مشاوره در امر خرید هدفون (موزیک - گیم)

سلام
يه هدفون ميخوام كه داراي 4 تا جك رنگي باشه (يو اس بي دار باشه هم خوبه و گرنه مهم نيست).....چون كارت صداي حرفه اي دارم.
قيمت مهم نيست

-Razer Tiamat 7.1
-Astro A40
Inputs Rear===>3.5mm Mini TOSlink, 3.5mm mp3 connector, USB mini-B (audio/power), 3.5mm Stream Output

یه مدل از razer اومده Razer Kraken Analog Music که تو دیجی کالا هم برای فروش هست من قبلا ندیدم فکر کنم جدیده نسبت به electra بهتره؟
منم بین این دوتا گیر کرده بودم فرق زیادی با الکترا نداره تو چندتا فروم خارجی نقد کرده بودن همه به برتری الکترا رای داده بودن /:)

کسی اینجا Sennheiser HD 800 داره ؟
علی جان خوشحالم که بالاخره hd800 رو انتخاب کردی.....والا فکر نکنم کسی اینجا نزدیک 5 میلیون پول این شاهکار رو بده.....فکر امپلی فایر هم باش البته همان مدلی که قبلا گفتم کاملا درایو میکند

- - -ویرایش - - -

astro gamin a30 تو ایران هست؟قیمت؟

دوست عزیز steel series رو جایگزین کنید استرو چند تایی برای فروش در فروم سایت های دیگر بود....ولی خیلی وقته خبری نیست

- - -ویرایش - - -

من بیشتر واسه موزیک میخوام تا گیم به نظرت الکترا بهتره؟ :-/

دوست عزیز کاربرد و سبک هایی که گوش می دهید رو ذکر کنید و حد اکثر بودجه رو مشخص کنید.....الکترا هم صدای گرم و بمی دارد و بستگی دارد شما چه صدائی بخواهید بشنوید و چه توقعی از این هدفون دارید

- - -ویرایش - - -

مدل px4 ترتل بیچ خوبه؟

دوست عزیز مدل کامل رو ذکر کنید تا بهتر راهنمائی کنم

- - -ویرایش - - -

کسی نظری در مورد Karaken 7.1 نداره :دی ؟

دوست عزیز من چند باری در مورد این هدفون صحبت کردم.....شما دقیقا از هدفون چه کاربردی رو میخواهید و چه ویژگی هایئ میخواهید داشته باشد...

علی جان خوشحالم که بالاخره hd800 رو انتخاب کردی.....والا فکر نکنم کسی اینجا نزدیک 5 میلیون پول این شاهکار رو بده.....فکر امپلی فایر هم باش البته همان مدلی که قبلا گفتم کاملا درایو میکند

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز steel series رو جایگزین کنید استرو چند تایی برای فروش در فروم سایت های دیگر بود....ولی خیلی وقته خبری نیست

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز کاربرد و سبک هایی که گوش می دهید رو ذکر کنید و حد اکثر بودجه رو مشخص کنید.....الکترا هم صدای گرم و بمی دارد و بستگی دارد شما چه صدائی بخواهید بشنوید و چه توقعی از این هدفون دارید

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز مدل کامل رو ذکر کنید تا بهتر راهنمائی کنم
Turtle beach px4

Turtle beach px4
دوست عزیز هدفون متوسط رو به خوبی هست با امکانات قابل قبول .....پروفایل صدا...صدای 5.1 میکروفون قابل قبول و شارژ 15 ساعته و صدای گرم با توجه به درایو 50 نئودایمیوم....وایرلس دو کاناله...بلوتوث..کابل اپتیکال ....تبدیل فیش 2.5 به 3.5

دوست عزیز من چند باری در مورد این هدفون صحبت کردم.....شما دقیقا از هدفون چه کاربردی رو میخواهید و چه ویژگی هایئ میخواهید داشته باشد...

درود .. نبودی آقا آرش کجا بودی :دی

استفاده به خصوصی ندارم برا گیم و آهنگ های coutry گوش دادن ... می خوام صدا ازش بیرون نره و .... رو لپتاب گیمینگ می خوام ازش استفاده کنم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or