مشاوره در امر خرید هدفون (موزیک - گیم)

این پست در جواب یکی از دوستان هست که تو تاپیک دیگه مطرح شده بود. گفتم اینجا جواب بدم:

سلام
اول اینو بگم که خودم شخصا تا حالا پیش نیومده موقع ورزش از هدفون استفاده کنم. اما در مورد این پلیر:
تا اونجایی که می‌دونم، این مدل بیشتر برای استفاده موقع شنا کردن ساخته شده و شاید زیاد برای دویدن و ... مناسب نباشه (البته توی استخر هم باید با دقت استفاده بشه تا آب به‌ش نفوذ نکنه؛ ضمن اینکه ممکنه برای همه تجربه خوبی نباشه). تو نمایندگی‌های سونی می‌تونید پیداش کنید... قیمت‌اش تا چند هفته پیش 295 تومن بود:| الان هم نباید تغییر کرده باشه. در مورد کیفیت صدا باید بگم تو چند دقیقه‌ای که امتحان‌اش کردم اصلا راضی‌م نکرد و به نظرم عجیبه که با وجود چنین قیمتی، چنین صدایی داشته باشه. البته کلا خیلی از هدفون‌ها و هدفون-پلیرهای ورزشی نسبت به مدل‌های معمولی قیمت‌هاشون بسیار بالا هست و صداشون هم به دلیل ضد آب بودن محصول و اینکه کیفیت پخش در اولویت نیست، چندان چنگی به دل نمی‌زنه. در کل اگه نظر من رو بخواید، برای ورزش کردن هر از گاهی، اون‌هم از نوع ورزش‌های غیر آبی، اصلا به‌صرفه نیست.

اما مدل‌های دیگه (البته این‌ها هدفون تنها هستن از نوع سیم‌دارش، بدون پلیر):
اگه هدفون ضد آب می‌خواید که در مقابل عرق مقاوم باشه، می‌تونید سری به مدل‌هایی مثل SHQ300 ،SHQ3200 و SHQ1200 از فیلیپس بزنید (داخل گوشی). قیمت‌هاشون متفاوته، از حدود ۶۰ تا ۱۰۰ تومن. SHQ300 رو می‌گن بیس بالا نداره (برخلاف چیزی که برای ورزش کردن لازمه) و کیفیت صداش هم متوسطه. در مورد اون دوتای دیگه چیزی نمی‌دونم! اگه ضد آب نمی‌خواید، مدل SHS5200 فیلیپس هست که بدنه‌ش پشت گردن و گوشی‌هاش روی گوش قرار می‌گیره. این یکی رو خودم تو خونه استفاده می‌کنم و از کیفیت صداش، نسبت به قیمت‌اش، راضی‌ام. این یکی روکش سیم‌اش نخیه و از این جهت به‌سادگی کشیده نمی‌شه. دیگه... همین!
خیلی ممنون به خاطر توضیحات کاملتون ولی من چون اینا رو واسه دو میخوام اگه سیم داشته باشه دست و پا گیر میشه
ممنون میشم یه چندتا مدل بی سیم با پلیر داخلی معرفی کنی

- - -ویرایش - - -

این پست در جواب یکی از دوستان هست که تو تاپیک دیگه مطرح شده بود. گفتم اینجا جواب بدم:

سلام
اول اینو بگم که خودم شخصا تا حالا پیش نیومده موقع ورزش از هدفون استفاده کنم. اما در مورد این پلیر:
تا اونجایی که می‌دونم، این مدل بیشتر برای استفاده موقع شنا کردن ساخته شده و شاید زیاد برای دویدن و ... مناسب نباشه (البته توی استخر هم باید با دقت استفاده بشه تا آب به‌ش نفوذ نکنه؛ ضمن اینکه ممکنه برای همه تجربه خوبی نباشه). تو نمایندگی‌های سونی می‌تونید پیداش کنید... قیمت‌اش تا چند هفته پیش 295 تومن بود:| الان هم نباید تغییر کرده باشه. در مورد کیفیت صدا باید بگم تو چند دقیقه‌ای که امتحان‌اش کردم اصلا راضی‌م نکرد و به نظرم عجیبه که با وجود چنین قیمتی، چنین صدایی داشته باشه. البته کلا خیلی از هدفون‌ها و هدفون-پلیرهای ورزشی نسبت به مدل‌های معمولی قیمت‌هاشون بسیار بالا هست و صداشون هم به دلیل ضد آب بودن محصول و اینکه کیفیت پخش در اولویت نیست، چندان چنگی به دل نمی‌زنه. در کل اگه نظر من رو بخواید، برای ورزش کردن هر از گاهی، اون‌هم از نوع ورزش‌های غیر آبی، اصلا به‌صرفه نیست.

