مشاوره در امر خرید هدفون (موزیک - گیم)

دوستان بزارید یک نصیحتی بهتون بکنم
اگه به دنبال بهترین کیفیت صدا هستید مخصوصا برای گیم دور هدفون وهدست و خط بکشید.
این و دارم برادرانه بهتون میگم.من خودم هدست پالس سونی رو داشتم.بعد رفتم یک سیستم صوتی سونی مدل ht-m5 رو گرفتم
دوستان شاید باورتون نشه ولی تازه فهمیدم صدای dts ودالبی یعنی چی.
جالبش اینجاست بعد یک مدت هدست پالس زدم گوشم حالم از کیفیت صداش بهم خورد.:|با خودم گفتم من تو این مدت چی گوش میکردم.به هر حال انتخاب با خودتونه

دوستان بزارید یک نصیحتی بهتون بکنم
اگه به دنبال بهترین کیفیت صدا هستید مخصوصا برای گیم دور هدفون وهدست و خط بکشید.
این و دارم برادرانه بهتون میگم.من خودم هدست پالس سونی رو داشتم.بعد رفتم یک سیستم صوتی سونی مدل ht-m5 رو گرفتم
دوستان شاید باورتون نشه ولی تازه فهمیدم صدای dts ودالبی یعنی چی.
جالبش اینجاست بعد یک مدت هدست پالس زدم گوشم حالم از کیفیت صداش بهم خورد.:|با خودم گفتم من تو این مدت چی گوش میکردم.به هر حال انتخاب با خودتونه

جل الخالق ....
فقط تو بازی سنتر هدفون رو با هوم تیتر مقایسه میکنن.

سلام ذوستان
من یک هدست خوب واسه گیمینگ با PS4 میخوام قیمتش هم بین 100 تا 150 هزار تومن
چیز خوبی سراغ دارین ؟
فقط هم واسه گیمینگ میخوام و اینکه یک میکروفون هم واسه صحبت کردن داشته باشه
هیچی دیگه واسم مهم نیست :دی و بی سیم هم باشه
اگه میشه راهنمایی کنین
ممنون

سلام ذوستان
من یک هدست خوب واسه گیمینگ با PS4 میخوام قیمتش هم بین 100 تا 150 هزار تومن
چیز خوبی سراغ دارین ؟
فقط هم واسه گیمینگ میخوام و اینکه یک میکروفون هم واسه صحبت کردن داشته باشه
هیچی دیگه واسم مهم نیست :دی و بی سیم هم باشه
اگه میشه راهنمایی کنین
ممنون

با این مشخصات بهترین گزینه واست همون هدست گلد خود سونی هست ( یا استریو که قدیمی تر و ارزون تره )

فقط یکم با قیمت کنار باید بیای خیلی اختلاف نداره با بودجت

اقا من جایی خوندم که هدفون الکترا از کراکن بهتره و قیمت بالا تر کراکن هم به خاطر جدید تر بودنشه . درسته؟

تفاوتشون اونقدری نیست که بتونی احساسش کنی،
ولی سری آدارو خیلی سرتر از این دو مدل هست برای موزیک و شدیدا پیشنهاد میشه.

دوستان من الان هدست پالس سونی رو دارم.میخوام هزینه کنم وهدست razer timat 7.1 رو بگیرم.میخواستم بدونم ارزش خرید داره؟کیفیتش بهتره پاس هست؟با ps3 و ps4 سازگاری داره؟ممنون میشم جواب بدید؟

بچه ها نظرتون راجع به این هدست چی هست؟

[h=1]Philips PC Gaming Headset SHG7210/97[/h]

sku_267376_3.jpg

دوستان به راهنمایی احتیاج دارم شدید !!!

واسه ps4 میخوام هدست بگیرم بین سه مدل موندم:

گلد : ظاهرش عالیه منتها میگن بیس خوبی نداره

پالس الایت : تمام امکانات گلد رو داره منتها سنگینتره و بیس خوبی داره ظاهرا- مدل gta v edition خیلی قشنگه منتها حدود ۱۰۰ تومن گرونتر از گلد

ریزر تیامات : میگن از هر دو هدست سونی بهتره چه تو صدا همینطور بیس منتها وایرلس نیست :( فاصله من موقع بازی با تی وی زیاده چون ۴۶ اینچه هدست با سیم اذیت میکنه...اگه به دسته ps4 وصل کنم کیفیتش و بلندی صداش پایین نمیاد؟؟؟

اولویت من واسه هدست : قدرت بیس بالا طوریکه با صدای انفجار یا گوش کردن موزیک تکنو گوشی بلرزه!!!!!!!! و ترجیحا وایرلس باشه ولی اولویت اول خیلی مهمتره !

