مشاوره در امر خرید هدفون (موزیک - گیم)

قصد خرید هدفون ( بیشتر رو گوشی) فقط جهت گوش دادن به موزیک دارم
سبک موزیک هم بیشتر Rap-pop هست و گه گاهی سبک های دیگه

بازه قیمت : 300 هزار تومان

هدفونی باشه که تو این رنج قیمت بلندی صدا و بیس و مید و ... بهترین باشه.
از کسانی که ترجیحا خودشون داشتن یا استفاده کردن درخواست راهنمایی دارم

یه سری مدل ها مد نظر خودم هست لطفا راجع به اینها هم نظر بدید

Creative EP-630i
Sony XBA-10
Sony MDR-XB60EX
Sennheiser cx 215-cx281-cx300-
T-Jays Three
--------------------
Sony MDR-XB600
Sennheiser Hd 419-429-439

لطفا هر دو حالت تو گوشی و رو گوشی رو مد نظر داشته باشید و تفاوت ها رو هم بگید بهتره
واینکه تو هدفون سونی xb500 بهتره یا xb600

با تشکر

قصد خرید هدفون ( بیشتر رو گوشی) فقط جهت گوش دادن به موزیک دارم
سبک موزیک هم بیشتر Rap-pop هست و گه گاهی سبک های دیگه

بازه قیمت : 300 هزار تومان

هدفونی باشه که تو این رنج قیمت بلندی صدا و بیس و مید و ... بهترین باشه.
از کسانی که ترجیحا خودشون داشتن یا استفاده کردن درخواست راهنمایی دارم

یه سری مدل ها مد نظر خودم هست لطفا راجع به اینها هم نظر بدید

Creative EP-630i
Sony XBA-10
Sony MDR-XB60EX
Sennheiser cx 215-cx281-cx300-
T-Jays Three
--------------------
Sony MDR-XB600
Sennheiser Hd 419-429-439

لطفا هر دو حالت تو گوشی و رو گوشی رو مد نظر داشته باشید و تفاوت ها رو هم بگید بهتره
واینکه تو هدفون سونی xb500 بهتره یا xb600

با تشکر

دوست عزیز من تمام این مدل ها را توضیح دادم در صفحه ها قبل...شما تو این مدل ها 2 تا انتخاب عالی داریدsennheiser hd 439 و sony xb 500 ...هر دو از نظر کیفیت ساخت عالی هستند و اما صدا....سونی کمی صدای گرم تر و بیسی بیشتر دارد ولی سنهایزر حساسیت و خروجی یا همان spl کمی بیشتر و جزِئیات صدای بهتر دارد در کل هر دو عالی هستند و بستگی به انتخاب خودتان دارد

دوست عزیز من تمام این مدل ها را توضیح دادم در صفحه ها قبل...شما تو این مدل ها 2 تا انتخاب عالی داریدsennheiser hd 439 و sony xb 500 ...هر دو از نظر کیفیت ساخت عالی هستند و اما صدا....سونی کمی صدای گرم تر و بیسی بیشتر دارد ولی سنهایزر حساسیت و خروجی یا همان spl کمی بیشتر و جزِئیات صدای بهتر دارد در کل هر دو عالی هستند و بستگی به انتخاب خودتان دارد

لطف کردین.
فقط الان مدل xb500 کمیاب شده.میخواستم بدونم xb600 که مدل جدید هست بهتره یا همون xb500 ?

بچه ها من قصد خرید هدفون دارم
واسه موزیک گوش دادن میخوام
خودم بین اینکه Sony Headphone MDR-XB600 و Sennheiser Headphone HD 419 موندم نمیدونم کدوم رو بگیرم
قیمت هر دو هم 240 و 270 تومنه
درسته سنهایزر تکه اما این مدل سونی یه سری چیزاش از این مدل سن بهتره اختلاف سر انگشتیه :دی
در ضمن اگه هدفون در همین رنج قیمت سراغ دارید بگید

وقت بخیر

از بین ایر فون ها کدوم رو پیشنهاد میکنید
بیس و کیفیت بالا ..

