مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

بدبختی مانیتورمم تو این بی پولی خراب شده . آقا یه مانیتور خوب 19 اینچ میشه معرفی کنید ؟ یه مانیتوری که کیفیتش خیلی عالی باشه و 19 اینچ باشه

یه سوال دیگه اینکه به نظرتون مانیتور 19 اینج واسه بازی بهتره یا 22 اینج یا 20 اینج ؟

بدبختی مانیتورمم تو این بی پولی خراب شده . آقا یه مانیتور خوب 19 اینچ میشه معرفی کنید ؟ یه مانیتوری که کیفیتش خیلی عالی باشه و 19 اینچ باشه

یه سوال دیگه اینکه به نظرتون مانیتور 19 اینج واسه بازی بهتره یا 22 اینج یا 20 اینج ؟

w2261 vp lg بگیر 21.5 اینچه من دارم یه مانیتور فوقالعادست کنتراست 50000 رزولوشن 1920*1080 فول اچ دی پاسخدهی پیکسلها هم 2میلی ثانیه ورودی اچ دی ام ای هم داره قیمتشم 230 تومن

w2261 vp lg بگیر 21.5 اینچه من دارم یه مانیتور فوقالعادست کنتراست 50000 رزولوشن 1920*1080 فول اچ دی پاسخدهی پیکسلها هم 2میلی ثانیه ورودی اچ دی ام ای هم داره قیمتشم 230 تومن

ممنون ولی قیمتش رو تو رایان صبا زده 250 تومن که خیلی زیاده . یه چیزی باشه زیر 200

خیلی ممنون پس همین رو میخرم . فقط 2 تا سوال دیگه هم بپرسم :d

پایه اش یکم تو ذوق نمیزنه ؟
بزرگیش یکم اذیت نمیکنه ؟
داداش کریستاله مدلش یعنی واسه خاموش کردنش اشاره کنی خاموشه تازهاگه کنسول هم داشته باشی وصل کن بهش حالشو ببر فول اچ دی با کابل اچ دی واسه دیرت 3 و فوتبال و بازی های جنگی ماهههههههههههه سرعت پاسخگوییشم معرکست

داداش کریستاله مدلش یعنی واسه خاموش کردنش اشاره کنی خاموشه تازهاگه کنسول هم داشته باشی وصل کن بهش حالشو ببر فول اچ دی با کابل اچ دی واسه دیرت 3 و فوتبال و بازی های جنگی ماهههههههههههه سرعت پاسخگوییشم معرکست

بازم ممنون . ولی سوال دومم رو جواب ندادید . بزرگیش تو ذوق نمیزنه ؟ یعنی تاحالا این حسو داشتی که کاش یکم کوچیک تر بود مانیتورم ؟

سلام اقا فرشید.من به توصیه شما p20700 گرفتم.سرعت پاسخ گوییش تو گیم خیلی خوبه و محوی نداره.ولی کیفیت تصویرش منو راضی نکرد.البته کیفیتش با ال سی دی های دوستانم چندان فرقی نداره ولی از لب تاپ سونی خیلی کمتر بود.درسته که او 16 اینچ بود و تراکمش بشتر بود ولی بازم منو قانع نکرد.واسه همین من به مانیتور شک کردم که نکنه رفرش باشه .چه جوری میشه مشخص کرد که مانیتور رفرش نیست؟.کارت گرافیک منم 250gts هستش.شایدم من زیادی حساسم.

بازم ممنون . ولی سوال دومم رو جواب ندادید . بزرگیش تو ذوق نمیزنه ؟ یعنی تاحالا این حسو داشتی که کاش یکم کوچیک تر بود مانیتورم ؟
عزیز نه اصلا چون وایده بعدشم اگه 22 بود شاید ولی این یه سایز فوق العادست یعنی 21.5 که مناسبترین سایز برای ال سی دی های واید همین نیم اینچش که از 22 کمتره تاثیرشو گذاشته در جهت مناسب بودنش و تو ذوق نزدنش همه چیش رو حساب کتابه و ایده ال خیالت راحتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تازه 21.5 کاملا متناسب با رزولوشن فول اچ دی هستش اگه مانیتور 19 بگیری با رزولوشن فول اچ دی یه تصویر جفنگی میده.

