مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
آیا هارد اکسترنال قابل حمل ( بدون آداپتور ) که حداقل 2 ترابایت - usb3 usb2 باشه هست؟
با بوجه 150 الی 200 تومن.
برای فیلم بلوری میخوام

مدل 2 ترابایتی WD موجود هست ،البته سری رومیزی
ظرفیت 2 ترابایتی هنوز توی سری Portable ندیدم، بالاترین ظرفیت سایز 2.5 اینچی 1.5 ترابایتی برند SEAGATE هست که حدود 200 تومن هم قیمت داره و میشه رابطش رو به یه تبدیل USB 3.0 که جدا خریداری می کنید ارتقا بدید.
کسانی که مثل شما به حجم بالای ذخیره سازی نیاز دارن معمولا بیشتر از یه هارد دارن تا نیازشون رو جواب بده.

یعنی چی سازگار نیس اقا فرشید؟ یعنی اگه من میخوام یه بازی یا فیلم به صورت سه بعدی نگاه کنم نمیشه؟ اخه من میخوام ps3 هم بهش وصل کنم و مثلا بازیه resistance 3 که سه بعدیه بازی کنم نمیتونم؟
اخه خیلی باحاله و ازش خوشم اومده.نمیرزه بگیرم؟
مدل بهتری سراغ دارین اقا فرشید؟

---------- نوشته 21-09-2011 در 12:35 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 20-09-2011 در 11:59 PM ارسال شده بود ----------

سوال دیگه اینکه تو تصاویر و ویدیوهای سه بعدی چطور کار کرده؟ عمق تصاویر خوبه؟

یعنی چی سازگار نیس اقا فرشید؟ یعنی اگه من میخوام یه بازی یا فیلم به صورت سه بعدی نگاه کنم نمیشه؟ اخه من میخوام ps3 هم بهش وصل کنم و مثلا بازیه resistance 3 که سه بعدیه بازی کنم نمیتونم؟
اخه خیلی باحاله و ازش خوشم اومده.نمیرزه بگیرم؟
مدل بهتری سراغ دارین اقا فرشید؟

---------- نوشته 21-09-2011 در 12:35 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 20-09-2011 در 11:59 PM ارسال شده بود ----------

سوال دیگه اینکه تو تصاویر و ویدیوهای سه بعدی چطور کار کرده؟ عمق تصاویر خوبه؟

چرا عزیز میشه، ولی اما و اگر داره
مثلا با قابلیت سه بعدی خود کار گرافیک- اگر گرافیکت NVIDIA باشه- نمی تونی بازی کنی، بلکه باید از تنظیمات خود مانیتور برای اینکار استفاده کنی، شاید روی بعضی بازیها خوب جواب بده و روی بعضی دیگه بد، البته عینک هر دو سیستم هم Active Shutter هست، شاید راهی برای هماهنگ کردنشون بصورت غیر رسمی باشه که فعلا مشخص نیست

ولی برای کنسول و فیلم سه بعدی احتمال داره اوضاع بهتر باشه و نیاز به تنظیمات زیاد نباشه ، چون تنظیمات استانداردی داره و پیچیده نیست، بنابراین نتیجه هم باید خوب باشه.

مانیتور توی تصاویر سه بعدی بی نقص ظاهر شده و مشکلی نداشته، این از خصوصیات خوب این مدل هست اتفاقا.
راستش مثل بقیه ی مدلها پیشنهاد دادن یا ندادنش راحت نیست، هنوز خودم از نزدیک تست نکردم و از کاربرای دیگه هم بازخوردی ندیدم، بهتره جایی پیدا کنی و قبل از خرید تست کنی، با توجه به اینکه توی مدلهای سه بعدی انتخاب زیادی نداریم شاید بتونی تصمیم درست رو بگیری.

دمت گرم اقا فرشید گل.نه من کارت گرافیکم ATI 6950 2 GB هست از شرکت cLUB 3D.گمون نکن مشکلی در اجرای سه بعدی داشته باشم با این گرافیک نه اقا فرشید؟؟
پس تو 3D عمق خوبی داشته.برای دیدن فیلمو بازیای سه بعدی خوب عمل کرده نه؟
بازم لطف کردی داش فرشید.
هرجور شده این مدلو میگیرم.بهترین گزینست واقعا.چنتا ریویو دیگه هم خوندم نکات مثبتش به منفیش میچربید.در کل بیشتر جاها از 5 ستاره 4 تا داده بودن.