akg 375
razer hamerhead
sennheiser cx300
T-
Jays Three

sennheiser cx300II
واقعا هدفون بی نظیری هست ...صدای گرم ...بیسی عالی و شفافیت صدا در هر سه رنج low,mid,high و حجم خروجی قابل قبول

دوستان بین RAZER TIAMAT 7.1 و GOLD کدومو بگیرم ؟ فقط واسه گیم رو PS4 میخوام. تفاوتشون در چه حده ؟ از یه طرف GOLD وایرلس هست و قشنگ تره از یه طرف فکر کنم کیفیت صدای ریزر بهتره ( این ریزر خیلی قیافش مسخرست فکر کنم رو گوش ادم هم خوب نشینه)

این مدله RAZER با PS4 کاملا هماهنگه دیگه ؟؟

میشه چند تا مدل هدست خوب دیگه هم معرفی کنید تا حداکثر 600 تومن . ترجیحا خوش قیافه و وایرلس

الان چند ماهه میخوام هدست بگیرم ولی نمیتونم انتخاب کنم:((
ممنون

دوستان بین RAZER TIAMAT 7.1 و GOLD کدومو بگیرم ؟ فقط واسه گیم رو PS4 میخوام. تفاوتشون در چه حده ؟ از یه طرف GOLD وایرلس هست و قشنگ تره از یه طرف فکر کنم کیفیت صدای ریزر بهتره ( این ریزر خیلی قیافش مسخرست فکر کنم رو گوش ادم هم خوب نشینه)

این مدله RAZER با PS4 کاملا هماهنگه دیگه ؟؟

میشه چند تا مدل هدست خوب دیگه هم معرفی کنید تا حداکثر 600 تومن . ترجیحا خوش قیافه و وایرلس

الان چند ماهه میخوام هدست بگیرم ولی نمیتونم انتخاب کنم:((
ممنون

منم تیامات رو پیشنهاد میکنم کراکن ۷.۱ پرو هم بدک نیست گلد خود سونی خووبه ولی شاخ نیست سن هایزر سری ۵ و ۶ هم خووبه

سلام . یه هدفون میخوام واسه بازی (هر ازگاهی موزیک گوش دادن و فیلم دیدن با لپ تاب در ضمن با محصولات اپل سازگاری کامل داشته باشه ) فقط طول سیمش بلند باشه(150 تا 200 سانت) . در ضمن برای بازی کردن بهتره کیفیت صدا خوب باشه یا بیس خوبی و صدایی بلند داشته باشه؟ قیمتم بین150 تا 250. بعد این هدفون های بی سیم چه طور به tv بدون بلوتوث نصب میشن؟بعد تبدیل یا چیز خاصی نیست که خود هد فون رو به x360 وصل کنیم.ودر اخر این تبدیل های افزایش طول که جک 3.5 دارن کیفیت صدا رو پایین نمیارن؟

سلام . یه هدفون میخوام واسه بازی (هر ازگاهی موزیک گوش دادن و فیلم دیدن با لپ تاب در ضمن با محصولات اپل سازگاری کامل داشته باشه ) فقط طول سیمش بلند باشه(150 تا 200 سانت) . در ضمن برای بازی کردن بهتره کیفیت صدا خوب باشه یا بیس خوبی و صدایی بلند داشته باشه؟ قیمتم بین150 تا 250. بعد این هدفون های بی سیم چه طور به tv بدون بلوتوث نصب میشن؟بعد تبدیل یا چیز خاصی نیست که خود هد فون رو به x360 وصل کنیم.ودر اخر این تبدیل های افزایش طول که جک 3.5 دارن کیفیت صدا رو پایین نمیارن؟

اقا یعنی کس نبود جواب مارو بده . لااقل بگید این سیم های افزایش طول هدفون با جک 3.5 کیفیت صدا رو نمیارن پایین؟ در ضمن صدای هدفون چه قد یه وسیله ای که وصل میشه بستگی داره؟

Last edited by a moderator:
اقا یعنی کس نبود جواب مارو بده . لااقل بگید این سیم های افزایش طول هدفون با جک 3.5 کیفیت صدا رو نمیارن پایین؟ در ضمن صدای هدفون چه قد یه وسیله ای که وصل میشه بستگی داره؟

