مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

تلویزیون که برای کار با PC مناسب نیست، فقط بدرد کنسول می خوره، اما مانیتور خوب هم برای PC مناسب هست و هم کنسول، اگر توی بازار موجود نیست که خب نمیشه زورکی TV رو جایگزینش کرد.
کارت سه بعدی هم باید مانیتور مخصوص و 120 هرتز داشته باشه که باهاش سازگار باشه، الان دو مدل استاندارد 3 بعدی مختلف داریم که با هم سازگار نیستن.
SA 950 هم هنوز نه در بازار جهانی زیاد شده و نه بزودی در بازار ما پیداش میشه.
میخوام همون کارت ATI 6950 2 GB بگیرم از شرکت CLUB که قابلیت سه بعدی داره با تلویزیون EX720 32 اینچ سه بعدی سونی بعد به کام وصلش کنم خوبه اینجور؟

با تشکر از دوستان خصوصا آقا فرشید.من این مانیتور را بنا به توصیه شما تو صفحه اصلی سایت گرفتم اونجایی که شما بهترین مانیتور را واسه گیم برا ی سیستمهای متوسط پیشنهاد دادید.از اون طرف منم حداکثر بودجه ی که داشتم 250 هزار تومان بود و این مانیتور رو هم 240 برداشتم و تو زمینه گیم هم کاملا راضی هستم.فقط تو زمینه دیدن فیلم یه مقدار اذیت میشم البته تو فیلمهای HD خوبه ولی عالی نیست اخه وقتی دقت میکنم لبه دار هست یه مقدار.اگه خیلی دقت کنم پیکسلها رو میشه دید!!!(منظور از مانیتور20700 هست!)

میخوام همون کارت ATI 6950 2 GB بگیرم از شرکت CLUB که قابلیت سه بعدی داره با تلویزیون EX720 32 اینچ سه بعدی سونی بعد به کام وصلش کنم خوبه اینجور؟

اینهمه گفتم برای این بود که دوباره بگی به TV می خوای وصل کنی؟!
من گفتم TV رو نمیشه بجای مانیتور استفاده کرد، هم واسه اندازش و هم رزولوشنش و هم تاخیرش،
قابلیت سه بعدی کارتت هم با قابلیت TV فرق داره .

با تشکر از دوستان خصوصا آقا فرشید.من این مانیتور را بنا به توصیه شما تو صفحه اصلی سایت گرفتم اونجایی که شما بهترین مانیتور را واسه گیم برا ی سیستمهای متوسط پیشنهاد دادید.از اون طرف منم حداکثر بودجه ی که داشتم 250 هزار تومان بود و این مانیتور رو هم 240 برداشتم و تو زمینه گیم هم کاملا راضی هستم.فقط تو زمینه دیدن فیلم یه مقدار اذیت میشم البته تو فیلمهای HD خوبه ولی عالی نیست اخه وقتی دقت میکنم لبه دار هست یه مقدار.اگه خیلی دقت کنم پیکسلها رو میشه دید!!!(منظور از مانیتور20700 هست!)

الان انتخاب بهتری هم هست که بعد از نوشتن مقاله اومده و مدل SAMSUNG BX 2085 هست، LED هست اما رزولوشنش همون 1600*900 هست،
مدل 20700 که شما گرفتی از مدلهای اصلی سامسونگ و کیفیت بالاس که امتحانش رو هم پس داده، نسبت به مدلهای مشابه هم از لحاظ کنتراست و رنگ کیفیت بالایی داشته،

تجربه ی شما با فیلم HD هم طبیعیه ، چون مانیتور شما HD نیست که بخواد فیلم HD رو بابالاترین کیفیت نشون بده، هر مدل 20 اینچی هم ببینی همینه.

• Like
Reactions: Tuco
یعنی اقا فرشید اگه تلویزیون سه بعدی بخرم برا کامپیوتر در اجرای بازیهای سه بعدی و دیدن فیلم دچار مشکل میشم؟ دلیل اینکه نگیرم چیه؟کاملتر توضیح میدین؟ اخه یکی از بچه ها گرفته بود راضی بود.چند نفر میشناسم تلویزیون به عنوام مانیتور استفاده میکنن.مشکلی ندارن.

یعنی اقا فرشید اگه تلویزیون سه بعدی بخرم برا کامپیوتر در اجرای بازیهای سه بعدی و دیدن فیلم دچار مشکل میشم؟ دلیل اینکه نگیرم چیه؟کاملتر توضیح میدین؟ اخه یکی از بچه ها گرفته بود راضی بود.چند نفر میشناسم تلویزیون به عنوام مانیتور استفاده میکنن.مشکلی ندارن.

