مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

یکی از دوستان یه سی پی یوی x4 یی945 رو دور و بر ۱۰۰ می فروخت که من ازش خریدم اما الان تو انتخاب مین دچار مشکل شدم اول می خواستم رم ۴ گیگ با باس ۱۶۰۰ و مین 870icafee R.2 بگیرم که بنا به گفته Asrock برای بلدوزر و سی پی یو های ۸ هسته ای مشکلی نداشته باشم ولی بعد یکی بهم پیشنهاد داد که از چیپ های سری ۷ ای ام دی استفاده کن یا برای بلدوزر مستقیم برو سراغ چیپ ۹ چون هنوز معلوم نیست بلدوزر ها روی چیپ ۸درست جواب بدن حالا بگید من چه کنم برای سال آینده که می خوام بلدوزر بگیرم

من میخوام این گرافیک ATI 6950 2 GB رو بگیرم در کنارش چه مادربورد و سی پی یو ای خوبه بگیرم که بتونم به نحو احسنت از قدرت کارتم استفاده کنم؟ بازی زیاد میکنم.جوری باشه که سه قطعه با هم مچ باشنو خوب
تو رنج قیمت 400 بهتر از این 6950 دو گیگ هست؟

CPU:INTEL Core I5 2400
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H67

سرجمع میشن 420 تومن،
گرافیک هم یا همون 6950 رو بگیر یا GTX 560Ti رو.

سلام . رم 2 گیگ G.skill دی دی آر 3 الان تو بازار چه قیمتی داره ؟

حدود 25 تومن اگر باس 1333 باشه.

با سلام
میخواستم بدونم پردازنده CORE 2 DOU E7200 ]چقدر از پردازنده CORE I3ضعیفتره و به عبارت دیگه اگه پردازندمو عوض کنم چه تاثیری در فریم بازی ها داره میزان تغییر فریمش زیاده؟؟؟

از لحاظ قدرت پردازش خام پردازنده ی Core i3 2100 حداقل 2 برابر سریعتره
بستگی به کارت و بازیها داره که چقدر تاثیر گذار باشه، اما تاثیرش مشهود و محسوس هست و ارزشش رو داره.

یکی از دوستان یه سی پی یوی x4 یی945 رو دور و بر ۱۰۰ می فروخت که من ازش خریدم اما الان تو انتخاب مین دچار مشکل شدم اول می خواستم رم ۴ گیگ با باس ۱۶۰۰ و مین 870icafee R.2 بگیرم که بنا به گفته Asrock برای بلدوزر و سی پی یو های ۸ هسته ای مشکلی نداشته باشم ولی بعد یکی بهم پیشنهاد داد که از چیپ های سری ۷ ای ام دی استفاده کن یا برای بلدوزر مستقیم برو سراغ چیپ ۹ چون هنوز معلوم نیست بلدوزر ها روی چیپ ۸درست جواب بدن حالا بگید من چه کنم برای سال آینده که می خوام بلدوزر بگیرم

من هم فکر نمی کنم که تمام مادربردهای موجود AMD که تراشه های 870/880 دارن بتونن از پردازنده های جدید بولدوزر استفاده کنن، تازه همون هایی که می تونن هم نمی تونن تمام تواناییش رو بکار بگیرن، قدرت کامل بولدوزر فقط روی چیپ ست های 990 و سوکت +AM3 باز میشه.

شما همین الان از پردازنده های Intel Sandybridge می گرفتی گزینه ی بهتری بود تا مادربرد قدیمی بگیری و صبر کنی برای بولدوزر، چون مادربردای فعلی سوکت 1155 پردازنده های آینده ی Ivy Bridge رو هم ساپورت می کنن که از بولدوزر هم احتمالا قویتر هستن.

ممنون فرشید جان
راستش دوستم برای برای ضبط حرفه ای صدا و خوانندگی و این چیزا میخواد
این مدلی که شما گفتی در اون حد هست؟

نه دیگه، برای اون کار کارتهای اکسترنال M-Audio هست که حرفه ای هست و مخصوص اینکار، اما قیمتشون از 400 تومن به بالاست.