سلام
فرشید جان به نظرت کی میتونم یه سیستم بر پایه ی بولدوزرهای 8 هسته ای ببندم ؟! هنوز معرفی نکردن ظاهرا !!! :|

فعلا نسخه های سروری پردازنده های بولدوزر داره عرضه میشه، اما مشخصات قطعی پردازنده های PC هم دراومده و همه چیزشون مشخص هست، منتظریم تا طی یه کنفرانس رسمی معرفی بشن و بتونیم یه سری بنچمارک حرفه ای و کامل توی تمام زمینه ها ازشون در مقایسه با پردازنده های جدید اینتلی ببینیم.

اینم بگما، 6 و 8 هسته ای بودنشون توی بازی خیلی نمی تونه تاثیر گذار باشه، ولی اگر معماری بهینه تر داشته باشن می تونن راندمان خیلی بهتری نسبت به نسل قبلی خودشون بدنف حالا اینکه از پس پردازنده های عالی اینتل بربیان یا نه باید منتظر باشیم...

دمت گرم اقا فرشید گل.نه من کارت گرافیکم ATI 6950 2 GB هست از شرکت cLUB 3D.گمون نکن مشکلی در اجرای سه بعدی داشته باشم با این گرافیک نه اقا فرشید؟؟
پس تو 3D عمق خوبی داشته.برای دیدن فیلمو بازیای سه بعدی خوب عمل کرده نه؟
بازم لطف کردی داش فرشید.
هرجور شده این مدلو میگیرم.بهترین گزینست واقعا.چنتا ریویو دیگه هم خوندم نکات مثبتش به منفیش میچربید.در کل بیشتر جاها از 5 ستاره 4 تا داده بودن.

از طرف کارت مشکلی نداری، به اندازه ی کافی قوی هست.

• Like
Reactions: Karchect
سلام اقا فرشيد
خسته نباشين،ببخشي اگه جاي سوالم اينجا نباشه
يه مانيتور ٢٣ اينچ كامل و مطمعن ميخوام(همه امكانات رو داشته باشه)،قيمت مهم نيست،اگر هم جاي مطمعني ميشناسيد اگه امكانش هست تو پيام خصوصي بهم بگين خيلي ممنون ميشم
متشكرم

دوستان من می خوام به جای 2 تا رم 2 گیگ از 1 رم 4 گیگ استفاده کنم(باس 1333)
می خواستم بدونم استفاده نکردن از تکنولوژی دوال می تونه بازدهی کامپیوتر رو تو بازیها کم کنه یا تاثیری نداره؟(خواهشا هرکی تست کرده یا بنچ مارکی از سایت های معروف داره کمک کنه)
با تشکر

سلام اقا فرشيد
خسته نباشين،ببخشي اگه جاي سوالم اينجا نباشه
يه مانيتور ٢٣ اينچ كامل و مطمعن ميخوام(همه امكانات رو داشته باشه)،قيمت مهم نيست،اگر هم جاي مطمعني ميشناسيد اگه امكانش هست تو پيام خصوصي بهم بگين خيلي ممنون ميشم
متشكرم
خب بهترین مدل بازار ما SAMSUNG BX2485 PLUS هست که حدود 410 تومن قیمت داره

دوستان من می خوام به جای 2 تا رم 2 گیگ از 1 رم 4 گیگ استفاده کنم(باس 1333)
می خواستم بدونم استفاده نکردن از تکنولوژی دوال می تونه بازدهی کامپیوتر رو تو بازیها کم کنه یا تاثیری نداره؟(خواهشا هرکی تست کرده یا بنچ مارکی از سایت های معروف داره کمک کنه)
با تشکر

بله راندمان رو هم توی کارکرد کلی و هم توی بازیها بسته به بازی کم می کنه، خیلی وقته مشخص شده و احتیاج به بررسی یا بنچمارک خاصی نیست.

بله راندمان رو هم توی کارکرد کلی و هم توی بازیها بسته به بازی کم می کنه، خیلی وقته مشخص شده و احتیاج به بررسی یا بنچمارک خاصی نیست.
می خواستم یه رم 4 بگیرم تا بعدا اگه خواستم 8 گیگش کنم مشکلی نداشته باشم(خصوصا با h61)
حالا میخواستم بدونم به ضررش میارزه یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or