ممنون میشم کامل راهنماییم کنین
:)

دوستان به راهنمایی احتیاج دارم شدید !!!

واسه ps4 میخوام هدست بگیرم بین سه مدل موندم:

گلد : ظاهرش عالیه منتها میگن بیس خوبی نداره

پالس الایت : تمام امکانات گلد رو داره منتها سنگینتره و بیس خوبی داره ظاهرا- مدل gta v edition خیلی قشنگه منتها حدود ۱۰۰ تومن گرونتر از گلد

ریزر تیامات : میگن از هر دو هدست سونی بهتره چه تو صدا همینطور بیس منتها وایرلس نیست :( فاصله من موقع بازی با تی وی زیاده چون ۴۶ اینچه هدست با سیم اذیت میکنه...اگه به دسته ps4 وصل کنم کیفیتش و بلندی صداش پایین نمیاد؟؟؟

اولویت من واسه هدست : قدرت بیس بالا طوریکه با صدای انفجار یا گوش کردن موزیک تکنو گوشی بلرزه!!!!!!!! و ترجیحا وایرلس باشه ولی اولویت اول خیلی مهمتره !

ممنون میشم کامل راهنماییم کنین
:)
بنظر بنده Razer رو بگیرین خیلی بهتره و اینکه خیر بلندی صدای بسیار مناسبی داره به حدی که توی بعضی بازیا هم باید ولوم رو بیارین پایین;)(کیفیت اسپیکر دسته هم خیلی خوبه)
من خودم Electra دارم و خیلی هم راضیم

بنظر بنده Razer رو بگیرین خیلی بهتره و اینکه خیر بلندی صدای بسیار مناسبی داره به حدی که توی بعضی بازیا هم باید ولوم رو بیارین پایین;)(کیفیت اسپیکر دسته هم خیلی خوبه)
من خودم Electra دارم و خیلی هم راضیم

داداش من بین این Kraken و Electra بدجوری موندم ولی از شکل Kraken بیشتر خوشم میاد ! به نظرت ارزش داره Kraken بگیرم اگه کیفیت و بیس شون خیلی باهم فرقی نداره !

داداش من بین این Kraken و Electra بدجوری موندم ولی از شکل Kraken بیشتر خوشم میاد ! به نظرت ارزش داره Kraken بگیرم اگه کیفیت و بیس شون خیلی باهم فرقی نداره !
خیلی با هم فرقی ندارند فقط اینکه بخاطر ارزش 80-90 تومن تفاوت رو بنظر من نداره
تفاوت هم میشه به اینکه الکترا در فرکانس پایین بهتره و کراکن در فرکانس بالا(تفاوت انچنان نیست)
و یک جایی هم دیدم نوشته بود Noise Isolating کراکن نداره;)
و اینم اضافه کنم که الکترا میکروفون هم داره یک سیم فقط برای Audio اون یکی Microphone دار

سلام
يه هدفون ميخوام كه داراي 4 تا جك رنگي باشه (يو اس بي دار باشه هم خوبه و گرنه مهم نيست).....چون كارت صداي حرفه اي دارم.
قيمت مهم نيست

دوستان شدیدا الکترا رو پیشنهاد میکنم هم واسه گیم هم واسه موزیک مخصوصا هیپ هاپ و دنس صدای گرمی داره و بد جوری بیسش شفاف و بدون نویزه فرکانسهای بالا و میانی عالی پخش میشن همین طور فرکانسهای پایین ولی در مقایسه با بیتس سولو اچ دی تو فرکانسای پایین یه کمی اقراق میکنه و یه کوچولو صداها رو رنگ شده پخش میکنه که با واقعیت اون صدا یکمی فرق داره البته خیلی زیاد نیست و قابل چشم پوشیه :|
تفکیک پذیری صدا تو بازیها عالیه و بخاطر بیس بسیار شفاف و خوبش موقع انفجار تو بازی سوپرایز میشید و مغز لرزه میگیرید :d
در کل تو این رنج قیمتی 225 تومان تو خریدش به هیچ عنوان شک نکنید;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or