بازیها بالاتر بره اول از همه کارت گرافیک نسبتا ضعیف رو به مدلی مثل GTX 960/970 ارتقا بدید.

ممنون از راهنمائیتون.البته فک کنم با ارتقا به 970 باید پاور رو هم عوض کنم

آخه میخوام raid0 کنم.
و کابل HDMI ای هست که 120هرتز رو پشتیبانی کنه؟
چون من هم فیلم میبینم هم بازی اونوقت اگه بخوام از hdmi استفاده کنم تو بازی 60هرتز میشه و اگه DVI استفاده کنم فیلم های HD رو کم کیفیت میبینم.

Raid کردن SSD ها مثل هاردها ضروری نیست، به جاش بهتره از SSD های M.2 NvMe استفاده کنید.
کابل HDMI 1.2 و بالاتر می تونه فرکانسهای بالا رو در رزولوشن های بالا پشتیبانی کنه. مگر اینکه 4K و 60 هرتز لازم داشته باشید که یا باید از HDMI 2.0 استفاده کنید یا کلا از DisplyPort بهره بگیرید/

سلام بین سه رم زیر کدوم رو برای خرید پیشنهاد میدید؟(asus p8z77-v)
قیمتشون چقدره؟

DDR3
G.SKILL TridentX 16GB DDR3 2400MHz CL11

Corsair Vengeance Pro Red 16GB 8GBx2 2400Mhz DDR3

Gskill Ripjaws X 8GB 4GBx2 2400MHz CL11 DDR3 ازاین مدل دوتا سفارش بدم

همشون خوبن و اولی کمی بهتر از بقیه هست.

فرشید جان این گیگا 980 ti مدل اکستریم چه فرقی باg1 داره
و اینکه برای گیم classfied evga بهتره یا گیگا؟ چون evga الان موجود قیمتشم به مراتب بهتره

فرقش برخی امکانات مثل قطعات روی برد بهتر و قابلیت نورپردازی اختیاری در زیر فنهای خنک کننده هست.
این کارتا همه برای گیمن دیگه، کاربرد دیگه ای دارن مگه؟!

خنک کنندگی، دما و نویز کارتهای گیگا بهتر هست با فاصله،

سلام .
سیستم موجود :
asus p6t
green 885b
gskill 3gb 3*1 tripple channel 1333 cl7
evga gts 250 512mb
western caviar black 500gb
case nzxt apollo

خوب قصد ارتقای سیستم رو دارم ولی اولویت اولم گیم نیست .
پردازنده روی دمای بالایی کار میکنه ، بین 70 تا 95 . نمیدونم چرا ! ولی خوب فن خودش خوب نیست و همینطور خمیر زیرش ...
یک فن خوب که توی کیسم جا بشه میخوام ، یک چیزی میخوام نسبت قیمت به کاراییش بالا باشه و دما رو بیاره حول 40 تا 50 و تو لود نهایت 70-75 بشه .
مورد بعدی رم هست . مقدارش کم هست . نمیدونم این رم هامو بفروشم یا نگه دارم ! احتمالا بخوام 3تا4 گیگ بصورت تریپل اضافه کنم.
رم خوب و قیمت مناسب چی پیشنهاد میدین ؟
و گزینه ی بعدی هارد .
خداییش همه بلایی سر این وسترن آوردم ، ولی الان که تقریبا پره ، لودش همش میره رو 100 ... ، میخوام یک هارد 1 ترا بگیرم ، نظرم روی باراکودا سیگیت هست .

در آخر اگر بخوام گرافیکو عوض کنم که بازی ها با رزولوشن 1600*900 و کیفیت high اجرا بشن (نه اولترا و وری های) ، چه کارتی پیشنهاد میشه که باز نسبت به قیمتش بهترین کارایی رو ارایه بده و مناسب باشه .

در مورد cpu هم نمیدونم ولی خودم نیازی به تعویض نمیبینم ... چون اونطوری بکل باید پلتفرم عوض بشه و هزینش زیر 1500 نمیشه .

ممنون

درسته که با تعویض پردازنده کل پلتفرم باید عوض بشه، اما چه قصد بازی داشته باشید و چه کار دیگه، این پلتفرم دیگه ارزش خرج کردن نداره و هم توی بازی و هم برنامه های حرفه ای ترمز کار شما رو می گیره.
برای فن می تونید از Noctua NH-U12P SE2 استفاده کنید که حدود 250 تومن هست و راندمان بالایی داره و در عین حال در بیشتر کیسها جا میشه

رم رو هم باید ماجولهای فعلی رو بفروشید و 3 تا 4 گیگی باس 1600 بخرید. از برند GSKILL

هارد هم سی گیت 7200 مدل 64 مگ بافر توصیه میشه
گرافیک روی این سیستم با ترمز دستی بالا کار خواهد کرد! کارت GTX 960 یا بالاتر توصیه میشه که حدود یک میلیون است.

سلام فرشیدجان چندتا سوال دارم:
1-با توجه به پیشرفتهای ویندوز10 هنوزهم یه 980ti رو به دوتا 970 ترجیح میدید؟امکان داره درآپدیتهای آینده کاربرد دوتا970 با توجه به حافظه ی رم بیشتر بهتر باشه چون قیمتاشون دقیقن یکی میشه؟
2-توی بعضی از فروم اینترنتی بعضی از دوستانیکه از ویندوز10 استفاده میکردن گله داشتن از اینکه آپدیتهای خودکار ویندوز10 دربعضی اوقات تا 75 درصد حافظه ی ssd ها رو پر میکرد و مجبور به عوض کردن ویندوز ونصب ویندوزهای پایینتر مثه 8.1و7 شدن.بنابراین به نظر شما بهترین ویندوز برا بازی کدوم نسخس؟
3-نظرتون راجع به هاردهای هیتاچی و توشیبا چیه؟باتوجه به خرابیهای خیلی زیاد وسترن دیجیتال در سال 2015 میشه اونا رو جایگزین وسترن وسیگیت کرد؟
4-خنک کننده های جدید گرین رو چطور میبینید ارزش خرید دارن؟ازشون آزمایش کردین؟
5-توی بازی 6700k چقدر از 6700 فریم بیشتری داره؟