اما مدل‌های دیگه (البته این‌ها هدفون تنها هستن از نوع سیم‌دارش، بدون پلیر):
اگه هدفون ضد آب می‌خواید که در مقابل عرق مقاوم باشه، می‌تونید سری به مدل‌هایی مثل SHQ300 ،SHQ3200 و SHQ1200 از فیلیپس بزنید (داخل گوشی). قیمت‌هاشون متفاوته، از حدود ۶۰ تا ۱۰۰ تومن. SHQ300 رو می‌گن بیس بالا نداره (برخلاف چیزی که برای ورزش کردن لازمه) و کیفیت صداش هم متوسطه. در مورد اون دوتای دیگه چیزی نمی‌دونم! اگه ضد آب نمی‌خواید، مدل SHS5200 فیلیپس هست که بدنه‌ش پشت گردن و گوشی‌هاش روی گوش قرار می‌گیره. این یکی رو خودم تو خونه استفاده می‌کنم و از کیفیت صداش، نسبت به قیمت‌اش، راضی‌ام. این یکی روکش سیم‌اش نخیه و از این جهت به‌سادگی کشیده نمی‌شه. دیگه... همین!
خیلی ممنون به خاطر توضیحات کاملتون فقط من چون اینا رو برای دو میخوام اگه سیم داشته باشه دست و پا گیر میشه
ممنون میشم چند مدل بیسیم معرفی کنی اگه پلیر داخلی هم داشت که چه بهتر اگه نداشت یه چند تا پلیر خوب هم معرفی کن
ممنون

سلام .
از بین این هدست ها کدومشون بهتره؟

ASUS ROG Orion Pro Gaming Headsetلیون کامپیوتر , فروش نوت بوک , فروش تبلت , فروش قطعات کامپیوتر , لیست قیمت قطعات کامپیوتر , فروش قطعات حرفه ای کامپیوتر , لیست قیمت نوت بوک , ل�
ASUS ROG Orion Gaming Headsetلیون کامپیوتر , فروش نوت بوک , فروش تبلت , فروش قطعات کامپیوتر , لیست قیمت قطعات کامپیوتر , فروش قطعات حرفه ای کامپیوتر , لیست قیمت نوت بوک , ل�
Philips PC Gaming Headset SHG8000-97Philips PC Gaming Headset SHG8000-97 - هدست مخصوص بازی فیلیپس اس اچ جی 8000/97
Razer Headset Tiamat 2.2Razer Headset Tiamat 2.2 - ریزر هدست تیامت 2.2
Razer Kraken Analog Music And Gaming HeadphonesRazer Kraken Analog Music And Gaming Headphones - هدفون آنالوگ مخصوص بازی و موزیک ریزر کراکن
نظرت در مورد اون دو تا مدل asus orion چیه؟فرقشون چی هست ؟چون حدود 50 اختلاف قیمت دارن!
اون مدل فیلیپس چطوره؟
در مورد کراکن هم می گن که بیسش قویه اما صداش بم هست و اون شفافیت و تفکیک لازم رو نداره!!!خودت استفاده کردی ؟ نظرت چی بود؟ قیمتش هم خیلی پایین اومده !!!!یادمه این مدل کراکن حدود 330 بود!!دلیلش چیه؟ در ضمن تو دیجی کالا اسمش رو یه چیز دیگه زدند!!! نوشته Razer Kraken Analog Music And Gaming Headphones ....نکنه این یه مدل دیگه هست؟

می خوام یه هدست خوب بگیرم هم برای استفاده از Pc هم ps4
فعلا انتخابم Razer Tiamat 7.1 هست فقط مطمئن نیستم که با ps4 سازگار هست یا نه
اگر کسی از دوستان تجربه داره خوشحال می شم راهنمایی کنه

دوستان من یه هدفون میخواستم بخرم واسه بازی و فیلم و موسیقی (راک/متال بیشتر) خودم رازر الکترا رو پیدا کردم منتهی قمیتش یکم واسم زیاد میخواستم ببینم پیشنهاد بهتری دارید!؟
ممنون

دوستان من یه هدفون میخواستم بخرم واسه بازی و فیلم و موسیقی (راک/متال بیشتر) خودم رازر الکترا رو پیدا کردم منتهی قمیتش یکم واسم زیاد میخواستم ببینم پیشنهاد بهتری دارید!؟
ممنون

ن چون توو پلی ۴ هم بازی میکنم هدست wireless gold sony رو گرفتم بی اغراق میگم عالیه اول میخواستم pulse elite بگیرم اون بیسش بهتره ولی بدنه مقاومی نداره ولی این هم صدا تووپی داره هم برند پلی ۴ رووشه خلاصه یدونه باشه