دچار مشکل نمی شید، اما آیا شما با PC فقط بازی می کنید یا کارای دیگه مثل وب گردی و فعالیت توی فروم ها هم انجام میدید؟ واسه این من می گم تلویزیون فقط بدرد کنسول PS3 و XBOX می خوره، نه کامپیوتر
دوستانی هم که دارن با TV کار می کنن قطعا بهترین تجربه ی PC رو نمی گیرن، منطقش این نیست.

سلامالان سی پی یو 2500k خیلی کمیاب شده....اگه من واسه سیستم حرفه ای مخصوص بازی سی پی یو 2500 معمولی بگیرم مشکلی نداره؟؟؟

نه عزیز، هیچ مشکلی نداره،اما بخاطر تفاوت قیمت پایین اگر سری K پیدا شد خریدش اولویت داره.

ببخشید دوستان داشتم تو سایت نمایدگی سامسونگ در ایران گشت میزدم که همه جاش تبلیغ مانیتور sa950 3d کرده بود بعد رفتم تو قسمت محصولاتش اونجا هم بود.یعنی وارد بازار شده این مانیتور؟
میشه توضیح بدین؟ چطور مانیتوریه؟ در اجرای بازیها و فیلمهای سه بعدی چطور کار کرده؟ خوبه بخرم فرشید جان این.؟
قیمتش نزده.چقده به نظرتون؟
اینم سایت http://www.samsung.com/iran

ببخشید دوستان داشتم تو سایت نمایدگی سامسونگ در ایران گشت میزدم که همه جاش تبلیغ مانیتور sa950 3d کرده بود بعد رفتم تو قسمت محصولاتش اونجا هم بود.یعنی وارد بازار شده این مانیتور؟
میشه توضیح بدین؟ چطور مانیتوریه؟ در اجرای بازیها و فیلمهای سه بعدی چطور کار کرده؟ خوبه بخرم فرشید جان این.؟
قیمتش نزده.چقده به نظرتون؟
اینم سایت http://www.samsung.com/iran

احتمال داره بزودی وارد بازار بشه که دارن تبلیغ می کنن، یکم صبر کنید برای خرید بهتره.

Last edited by a moderator:
مرسی اقا فرشید.زنگ زدم گفت تو مهر وارد میکنیم حتما.چقد زود میخوان وارد کنن گوش شیطون کر. ریویو و نقدی به فارسی ازش ندارین اقا فرشید؟ اطلاعاتی ندارین ازش؟چه نمره هایی گرفته؟؟

مرسی اقا فرشید.زنگ زدم گفت تو مهر وارد میکنیم حتما.چقد زود میخوان وارد کنن گوش شیطون کر. ریویو و نقدی به فارسی ازش ندارین اقا فرشید؟ اطلاعاتی ندارین ازش؟چه نمره هایی گرفته؟؟
راستش دوتا بررسی ازش خوندم که خیلی هم خوب نبوده،
بزرگترین عیب این مدل SA950 انعکاس زیاد نور بخاطر براق بودن صفحه هست ، کیفیت و یکنواختی رنگها توی پنل هم جالب نبوده و در کل یه مدل متوسط رده بندی شده که قیمتش هم زیادی بالاست.در ضمن عینکی داره که با NVIDIA 3DVision سازگار نیست.

Last edited by a moderator:
سلام
آیا هارد اکسترنال قابل حمل ( بدون آداپتور ) که حداقل 2 ترابایت - usb3 usb2 باشه هست؟
با بوجه 150 الی 200 تومن.
برای فیلم بلوری میخوام

مدل 2 ترابایتی WD موجود هست ،البته سری رومیزی
ظرفیت 2 ترابایتی هنوز توی سری Portable ندیدم، بالاترین ظرفیت سایز 2.5 اینچی 1.5 ترابایتی برند SEAGATE هست که حدود 200 تومن هم قیمت داره و میشه رابطش رو به یه تبدیل USB 3.0 که جدا خریداری می کنید ارتقا بدید.
کسانی که مثل شما به حجم بالای ذخیره سازی نیاز دارن معمولا بیشتر از یه هارد دارن تا نیازشون رو جواب بده.

یعنی چی سازگار نیس اقا فرشید؟ یعنی اگه من میخوام یه بازی یا فیلم به صورت سه بعدی نگاه کنم نمیشه؟ اخه من میخوام ps3 هم بهش وصل کنم و مثلا بازیه resistance 3 که سه بعدیه بازی کنم نمیتونم؟
اخه خیلی باحاله و ازش خوشم اومده.نمیرزه بگیرم؟
مدل بهتری سراغ دارین اقا فرشید؟

---------- نوشته 21-09-2011 در 12:35 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 20-09-2011 در 11:59 PM ارسال شده بود ----------

سوال دیگه اینکه تو تصاویر و ویدیوهای سه بعدی چطور کار کرده؟ عمق تصاویر خوبه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or