مشاوره در امر خرید هدفون (موزیک - گیم)

ببخشید من خیلی وقته در به در دنبال یه هدست خوب واسه ps4 ام ولی برام مهمه با pc و موبایل هم خوب کار کنه. شما همین پالس رو توصیه میکنید؟ من چندجا خوندم که بعد یه مدت استفاده پلاستیکش از چندجا میشکنه و غیر قابل استفاده میشه این درسته؟ بعد هم این قیمت که نوشتید هست تو بازار اخه من فقط بالای 400 تومن دیدم ممنوم میشم جواب بدید. بقیه دوستان هم کسی اگه اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنماییم کنید
جوابتون رو پ.خ کردم

مشواره برای خرید هدفون زیر 200هزارتومان

سلام به همه
دوستان هدفون یا هدست دالبی با کیفیت زیر 200هزار هم پیدا میشه؟
لطفا اگه هست معرفی بفرمایید

فرق هدفون با هدست چیه؟
تا 200 چی میتونم بخرم برای بازی با ps4 و آهنگ؟

دوست من شما باید بودجه رو افزایش دهید .... sony wireless stereo headsetبهترین انتخاب هست تو رنج 300 تومان...فرق هدفون و هدست در میکروفون و سایر امکانات هست که برای گیمرها مناسب میباشد

آخرین ویرایش:
سلام دوستان. عزیزان یه راهنمایی کامل کنید.
واقعیت تصمیم گرفتم برای کنسول ps4 یک هدست تهیه کنم که هم بتونم از نهایت کیفیت در بازی و چت استفاده ببرم و بتونم ازش برای موزیک در موبایل اندرویدی استفاده کنم !
تا چند روز پیش مدنظر خودم مدل razer kraken 7.1 بود که بعضی دوستان گفتن که با ps4 سازگاری کاملی نداره ! بعضی دوستان هدست خود سونی یعنی Gold یا Pulse Elite رو پیشنهاد دادن !
من با بودجه 500 هزار تومن چه مدل هدست تهیه کنم که هم با ps4 سازگاری کامل داشته باشه و هم در پخش موزیک بسیار با کیفیت واقعی عمل کنه ! چون میخوام تا چند سال راحت باشم.

Galaxy Note 3 - N9005 / Saeed_RoyalStar

سلام دوستان. عزیزان یه راهنمایی کامل کنید.
واقعیت تصمیم گرفتم برای کنسول ps4 یک هدست تهیه کنم که هم بتونم از نهایت کیفیت در بازی و چت استفاده ببرم و بتونم ازش برای موزیک در موبایل اندرویدی استفاده کنم !
تا چند روز پیش مدنظر خودم مدل razer kraken 7.1 بود که بعضی دوستان گفتن که با ps4 سازگاری کاملی نداره ! بعضی دوستان هدست خود سونی یعنی Gold یا Pulse Elite رو پیشنهاد دادن !
من با بودجه 500 هزار تومن چه مدل هدست تهیه کنم که هم با ps4 سازگاری کامل داشته باشه و هم در پخش موزیک بسیار با کیفیت واقعی عمل کنه ! چون میخوام تا چند سال راحت باشم.

اگه میتونید بودجه رو افزایش بدین اکیدا بهتون تیامات 7.1 رو پیشنهاد میدم که سازگاری کامل با پلی استیشن 4 رو داره.
در مورد کراکن 7.1 هم باید بگم که از پلی استیشن 4 میتونید صدا بگیرید ولی فعلا مشکل وویس چت داره که چندجا خوندم بعد از آپدیت دستگاه اوکی شده و در رنج زیر 400 تومن بهترین انتخاب هست.

up: اونجوری که خوندم بعد از آپدیت 1.6 دستگاه با اون مشکلی نداره. توی فروم پلی استیشن نوشتن.

آخرین ویرایش:
اگه میتونید بودجه رو افزایش بدین اکیدا بهتون تیامات 7.1 رو پیشنهاد میدم که سازگاری کامل با پلی استیشن 4 رو داره.
در مورد کراکن 7.1 هم باید بگم که از پلی استیشن 4 میتونید صدا بگیرید ولی فعلا مشکل وویس چت داره که چندجا خوندم بعد از آپدیت دستگاه اوکی شده و در رنج زیر 400 تومن بهترین انتخاب هست.

up: اونجوری که خوندم بعد از آپدیت 1.6 دستگاه با اون مشکلی نداره. توی فروم پلی استیشن نوشتن.

دوست عزیز بیشتر دوستان میگن که هدست های Razer کامل روی ps4 کار نمیکنه ! مخصوصا میکروفن و چت !

به خاطر همین موضوع بین این دوتا هدست خود سونی یعنی Sony Gold و Sony Pulse Elite موندم کدومو بگیرم !?
کدوم کیفیت بهتر در خروجی صدای 7.1 کاناله دارن ? کدوم کیفیت خروجی در پخش موزیک بهتری دارن ?
کدوم میکروفن واضح تر و قوی تری دارند ? کدوم با موبایل های اندرویدی سازگار و به صورت وایرلس وصل میشن ?

دوست عزیز بیشتر دوستان میگن که هدست های Razer کامل روی ps4 کار نمیکنه ! مخصوصا میکروفن و چت !

به خاطر همین موضوع بین این دوتا هدست خود سونی یعنی Sony Gold و Sony Pulse Elite موندم کدومو بگیرم !?
کدوم کیفیت بهتر در خروجی صدای 7.1 کاناله دارن ? کدوم کیفیت خروجی در پخش موزیک بهتری دارن ?
کدوم میکروفن واضح تر و قوی تری دارند ? کدوم با موبایل های اندرویدی سازگار و به صورت وایرلس وصل میشن ?

دوست من...شما هدفون سونی پالس بگیرید...صدای7.1 ..هدفون راحت و هم وایرلس هست که استفاده بیشتر و محدودیت سیم را ندارد و به بیشتر وسایل متصل میشود... از نظر کیفیت صدای خوبی دارد و بیس ان بالانس تر و طبیعی هست مخصوصا در انفجار ها و در موزیک قابل قبول هست.میکروفون هم خیلی خوب عمل میکند...ولی ریزر کراکن بیسی مضاعف تر دارد و از قبیل نکات دیگر ....

آخرین ویرایش:

خیر عزیز همیشه بیشتر افراد در اشتباه هستن.
اگر هم اصرار دارین سونی بگیرید مدل پالس رو تهیه کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or