سلام
آیا هارد اکسترنال قابل حمل ( بدون آداپتور ) که حداقل 2 ترابایت - usb3 usb2 باشه هست؟
با بوجه 150 الی 200 تومن.
برای فیلم بلوری میخوام
یعنی چی سازگار نیس اقا فرشید؟ یعنی اگه من میخوام یه بازی یا فیلم به صورت سه بعدی نگاه کنم نمیشه؟ اخه من میخوام ps3 هم بهش وصل کنم و مثلا بازیه resistance 3 که سه بعدیه بازی کنم نمیتونم؟
اخه خیلی باحاله و ازش خوشم اومده.نمیرزه بگیرم؟
مدل بهتری سراغ دارین اقا فرشید؟
---------- نوشته 21-09-2011 در 12:35 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 20-09-2011 در 11:59 PM ارسال شده بود ----------
سوال دیگه اینکه تو تصاویر و ویدیوهای سه بعدی چطور کار کرده؟ عمق تصاویر خوبه؟
سلام
فرشید جان به نظرت کی میتونم یه سیستم بر پایه ی بولدوزرهای 8 هسته ای ببندم ؟! هنوز معرفی نکردن ظاهرا !!!![]()
دمت گرم اقا فرشید گل.نه من کارت گرافیکم ATI 6950 2 GB هست از شرکت cLUB 3D.گمون نکن مشکلی در اجرای سه بعدی داشته باشم با این گرافیک نه اقا فرشید؟؟
پس تو 3D عمق خوبی داشته.برای دیدن فیلمو بازیای سه بعدی خوب عمل کرده نه؟
بازم لطف کردی داش فرشید.
هرجور شده این مدلو میگیرم.بهترین گزینست واقعا.چنتا ریویو دیگه هم خوندم نکات مثبتش به منفیش میچربید.در کل بیشتر جاها از 5 ستاره 4 تا داده بودن.
خب بهترین مدل بازار ما SAMSUNG BX2485 PLUS هست که حدود 410 تومن قیمت دارهسلام اقا فرشيد
خسته نباشين،ببخشي اگه جاي سوالم اينجا نباشه
يه مانيتور ٢٣ اينچ كامل و مطمعن ميخوام(همه امكانات رو داشته باشه)،قيمت مهم نيست،اگر هم جاي مطمعني ميشناسيد اگه امكانش هست تو پيام خصوصي بهم بگين خيلي ممنون ميشم
متشكرم
دوستان من می خوام به جای 2 تا رم 2 گیگ از 1 رم 4 گیگ استفاده کنم(باس 1333)
می خواستم بدونم استفاده نکردن از تکنولوژی دوال می تونه بازدهی کامپیوتر رو تو بازیها کم کنه یا تاثیری نداره؟(خواهشا هرکی تست کرده یا بنچ مارکی از سایت های معروف داره کمک کنه)
با تشکر
اگه اور نمیکنی p8p67 هم کارت رو راه میندازه.سلام
دوستان به نظرتون مین بردی مثل Rampag lll Extrem ارزش خرید داره؟ خیلی بهتر از P8P67 Delux هستش؟ من کاربردم بیشتر گیم هستش.
مرسی