مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ممنون از همه دوستان همچنین اقا فرشید.فقط یه جمع بندی از حرفاتون میمونه که: منظورتون از 28 فریمی که از باتل 3 میگیره پردازنده من اینه که حتی اگه کارت 590 هم بزارم سقف توان این پردازنده 28 فریمه تو این بازی و برای دریافت فریم بیشتر باید برم سراغ پردازنده دیگه؟؟/وبه عبارت دیگه مثلا اگه من کارتی داشته باشم که در یک بازی نهایت فریمی که میده 50 فریم باشه و پردازنده ای داشته باشم که سقف بازده فریمش 60 باشه و یه پردازنده داشته باشم که سقف بازده فریمش 70 باشه اون پردازنده دومی بود و نبودش برای این بازی بی فایدست و همون اولی کافیه البته با توجه به کارتم. با این حرف موافقید

---------- نوشته در 04:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:58 PM ارسال شده بود ----------

اقا فرشید این عکس بنچمارک دو پردازنده آی3 و 7200 هستش ....آبیه ماله 7200 و خاکستری مال آی3 برروی بای کرایسیس........... این یعنی 7200نهایت فریمی که در این بازی و با این مشخصات میده 66.2 فریمه و آی3 89.5 فریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ضمنا یه سوال دیگه اینجا اصلا بحث مدل کارت گرافیک مطرح نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عکس قسمت مورد نظر

منبع نمودار:http://www.anandtech.com/bench/Product/62?vs=289

موافق نیستم، شما دارید یه موضوع فنی رو بدون اشراف به جزییات کارکرد قطعات مطرح می کنید و برای همین هم نتیجه ی اشتباه می گیرید.
پردازنده سقفی برای فریم دادن نداره، بلکه نسبت به توان گرافیک ممکنه فقط بتونه درصدی از قابلیت اون کارت رو استفاده کنه و این هم متغیر هست.

سلام اقا فرشید میخواستم بدونم یه پاور 850 وات برای این سیستم کفایت میکنه ؟
Cpu : AMD -Phenom 2 X6 1100T
Ram :6 gb 1600
VGA: Ati Radeon6990
پاور گرین هست

کفایت می کنه،
توی این رده قیمتی پاور CORSAIR HX/TX 850 برای خرید اولویت داره.

چی بگم والا ممنون ولی این سایت نرخ فریم واسه پردازنده رو نوشته که عکسشو گذاشتم به هر حال به عنوان اخرین سوال ایا پردازنده 7200 از تموم قدرت کارت جی تی اس 250 استفاده میکنه یا توصیه میکنید پردازنده آی 3 بگیرم با توجه به این مسئله که قصد تعویض کارت رو ندارم به عبارت دیگه اگه پردازندمو با ای 3 عوض کنم میزان فریم دریافتی بازی هام بیشتر میشه با توجه به کارت جی تی اس 250و عدم تعویض کارت

چی بگم والا ممنون ولی این سایت نرخ فریم واسه پردازنده رو نوشته که عکسشو گذاشتم به هر حال به عنوان اخرین سوال ایا پردازنده 7200 از تموم قدرت کارت جی تی اس 250 استفاده میکنه یا توصیه میکنید پردازنده آی 3 بگیرم با توجه به این مسئله که قصد تعویض کارت رو ندارم به عبارت دیگه اگه پردازندمو با ای 3 عوض کنم میزان فریم دریافتی بازی هام بیشتر میشه با توجه به کارت جی تی اس 250و عدم تعویض کارت
شما غیر از پردازنده رم و مادربرد هم باید عوض کنی.در کل اگه میخوای خرج کنی یه سیستم جدید بگیر.خرج افتابه لحیم نکن

شما غیر از پردازنده رم و مادربرد هم باید عوض کنی.در کل اگه میخوای خرج کنی یه سیستم جدید بگیر.خرج افتابه لحیم نکن

من تا امروز هیچ مشکلی تو هیچ بازی نداشتم همرو با فول اچ دی و بالاترین گرافیکشون اجرا کردم البته 2x , .....16x آف بودن

بدبختی مانیتورمم تو این بی پولی خراب شده . آقا یه مانیتور خوب 19 اینچ میشه معرفی کنید ؟ یه مانیتوری که کیفیتش خیلی عالی باشه و 19 اینچ باشه

یه سوال دیگه اینکه به نظرتون مانیتور 19 اینج واسه بازی بهتره یا 22 اینج یا 20 اینج ؟

بدبختی مانیتورمم تو این بی پولی خراب شده . آقا یه مانیتور خوب 19 اینچ میشه معرفی کنید ؟ یه مانیتوری که کیفیتش خیلی عالی باشه و 19 اینچ باشه

یه سوال دیگه اینکه به نظرتون مانیتور 19 اینج واسه بازی بهتره یا 22 اینج یا 20 اینج ؟

w2261 vp lg بگیر 21.5 اینچه من دارم یه مانیتور فوقالعادست کنتراست 50000 رزولوشن 1920*1080 فول اچ دی پاسخدهی پیکسلها هم 2میلی ثانیه ورودی اچ دی ام ای هم داره قیمتشم 230 تومن

w2261 vp lg بگیر 21.5 اینچه من دارم یه مانیتور فوقالعادست کنتراست 50000 رزولوشن 1920*1080 فول اچ دی پاسخدهی پیکسلها هم 2میلی ثانیه ورودی اچ دی ام ای هم داره قیمتشم 230 تومن

ممنون ولی قیمتش رو تو رایان صبا زده 250 تومن که خیلی زیاده . یه چیزی باشه زیر 200

خیلی ممنون پس همین رو میخرم . فقط 2 تا سوال دیگه هم بپرسم :d

پایه اش یکم تو ذوق نمیزنه ؟
بزرگیش یکم اذیت نمیکنه ؟
داداش کریستاله مدلش یعنی واسه خاموش کردنش اشاره کنی خاموشه تازهاگه کنسول هم داشته باشی وصل کن بهش حالشو ببر فول اچ دی با کابل اچ دی واسه دیرت 3 و فوتبال و بازی های جنگی ماهههههههههههه سرعت پاسخگوییشم معرکست

داداش کریستاله مدلش یعنی واسه خاموش کردنش اشاره کنی خاموشه تازهاگه کنسول هم داشته باشی وصل کن بهش حالشو ببر فول اچ دی با کابل اچ دی واسه دیرت 3 و فوتبال و بازی های جنگی ماهههههههههههه سرعت پاسخگوییشم معرکست

بازم ممنون . ولی سوال دومم رو جواب ندادید . بزرگیش تو ذوق نمیزنه ؟ یعنی تاحالا این حسو داشتی که کاش یکم کوچیک تر بود مانیتورم ؟

سلام اقا فرشید.من به توصیه شما p20700 گرفتم.سرعت پاسخ گوییش تو گیم خیلی خوبه و محوی نداره.ولی کیفیت تصویرش منو راضی نکرد.البته کیفیتش با ال سی دی های دوستانم چندان فرقی نداره ولی از لب تاپ سونی خیلی کمتر بود.درسته که او 16 اینچ بود و تراکمش بشتر بود ولی بازم منو قانع نکرد.واسه همین من به مانیتور شک کردم که نکنه رفرش باشه .چه جوری میشه مشخص کرد که مانیتور رفرش نیست؟.کارت گرافیک منم 250gts هستش.شایدم من زیادی حساسم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or