پس اقا فرشید پردازنده 7200 ضعیفتره یعنی به عنوان مثال بازی ویچر فرضا با پردازنده 7200 و گرافیک جی تی اس 250 اگه 30 فریم بده با گرافیک آی 3 و همین کارت گرافیک میزان فریمش بیشتر میشه؟؟؟؟؟؟؟اگه ممکنه بگید چقدی بیشتر میشه منظورم گفتید محسوسه میزانش چقده

یه سوال میخواستم بدونم کدوم سی پی یو قوی تره؟ AM3 - Phenom II X4 970 - 3.5GHz
یا Intel core i5 2400
???????
کدوم رو مادربورد p8h67 *** بهتر جواب میده؟
مشخصه که Core i5 2400
توی بیشتر بازیها هم سریعتره
مادربرد P8H67 هم فقط مخصوص پردازنده های اینتل هست، یعنی چی که کدوم بهتر جواب میده؟!

آقا فرشید الان قیمت کیس Green X-3 چنده ؟ شما خودتون دارید واسم بفرستید ؟
بله،
قیمت دیرزو 83 تومن بود و موجود هست.

داش فرشید ۲۲۸۵ HDmiداره پورتاش چی هست اصلا؟؟؟تو نت گشتم نبود واسه همین پرسیدم
مانیتور BX2285 هم دوتا HDMI داره و هم یه RGB ، مدل اصلی سامسونگش با نام 2250 فروش میره.

پس اقا فرشید پردازنده 7200 ضعیفتره یعنی به عنوان مثال بازی ویچر فرضا با پردازنده 7200 و گرافیک جی تی اس 250 اگه 30 فریم بده با گرافیک آی 3 و همین کارت گرافیک میزان فریمش بیشتر میشه؟؟؟؟؟؟؟اگه ممکنه بگید چقدی بیشتر میشه منظورم گفتید محسوسه میزانش چقده

توضیحات قبلی روشن بود،
گفتم که بسته به اینکه بازی شما از CPU استفاده ی بیشتری کنه یا روی گرافیک فشار بیشتری بزاره و همینطور رزولوشنی که دارید بازی می کنید تفاوت این دوتا پردازنده ممکنه تا 100 درصد هم توی بازیها برسه

یعنی با پردازنده ی خودتون توی BF3 فقط 28 فریم بتونید بگیرید و با Core i3 2100 حدود 55 فریم، که کاملا قابل بازی کردن میشه.

http://www.anandtech.com/bench/CPU/2

ممنون از همه دوستان همچنین اقا فرشید.فقط یه جمع بندی از حرفاتون میمونه که: منظورتون از 28 فریمی که از باتل 3 میگیره پردازنده من اینه که حتی اگه کارت 590 هم بزارم سقف توان این پردازنده 28 فریمه تو این بازی و برای دریافت فریم بیشتر باید برم سراغ پردازنده دیگه؟؟/وبه عبارت دیگه مثلا اگه من کارتی داشته باشم که در یک بازی نهایت فریمی که میده 50 فریم باشه و پردازنده ای داشته باشم که سقف بازده فریمش 60 باشه و یه پردازنده داشته باشم که سقف بازده فریمش 70 باشه اون پردازنده دومی بود و نبودش برای این بازی بی فایدست و همون اولی کافیه البته با توجه به کارتم. با این حرف موافقید

---------- نوشته در 04:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:58 PM ارسال شده بود ----------

اقا فرشید این عکس بنچمارک دو پردازنده آی3 و 7200 هستش ....آبیه ماله 7200 و خاکستری مال آی3 برروی بای کرایسیس........... این یعنی 7200نهایت فریمی که در این بازی و با این مشخصات میده 66.2 فریمه و آی3 89.5 فریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ضمنا یه سوال دیگه اینجا اصلا بحث مدل کارت گرافیک مطرح نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عکس قسمت مورد نظر

منبع نمودار:http://www.anandtech.com/bench/Product/62?vs=289

آخرین ویرایش:
ممنون از همه دوستان همچنین اقا فرشید.فقط یه جمع بندی از حرفاتون میمونه که: منظورتون از 28 فریمی که از باتل 3 میگیره پردازنده من اینه که حتی اگه کارت 590 هم بزارم سقف توان این پردازنده 28 فریمه تو این بازی و برای دریافت فریم بیشتر باید برم سراغ پردازنده دیگه؟؟/وبه عبارت دیگه مثلا اگه من کارتی داشته باشم که در یک بازی نهایت فریمی که میده 50 فریم باشه و پردازنده ای داشته باشم که سقف بازده فریمش 60 باشه و یه پردازنده داشته باشم که سقف بازده فریمش 70 باشه اون پردازنده دومی بود و نبودش برای این بازی بی فایدست و همون اولی کافیه البته با توجه به کارتم. با این حرف موافقید

---------- نوشته در 04:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:58 PM ارسال شده بود ----------

اقا فرشید این عکس بنچمارک دو پردازنده آی3 و 7200 هستش ....آبیه ماله 7200 و خاکستری مال آی3 برروی بای کرایسیس........... این یعنی 7200نهایت فریمی که در این بازی و با این مشخصات میده 66.2 فریمه و آی3 89.5 فریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ضمنا یه سوال دیگه اینجا اصلا بحث مدل کارت گرافیک مطرح نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عکس قسمت مورد نظر

منبع نمودار:http://www.anandtech.com/bench/Product/62?vs=289

موافق نیستم، شما دارید یه موضوع فنی رو بدون اشراف به جزییات کارکرد قطعات مطرح می کنید و برای همین هم نتیجه ی اشتباه می گیرید.
پردازنده سقفی برای فریم دادن نداره، بلکه نسبت به توان گرافیک ممکنه فقط بتونه درصدی از قابلیت اون کارت رو استفاده کنه و این هم متغیر هست.

سلام اقا فرشید میخواستم بدونم یه پاور 850 وات برای این سیستم کفایت میکنه ؟
Cpu : AMD -Phenom 2 X6 1100T
Ram :6 gb 1600
VGA: Ati Radeon6990
پاور گرین هست

کفایت می کنه،
توی این رده قیمتی پاور CORSAIR HX/TX 850 برای خرید اولویت داره.

چی بگم والا ممنون ولی این سایت نرخ فریم واسه پردازنده رو نوشته که عکسشو گذاشتم به هر حال به عنوان اخرین سوال ایا پردازنده 7200 از تموم قدرت کارت جی تی اس 250 استفاده میکنه یا توصیه میکنید پردازنده آی 3 بگیرم با توجه به این مسئله که قصد تعویض کارت رو ندارم به عبارت دیگه اگه پردازندمو با ای 3 عوض کنم میزان فریم دریافتی بازی هام بیشتر میشه با توجه به کارت جی تی اس 250و عدم تعویض کارت

چی بگم والا ممنون ولی این سایت نرخ فریم واسه پردازنده رو نوشته که عکسشو گذاشتم به هر حال به عنوان اخرین سوال ایا پردازنده 7200 از تموم قدرت کارت جی تی اس 250 استفاده میکنه یا توصیه میکنید پردازنده آی 3 بگیرم با توجه به این مسئله که قصد تعویض کارت رو ندارم به عبارت دیگه اگه پردازندمو با ای 3 عوض کنم میزان فریم دریافتی بازی هام بیشتر میشه با توجه به کارت جی تی اس 250و عدم تعویض کارت
شما غیر از پردازنده رم و مادربرد هم باید عوض کنی.در کل اگه میخوای خرج کنی یه سیستم جدید بگیر.خرج افتابه لحیم نکن

شما غیر از پردازنده رم و مادربرد هم باید عوض کنی.در کل اگه میخوای خرج کنی یه سیستم جدید بگیر.خرج افتابه لحیم نکن

من تا امروز هیچ مشکلی تو هیچ بازی نداشتم همرو با فول اچ دی و بالاترین گرافیکشون اجرا کردم البته 2x , .....16x آف بودن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or