1-قطعا! ربطی به پیشرفته ویندوز نداره، هنوز هیچ عنوانی نیست که از قابلیتهای جدید DX12 استفاده کرده باشه، تازه پشتیبانی از SLI ضعیف شده و استفاده از رم گرافیکی بیشتر!
2-ویندوز 10، اگه جا کم دارن باید پارتیشن بزرگتری در نظر بگیرن، آپدیتها هم هیچ حجم جدیدی نمی گیرن، از ابتدای عرضه ی ویندوز 10 تا الان حتی 1 گیگابایت هم به حجم فایلهای ویندوز اضافه نشده!
3-هر چی که تا الان توصیه کردم یعنی خوبه، سی گیت توصیه میشه، هیتاچی خودش زیرمجموعه ی وسترنه و توشیبا هم فقط هار لپتاپی تولید می کرد.
4- هنوز برای آزمایش در اختیار ما قرار نگرفتن و قضاوت زوده.
5-تقریبا هیچی، مگر اینکه خیلی اورکلاک شده باشه، در اون صورت شاید تاثیر خیلی کمی داشته باشه.

سلام ، فرشید جان بین مادربردهای سوکت 1155 کدوما Integrated GPU یا همون گرافیک داخلی CPU رو ساپورت میکنن ؟
خودم ASUS P8P67 دارم و میدونم که ساپورت نمیشه اصلاً . ممنون میشم جواب بدی

سری H67/H77/B75 تراشه هایی هستن که بیشتر مادربردهاشون خروجی گرافیک هم دارن.

ممنون از راهنمائیتون.البته فک کنم با ارتقا به 970 باید پاور رو هم عوض کنم

اگه پاور 500 وات یا بالاتر ندارید باید پاورتون رو عوض کنید، هر چند که 450 وات هم برای مدل معمولیش کافیه.

سلام.عذر خواهی میکنم که سوالم رو اینجا مطرح میکنم.چون تاپیک مربوطه ش انگار به خواب زمستانی رفته......من یه هدست گیمینگ میخوام با فیش 3.5 که از نظر کیفیت صدا نمیگم عالی باشه(چون حدود قیمتها رو میدونم) در حد متوسط باشه و بشه به دسته کنسول ps4 هم وصلش کرد..با بودجه حدودا 150 هزار تومن.ممنون میشم مدل و برند رو معرفی بفرمایین.

سلام.عذر خواهی میکنم که سوالم رو اینجا مطرح میکنم.چون تاپیک مربوطه ش انگار به خواب زمستانی رفته......من یه هدست گیمینگ میخوام با فیش 3.5 که از نظر کیفیت صدا نمیگم عالی باشه(چون حدود قیمتها رو میدونم) در حد متوسط باشه و بشه به دسته کنسول ps4 هم وصلش کرد..با بودجه حدودا 150 هزار تومن.ممنون میشم مدل و برند رو معرفی بفرمایین.

با 150 تومن فقط میشه مدلهایی از برند استیل سریز رو خرید، با این بودجه نمیشه چیزی خرید که عالی باشه ام در روده ی گیمینگ برند ذکر شده مدلهایی داره/

سلام
آقا فرشید یه مادربرد سی پی یو پاور و گرافیک تا دو ملیون پونصد معرفی میکنی
بیشتر برای گیم میخواد، رم هم DDR3 داره 8 گیگ با باس 2133
ممنون

رم باید دو تا ماجول عین هم باشه، اگه تکی هست کافی نیست.

CPU:Core i5 4690
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:GIGA GTX 960 4GB GDDR5
POWER:GREEN 600w

سلام.فرشید جان برای بازی کردن با کیفیت full hd مانیتور 24بهتره یا27؟

قطعا سقف کیفیت 1080 فقط تا 24 اینچی هست، مدلهای 27 اینچی با رزولوشن 1080 تراکم پیکسلی مناسبی ندارند، البته از نظر چشمهای تیز بین.

فرشید جان شرمنده دوباره مزاحمت شدم،میشه بفرمائید جریان این پردازنده های اسکای لیک چیه؟میتونیم راحت خرید کنیم یا باید صبرکنیم؟این نرم افزاری که میگن توش پردازنده ها لگ وهنگ دارن مربوط به چه کارهایی هستن؟به بازیها هم مربوط میشن یانه؟
شما خرید یه evossd250 گیگو پیشنهاد میدید یا راید صفر دوتا 120 گیگ سامسونگ evo?فقط واسه گیم و اینترنت هست.

آخرین ویرایش:
دوستان بهترین سیستم INTEL (فقط کیس) برای گیمینگ تا 3تومن چی پیشنهاد میدید؟ فقط حتما حافظه SSD هم داشته باشه هرچند بقدار کم مثلا 120 گیگ و با یه ترا HDD , قابل ارتقا و مادربردش بلوتوث و Wifi دار باشه که خیلی مهمه باتشکر تا برنامه بعد =;

سلام خدمت اقا فرشید و بقیه دوستان
vga : gtx960 4g
cpu: ci7 4770
MB: Z97 gaming 3
ram: 16gb
برای سیستم بالا، چه پاوری مناسبه؟
برای رم بالا چه باسی بهتره گرفته بشه؟ باتوجه به سیستم!
چه کیسی رو پیشنهاد میکنید؟

پیشاپیش ممنون!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or