مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوست عزیز مدل کیستون چیه؟چند تا فن داره؟تهویش خوبه؟
آخه منم وقتی میخواستم کارت گرافیک بگیرم گفتم نمیخوام کیسم رو عوض کنم وقتی گرافیک 6950 رو خریدم به سختی درون کیسم جا شد و تهویش هم خوب نیست دمای کارت گرافیکم به 90 میرسه.

عرض به خدمت دوست عزیز که تهویش خوبه 3 تا فن کیس داره تو تا مستقیم برای cpu و یکی هم برای کارت گرافیک و پاور هم خودش 2 تا فن داره .مدل کیس هم green 2002 است .راستی لازمه پاور رو هم عوض کنم؟اگه بخوام کیس ارزون قیمت بخرم چی پیشنهاد میدی؟

سلام دوستان
یکی از دوستانم قصد داره تا 100 تومن گرافیک بخره
مینش asus p5ql pro است با توجه به اینکه مینش رم های ddr2 رو ساپرت میکنه میتونه گرافیک ddr3 بخره ؟
در کل بهترین گرافیکی که با این بودجه میتونه بخره چیه ؟چه Nvidia چه ATI
cpu :intel q6600 quad

اگه واسه بازی می خواد بخره هیچی،
اول که کارت گرافیک ربطی به نوع رم مادربرد نداره که DDR2 باشه یا DDR3، مگه اینهمه کارت گرافیک DDR5 داریم مادربردی که DDR5 بخوره هم داریم؟!

کمترینها کارتای AMD 5670 یا Geforce Gt 240 هست که حدود 120 تومن هستند.

با سلام
من قصد ارتقا cpu و mb و ram و graphic card رو دارم .میخوام سیستمی رو بردارم که هم کاردهی بالایی داشته باشه و هم قیمت ها تا اونحایی که ممکنه پایین نگه داشته بشه چند تا انتخاب هم کردم اهل اورکلاک هم نیستم .اساتید یه نگاهی بندازن و یه نظری بدن

motherboard:PA65-UD3-B3 با قیمت 144
cpu :i5 2500 با قیمت 269
memory :2x4G.D :90 با قیمت 90 تومن
graphic:Radeon HD 6870 با قیمت 269 تومن
همین .
در کل 770 تومن میشه .کیس و پاور و هارد و... نمیخوام عوض کنم .نظرتون چیه سیستم خوبیه یا نه؟ در ضمن پاور من 530 واته لازم هست که اون رو هم عوض کنم ؟
چون میخوام امروز فردا بخرم لطفا یه راهنمایی زودتر بکنید
سیستم خوبیه ولی کارت 6870 به نسبت بقیه ضعیفتره، بهتره 6950 یا GTX 560Ti یا بالاتر برداری.
پاور رو هم بهتره 585 وات به بالا برداری.

دوست عزیز مدل کیستون چیه؟چند تا فن داره؟تهویش خوبه؟
آخه منم وقتی میخواستم کارت گرافیک بگیرم گفتم نمیخوام کیسم رو عوض کنم وقتی گرافیک 6950 رو خریدم به سختی درون کیسم جا شد و تهویش هم خوب نیست دمای کارت گرافیکم به 90 میرسه.
مشکل شما با تعویض کیس شاید حل نشه، کارتی که خریدید حرارتش همینطوری هم بالا هست و 90 درجه براش عادی هست، اما اگر کیس گیمینگ بخواید بخرید باید مدلی مثل GREEN X3/FALCON رو انتخاب کنید.

سلام
فرشید جان ممنون که جواب بچه ها رو میدی
من می خوام مانیتور 2262 خودم رو عوض کنم
چشمم با LED بهتر جواب میده

حالا بین ml239 یا ml229 از asus و مدل 226 از LG بسیار مردد هستم
هر چند که دو مدل asus اصلا گیر نمیاد
می خوام ببینم که این مدل ها و کیفیتشون رو شما از نزدیک دیدی؟
کدومشون رو توصیه می کنی؟
و البته اینکه این مدل ها همشون 5ms هستن آیا در قیاس با مانیتور 2261 فعلی بنده که 2ms هستش
دچار مشکل نمیشم تو گیم؟
مرسی از وقتی که می ذاری . :x

سلام
فرشید جان ممنون که جواب بچه ها رو میدی
من می خوام مانیتور 2262 خودم رو عوض کنم
چشمم با LED بهتر جواب میده