Last edited by a moderator:
سلام اقا فرشید.من به توصیه شما p20700 گرفتم.سرعت پاسخ گوییش تو گیم خیلی خوبه و محوی نداره.ولی کیفیت تصویرش منو راضی نکرد.البته کیفیتش با ال سی دی های دوستانم چندان فرقی نداره ولی از لب تاپ سونی خیلی کمتر بود.درسته که او 16 اینچ بود و تراکمش بشتر بود ولی بازم منو قانع نکرد.واسه همین من به مانیتور شک کردم که نکنه رفرش باشه .چه جوری میشه مشخص کرد که مانیتور رفرش نیست؟.کارت گرافیک منم 250gts هستش.شایدم من زیادی حساسم.

سلام
توصیه برای کی بوده؟ شما چه مدتیه توی تاپیک نیومدی؟
شما داری یه مدل 20 اینچ ارزون قیمت رو به یه LED نسل جدید لپ تاپ سونی مقایسه می کنی؟! خب مشخصه که بنظرت هم پایینتر بیاد،چون لپ تاپای سونی کیفیت پنل مانیتورشون همیشه بالا بوده و رزولوشن بالاتری هم داره.

مانیتورت رو هم اگر از نمایندگی خریدی و تک چسب بوده که مشکلی نداره، پشت خود دستگاه هم تاریخ ساخت رو باید زده باشه ،

Last edited by a moderator:
سلام عزیزان ببینید اینکاری که میخوام بکنم خوبه؟
میخواستم کارت گرافیکی بگیرم که 3d داشته باشه بعد یه تلویزیون 32 اینچ سه بعدیه سونی بگیرم به کامپیوتر وصل کنم.بعد ps3 هم خواستم بهش وصل کنم.خوبه اینجوری؟
اخه مانیتور سه بعدیه خوب نیست تو بازار

---------- نوشته در 12:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:36 PM ارسال شده بود ----------

و سوال دیگه اینکه خیلی دلم تو مانیتور SA 950 سامسونگ هست که سه بعیه.نقدها و ریویوهاشو نخوندین.چطوره؟ در نمایش تصاویر و بازیای سه بعدی خوب عمل کرده؟
تقریبا نمیدونین کی وارد بازار ما میشه؟ خیلی توپه اخه.
اخه یه چیزی میخوام بگیرم توپ باشه.

سلام عزیزان ببینید اینکاری که میخوام بکنم خوبه؟
میخواستم کارت گرافیکی بگیرم که 3d داشته باشه بعد یه تلویزیون 32 اینچ سه بعدیه سونی بگیرم به کامپیوتر وصل کنم.بعد ps3 هم خواستم بهش وصل کنم.خوبه اینجوری؟
اخه مانیتور سه بعدیه خوب نیست تو بازار

---------- نوشته در 12:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:36 PM ارسال شده بود ----------

و سوال دیگه اینکه خیلی دلم تو مانیتور SA 950 سامسونگ هست که سه بعیه.نقدها و ریویوهاشو نخوندین.چطوره؟ در نمایش تصاویر و بازیای سه بعدی خوب عمل کرده؟
تقریبا نمیدونین کی وارد بازار ما میشه؟ خیلی توپه اخه.
اخه یه چیزی میخوام بگیرم توپ باشه.

تلویزیون که برای کار با PC مناسب نیست، فقط بدرد کنسول می خوره، اما مانیتور خوب هم برای PC مناسب هست و هم کنسول، اگر توی بازار موجود نیست که خب نمیشه زورکی TV رو جایگزینش کرد.
کارت سه بعدی هم باید مانیتور مخصوص و 120 هرتز داشته باشه که باهاش سازگار باشه، الان دو مدل استاندارد 3 بعدی مختلف داریم که با هم سازگار نیستن.
SA 950 هم هنوز نه در بازار جهانی زیاد شده و نه بزودی در بازار ما پیداش میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or