می خوام یه هدست خوب بگیرم هم برای استفاده از Pc هم ps4
فعلا انتخابم Razer Tiamat 7.1 هست فقط مطمئن نیستم که با ps4 سازگار هست یا نه
اگر کسی از دوستان تجربه داره خوشحال می شم راهنمایی کنه

دوست من منم خیلی تحقیق کردم واسه یه هدست خفن چون هم رو پی سی هم رو پلی ۴ بازی میکنم اخر رسیدم به pulse elite sony و gold wireless که مخصوص پلی ۴ هست و همینم گرفتم و بسیار عالی هست بنظرم اگه رو پلی ۴ هم بازی میکنی فقط به این دو تا فک کن البته turtle beach و astro هم چیزای خوبی دارن که توو ایران نیس - یه بتلفیلد ۴ انلاین زدم اصن پصدا تووش پشم ریزون بود

Last edited by a moderator:
سلام دوستان عزیز

یک راهنمایی برای خرید هدفون میخواستم. با مبلغ 100 تومان (تا حداکثر 150 تومان) چه هدفونی برای موزیک و بازی پشنهاد میکنید (بیشتر برای موسیقی).

میدونم با این مبلغ نمیشه محصول حرفه ای خرید ولی چون میخوام مدت زیادی از خریدم استفاده کنم، یه محصول خوب و با کیفیت معرفی کنید.

ممنون از پاسخگوییتون.

با سلام و تشکر بابت تاپیک خوبتون
لطفا کمکم کنید.هدفون فابریک mp4 ام خراب شد مجبور شدم که یه هدفون سونی xb60ex گرفتم که متاسفانه دارای بیس خیلی زیادی هست و صدای خواننده کم و بسیار تیز می باشد به طوری که با اکولایزر هم کم نمی شد(من کلاسیک و پاپ گوش می دم)البته برای سبک های به غیر از نامبرده این هدفون معرکه است برخی از اهنگ های پیت بول رو به گونه ای شنیدم که تا حالا نشنیده بودم... عالی بود اما این هدفون به درد سبک کلاسیک و پاپ نمی خوره!!
لطفا یه هدفون تو گوشی که خیلی راحت درون گوش قرار گیرد(گوش های من کوشیکه و هر هدفونی درون گوشم پایدار نمب مونه لیز می خوره و تنها دلیلی که این مدل سونی رو انتخاب کردم راحتی در گوش بود!!!)
از mp4 سونی برای پخش موسیقی استفاده می کنم
لطفا قیمت تا 500 600 تومن باشه
پیشاپیش ممنونم ببخشید طولانی شد

سلام هدفون برا موسيقي مي خواستم كراكن بهتره يا الكترا ؟ و اين كه ميشه به ايكس باكس وصل شن صداي بازي پخش شه ؟ و اين كه هدفون وايرلس چطوره ؟

دوست عزیزم ، اگثر مدل های RAZER کیفیت پخش بالایی دارند ( بنده از RAZER TIAMAT 7.1 استفاده میکنم.... شما چه 2.0 کاناله استفاده کنید و چه 5.1 کاناله کیفیت فوق العاده ایی نسیب شما خواهد شد.
در نظر داشته باشید که قیمت این هدفون ها بسیار بالا هست.

هدفون آدارو استریو قیمتی حدود 398 هزار تومان دارد. فقط رنگ بندی ندارن ولی بسیار کیفیت بالایی در پخش موسیقی ایتریو
1- صدایی فوق العاده 2- راحتی برای استفاده طولانی مدت 3- سبک بودن و قابل حمل راحت
هر 3 مشخصه در این هدفون وجود دارد که انتخاب بسیار مناسب و فوق العاده ایست.

هدفون Electra
در کل این هدفون مخصوص بازی و گوش دادن به موزیک‌ بسیار مناسب است. صدایی با بیسی متوسط ولی بسیار باکیفیت و شفاف و بدون نویز را به شما ارایه می‌دهد. در مجموع برای افرادی که به بازی کردن
و گوشی دادن به موسیقی علاقه زیادی دارند و می‌خواهند این کار را به بهترین وجه انجام دهند ریزر الکترا هدفون مناسبی است.
قیمت 225 هزار تومان

و در آخر RAZER TIAMAT

• صدای واقعی از 10 درایور مختلف
• واحد کنترل صدا برای چند کانال و سویچ چند وضعیتى بین هدفون و بلندگو
• راحت و مناسب برای بازی طولانی مدت
• قابلیت ***** صدای بیرونی و میکروفن یک سویه
• دارای کاور گوشی چرمی قابل تعویض
• دارای کابل روکش‌دار فیبری
• دارای 2 عدد درایو 40 میلی‌متری آهن‌ربای نئودیمیوم با پوشش تیتانیم
• دریافت صدای یک سویه
• مجهز به کابل 3 متری با روکش فیبری
• دارای ورودی و خروجی Micro-USB