آقا دستم به دامنت!
الان کامل توضیح میدم..
کدوم مقاله؟ راهنمای خرید رو میگی؟ آره خوندم اگه اونو میگید.اتفاقا خیلی به دردم خورد مبنای تحقیقاتمم شد..دمت گرم..
فقط ببین عزیز خواهشا به تک تک کلماتم دقت کن
من کلا 1 تومن بودجه دارم..حالا نهایت یک و صد..
مانیتور و هارد نمیخوام! مانیتور دارم..هاردم یه سامسونگ ساتا 500 دارم که کفایت میکنه برام چون یه 1 ترا اکسترنال هم دارم..فقط هاردم 32 هست که اگه! فکر میکنید تاثیری توی گیم داره عوض کنم! وگرنه دلیلی نمی بینم..مانیتور هم دارم و فعلا نمیخوام بهترش کنم! ایشلاا بعدا!
این نکته رو هم بگم: من چیزی از اورکلاک سر در نمیارم..دنبال گذاشتن همزمان دو تا کارت هم نیستم! اینو بگم..که در نظر داشته باشی//
سیستم رو ولی میخوام واسه گیم جمع کنم..وتا 2 سال دیگه هم نمیخوام به ارتقاش فکر کنم..( اگه بشه! )حداقل تا یک سال و نیم دیگه!
من توی فروم پی سی ورلد کلی بهم مشاوره دادن و یه کم دستم اومد ولی در موارد زیادی گیج شدم:
1-اول مین بورد:
به من اینا پیشنهاد شده:
Biostar TP67XE
ASUS P8P67
ASROCK H61ICAFE
در مورد آخری خودم شک زیاد دارم..ولی شخص پیشنهاد کننده میگه رو مادربورد مانور نده زیاد..تا بتونی گرافیک بهتری بگیری!
کلا نمیدونم چه کنم!
2-سی پی یو
خب در این جا بهم این 2 پیشنهاد رو دادن:
Intel Core i5 - 2400
Intel Core i5 - 2500
Core i5 2500K
یکی میگه اولی رو بخر الکی هزینه نکن!
بقیه میگن دومی که K نداره رو بگیر تو که اورکلاک نمیخوای بکنی!..ولی حول این سه تا میچرخه پیشنهادا
3-RAM
در مورد رم..همهگی متفق القول میگن 4 گیگ 1600 !
خودمم قبول دارم..
ولی در برندش موندم!
یکی میگه:
Corsair XMS3 4Gb KIT D3-CMX4GX3M2A 1600 C9
یا
:Elixir 4Gb 1600 CL9 (2x2Gb
یا
KINGMAX 4GB 1333 CL9 که خودم حال از کینگ مکس بد میشه!
کلا من توی برند این رم موندم!
4-Power
آهان! این پاور منو کشته!
یکی میگه 700 بگیر که بعدا نخوای به خاطر ارتقا یه قطعه پاور عوض کنی
یکی میگه 600
یکی میگه 635
یکی میگه 585
برند ها هم حول گرین و thermaltake و در گردشه!
البته اینم پیشنهاد شده:
FSP EVEREST 85PLUS 700
تازه فهمیدم خیلی از اینا مثلا زده 700 ولی خروجی 600 میده!! عجب!نمیخوام از این کلاها سرم بره!
همشونم تقریبا از 80 تا 120 قیمت دارن که زیاد نیست این اختلاف!
5-کارت گرافیک!
این بیشتر منو کشته!
همه میگن اول این مهمه!
پیشنهاد ها اول این 2 تا بود:
که شما هم در مقالت گفتی..
NVIDIA GeForce GTX 560 Ti
AMD Radeon HD6950
بعد یکی از دوستان اومد گفت! بیا مادربورد یا سی پی یوت رو فدا کن ارزون تر کن!اینو بگیر:
GTX 570! که تریبا صد تومن گرون تره..
البته این حافظش 1 هست..بر عکس اون 6950 که دو هست..که البته ایشون گفت این مهم نیست و دلیل نمیشه..که خب منم قبول کردم راس میگه ولی ایکاش اینم 2 بود
فعلا در مورد برند کارت فکر نکردم چون موندم این فدا کردن رو انجام بدم یا نه؟ چون اگه ندم میزنه بالای 1 و صد..
کیس هم خودم از x-3 گرین خوشم اومد..هانتر رو نپسندیدم و فالکون هم خیلی گرونه! ولی این x-3 هم سری گیم هست هم خوشگله و هم تکنولوژیش در حد فالکونه تقریبا..اگه انتخاب درستی نکردم بگو
رایتر و اینا فعلا مهم نیست بعدا مشاوره میگیرم ازت..فعلا اسکلت بندی اصلی سیستم معلوم شه!
فقط اینم نگفتم که من فقط گیم برام مهمه..و میخوام همه بازی های روز و سال آینده رو حداقل تا 2 سال دیگه بتونم روی تنطیمات بالا (حالا نه آخر میدونم آخر نمیشه) بازی کنم در واقع لذت ببرم از بازی..