مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام بر رفقای جان
میخوای یه گیرنده دیجیتال از این USB ها برو PC بگیرم
لطفا راهنماییم کنید که چه مارکی بگیرم الان XVISION داره 30 تومن میده
از تو خونه تصویر میگیره یا باید انتن بره پشت بوم ؟ چون نمیخوام سیم کشی کنم ! ( طبقه اول )

mb = elitegroup a740gm-m vga=5750 amd ram = 2 gig آقا فرشید من با پولی که دارم ( حدود 400 تومن) نمیتونم یه دفعه هزینه کنم . پس گفتم یکی یکی قطعات رو ارتقا میدم . تا ماه بعد که حقوقم رو گرفتم دوباره یه هزینه دیگه بکنم . دوست دارم از پردازنده های بلدوزر استفاده کنم . ولی هنوز نیومده . من اگر مدربورد های سازگار با بلدوزر رو تهیه کنم . خوبه؟ ولی اینجا یه مشکل دارم و اونم اینه که نمیدونم cpu الانم روی این مادر برد ها میخوره یا نه؟ یه راه دیگه هم اینه که بی خیال پردازنده های بلدوزر شم . و یه cpu خوب بگیرم و بعد که حقوقم رو گرفتم مادر بردم رو ارتقا بدم . . شما نظرت چیه؟

سلام دوستان من يه سيستم واسه گيم تا يك ميليون دويست ميخواستم بدون مانيتور و اسپيكر
در ضمن اگه من كيسم رو به ال اي دي وصل كنم بازيايي مثل فوتبال سرعت تصوير مشكل ايجاد نميكنه ؟

سلام بر رفقای جان
میخوای یه گیرنده دیجیتال از این USB ها برو PC بگیرم
لطفا راهنماییم کنید که چه مارکی بگیرم الان XVISION داره 30 تومن میده
از تو خونه تصویر میگیره یا باید انتن بره پشت بوم ؟ چون نمیخوام سیم کشی کنم ! ( طبقه اول )

همون مدلهای XVISOIN خوبه، بسته به اینکه سیگنال فرستنده توی محل شما قوی باشه یا ضعیف، با آنتن رومیزی یا آنتن هوایی باید امتحانش کنید

mb = elitegroup a740gm-m vga=5750 amd ram = 2 gig آقا فرشید من با پولی که دارم ( حدود 400 تومن) نمیتونم یه دفعه هزینه کنم . پس گفتم یکی یکی قطعات رو ارتقا میدم . تا ماه بعد که حقوقم رو گرفتم دوباره یه هزینه دیگه بکنم . دوست دارم از پردازنده های بلدوزر استفاده کنم . ولی هنوز نیومده . من اگر مدربورد های سازگار با بلدوزر رو تهیه کنم . خوبه؟ ولی اینجا یه مشکل دارم و اونم اینه که نمیدونم cpu الانم روی این مادر برد ها میخوره یا نه؟ یه راه دیگه هم اینه که بی خیال پردازنده های بلدوزر شم . و یه cpu خوب بگیرم و بعد که حقوقم رو گرفتم مادر بردم رو ارتقا بدم . . شما نظرت چیه؟

دوست عزیز هنوز بولدوزر نیومده چجوری برای خرید انتخابشون کردید؟ هنوز معلوم نیست نسبت به پردازنده های جدید اینتل سریعتر باشن یا نه، و احتمال داره هم نباشن
مادربردی که واسه سوکت جدید درست شده باشه سوکت 942 و AM3+طراحی شده و پردازنده های فعلی رو هم ساپورت می کنه که اصلا ارزش خرید ندارن و به نسبت خیلی مندن

شما مادربرد ASUS P8H67 و پردازنده ی Core i5 2400/2500 بگیر
سلام آقا فرشید.LCD سامسونگ بین 200-300تومان برای گیم میخواستم.چی بگیرم؟راستی LG بهتره یا سامسونگ؟

می تونی SAMSUNG 2085 plus رو با 250 تومن بخری یا 2285 رو با حدود 290 تومن ، LED هستن.

سلام دوستان من يه سيستم واسه گيم تا يك ميليون دويست ميخواستم بدون مانيتور و اسپيكر
در ضمن اگه من كيسم رو به ال اي دي وصل كنم بازيايي مثل فوتبال سرعت تصوير مشكل ايجاد نميكنه ؟

می تونی به مقاله ی راهنمای خرید سهت افزار در بخش PC مراجعه کنی، سیستم رده بالا و حرفه ای برای شما مناسب هستن.

فرشید جان 2085 5ms هست ها
ولی 22ش 2ms هست
می دونم
توی 20 اینچ ها دیگه مهم نیست که 5 هم باشه،چون 2 میلی نداریم زیاد

آقا فرشید ممنون قیمت حدودی هر کدوم رو بهم میگی

قیمت دقیق ندارم قطعات شما رو،
ولی 5750 باید حدود 140 تومن باشه و رم هم که DDR3 باشه از 17 یا 18 تومن به بالاست.

فرشید خان بالاخره همون سیستم پیشنهادی شما روگرفتم.حدود 730 تومان شد .
البته z-5500 رو هم گرفتم
الان یه کیبورد مناسب برای تایت میخوام که تایپ سریع باهاش کم صدا باشه و کنترل مولتی مدیای خوبی داشته باشه
حاما هم وایر لس باشه.
قیمت هم حدود 40-50 بشه
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه کارت صدای خوب هم که بشه یه حالی با این اسپیکر کرد حدود 60-70 تومان پیشنهاد بدید
حالا 100 تومان هم شد عیب نداره دیگه

دوستان یه مانیتور LED واسه بازی میخوام ترجیحا از برند Asus سایزش ۲۲

ترجیحا مدل SAMSUNG 2285PLUS پیشنهاد میشه،

فرشید خان بالاخره همون سیستم پیشنهادی شما روگرفتم.حدود 730 تومان شد .
البته z-5500 رو هم گرفتم
الان یه کیبورد مناسب برای تایت میخوام که تایپ سریع باهاش کم صدا باشه و کنترل مولتی مدیای خوبی داشته باشه
حاما هم وایر لس باشه.
قیمت هم حدود 40-50 بشه
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه کارت صدای خوب هم که بشه یه حالی با این اسپیکر کرد حدود 60-70 تومان پیشنهاد بدید
حالا 100 تومان هم شد عیب نداره دیگه

مبارکه
می تونی کیبورد و ماوس بی سیم Microsoft رو بخری، کیفیت بالایی دارن،سراغ برند متفرقه و فراسو هم نرو.
کارت صدای Creative X-Fi توصیه میشه که حدود 90 تومن هست.

من یه 9500 gt 1gig دارم با cpu amd dual core x2 2.11gh برای بازی در حد ی که اخرین توانه این دو قطعه هم بکشه چقدر ram کافییه ( الان 2 گیگه ) ؟

همون 2 گیگ هم کافیه
کارت گرافیک شما اصلا بدرد بازی نمی خوره و پردازشی هم نداره که باعث بشه قطعات دیگه گلوگاه بشن، خودش بزرگترین ضعف سیستم بازی هست. بعد از اون پردازنده هم برای بازیهای جدید ضعیفه و در نتیجه کل سیستم مناسب بازی نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or