بنظر من این مادربردای AM2 ارزش خرید نداره، حتی با بودجه ی محدود، چون از تمام سرعت پردازنده های سرعت بالای Phenom II X4 هم نمی تونن استفاده کنن. در کل هزینه ی ارتقا به اینایی که گفتی تاثیر زیادی توی راندمان بازیهات نمیزارهسلام دوستان
چند وقت پیش کارت 8800 که داشتم رو با کارت 460gtx se عوض کردم حالا می خوام یس پی یو و مادربورد رو هم عوض کنم
cpu athlon x2 5000
m.b k9n neo v3(nforce 560
یه 4 گیگ رم patriot با باس 800 دارم که بودجم نمیرسه بخوام عوض کنم(تا حالا هم ازش راضی بودم)
به جاش میخوام این ها رو بگیرم
MSI 770T-C35
یا
M.B BIOSTAR A770E
یا
MB Biostar NF720D A2G
سی پی یو هم
AM3 Athlon II X4 640
یا
AMD Phenom IIX4 850
حالا قیمت این ها رو تو تهران می خواستم بدونم چنده(پاساژ ایران یا بازار رضا و...)
این رو باز هم میگم بودجم محدوده والا انتخاب های بهتری میکردم
و یه نکته این که عوض نکردن رم ها چقدر تو بازی تاثیر می گذاره. می تونم با این قطعات از تمام ظرفیت کارتم استفاده کنم؟
یا باید رم رو هم ارتقا بدی به DDR3 که بشه یه سری قطعات مناسبتر مثل Intel Core i3 2100 خرید با مادربردش، یا قطعاتت رو فعلا دست نزنی بهتره.
چیزایی رو که توی مقالم گفتم توی انگلستان هم حتما پیدا میشن، سیستم متوسط برای بازی رو حتی می تونی با قیمت پایینتر از بازار ایران تهیه کنی . فقط بجای کیس و پاور که ایرانی هستن می تونی از همرده هاشون با برند CoolerMaster انتخاب کنی.سلام دوستان
من در حال حاظر یک لپ تاپ دارم.خوب کار میکرد و میشد باهاش گیم بازی کرد،ولی دیگه الآن The witcher 2 رو با افت فریم اجرا میکنه،به همین دلیل به دنبال خرید یک PC مناسب هستم که بتونم باهاش بازی کنم(حتما حتما میخوام Battlefield 3 رو روی PC بازی کنم) بودجه چیزی درحدود 500 پوند(یا حد اکثر 1000 پوند).
فقط دوستان اگر کسی از بازار انگلستان خبر داره چیز هایی رو بگه که بشه خرید.
با تشکر
البته Witcher 2 که گفتی از BF3 و مشابهش خیلی سنگینتره، باید به فکر خرید سیستم رده بالای مقاله یا بالاتر باشی، ترجیحا با یه کارت 570 یا 580 باشه فریم روونی میده.
با این برند و کیفیت، قیمتش خیلی زیاد میشه و باید از خیرش بگذرم
-
دو تا هارد 2 ترابایتی که تو مقاله بود
WD Caviar Black 64MB 2TB : 200
Seagate 7200.12 2TB : 114
این اختلاف قیمت فقط بخاطر سرعته یا فاکتور دیگه ای هم هست؟
و آیا این سرعت بیشتر وسترن اینقدر هست که تو بازی تاثیر داشته باشه و محسوس باشه ؟
از اینکه سوالها زیاد و پشت سرهمه عذر میخوام.
نه عزیز، اتفاقا سرعتشاون اونقدرا هم فرق نمی کنن، هاردای WD در کل گرونن و واردکنندش هم همچین بدش نمیاد قیمتای فضایی اعلام کنه، چون کاربرا تصور می کنن سرعت این هاردا واقعا خیلی بالاتره و حاضرن براش پول خیلی بیشتری بدن.سرعت خیلی متفاوت رو فقط با SSD میشه گرفت،اون هاردا توی سرعت حرفی واسه گفتن ندارن.
من G500 Logitech رو با 90 تومن پیشنهاد می دم، مدل X8 Side Winder هم که گفتی خیلی خوبه، سلیقه ی خودت در نهایت مهمه.اقا فرشید یک موس گیم 80 تا 100 تومن معرفی کنید(چند نفر موس ماکروسافت پیشنهاد دادند ولی نمیدونم این موس ماکروسافت چیه همون x8 موس پیشنهادی همراه قیمت)
آخرین ویرایش: