فرشید جان شرمنده دوباره مزاحمت شدم،میشه بفرمائید جریان این پردازنده های اسکای لیک چیه؟میتونیم راحت خرید کنیم یا باید صبرکنیم؟این نرم افزاری که میگن توش پردازنده ها لگ وهنگ دارن مربوط به چه کارهایی هستن؟به بازیها هم مربوط میشن یانه؟
شما خرید یه evossd250 گیگو پیشنهاد میدید یا راید صفر دوتا 120 گیگ سامسونگ evo?فقط واسه گیم و اینترنت هست.
جریان خاصی ندارن، یه باگ دارن که توی شرایط خاصی فقط بروز می کنن، با آپدیت جدید مادربردها هم برطرف خواهند شد. موردی با بازیها گزارش نشده، راحت بخرید.
من یه دونه 250 رو توصیه می کنم، برخی شاخصه های سرعت مثل سرعت نوشتن با Raid 0 کردن بیشتر نمیشن،
دوستان بهترین سیستم INTEL (فقط کیس) برای گیمینگ تا 3تومن چی پیشنهاد میدید؟ فقط حتما حافظه SSD هم داشته باشه هرچند بقدار کم مثلا 120 گیگ و با یه ترا HDD , قابل ارتقا و مادربردش بلوتوث و Wifi دار باشه که خیلی مهمه باتشکر تا برنامه بعد
CPU:Core i5 6400
RAM:2*4GB 2133 DDR4
M/B:ASUS H170 PRO GAMIG
VGA:GTX 960 4GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1
این حدود 3100 میشه.
نمیشه هم برای گیمینگ باشه، هم بلوتوث داشته باشه و هم Wi - Fi، تازه SSD هم داشته باشه! دلیلش هم اینه که باعث میشه از قطعات اصلی سیستم بزنی و راندمانت در بازیها خیلی کمتر بشه.
اگه اینا رو هم بخوای باید بودجه ی مجزا بهشون اختصاص بدی.
درود دوستان
پردازنده Q9550 بدرد بازیهای امروزی در رزولوشن 720p یا 768p میخوره ؟
برای یکی از سیستم های گیم نت دوستم میخواییم بگیریم اگر خوبه
برای بازیهای امروزی خیر، اما برای بازیهایی که معمولا در گیم نت ها استفاده میشه کاملا جوابگو هست.
بازیهای امروزی هم اگر مثل DOTA 2 یا WOW باشه کافیه، اگه COD BO3 یا AC Syndicate باشه اصلا کافی نیست.
سلام و درود @};-@};-@};- بین این دو تا ssd موندم OCZ AMD Radeon R7 SSD (240GB)
Samsung 850 PRO 256GB SATA3
خودم نظرم رو اولی هست i love AMD :bighug:
این خیلی تابلوئه، چون فرقشون واضحه
قطعا مدل 850 PRO نسبت به تمام SSD های دیگه سرتر هست، مدل AMD که بماند. البته اونم ریبرند یه برند معتبر دیگه هست.
سلام
بین GTX 970 ه گیگابایت و ایسوس کدوم خنکتره یا کولر بهتری داره؟
کولر 3 فن گیگا خنک تر و کم صداتر هست.
سلام خدمت اقا فرشید و بقیه دوستان
vga : gtx960 4g
cpu: ci7 4770
MB: Z97 gaming 3
ram: 16gb
برای سیستم بالا، چه پاوری مناسبه؟
برای رم بالا چه باسی بهتره گرفته بشه؟ باتوجه به سیستم!
چه کیسی رو پیشنهاد میکنید؟
پیشاپیش ممنون!
یه 500 وات کافیه، یه 550 هم توصیه میشه.
چون Z97 هست باس 2400 هم براش مناسبه و می تونه کار کنه، DDR3 دیگه بالاتر فقط گرونه.
کیس گیمینگ مثل X2 یا X3 Viper توصیه میشه تا کارت گرافیک بلند گیگا هم توش جا بشه.