چقدر تاثیر داره؟
من GTA V رو HDD نصب داشتم که بخاطر زمان لود زیاد پاک کردم و رو SSD نصب کردم ولی حداقل تو لود تفاوتی ندیدم!
قرار نیست توی همه ی بازیها تاثیر داشته باشه یا تاثیرش محسوس باشه، همین بازی GTA V رو هم که گفتید خیلی از دوستان بعد از مدتی بازی کردن لگ می گرفت بازیشون که با نصب بازی روی SSD برطرف میشد
البته سیستمهای قوی وابستگیشون به این موارد کمتر هست اما مورد ضروری استفاده از SSD برای ویندوز هست.
سلام و درورد
دوستان بنده قصد خرید
این کارت گرافیک رو دارم، کارت فعلیم زیادی قدیمی شده، اما نمیدونم اگر این کارت رو بخرم با سیستم فعلیم بخصوص پاور و مادربودرم سازگاری داره یا نه، خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.
اطلاعات سیستمم در عکس زیر مشخصه، پاورم هم گرین 530 وات هست:
بله، هم با سیستم و مادربرد سازگاری داره و هم پاور،
کلا کارت قدرتمندی نیست که توان بالایی لازم داشته باشه.
دوستان دوتا سوال داشتم در مورد رم بی زحمت به هر دو مورد پاسخ بدید:
آیا زمان تاخیر پایین رم تاثیر گذاری زیادی روی گمینگ داره؟ من جایی خوندم که هر یک شماره پایین اومدن رمان تاخیر به مثابه صد مگاهرتز بالارفتن فرکانس هست. مثلا یه رم 4 گیگ 1600 سی ال 9 از یه رم 4 گیگ 1886 مگاهرتز سی ال 11 سریعتره!
آیا افزایش فرکانس رم تاثیر زیادی بروی گیمینگ داره؟ جایی خوندم که تفاوت یک رم 1600 مگاهرتز با یه رم 2400 مگاهرتز تو گیمینگ بین 8 تا 10 فریم خواهد بود.
میخواستم بدونم اگر تا این حد تاثیر گذاری دارن من بجای خرج زیاد و ارتقای گرافیک و سی پی یو بهتره به فکر ارتقا رم باشم، در حال حاضر پردازنده 4460 دارم با کارت 970. مشکلم اینه که بعضی جاها افت فریم ناگهانی دارم که چندان خوشایند نیست.
خیر، تاثیر خیلی کمی داره، حتی فرکانس بالاتر از 1866 یا 2000 مگاهرتز هم کمترین تاثیری نداره اگر DDR3 باشه، برای DDR4 هم فرکانس 2400 نقطه ی نرمال سرعت فرکانسی هست.
اون جایی که نوشته بود 8 تا 10 فریم تفاوت ایجاد شده یا مربوط به یک بازی خاص بوده (مثلا فال اوت 4) یا کلا مطلب بی پایه و اساس و غیر علمی بوده.
درود بر آقا فرشید گل
خوبید؟
فرشید جان دقیقا سوال این دوستمون برای منم بوجود اومده
قبل از هر چیزی مشخصات سیستمم رو بگم :
main maximus vii ranger
4790k
1333 2*4 gig
980 GTX
مشکل از اینجایی شروع شد که خواستم بتمن بازی کنم.اما فوق العاده اذیت میکنه . یعنی در واقع از اول بازی خوبه اما مثلا بعد از 1 ساعت افتضاح میشه و افت فریم ناگهانی شدید داره
2 تا ماژول 4 گیگی 1600 آوردم برای تست بازی . خوشبختانه افت فریم ناگهانی خیلی خیلی کم شد . تو تاپیکش هم دیدم که دوستان گفته بودن اگه رو SSD نصب بشه خیلی تفاوت ایجاد میکنه
خب حالا با توجه به این بازی ، و بازی های آینده احتیاج هست رم رو ارتقا بدم؟ اگر اره ، چه برندی و چه هرتزی
اگر همین 8 گیگ 1333 کفایت میکنه و با SSD پرفورمنس فرق زیادی میکنه چه چیزی بگیرم . نمیخوام زیاد واسه SSD هزینه کنم ها . چونکه فقط واسه گسم مسخوام . یعنی حجم بالا اصلا مد نظرم نیست
مثل همیشه ممنون :-)
خیر فرکانس 1333 کمی پایین هست، بهتره پک 16 گیگی DDR3 با باس 2133 بگیرید که قیمت مناسبی هم داره الان و گلوگاه هم نخواهد شد.
برای SSD هم یه 128 گیگی بگیری کفایت می کنه.
دوستان میخوام نزدیکای عید کلا PC رو عوض کنم تا حدود 4 تا 5 تومن هم میتونم خرج کنم شما چی پیشنهاد میدید؟
خب مشکل اینه که این قیمتا مربوط میشه به این ماه من قراره عید کیس جدید بخرم میخوام ببینم با وضع بازار و تاثیرات لغو تحریما با همین قیمت اون موقع چی میشه گرفت
والا نستر آداموس به من گفته که با همین 5 تومن شب عید می تونید یه سیستم 10 تومنی رو بخرید، پس با آسودگی منتظر بشینید تا شب عید بیاد!!!
دوست عزیز، اگه شب عید گرون نشه قیمتها ( که همیشه میشه) دور نمایی از ارزون شدن قابل توجه قیمتها وجود نداره، این همه هم مسئولان میگن نفت به قیمت نازل زیر 30 دلار داره فروش میره، باز دوستان منتظر ارزونی هستن!