حالا بین ml239 یا ml229 از asus و مدل 226 از LG بسیار مردد هستم
هر چند که دو مدل asus اصلا گیر نمیاد
می خوام ببینم که این مدل ها و کیفیتشون رو شما از نزدیک دیدی؟
کدومشون رو توصیه می کنی؟
و البته اینکه این مدل ها همشون 5ms هستن آیا در قیاس با مانیتور 2261 فعلی بنده که 2ms هستش
دچار مشکل نمیشم تو گیم؟
مرسی از وقتی که می ذاری . :x

پنلهای LED که منتراستش بالاتره، چجوری با اون راحتتری؟ بنظر من که مانیتورت خوبه.
اما اگه قصد خرید داری مدل ml239 کیفیت خوبی داره ولی تاخیرش مناسب بازی نیست زیاد، ml238 ولی مناسبه از این لحاظ،مدل LG هم پیشنهاد نمیشه دیگه.

شما مدل SAMSUNG 2285 Plus رو هم که مدل اصلیش 2050 هست می تونی در نظر داشته باشی، اونم LED و با تاخیر پایین هست .

• Like
Reactions: b3da
سلام
یه سیستم میخوام که بین 300 - 320 تومن باشه
فقط سه قطعه کارت گرافیک ، سی پی یو و مادربورد رو میخوام
ممنون
CPU:INTEL Core i3 2100
M/B:ASUS P8H61M LE/USB 3.0
VGA:GT 220
اینا 330 تومن میشه،
البته اگه VGA رو هم حذف کنی بجاش می تونی از گرافیک آنبرد استفاده کنید که سرعتش تفاوت زیادی با اون کارت جدا نداره، هیچ کدوم هم بدرد بازی نمی خورن.

یکی از دوستان تا 700-800 یه سیستم کامل با مانیتور و موس و کیبورد و اسپیکر و مودم اینا میخواد. میشه بهترین انتخاب رو بفرمایین. آقا فرشید مقاله شما رو خوندم ولی هم قیمت ها یه مقدار افت کرده نسبت به مقاله هم چند قلمی که میخواستم تو مقاله نبود.خودش اینا رو قیمت کرده 790 تومن. مدل بعضی از قطعات مثل VGA درست درج نشده. معذرت میخوام از این بابت.
core i3 2100 150Toman
Asus P8H61 123Toman
4GB king 40Toman
H.D.D 1TB 70Toman
DVD-RW liton 25Toman
VGA 2GB DDR3 XFX 85Toman
case+power Green 85Toman
Mouse+Keyboard 22Toman
Speaker microlab 22Toman
LED 20" 160Toman
modem 8Toman
آقا فرشید اگه قطعات نیاز به تعویض دارن تعویض کنید. رو سفیدم کنید قیمت های بهتر بدین که همین فردا بگم با پیک بفرستین. اگه میشه قیمت تک تک قطعات پیشنهادیتون هم بدین.متشکرم.

آخرین ویرایش:
یکی از دوستان تا 700-800 یه سیستم کامل با مانیتور و موس و کیبورد و اسپیکر و مودم اینا میخواد. میشه بهترین انتخاب رو بفرمایین. آقا فرشید مقاله شما رو خوندم ولی هم قیمت ها یه مقدار افت کرده نسبت به مقاله هم چند قلمی که میخواستم تو مقاله نبود.خودش اینا رو قیمت کرده 790 تومن. مدل بعضی از قطعات مثل VGA درست درج نشده. معذرت میخوام از این بابت.
core i3 2100 150Toman
Asus P8H61 123Toman
4GB king 40Toman
H.D.D 1TB 70Toman
DVD-RW liton 25Toman
VGA 2GB DDR3 XFX 85Toman
case+power Green 85Toman
Mouse+Keyboard 22Toman
Speaker microlab 22Toman
LED 20" 160Toman
modem 8Toman
آقا فرشید اگه قطعات نیاز به تعویض دارن تعویض کنید. رو سفیدم کنید قیمت های بهتر بدین که همین فردا بگم با پیک بفرستین. اگه میشه قیمت تک تک قطعات پیشنهادیتون هم بدین.متشکرم.

نمی دوم سرعت اینترنت پایینه یا سایت، جواب دادن خیلی سخت شده، ببخشید

عزیز این لیست شما حداقل سه موردش کلی هست و نمیشه اینجوری قیمت داد، این باعث میشه فروشنده هر جنس بنجلی رو که می خواد بهتون تحمیل کنه
LED 20" 160Toman
case+power Green 85Toman
VGA 2GB DDR3 XFX 85Toman
من توی لیستم برای تمام قطعات مدل دقیق دادم،شما هم لیست کامل بدید یا لیست دادن رو بخ خودم واگذار کنید.

