مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان من یه سیستم دارم با مشخصات زیر:
motherboard:ECS elitegroup geforc 6100PM-M2 (DDR2)
CPU:AMD SEMPRON 2GH
GPU:GEFORCE 8400 GS
RAM:2GB DDR2 PATRIOT BUS 800

میخواستم یه تغیراتی بدم.مادر بوردم به نظرم کار میده.تا 8گیگ رم میخوره.سی پی یو هم تا AMD PHENOM X4جوابگو هست.مادر بوردAM2+ هستش.
کارت گرافیک و سی پی یوم ضعیفه . من فقط میخوام با شبیه ساز بازی های پلی 1 و 2 رو بازی کنم.(راحت و روون اجرا شه مثل الان که پلی 1 رو این سیستم راحت اجرا میشه.)
حالا ممنون میشم یه راهنمایی کنید.اگه میشه قطعات معرفی شده رو قیمتشون رو بزارید.
کارت گرافیکی اگه اچ دی ام ای داشته باشه بهتره.

سلام به همگی.سوالی داشتم. میخواستم بدونم کارت گرافیک ATI 6950 2 gb روی مادر بورد EP 45 GIGABYTE جواب میده؟ ممنون اگه جواب بدین
دوست عزیز همه کارت گرافیکا رو همه ماردبرد ها نصب میشن مهم سی پی یوت هست که به اندازه کافی باید قوی باشه و حداقل 4 هسته ای.
من خودم مادر بورد Gigabyte EP45-UD3R دارم و یدونه کارت xfx 6950 1gb هم روش انداختم با سی پی یو q9400 راضی هستم.البته نه در حد عالی ولی متوسط جواب میده.

دوست عزیز همه کارت گرافیکا رو همه ماردبرد ها نصب میشن مهم سی پی یوت هست که به اندازه کافی باید قوی باشه و حداقل 4 هسته ای.
من خودم مادر بورد Gigabyte EP45-UD3R دارم و یدونه کارت xfx 6950 1gb هم روش انداختم با سی پی یو q9400 راضی هستم.البته نه در حد عالی ولی متوسط جواب میده.
سی پی یوم CORE 2QUAD Q8200 هستش.
و رمم هم 4 GBهست.کافیه؟ جواب میده؟

آخرین ویرایش:
سی پی یوم CORE 2QUAD Q8200 هستش.
و رمم هم 4 GBهست.کافیه؟ جواب میده؟
مطمئنن جواب خواهی گرفت ولی بالاخره سی پی یوت ضعیفه و نمیتونی به فریم های بالا برسی ولی اگه در رزولوشن های پایین بازی میکنی مثل 1360 * 768 بازی میکنی قطعا 60 فریم میده و چون واسه این سیستم میخوای بگیری پیشنهاد میکنم 6950 1gb بگیری هم ارزونتره و هم کلا 1 تا 2 فریم با مدل 2 گیگ فرق میکنه و مدل 2 گیگ بدرد رزولوشن های بالای 1080 میخوره.پیشنهاد میکنم تا سال دیگه یه ارتقاع درست و حسابی بدی.
من خودم xfx 6950 1gb ddr5 رو با قیمت 304 هزار تومن خریدم الان تو رزولوشن 1360 *768 همیشه 60 فریم میده.در ضمن اگه خواستی تا سال دیگه یه سیستم دیگه ببندی میتونی یدونه دیگه بخری crossfire کنی حالش رو ببری.;)

من تو i5 2500 k و 2500 i5 موندم
خوب هزینه سی پی یو 2500 k و بدون k فقط 10 هزارتومانه
پس زیاد فرقی نداره فرقی که داره تو مادربوردشه که 60 تومان فرقشه
از طرفی تو سایت سی پی یو بنچ مارک رتیه k خیلی از بدون k بالاتره (واقعا oc اینقدر تاثیر داره !)
از طرفی هم من نمیفهمم اون اورکلاک کجا به درد میخوره؟
از طرف دیگه میگم نکنه به خاطر 70 تومان گدا بازی در بایرم ولی 2 سال دیگه پشیمون بشم اگه سری k میخریدم oc میکردم دیگه لازم نیود سی پی یو رو ارتقا بدم
و اینکه oc حتما خنک کننده خاصی میخواد که باید اونم خرید؟
کلا نمیدونم چه کنم !!

ممنون که کمکم کردی.قیمت ATI 6950 2 GB نزدیک 400 هست.تو این قیمت بهتر از اینم هست؟ راستش میخوام از مارک cLUB بگیرم که 3D داره.اخه میخوام یه تلویزیون سونی 32 اینچ 3D بگیرم به کامپیوتر وصلش کنم.باید گرافیکم این قابلیت 3D داشته باشه.در کل چطوره؟

ممنون که کمکم کردی.قیمت ATI 6950 2 GB نزدیک 400 هست.تو این قیمت بهتر از اینم هست؟ راستش میخوام از مارک cLUB بگیرم که 3D داره.اخه میخوام یه تلویزیون سونی 32 اینچ 3D بگیرم به کامپیوتر وصلش کنم.باید گرافیکم این قابلیت 3D داشته باشه.در کل چطوره؟
اگه قیمت ملاکت هست خب همون 6950 2 گیگ بهترین انتخاب هست.تمام مدل ها و برند های 6950 تکنولوژی 3D رو ساپورت میکنن نیازی نیست حتما برند CLUB بگیری.در کل کارت خوبی هست ولی اگه میخوای صرفه جویی کنی بهتره 1 گیگش رو بگیری که نزدیک 70-80 تومن ارزون تر از مدل 2 گیگ هست.