دوست عزیز بهترین هدفون برای 3 کاری که شما میخواهید sennheiser419hd و razer electra....بله به سورس صدا وبه کارت صدا یا اسمارت فون بستگی دارد.......بهتر هست از سیم خود هدفون استفاده بشود

QUOTE=linkorn90;3269712]دوست عزیز بهترین هدفون برای 3 کاری که شما میخواهید sennheiser419hd و razer electra....بله به سورس صدا وبه کارت صدا یا اسمارت فون بستگی دارد.......بهتر هست از سیم خود هدفون استفاده بشود[/QUOTE]

مجبورم استفاده کنم چون واسه بازی کردن باید هدفون رو وصل کنم به tv وصل کنم. اگه میشه بگی تبدیل چه جنسی بگیرم که کیفیت زیاد نیاد پایین ؟

این پست در جواب یکی از دوستان هست که تو تاپیک دیگه مطرح شده بود. گفتم اینجا جواب بدم:
سلام:d
اقا به نظرتون این واسه ورزش کرن خوبه؟؟
Amazon.com : Sony Walkman NWZW273 4 GB Waterproof Sports MP3 Player (Pink) : MP3 Players & Accessories
کجا میشه پیداش کرد قیمش چقدره؟؟
چیز بهتری سراغ دارید؟؟
سلام
اول اینو بگم که خودم شخصا تا حالا پیش نیومده موقع ورزش از هدفون استفاده کنم. اما در مورد این پلیر:
تا اونجایی که می‌دونم، این مدل بیشتر برای استفاده موقع شنا کردن ساخته شده و شاید زیاد برای دویدن و ... مناسب نباشه (البته توی استخر هم باید با دقت استفاده بشه تا آب به‌ش نفوذ نکنه؛ ضمن اینکه ممکنه برای همه تجربه خوبی نباشه). تو نمایندگی‌های سونی می‌تونید پیداش کنید... قیمت‌اش تا چند هفته پیش 295 تومن بود:| الان هم نباید تغییر کرده باشه. در مورد کیفیت صدا باید بگم تو چند دقیقه‌ای که امتحان‌اش کردم اصلا راضی‌م نکرد و به نظرم عجیبه که با وجود چنین قیمتی، چنین صدایی داشته باشه. البته کلا خیلی از هدفون‌ها و هدفون-پلیرهای ورزشی نسبت به مدل‌های معمولی قیمت‌هاشون بسیار بالا هست و صداشون هم به دلیل ضد آب بودن محصول و اینکه کیفیت پخش در اولویت نیست، چندان چنگی به دل نمی‌زنه. در کل اگه نظر من رو بخواید، برای ورزش کردن هر از گاهی، اون‌هم از نوع ورزش‌های غیر آبی، اصلا به‌صرفه نیست.

اما مدل‌های دیگه (البته این‌ها هدفون تنها هستن از نوع سیم‌دارش، بدون پلیر):
اگه هدفون ضد آب می‌خواید که در مقابل عرق مقاوم باشه، می‌تونید سری به مدل‌هایی مثل SHQ300 ،SHQ3200 و SHQ1200 از فیلیپس بزنید (داخل گوشی). قیمت‌هاشون متفاوته، از حدود ۶۰ تا ۱۰۰ تومن. SHQ300 رو می‌گن بیس بالا نداره (برخلاف چیزی که برای ورزش کردن لازمه) و کیفیت صداش هم متوسطه. در مورد اون دوتای دیگه چیزی نمی‌دونم! اگه ضد آب نمی‌خواید، مدل SHS5200 فیلیپس هست که بدنه‌ش پشت گردن و گوشی‌هاش روی گوش قرار می‌گیره. این یکی رو خودم تو خونه استفاده می‌کنم و از کیفیت صداش، نسبت به قیمت‌اش، راضی‌ام. این یکی روکش سیم‌اش نخیه و از این جهت به‌سادگی کشیده نمی‌شه. دیگه... همین!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or