نمی دوم سرعت اینترنت پایینه یا سایت، جواب دادن خیلی سخت شده، ببخشید

عزیز این لیست شما حداقل سه موردش کلی هست و نمیشه اینجوری قیمت داد، این باعث میشه فروشنده هر جنس بنجلی رو که می خواد بهتون تحمیل کنه
LED 20" 160Toman
case+power Green 85Toman
VGA 2GB DDR3 XFX 85Toman
من توی لیستم برای تمام قطعات مدل دقیق دادم،شما هم لیست کامل بدید یا لیست دادن رو بخ خودم واگذار کنید.
خواهش میکنم. سرعت بازی سنتر وحشتناک شده. بقیه سایت ها سریع باز میشن.
دقیقاً حق با شماست. اتفاقاً منم همین رو بهش گفتم وقتی میگه VGA 2GB یا مانیتور 20 اینچ دستش باز هست.
ریش و قیچی دست خودتون با همون 700-800 یه سیستم کامل بفرمایین. این نکته رو بگم چندان بازی اهمیتی نداره. (نه تو رو خدا با 800 بازی هم اهمیت داشته باشه! :d)
فقط قیمت تک تک قطعات هم لطف کنید. رفته پیش این فروشنده های ناآگاه بهش قیمت مبهم میدن. خودتون بهتر میدونین چطوری مخ میزنن.
خیلی ممنونم.

آخرین ویرایش:
خواهش میکنم. سرعت بازی سنتر وحشتناک شده. بقیه سایت ها سریع باز میشن.
دقیقاً حق با شماست. اتفاقاً منم همین رو بهش گفتم وقتی میگه VGA 2GB یا مانیتور 20 اینچ دستش باز هست.
ریش و قیچی دست خودتون با همون 700-800 یه سیستم کامل بفرمایین. این نکته رو بگم چندان بازی اهمیتی نداره. (نه تو رو خدا با 800 بازی هم اهمیت داشته باشه! :d)
فقط قیمت تک تک قطعات هم لطف کنید. رفته پیش این فروشنده های ناآگاه بهش قیمت مبهم میدن. خودتون بهتر میدونین چطوری مخ میزنن.
خیلی ممنونم.

CPU:INTEL Core I5 2300 224T
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600 65T
M/B:ASUS P8H61 132T
VGA:GEFORCE GTX 450 1GB 170T
HDD:Seagate 7200.12 1 TB 69T
ODD:SAMSUNG 24X SATA 24T
POWER:535W GREEN 68T
CASE:GREEN X3 94T
میشه 846 تومن

دوستان میشه چنتا مادر برد خوب از قیمت 300 تا 400 تومن برام بنویسید پردازندم +athlon 64x2 4400 هست

فقط مادربرد؟؟
مگه پردازنده ی شما خودش 50 تومن هم ارزش داره که می خوای مادربرد 400 تومنی براش بخری؟ چه میشه بعدش؟
پردازنده ی شما همینطوری هم قدیمی و کند هست و یه مادربرد معمولی 80 تومنی هم براش بخری بنظرم زیادش هست، حالا نمی دونم دقیقا مشکل شما چیه.

درود مهندسین عزیز.
این مونیتور:

ASUS - 22" - MS228H - LED

رو میشه بصورت 90 درجه روی میز کامپیوتر گذاشت؟!!
یعنی بصورت عمودی بچرخونیش؟
پایش که اجازه نمیده،مگر اینکه از یه پایه ی دیگه بعنوان کمکی استفاده کنی.

آخرین ویرایش:
جناب فرشید جان من میخوام یه cpu خوب بگیرم که به میم بردم بخوره . مدل cpu فعلی من همونیه که در بالا اشاره کردم . یه cpu خوب تو رنج قیمتی 300 تومن . بعد به نظر شما 100 تومن هم خرج مادربرد کنم خوبه یا رم ؟

جناب فرشید جان من میخوام یه cpu خوب بگیرم که به میم بردم بخوره . مدل cpu فعلی من همونیه که در بالا اشاره کردم . یه cpu خوب تو رنج قیمتی 300 تومن . بعد به نظر شما 100 تومن هم خرج مادربرد کنم خوبه یا رم ؟

بنظر من قطعات فعلی شما اصلا ارزش ارتقای جدا ندارن

سه قطعه ی اصلی رو باید با هم عوض کنی، مادربرد، رم و CPU

بعدم مدل CPU رو گفتی فقط، مادربردت رو که نگفتی چی هست من بگم بهترین پردازنده ای که روش جواب میده چیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or