سلام دوستان!
لطفا یک مدل از این کارت هایی رو که تبدیل گر PCI Express به usb3.0 هست رو معرفی کنید. فقط بی زحمت اگه میشه هم یک مدل متوسطش رو معرفی کنید و هم بهترین مدلش رو (با قیمت حدودی) !
یک سوال کوچولو هم داشتم این کارت ها میتونن مثل یک پورت usb3.0 که رو ی مادر برد ها هست همون سرعت 5 گیگا بیت رو داشته باشند یا نه؟

من فقط یه مدل سراغ دارم که PCI-Ex 1X هست و 42 تومن هم قیمتش هست، تراشه های USB 3.0 رو 3 تا شرکت بیشتر نمی زنن هنوز، بنابراین کارتاش اصل هستن و ارزونقیمتش موجود نیست.

سلام به همگی.سوالی داشتم. میخواستم بدونم کارت گرافیک ATI 6950 2 gb روی مادر بورد EP 45 GIGABYTE جواب میده؟ ممنون اگه جواب بدین

جواب که میده ولی پردازنده ای که روی اون برد باشه هر چی هم که باشه ضعیفه و نمی تونه از تمام قدرت کارت استفاده کنه.

دوستان من یه سیستم دارم با مشخصات زیر:
motherboard:ECS elitegroup geforc 6100PM-M2 (DDR2)
CPU:AMD SEMPRON 2GH
GPU:GEFORCE 8400 GS
RAM:2GB DDR2 PATRIOT BUS 800

میخواستم یه تغیراتی بدم.مادر بوردم به نظرم کار میده.تا 8گیگ رم میخوره.سی پی یو هم تا AMD PHENOM X4جوابگو هست.مادر بوردAM2+ هستش.
کارت گرافیک و سی پی یوم ضعیفه . من فقط میخوام با شبیه ساز بازی های پلی 1 و 2 رو بازی کنم.(راحت و روون اجرا شه مثل الان که پلی 1 رو این سیستم راحت اجرا میشه.)
حالا ممنون میشم یه راهنمایی کنید.اگه میشه قطعات معرفی شده رو قیمتشون رو بزارید.
کارت گرافیکی اگه اچ دی ام ای داشته باشه بهتره.

متاسفانه اگر قویترین پردازنده ای رو که مادربردتون ساپورت داره روش بزارید هم باز ارزشش رو نداره و باز هم ضعیف محسوب میشه، بنابراین باید تمام قطعات اصلیتون رو عوض کنید
بگید تا چه حد می تونید هزینه کنید تا بهتون پیشنهاد بدم.

من تو i5 2500 k و 2500 i5 موندم
خوب هزینه سی پی یو 2500 k و بدون k فقط 10 هزارتومانه
پس زیاد فرقی نداره فرقی که داره تو مادربوردشه که 60 تومان فرقشه
از طرفی تو سایت سی پی یو بنچ مارک رتیه k خیلی از بدون k بالاتره (واقعا oc اینقدر تاثیر داره !)
از طرفی هم من نمیفهمم اون اورکلاک کجا به درد میخوره؟
از طرف دیگه میگم نکنه به خاطر 70 تومان گدا بازی در بایرم ولی 2 سال دیگه پشیمون بشم اگه سری k میخریدم oc میکردم دیگه لازم نیود سی پی یو رو ارتقا بدم
و اینکه oc حتما خنک کننده خاصی میخواد که باید اونم خرید؟
کلا نمیدونم چه کنم !!

خود پردازنده ها که فقط 15 تومن اختلاف دارن، مادربردها ولی قیمتاشون خیلی تفاوت داره
برای پردازنده هم همین که نمی دونید اورکلاک چیکار می کنه یعنی اینکه بهش احتیاج ندارید، مدل بدون K و مادربرد H67 براتون کفایت می کنه، خیالت راحت، چون توی بازی تاثیرش زیاد نیست
اورکلاک معمولیش خنک کننده ی خاصی نمی خواد اما در سطح متوسط به بالا چرا ، یه فن قویتر می خواد.

سلام علیکم
سوالی داشتم.
بنده یه گرافیک GT520 Asus Geforce یک گیگ دارم.
سوالم این بود که چرا فن نداره؟:دی
asus-gt520.jpg

فن نداره چون Fanless هست و قدرتش اونقدر نیست که برای کنترل حرارت حتما احتیاج به فن باشه.

من میخوام این گرافیک ATI 6950 2 GB رو بگیرم در کنارش چه مادربورد و سی پی یو ای خوبه بگیرم که بتونم به نحو احسنت از قدرت کارتم استفاده کنم؟ بازی زیاد میکنم.جوری باشه که سه قطعه با هم مچ باشنو خوب
تو رنج قیمت 400 بهتر از این 6950 دو گیگ هست؟

آخرین ویرایش:
با سلام
میخواستم بدونم پردازنده CORE 2 DOU E7200 ]چقدر از پردازنده CORE I3ضعیفتره و به عبارت دیگه اگه پردازندمو عوض کنم چه تاثیری در فریم بازی ها داره میزان تغییر فریمش زیاده؟؟؟

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or